Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
csocso brada!
msn-en ott voltam, nem valaszoltal,ez ervenyes Sephi-re is...
amugy mennyi volt igy a bonus-s muppet-show?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
s neked van bonus disced?😊
Direkt élvezed,hogy szivatod itt a népet az élményeiddel, mi? 😉

CSOCSO
😊
Elhiszem 😊

CHEAPBOY
En mar tegnap ota a rabja vagyok a jateknak.. Iszonyat kiraly, most a templomoskat irtani halomra😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
nah .. megrendeltem en is... jovohethetvegere itt is van.. es bonus disces.... igy keszult discet kapok hozzA😊
Kaplan
kb. mikor tudjuk lerendezni a bizniszt?
mennyi egy memokártya nálad?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Persze neked könnyü :-)

CHEAPBOY
tobb resi4 van. En a sajatommal jatszogatok. Eppen a tavi szorny szivat ezerrel....

Kaplan
😊
Na akkor jó lesz nekem ha kölcsönadod 😊
Eladó is egybe vagy ebbõl neked csak 1 van?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
folytatnam Boxon a Kotor2ot, Fatal Frame2ot😊<#vigyor1>

CHEAPBOY
rendbe bezony, ha szar lenne mar nem jatszanek vele😄

Kaplan
😊
De a graf, zene minden rendbe van?? Tuti királyság lehet

CHEAPBOY
meg jatszogatok vele, izlelgetem, egy biztos rohadt nehez, 5* manapsag egymas utan ugyanazona helyen nemigen haltam meg mas jatekban... s ez meg csak normal fokozat😄

CHEAPBOY
hogy nem lesz szornyu a port azert, ha egyaltalan lesz port.

Kaplan
na mesélj egy kicsit milyen a game?

Jó lehet nem lesz olyan rossz de ha lesz gc-m és megtehetem az ilyet inkább arra veszem +... 😉

Kaplan
hogy érted?

CHEAPBOY
azert messze lesz az a jocskantol.

Kaplan
okay...

jó.....kösz...ne félj ahogy megveszem Cheapboytól a boxot leszállok rólatok.Csak még addig mindent meg akarok tudni.
Afe
jócskán?? gondolom 1dimenzios game lesz 😊

Kaplan
😊
Csak ps2-re lesz még de sztem jócskán lebutított verzió

Hát ja...nem sok mindent hallottam róla csak azt hogy elég jó lesz.
Kaplan
Wow , és mennyit kérsz érte? 😊
Jó lenne ha kölcsön tudnád adni nagyon de nagyon hálás lennék..
Geroka16: Xbox-ra ??? LOÁL! Látom sokat tudsz a re4-rõl 😉

X-Boxra van meg?
CHEAPBOY
elintezzuk.
Majd ha kiporgettem, akkor kolcson. (ez ugye kb jovo het kedd😄)

Kaplan
CHEAP!!!
TE.... <#vigyor3><#vigyor3>
Majd kölcsönadhatod egy freeloaderrel együtt 😊
Ja jövõhéten elintézzük a bizniszt?

CHEAPBOY
Itt a Resi4 s gyonyorubb mint kepzeltem😊 Semmi mosottsag mint a kepeken, de ugyanaz a reszletesseg, vmi atom a hangulat. S ecsem nem konnyu egy jatek annyi szent.

guardian hero
Szerintem ettõl függetlenül jópofa lehet, én imádom a GBA-s Zeldákat is.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Láttam screenshotokat akkor azok kamuk...
Four Sword Andventures most csak GBA-n van.
GameCube-ra GBA grafikával kiadni egy ilyen játékot? pff...

guardian hero
Én ismerem a játékot, viszont úgy látom Te nem. A Cube-os Four Swords-nek egyáltalán nincs Windwaker grafikája, sima 2D az egész. Már csak azért is, mert többjátékos módban az akció nagyrésze a kontrollerként csatlakoztatott GBA-k képernyõjén zajlik. Szerintem nézz utána valamelyik netes játékújságban, mielõtt nagyon beleélnéd magad...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Én ezt nem kérdeztem...és akkor mi van? 😊

Ez nem GBA-s For Sword Andventures hanem Wind Waker grafikája van.

0,1,2,3,4,Resident Evil Gun Survival 1-2,Resident Evil - Dead Aim, Resident Evil - Outbreek,Code Veronica X.
Ennyi elég?

Sephi
Hagyad mar en inkabb meg sem szolalok...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Anubys
Van rá Code Veronica (sokkal hamarabb volt rá, mint GC-re)...
Egyébként te hány resident evil sorozatról tudsz? <#vigyor3>

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
Azzal se sokan fognak itthon játszani... Ugyebár négy játékos esetén az igazi, de ahhoz 4 GBA is kell a megfelelõ összekötõ kábellel. Részemrõl mondjuk van Cube is, GBA is, kábel is, kedv is, de honnan szedek még három embert, aki rendelkezik ezekkel?

Szerintem tök jó, hogy GameCubeon mindegyik Resident Evil sorozat van...
0,1,2,3,Code Veronica X,4.
Nekem megvolt PS2-re a Outbreek de nagy gyagyi az egész...PS2-re nincs jó Resident Evil rész.
Meg most jön a Legend of Zelda, Zelda - Four Sword Andventures GameCubera :-)
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B00024D1LY/qid=1105780584/sr=2-3/ref=sr_2_11_3/028-2831726-4382120

Lammer
privatba tolhatnal linkeket, mert most ugye ez a torrent mizeriamiatt, nagyon sok tracker zar be, naprol napra valtozik a helyzet, a f*szom koveti mar... <#buck>

Lammer
jah csak hogy lekopizd, neked is kell eloszor bba adapter, meg PSOonline... hmm maskepp nemmegy... <#buck>

7th
OFF
The first Modchip for the Gamecube is finally there. The Viper-GC enables your Gamecube to boot Homebrew and alternate Bios-Files or send commands to the Gamecube directly.
There are just 4 wires to solder from the Modchip to the Gamecube's Mainboard.
In the package are the Chip, a programmer and the connection-cable.
The Gamecube is now receiving a big revival shortly before it has nearly been seen dead...
ON

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

7th
Szvsz ez egy nagyon jó ötlet tõlük! Hogy ilyet miért nem lehet a többi játéknál?!

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..

7th
Most néztem meg és a 70 mega túlzás! 26,7 MB a legnagyobb, de király! 😊

7th
On
Egy kis infó (forrás 576.hu)
A Resident Evil 4 hivatalos weboldaláról nágy darab életnagyságú karakter-poszter TÖLTHETÕ LE. Ügymenet: katt a bal oldalon a "Character" menüpontra, aztán válaszd a "Heroes"-t, és katt a jobb oldali menü "Poster" feliratára. A letölthetõ fájlok rögtön nyomtathatók - a nagy méretnek / felbontásnak köszönhetõen úgy 70 megásak. (Thnx zerone!)

Bizony, nagyon igaz..
7th
Ugyan már! A kockát warezolni? Nincs értelme! Szerintem! 😊
Én most vettem kockát, de a jó címeket, megveszem eredetiben, mint anno SNES-re. (halkan jegyzem meg, hogy a 80 nettós fizuból nem duhajkodok) Nintendót már csak elvbõl sem warezolok! PS-be is chip került és azóta több mint 50 game van. De kérdem én miért? Egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyit vittem végig! Bezzeg régen, amikor Snes-re egy két game volt, kipörgettem mindet! Konzol warez = bõség zavara!

Nem kell szétkapni, megy minivel is, csak ebbõl kevesebb márkát kedvel, de nyilván a laser tweak ezen is segít. A 0.3-as Cobra biosszal pedig: It allows PAL users to play RE4, which was not possible with Cobra 0.2.

NTSC region probléma volt, pusztán emiatt nem ment. Ezt is megoldották. Egyetlen valódi gond még a multi-disces gammákkal van - mint Resi4😊 pl. ugye (lemezcsere).
Banyapapa
IRC-en egy GC-s kolléga adott linket egy filmröl, télleg müxik.
És mikor bekapcsolják a gépet be is jelentkezik nagy VIPER felirattal a csip😛

Csak elég ocsmány szétszedve a kis gép, benne böszme DVD.

Hogy lenne torrenten ritka? 😊 Szemét módon tele van NGC isokkal. Bár nem tom, hol nézed. 😊Nézzél csak utána nyugodtan. Szóval így már nem is annyira szempont a backupolás. Akinek persze megéri, nyilván mindkettõ megoldás egyszerre az igazi.