1688
-
#425 ha penzre mesz, vigyazz, mert egy raketaveto 30 ropi, mig soxor a foellenek sem dobnak annyit, hogy "EGYALTALAN" nullszaldora hozd a meccset... szal erdemes normalis fegyokkal kinyirni a foelleneket is, mert utana marad penzed tuningra boven!!!
-
#424 Bazz mekkora volt az a jelenet amikor a toronyban talakoztam Apro Napoleonnal es Leon nekibaxta a kest :D Egyik legjobb jelenet a jatekbol :D
Meg felertem hozza es megtamadott es megvartam mig kibujik a "pajzs" alol majd egy ropke rakit lancserrel egybol kivegeztem.
Marha nehez volt mit ne mondjak :D -
Gábor #423 Igen, csak második nekifutásra adja meg a spéci fegyvereket! -
#422 meg pro fokozaton is vegig kell vinnem hogy legyen "rpg"-m? -
#421 Jaj anyam... most mentem be egy temremben es ket olyan vak rozsomak volt... aszitem nem elem tul :D -
Gábor #420 Akkor még van cca fél órád hozzámképest, hogy végigvidd!
Mi van? Nem játszol a baten kaitos-szal? Átvehetem -
#419 LOL! En most vaok 13:20 oranal a kastelyban. Most szabaditottam ki a kicsajt :D -
Gábor #418 NA VÉGRE!
13:54 alatt végeztem a pro fokozattal!!
Reszkessetek mocsok plaga-k, jön a Handcannon-revans! Harharhar! -
#417 JAAAJ!!!!
ADA!!!
JAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!
KIBASZOT NAGY!! :DDDD -
bry #416 Király a video!! -
#415 resi 4 video
KOTELEZO!!!:))) -
#414 :) ezt tudtam eddig is:)ugye nem voltam egyik zombi sem az almodbol?P) -
#413 Bogar.... imadlak :D -
#412 brothers in arms?? szerintem is egy nagy nulla!!!! de most komolyan... -
Gábor #411 heheheeee -
Lammer at Work #410 allat! -
Gábor #409 Ja, a cél az ,hogy a sok szopatásért meglakoljanak handcannon és chicago typewriter által! -
Gábor #408 Most vettem meg strikerre az exkluzívot, bb majd fullon cca 40 skulóval, red9 fullon, semi-rifle 30 skuló, 2 1st aid, és egy-két zöldike. Most basztam ki a vasszűzzel a szemetesben! :D -
Lammer at Work #407 ehehe, detto, ugy ordibaltam mint egy magabol kivetkozott allat, mar neha magamra sem ismertem ra... szetrobbantam majdnem... abba is hagytam... -
#406 En aztat utalom. Szerintem egy nagy 0. -
Gábor #405 Már a szigeten vok pro fokozaton, most ott szopom a faszt....;)
Egyébként voltak halál idegesítő részek a kastélyban, ahol fél órán keresztül káromkodtam, mint egy kocsis :D -
#404 hent rulez...
szereted az fps-t??? a brother in arms neked valo.. abban a jatekban osszesen van kb 100 ellenfel.. -
#403 Ahm a kastelyban nem teccik mert tul sokan vannak :D -
#402 :))))))))))))))))))))
10000 szavaz SUPRA A LEGJOBB iromanyt kernek. koszonom:))))))) -
Gábor #401 -
#400 Hogy mi erdeklni? Ird le neki a toyota supra-t negy oldalban! -
Gábor #399 Kicsit bővebben: mi érdekel? -
#398 meselj:) -
Gábor #397 A mercsben szerzett tapasztalatok nagyon jól jönnek pro fokozaton, istentelenül tud szívatni :) -
#396 nekem mondod? en altalaban ki szoktam kapcsolni a wireless joy-t ha atvezeto van:))))))))))))) -
#395 Hat tecceni nekem is teccik de a baj az hogy akkor jon amikor a legkevesbe szamitanal rea :D -
#394 en lottem oket ahogy tudtam es ahol ertem:)
es en igenis elveztem a nyomj le gyorsan ket gombos dolgot.. -
#393 En altalaban kozerol fejbe lovom majd ugy elrugom hogy azt hiszi magarol hogy o a Karen Wingerstone aki a 2003-mas ev korcsoja-balett nyertese vout. -
Gábor #392 Boka- és fejlövések a mérvadóak, ha gyorsan likvidálni akarsz valakit!
Aki végignyomta pro-n, az lenne szíves elmondani,hogy mennyivel nehezebb?
Kevesebb pénzt dob az ellen?
Milyen fegyvereket fejlesztett? -
#391 Most ertem be a kastelyba es hat azok a katapultos jelenetek naon aszak voltak :D
Kicsit megjijedtem kesobb a pajzsos klinesektol de halstennek egy loves megoldotta azt a gondot is. Ja es jelzem hogy a a jatekban most eloszor fogyott ki a pisztolyom toltenye de koteles voltam mast hasznalni pedig nem szoktam :D -
Gábor #390 Akarom mondani pofámba. -
Gábor #389 Tudtátok, hogy a CT a regenerátort is lapátra teszi?!
Egyik megijesztett, én meg ugráltam a ravaszon, erre a rasnya dög a bofámba robbant! :) -
Gábor #388 Nos, utáltam a military compoundot és a castlet. Ha választanom kéne, akkor a castle az első számú általam utált helyszín!
Hunkkal tényleg nem olyan könnyű. Rá kell jönni a kombózás ritmusára, aztán bárkivel menni fog!
Lejjebb adtam linket videokhoz, azok NAGYON sokat segítettek! Amúgy kb 3-4 napig csináltam. -
Lammer at Work #387 amugy mennyi ideig szenvedtel az 5 csilaggal, melyik volt a legnehezebb kari/helyszin??? erdekelne, mert en el nem tudom kepzelni, hogy a Hunk-kal akarcsak 4 csillagot is elerjek, barmelyik palyan is... -
Lammer at Work #386 igen mivel a lenyek mindig azt dobnak toltenyt ami nalad van fegyo... baszki de jo neked...