1688
  • CSOCSO
    hat azert most sokminden jatekkal ellentetben ezt ajatekot kurvara nem a nev adja el...
    itt most maga a jatek boven a nev fole kerekedik!
  • Lammer
    akkor hivjak Metal Evil-nek, vagy Resident Gear Solid-nak ... de NE RESIDENT EVIL-NEK!!!
    mind1, en megveszem majd tuti, mer ra van irva, hogy RE... ezt hasznaljak ki... vagooo????
  • CSOCSO
    el lett mondva elore hogy ez nem az a resi game.. masrol szol mas vilagban mas ellensegekkel stb.. akkor miert kell ezen meglepodni??
    KIT BASZTAK AT??? ez a csipi is hulye.. eskuszom megneznem a fejet mikor megkerdezem tole hogy te miert erzed magad atbaszva amikor a szajaba lett ragva hogy ez NEM AZ A JATEK!!! akkor minek meglepodni?????
    miert lettunk volna atbaszva????
  • Lammer
    ez van... en is tenyleg ugy jatszok vele, mint egy jolsikerult eksongame-val... ezen ne vesszunk ossze, ez igaz...
  • CSOCSO
    nemtom miert szar az ha a 4. reszt masra csinaljak... es igy:
    1)tobben veszik
    2)jobb pontokat kap mindenhol

ahh tok szar a jatek ugye? es a szaros resi jobb barmelyik elodjenel.. ha ez valakinek faj es nem veszi be a maja.. hat sorry... ez van
  • Lammer
    ELolvastam a Csipi altal irt cikket(koszonet Petyusnak!!!)
    HAT TOKELETESEN 100%ig 1etertek vele, szerencsetlen jatekot jol megveri (szavakkal persze) es az utolso nagy rugas, az nagyonigaz ra: "A Capcom egez egyszeruen felaldozta a Resident Evilt a fogyasztoi tarsadalaom oltaran" ez mellbeb*szott ez a kritika, meg most is itt ulok megszeppenve, es b*sszuskulacs, tokeletesen igaza van!!!!

• Lammer at Work
    igen ebben van relacio sajna, ez a "csakazertis, nekem azertsemteccikbassz*jba"... en amugy sajat tapibol beszeltem, mert a videokban a regi feeling volt, nekem az jon be de NAGYON... vegignyomtam a gamet, megcsinaltam ADA-t. kinyitottam az osszes karit a zsoldosokban... es ennyi... most azon kuzdok, hogy professionalban tuleljem a gamet... hat eleg nehez... foleg a benazasaim miatt... JAES MIERT NINCS a csikagoi irogep???? :((((( najo meg nincs 1 milkam, de tok eselytelen nem fejleszteni... volt most 150E-em az elso EL gigante elott... es eskuszom 1 orat szaroztam vele... utana amikor mennek a trezsorert a chainsaw-os noverekhez, hat ottmar betelt a pohar, najo mondjuk szinte alig maradt loszerem, akkor elotte fejlesztettem, maradt 80E-em, b*sszus igy sosem lesz 1 milkam!!! ha telleg megjelenik a geppityu, es nem amitas...
  • CSOCSO
    es teged mennyire erdekel hogy a 62 incses tv 1 meter a moncsid meg 1 cm?? vajh melfaxom az lcd tv be... bar 1 meter mely de 62 inch. es fele annyiba kerul mint egy 48 inches lcd tv vagy plazma tv
  • CSOCSO
    130 ezerbol pc????:) LOL.. egy kozepes gepet nem rax belole ossze hasznaltan...
    esetleg talan mar megvehetsz egy kozepes gepet ami hasznalt volt.. de az milyen grafikat tud?:) lol...
    de ne legyunk annyira offosak..
  • CSOCSO
    csipi azzal baszta el hogy most az egyszer elkezdett mas forumokat olvasgatni.. es olvasta hogy mindenki azaz olvasta hogy mindenki csopog a jatektol.. ILYENKOR mar a jatek lehet akarmilyen akkor is lehuzza a csako mert o csakazertis leirja hogy ez nemis olyan jo meg amugy is szar.. azert mert emberbol van es neki mast kell mondania mert o kivetel...
    elolvasta hogy mindenki mit dicser benne. igy mikor leult a jatek ele nem is volt meglepi mert mindent tudott a rohadt forumokrol es jatekleirasokbol... hat hurra... igy kell neki kezdeni valaminek..
    ha istenitenek egy filmet akkor mar en is ugy nezem meg hogy hat azert ez annyira nemjo.. viszont ha valami ledegradalnak.. akkor az ugyis tetszeni fog.. hogy ez nem is annyira szar....
  • dogjoy
    ez igaz
  • Lammer at Work
    ok ezt vagom, csak ugye otthon enis TFT-n pczek, es ugye azt nem raknam mashova, namost gornyedni a TFT elott ahhh az gaz, inkabb kenyelmesen, fotelagybol fetrengve konzololni, az rulzik
  • dogjoy
    Akkor megvárom a ps3-at és veszek egyet! azzal majd megy minden! :) remálem
  • Petyus_
    dogjoy: sok jó konzoljáték van, nem tudom miket szeretsz, pl. sok RE rész GC-re és PS2-re is. MGS3 csak PS2 egyelőre, a második rész van PC-re is!

És igen, a PS2 le tudja játszani a PS1 játékokat.

Lammer: ehh nemis, csak 26. szintű csirke vagyok (pedig megjelenéskor kezdtem, egy karival), alig-alig játszogatok! =)
  • dogjoy
    az lcd tvnél olcsóbb egy lcd monitor+tvbox, jobb ha tudjátok, a hatás ugyanaz, de megspóroltál kb. 100e-ret!
  • Lammer at Work
    ehhhh, fríííííík... bagoly mondja verebnek mi?
  • Lammer at Work
    van LCD tv is...
  • dogjoy
    Mondjuk az lcd 1 cm vastag a tv meg khm, hö hö hát ...
  • dogjoy
    Tényleg a ps2-n mennek a ps1 játékok?
  • dogjoy
    az mgs3 konzolra jön?
  • dogjoy
    Akkor jó, hát ez van, a captom direkt baszik ki a pc-sekkel, nekik ez az érdekük, minen a pénzre megy ki! Akkor ajánljatok már egy pár jó konzolos játékot!
  • Petyus_
    Én most pont fordítva vagyok. RE4 után egyik konzoljátékhoz sincs kedvem.. MGS3-amat nem hozza a büdös postás. Úgyhogy hosszúhétvége napi 8 óra WoW kockulással telt. =)
  • Lammer at Work
    akkor leccike azt mondd meg, hogy a pc-m szaggatas nelkul nyomja a forkráj meg félélet2öt, meg a trendy jatekokat, es en megis naphosszat a konzolok elott ulok... hmmm mondom pcn 1edul, csak SC kot le mar... :( mostis pauzalok, mert valogatott game-eket lesek...
  • Petyus_
    A szemet egy modernebb TV nem annyira bántja, ha TFT-re igényed van, lehet már egy 100 Hz-es cuccod, ami elviselhető.

PC-vel sokat lehet csinálni az tény, Resi4-ezni viszont nem.

Capcom ha hülye ha nem, ha a játékaikkal akarsz játszani, szerintem érdemes lenne megbarátkozni a konzolvásárlás gondolatával. =)
  • dogjoy
    Nem akarok én itt veszekedni, csak olyan hülye szegény Capcom, hogy áhh kár pazarolni a szót.
  • dogjoy
    Ez szeritem marhaság gépen egyszerűen mindent lehet csinálni, a szar konzolon meg semmit,azt is lebutítva! Nem 300e, 130e-ből nagyon cool gépet össze lehet hozni ésszel! A 800W-os hagfalrendszereddel meg mit akarsz, simán bebasza a dobhártyádat, akkor meg minek annyi? Gamepad 5e :)! A TV meg elbassza a szemed, a 21" LCD-m meg nem! Na ennyi!
  • Lammer at Work
    uristen, hej-hely es tarsai, mar nezzetek el nekem
  • Lammer at Work
    najo azert tobbszazezret pcre, csak annak erdemes kib*asznia, aki tenylge komolyan gondolja a grafikat, kodergetest... mert ugyi egy komolyabb GL karesz amit ugye 3dsmax es Maya es tarsai izombol komalnak... 2-3-4 kiloban vannak...
    es azt se felejtsd, hogy azert altalaban PC-n tortenik a jatekok fejlesztese(legalabbis javaresze, de majd jon Abby es/vagy Vers azt jol hejrerak)
  • Lammer at Work
    en is a regi resiket istenitem, my brother... :PPPP
    amugy meglepodtem, pont otoluk nemvartam lehuzasra... :O
    hmmm
    amugy ha jol emlexem ugyanugy van "kviktörn" a nullaban is... szal... :P
  • Petyus_
    "nahja azzal mar lehet txt ket is firkalni meg a paintba is firkalni..ezert dragabb 300 ezerrel.."

Ez qrva jó!

Dogjoy: szerintem nem játszottál még vele, az a gond. Dióhéjban: képzeld úgy, hogy rendes FPS irányítással kellene nyomulnod, de ahhoz, hogy lőni tudjál az egérrel, meg kellene állnod. Én is szoktam PC-n játszani, és ettől tuti megőrülnék.

Direkt megnéztem a kedvedért, Cheapboynál egy jobb PC-s gamepad áránál kicsit többért kapsz egy GC-t. =) A játékot meg PC-re is meg kellene venned, szal.. (ugye Sephi? )
  • CSOCSO
    nemtom.szerintem barhogy gondolkodok sokkal faszabb es JOBB jatszani egy 62 inches tv-n 800 watt dolbyval gc joyyal.. kajne telepites toltogetessel es fotelben.. mint a 30 ezres logitech billemen egeremen a fasza es kenyelmes irodaszekben es akarmilyen izmos pc-n es a 24 colos kepernyomon....
    nah igen.. 30 ezer a gep meg a jatek..... viszont egy ilyen grafikat tudo pc meg 300 ezer...
    nahja azzal mar lehet txt ket is firkalni meg a paintba is firkalni..ezert dragabb 300 ezerrel..
    es megsincs ra rezi4.... de tokmindegy.. csipi altal lez ugyis egy elbaszott resi jatek... igaz, agyatlan lovok oszt megyek jateknak kituno..
    (csdipi szerint)

szerintem meg maradjunk annyiban hogy nekem egyaltalan nem jon be a normal resi.. tok hidegenhagy. mint a rpg.. viszont fps ek kozott igen kemenyen kituno sot.. szerintem FPS ek kozott 10 be sorolando. megha nemis 100% ig fps..
  • CSOCSO
    hat pedig egy az egyben neked szol az 576 cikk.. azaz majdnem.. te a pre 4 et istenited a csipi meg a resi 1-2-3 es a tobbit...
    Martinnak igaza van.. egy regi resit nem tudnanak ugy eladni mint egy ilyen szarfos akcio resit...
    mondjuk pl en se vagyok kivancsi a resikre.. megvan a resi 0 de kb masfel ora jatek utan leraktam es azota nem jatszom vele. .egyszeruen nem izgat... felni?? hat max megijedni... de idegesit jatek lassusaga.. az hogy a faken fokukaz 220 al atgyalogol rajtam en meg mire korbefordulok kijon a resi5.... nah mindegy.
  • dogjoy
    Grafikailag simán menne, és nemtudom hogy hallottál-e róla, de erre a csodamasinára a PC-re is csinálnak már gamepadokat, mitöbb erre csinálnak meg mindent, a konzol csak azoknak kell akik csak játszanak! A PC mindent helyettesít(az ilyen játék meg net...). Amúgy az előző részeket is megoldották irányításilag, és nemhinném hogy bármivel rosszabb lenne mint a gc.

Igen annyiba kerül, de ki az a hülye, aki 30e-ret kidob rádiós bill+egérre, nekem is van billentyűzetem (ki gondolta volna :) ), és van egy vezetéknélüli optikai 10 gombos egerem, összesen 8e ft! Azéert az nem 30e!!! + játék!

Szóval csak azért nem csinálják, mert így mindenki megveszi a felesleges gamecube-ot, mert így döntött a capcom, hogy a re fő részeit csak nintendo-nak adja el! Szvsz ez baromság!
  • Lammer at Work
    bocs, elfelejtettem irni, hogy nem veszek 576ot!!! bocs.... bar erdekes, ahogy mondod... :P
  • CSOCSO
    mindenki hulye?
  • Petyus_
    Tévedés, 576-ban Csipi Császár ugyanúgy lenyócpontota, mint te (ő is RE fan)..
  • Lammer at Work
    1. "betegseg" Ehhh ezt boknak veszem... :P
    2. "iranyith." pedig-pedig en tobbet benaztam az uj verzioban, a 2 dobbermannt siman legyurom a klasszkban is...(ki mihez edzodik) nohat
    3. 576os teszt mar megbocsass rohadtul nem erdekel, nem azert fogom megvenni(ezert goto 4es pont kulon) mert ixbela 10pontot ad ra...
    4. Faj az neked, hogy letoltottem? btw: ugyis megfogom venni... de nem itthon az tuti, ezek a horror arak mellett tuti nem...
    5. nincs 5os pont
    6.785 Classic RE r0x0r
  • Petyus_
    Még ha grafikailag valószínű meg is lehetne valósítani, az irányítás miatt öngyilkosság lenne PC-re kidobni.

Másrészt egy GC annyiba kerül, mint egy jobb PC-s billentyűzet-egér kombó.
  • Petyus_
    A RE rajongók betegek, erre céloztam. =) Nincsenek zombik: ha a lassan csoszogós RE zombikra gondolsz, az gagyi lett volna szerintem a rádrontó láncfűrészeshez és társaikhoz képest. A rohanó zombi meg nem illett volna a sorozat koncepciójába. Felőlem mondjuk lehetett volna akár zombi is.

Irányíthatatlanság: no comment. Neked is két ilyen izéd van - tenyér öt ujjal - a karod végén, vagy valami más? =)) RE sorozatban az irányíthatatlanság a "koncepció része" volt.. rohadtul idegesített, hogy az ultragyors dobbermanok között ott szuttyogott a figurám. Szerencsére a RE4-ben ez megszűnt.

8 pont, "classic" vezió: ezek bosszantanak engem. Elhiszem, hogy rajongó vagy, de azért ha egy korát megelőző, szinte minden elemében tökéletest nyújtó játékkal állunk szemben, csak ne 8 pont legyen már amikor 11-et érdemel. Lásd 576-os teszt.

"Megerte-megerte, de nekem keszithettek volna egy Classic verziot..."

Megérte, mert én így megvettem teljes áron a megjelenés napján. Te letöltötted és nem tetszett. És?
  • dogjoy
    Mér' nem adják ki PC-re? Simán menne! (Nézzétek csak meg a Doom 3-at!)