• Lammer
    nah skacok...
    hmm kezdeti nem teccesemet a nagyon rulez, hudefranko feeling valtotta fel...
    ma reggel 6ig nyomultam vele tegnap estetol... nem birtam abbahagyni...
    amik nagyon tetszenek:
    -MERCHANT!!! ez oriasi! :D
    -Tuningolhato fegyverek
    -KEK bonuszok lovoldeje, ehh megkaptam az elso speci fegyvert
    -targyak atrendezese az inventoryban!!!
    -ami igazan feligmeddig tetszik csak, a full polygongraf...
    -ha elvonatkoztatsz a rezi alapfeelingjetol, akkor ez is hangulatos a maga modjan, nekem bejon ez a virusvillage is!!! (most lehet lincselni a korabbi hozzaszolasaim miatt)
    hirtelen nem jut tobb eszembe
    -hmm a szabad atjaras az egesz palyan(najo a ledeszkazastol eltekintve)

ami nem :(
    -Mivel igazan True PCgamer vagyok(voltam eddig) nekem nagyon nehez ez a fel FPS,vagyinkabb fel nezdahatam nezet(TPS), kontrolleren
    -Elozohoz kapcsolodik, hogy nekem meg mindig jobban tetszik az "idetlen kamera" alasos game...
    -talan egy kicsit linearis
    Spoiler ON!
    -hat az oriassal eloszor jol megszenvedtem, hiaba adtam neki a tavcsoves karabelyal sokat... meghaltam majd duhbol vettem a raketat, egy azaz egy raketa loves es annyi!...
    SPOILER OFF!
    hmmm majdmeg irok!

amugy engem 100%osan lebilincsel... nagyon jo a jatek, 9est aadok ra igy 8-9 orai jatek utan...

PS: ami talan meg bosszanto lehet, hogy a hordok meg a fadobozok szetzuzasa utan tok randomba szorja a cuccot, ugyanez az ellenel
    PS2: felig spoiler, vegyetek terkepet!!! erdemes, mert en sem vettem eszre a hulye helyen eldugott ertekes kincseket!

UPDATE!
    jah igen nem olvastam DIREKT vissza, mert olyan LAmer vagyok, hogy meg spoilerbe utkozok... igy amiket irtam, tenyleg sajat tapasztaals utjan irtam le nektek...