nekem qrvara streamel a lemezrol, mivel DVD-Rre irtam(raadas letezo legjobbra Tayio Yuden mediakod:TYG01, de kiprobaltam gagyin is, csakhogy megelozzem a gagyi media szoveget)... ;)
amugy ntsc verzio!
ES UPDATE!!!
miutan kinyirtam mindenkit(visszatltottem, mert korabban meghagytam par szornyiket), mar nem szaggatott be, szal lehet azert szaggatott be egy kicsit, mert mozgott meg az AI is...
NAJO a szaggatas, egy nagyon pici idore volt erezheto, es kicsit, lehet en tuloztamel... :D de akkoris, najo akkro ugy irom belassulas volt...
a lelohetetlen bossnal durvab volt!!! mivel kb fel centirol robbantottam ra egy nagyot, es akkor belassult, a sok fusttol, meg a robbanastol, ezt mashol is erzem amugy... szal ez engine gyengeseg,,,
amikor pl 3-4 ellent soretessel jo kozelrol(szinte mar oylan kozelrol, hogy ramutnek) meglovod, akkor azert egy icipicit belassul, nade lehet ezmar szorszalhasogatas... :P
Update sok: amugy minden olyan jelenetnel erzem, ahol rengeteg kod, fust es robbanas effekt van(ECCERE!!!), szal ez tenyleg grafikai engine lassulas...
Update 3789 es fel: amugy AZ EREDETI 1 REMAKE(eredetiben van meg PALos) -ben is erzek neha lassulast, egy-egy jelenetnel, de lehet ez maasnak nemtunne fel... najo en vagyok az a tipikus PCs kocka, aki sikit amikor 60 FPS ala esik a jatek a fostaligan(PC)
most johetnetek a szoveggel, ugysemerzem, de ezt mar soxor leteszteltuk haverokkal, hogy lefutattunk FPS on, meg FPS off melett is demokat, es egybol kiszurtam,ha 80 fps es nem 120 volt... sorry ez van, lehet tulerzekeny vagyok...