1688
-
Lammer at Work #305 lyullly 2.es Queue csere ->Hell Of The Living Dead
ezt mar nagyon VARTAM!!! vegre megvan...
EN ilyen jatekokat szeretnek, sokat!!!
elethuen, meg midnen... -
Lammer at Work #304 szerinted, nem csorgattam a nyalamat erte, azt meg azthiszem a megjelenese napjan lattam lattam... azota vartam-vartam... es jott ez helyette...
biztos 1eseknek uncsi meg minden... meg nagyon vekony az a reteg, amit en kepviselek, de akkoris!!!! -
#303 Gondoltam, hogy tetszeni fog az ötlet már csak a kampós zombi miatt is... :D -
Lammer at Work #302 Ott a pont!
-
#301 Nekem tudjátok mi tetszett? Az a kísértetkastélyos "verzió". Azt igazán megcsinálhatnák, szerintem totál feeling lenne. Jó, a debil babákat kihagyhatják belőle. Szal Resi5-ként azt látnám szívesen... :) -
Lammer at Work #300 66-os jelentem, es jelentem, ezeket onnan masoltam fel, mert este nezni jo ezeket... -
#299 Má' nem azért, de ezek mind rajta vannak a DVD-ken, amiket odaadtam... Tényleg, hogy állsz velük? -
Lammer at Work #298 msot ne mond azt, hogy Zombi buzi vagyok, nemazert...
maesti Divx queue-ben is "veletlenul" vannak a kovetkezok:
1. Bio Crisis
2. The Dead Hate The Living
3. Night Of The Living Dead (Remake)
...
NEMNEM ezkerem mind a veletlenek osszjateka...
-
Lammer at Work #297 1. Tudom nem nekem szol, de az elso mondatodat fejtsd ki bovebben, mar nem fog ugy az agyam a 51ik ora tajekan... ;)
2. Falu nem rossz az teny, de nincsenek zombik :(
3. Iranyithatatlansagrol meg annyit, hogy az osszes RE-vel amit eddig lejatszottam(enyhen par resz: 1 PC-PSX-GC,2 PC-PSX-most GCn tolom, 3-PC-PSX-most GCn, 4-GC, 0-GC, CV-Ps2,DCn felig, Survivorok az mas tema... ;) )nem BENAZTAM ennyit, mint a 4-el GCn, komolyan... nekem annyira szoknom kell ezt a fel fps modot(Survivoroket is nehezen vittem vegig ezert), hogy a hajamat hullajtottam, naigen ezert 3 milis most is
ehhhh
4. Megerte-megerte, de nekem keszithettek volna egy Classic verziot...
Tovabbra is 8 pont, nem tagitok, akkoris... -
Lammer at Work #296 jo akkor egyedul maradok a nezetemmel(mar mexoktam mas forumon is) nekem a kalsszikus RE jobban bejon es pont... -
#295 CSOCSO ne próbáld megérteni a RE rajongók emberektől idegen gondolkodását. =)
Azzal együtt, hogy a faluban látottak bármelyik nüansznyi mozzanata tízszer jobb ezeknél a videoknál, tényleg viszonylag jó lett volna így, bár ahogy a dev sem tudja irányítani láthatóan, meg ahogy lövi azokat a (nevetséges) babákat az írtó gáz. Nekem alapjában nincs bajom a rögzített kamerás játékokkal (MGS az isten), látom itt is lett volna belső nézet.. na de a RE külön ligában játszik irányíthatatlanság terén, és ebben sem lett volna ez másképp.
Hmm. Tényleg nem lehetett egyszerű döntés újrakezdeni az egész játékot, de megérte. -
#294 "ezt azert modntam, hogy igy sem rossz, mert amig nem lattam a pre-videokat(tegnap este ;)) addig 10 pontos volt a rezi4, mostmar csak max 8... :(((((((("
????????????????????????????????????????
emberek.. magjara vele bazz!!! bannoljatok el az elettol vagy valami.. HOGY LEHET ILYET MONDANI????
MONDJA MAGA NORMALIS??? HANYAS VAGY????
allad.. meghogy 8 pont...
igy 10 pontos... ha tartalmazna azt is amit a pre videokban lattal.. nah az tul sok lenne egy szanalmas halando leleknek:) -
Lammer at Work #293 basszus mindig elfelejtem, hogy nem tudok editelni...
szal(Tm Sephi)...
ezt azert modntam, hogy igy sem rossz, mert amig nem lattam a pre-videokat(tegnap este ;)) addig 10 pontos volt a rezi4, mostmar csak max 8... :(((((((( -
Lammer at Work #292 en meg inkabb maszkaltam volna abba a regi nyomasztos-feelinges kastelyba... :P
ehhh mind1...
igy sem rossz, de valahogy megsem az igazi :( -
#291 hat az pisztos hogy a pre resi mindenkeppen nyomasztobb lett volna.. de inkabb lovoldozok emberekre meg ogrekre mint szaros kis babakra.. maradjunk annyiban hogy 3 dvd-snek kellett volna lennie a resi 4 nek..egy csomo fasza dolog a pre resibol importalva es egy uj vagy 2-3 uj palya ami ubernyomaszto.. mondjuk a legvegen... nah.. minimum 10 pontos lett volna a jatek:) -
Lammer at Work #290 nagyon , en erre szavaznek... -
#289 ja sztem is az lett volna jó volna :)
Télleg láttad már az oldalam? (rehun) -
#288 haaat....maradjunk annyiban hogy az is 10 pontos meg ez is.. a ketto kevereke es mondjuk 3 dvd-s lett volna akkor az... az ... az verhetetlen lett volna... volna volna:) volna -
#287 Na megnéztem hát beszarás nagyon ott van , sztem jobb lett volna a pre resi mint a mostani de a mostani se piskóta! -
Jinchuu #286 Nem kell fizetni, símán le tudod tölteni ezeket. -
#285 azért köszi -
#284 s ha leakarom tölteni fizetni kell érte? -
#283 pre resi vidio
az elso negy videot kis felbontasban ingye lehet nezni -
#282 IGN en vannak es szerintem kod kell hozza... mindjart megkeresem a linket hogy mizu -
#281 CSOCSO azt a régi re4 concep videók vagy mi honnan vannak? le lehet tölteni?
-
#280 De lesz (ősz körül elvileg). -
#279 ps2-re nem lesz ez a gamma? -
#278 Kedvenc boss: első El Gigante.
Fegyver: Riot Gun széttuningolva, amikor 3-4 ganado jön felém. =)
Helyszín: falu főtere. -
#277 hát nem tom remélem azért találok még bőven :) -
Jinchuu #276 Nemrég találkoztam El Gigante barátunkkal! :)
Egyszer már sikerült földhözhajítania úgyhogy most próbálom másodjára! Elég édire sikerült a kis monszta és ahogy kicsinálta azt a kb. 10 embert, na az se volt egyszerű!
Megyek és kinyírom, még mielőtt valami rosszat csinálna! :D -
#275 hehe, amnugy nekem nagyon sok magnum loszert dobtak a monsztak a jatekban... :P
most elkezdtem ujra, azt iszonyat dobalta az 1-2ben a karabely toltenyeket... :Ð -
#274 Ugye milyen jó? :)
De a viziszörnynél sokkalta keményebb bossok lesznek hidd el ;) -
#273 Én se láttam a merchantnál a fegyvert nem tom mi lehet
Viszont megvettem a killer7-t és eladtam a red9-t és úgy RÁBAXTAM!!!
azthittem a killer7-be sima pisztolytöltény kell erre magnum és most alíg van jó fegyverem magnum töltényt olyan kevés helyen lehet találni :( -
#272 pont a viziszornyet utalom a legjobban...
amugy hajra hajra... -
Jinchuu #271 Huhh, gyerekek, ez a game nagyon ott van! :)
Még az elején járok, most fejeztem be a chapter 1-et, kinyírtam szegény kis vizi szörnyecskét. Végre egy izgalmas boss, legszivesebben visszatölteném hogy megöljem még 1x de most inkább a történet érdekel, na meg ez a hatalmas vihar se néz ki rosszul, úgyhogy inkább folytatom! Eddig bejön a game, de nagyon! :D -
#270 jah fegyver se lenne piskota, de elmentem az uj game-ben(Pro fokozatot kezdtem, special ruhaval) es a kereskedonel nincs ott a fegyver... -
#269 en bossom is krauser volt..raszputyin gyenge volt deeee.. eleg kemenyen nyomta az iget elotte.. azittem hogy nagyon nehez lesz... -
#268 en mar nem emlexem .. milyen video?:)
-
#267 Na király én is kivégeztem az ada assaigment a végén az a videócska iszonyat király!!! :) + a fegyver se pistkóta
-
#266 pedig a labat boszen.... rifle, es TMP ha jol idozitesz akkor granattal, terdre rogyaszthatod... es AKKOR A MELLKASAT kell loni!!!!