1688
  • Lammer
    ha penzre mesz, vigyazz, mert egy raketaveto 30 ropi, mig soxor a foellenek sem dobnak annyit, hogy "EGYALTALAN" nullszaldora hozd a meccset... szal erdemes normalis fegyokkal kinyirni a foelleneket is, mert utana marad penzed tuningra boven!!!
  • Sephi
    Bazz mekkora volt az a jelenet amikor a toronyban talakoztam Apro Napoleonnal es Leon nekibaxta a kest :D Egyik legjobb jelenet a jatekbol :D

Meg felertem hozza es megtamadott es megvartam mig kibujik a "pajzs" alol majd egy ropke rakit lancserrel egybol kivegeztem.

Marha nehez volt mit ne mondjak :D
  • Gábor
    Igen, csak második nekifutásra adja meg a spéci fegyvereket!
  • CSOCSO
    meg pro fokozaton is vegig kell vinnem hogy legyen "rpg"-m?
  • Sephi
    Jaj anyam... most mentem be egy temremben es ket olyan vak rozsomak volt... aszitem nem elem tul :D
  • Gábor
    Akkor még van cca fél órád hozzámképest, hogy végigvidd!
    Mi van? Nem játszol a baten kaitos-szal? Átvehetem
  • Sephi
    LOL! En most vaok 13:20 oranal a kastelyban. Most szabaditottam ki a kicsajt :D
  • Gábor
    NA VÉGRE!
    13:54 alatt végeztem a pro fokozattal!!
    Reszkessetek mocsok plaga-k, jön a Handcannon-revans! Harharhar!
  • Sephi
    JAAAJ!!!!
    ADA!!!
    JAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!

KIBASZOT NAGY!! :DDDD
  • bry
    Király a video!!
  • CSOCSO
    resi 4 video

KOTELEZO!!!:)))
  • CSOCSO
    :) ezt tudtam eddig is:)ugye nem voltam egyik zombi sem az almodbol?P)
  • Sephi
    Bogar.... imadlak :D
  • CSOCSO
    brothers in arms?? szerintem is egy nagy nulla!!!! de most komolyan...
  • Gábor
    heheheeee
  • Lammer at Work
    allat!
  • Gábor
    Ja, a cél az ,hogy a sok szopatásért meglakoljanak handcannon és chicago typewriter által!
  • Gábor
    Most vettem meg strikerre az exkluzívot, bb majd fullon cca 40 skulóval, red9 fullon, semi-rifle 30 skuló, 2 1st aid, és egy-két zöldike. Most basztam ki a vasszűzzel a szemetesben! :D
  • Lammer at Work
    ehehe, detto, ugy ordibaltam mint egy magabol kivetkozott allat, mar neha magamra sem ismertem ra... szetrobbantam majdnem... abba is hagytam...
  • Sephi
    En aztat utalom. Szerintem egy nagy 0.
  • Gábor
    Már a szigeten vok pro fokozaton, most ott szopom a faszt....;)
    Egyébként voltak halál idegesítő részek a kastélyban, ahol fél órán keresztül káromkodtam, mint egy kocsis :D
  • CSOCSO
    hent rulez...

szereted az fps-t??? a brother in arms neked valo.. abban a jatekban osszesen van kb 100 ellenfel..
  • Sephi
    Ahm a kastelyban nem teccik mert tul sokan vannak :D
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))
    10000 szavaz SUPRA A LEGJOBB iromanyt kernek. koszonom:)))))))
  • Gábor
  • Sephi
    Hogy mi erdeklni? Ird le neki a toyota supra-t negy oldalban!
  • Gábor
    Kicsit bővebben: mi érdekel?
  • CSOCSO
    meselj:)
  • Gábor
    A mercsben szerzett tapasztalatok nagyon jól jönnek pro fokozaton, istentelenül tud szívatni :)
  • CSOCSO
    nekem mondod? en altalaban ki szoktam kapcsolni a wireless joy-t ha atvezeto van:)))))))))))))
  • Sephi
    Hat tecceni nekem is teccik de a baj az hogy akkor jon amikor a legkevesbe szamitanal rea :D
  • CSOCSO
    en lottem oket ahogy tudtam es ahol ertem:)
    es en igenis elveztem a nyomj le gyorsan ket gombos dolgot..
  • Sephi
    En altalaban kozerol fejbe lovom majd ugy elrugom hogy azt hiszi magarol hogy o a Karen Wingerstone aki a 2003-mas ev korcsoja-balett nyertese vout.
  • Gábor
    Boka- és fejlövések a mérvadóak, ha gyorsan likvidálni akarsz valakit!

Aki végignyomta pro-n, az lenne szíves elmondani,hogy mennyivel nehezebb?
    Kevesebb pénzt dob az ellen?
    Milyen fegyvereket fejlesztett?
  • Sephi
    Most ertem be a kastelyba es hat azok a katapultos jelenetek naon aszak voltak :D

Kicsit megjijedtem kesobb a pajzsos klinesektol de halstennek egy loves megoldotta azt a gondot is. Ja es jelzem hogy a a jatekban most eloszor fogyott ki a pisztolyom toltenye de koteles voltam mast hasznalni pedig nem szoktam :D
  • Gábor
    Akarom mondani pofámba.
  • Gábor
    Tudtátok, hogy a CT a regenerátort is lapátra teszi?!
    Egyik megijesztett, én meg ugráltam a ravaszon, erre a rasnya dög a bofámba robbant! :)
  • Gábor
    Nos, utáltam a military compoundot és a castlet. Ha választanom kéne, akkor a castle az első számú általam utált helyszín!
    Hunkkal tényleg nem olyan könnyű. Rá kell jönni a kombózás ritmusára, aztán bárkivel menni fog!
    Lejjebb adtam linket videokhoz, azok NAGYON sokat segítettek! Amúgy kb 3-4 napig csináltam.
  • Lammer at Work
    amugy mennyi ideig szenvedtel az 5 csilaggal, melyik volt a legnehezebb kari/helyszin??? erdekelne, mert en el nem tudom kepzelni, hogy a Hunk-kal akarcsak 4 csillagot is elerjek, barmelyik palyan is...
  • Lammer at Work
    igen mivel a lenyek mindig azt dobnak toltenyt ami nalad van fegyo... baszki de jo neked...