1688
  • Lammer at Work
    lyullly 2.es Queue csere ->Hell Of The Living Dead
    ezt mar nagyon VARTAM!!! vegre megvan...
    EN ilyen jatekokat szeretnek, sokat!!!
    elethuen, meg midnen...
  • Lammer at Work
    szerinted, nem csorgattam a nyalamat erte, azt meg azthiszem a megjelenese napjan lattam lattam... azota vartam-vartam... es jott ez helyette...
    biztos 1eseknek uncsi meg minden... meg nagyon vekony az a reteg, amit en kepviselek, de akkoris!!!!
  • Anubys
    Gondoltam, hogy tetszeni fog az ötlet már csak a kampós zombi miatt is... :D
  • Lammer at Work
    Ott a pont!
  • Anubys
    Nekem tudjátok mi tetszett? Az a kísértetkastélyos "verzió". Azt igazán megcsinálhatnák, szerintem totál feeling lenne. Jó, a debil babákat kihagyhatják belőle. Szal Resi5-ként azt látnám szívesen... :)
  • Lammer at Work
    66-os jelentem, es jelentem, ezeket onnan masoltam fel, mert este nezni jo ezeket...
  • Anubys
    Má' nem azért, de ezek mind rajta vannak a DVD-ken, amiket odaadtam... Tényleg, hogy állsz velük?
  • Lammer at Work
    msot ne mond azt, hogy Zombi buzi vagyok, nemazert...
    maesti Divx queue-ben is "veletlenul" vannak a kovetkezok:
    1. Bio Crisis
    2. The Dead Hate The Living
    3. Night Of The Living Dead (Remake)
    ...
    NEMNEM ezkerem mind a veletlenek osszjateka...
  • Lammer at Work
    1. Tudom nem nekem szol, de az elso mondatodat fejtsd ki bovebben, mar nem fog ugy az agyam a 51ik ora tajekan... ;)
    2. Falu nem rossz az teny, de nincsenek zombik :(
    3. Iranyithatatlansagrol meg annyit, hogy az osszes RE-vel amit eddig lejatszottam(enyhen par resz: 1 PC-PSX-GC,2 PC-PSX-most GCn tolom, 3-PC-PSX-most GCn, 4-GC, 0-GC, CV-Ps2,DCn felig, Survivorok az mas tema... ;) )nem BENAZTAM ennyit, mint a 4-el GCn, komolyan... nekem annyira szoknom kell ezt a fel fps modot(Survivoroket is nehezen vittem vegig ezert), hogy a hajamat hullajtottam, naigen ezert 3 milis most is
    ehhhh
    4. Megerte-megerte, de nekem keszithettek volna egy Classic verziot...
    Tovabbra is 8 pont, nem tagitok, akkoris...
  • Lammer at Work
    jo akkor egyedul maradok a nezetemmel(mar mexoktam mas forumon is) nekem a kalsszikus RE jobban bejon es pont...
  • Petyus_
    CSOCSO ne próbáld megérteni a RE rajongók emberektől idegen gondolkodását. =)

Azzal együtt, hogy a faluban látottak bármelyik nüansznyi mozzanata tízszer jobb ezeknél a videoknál, tényleg viszonylag jó lett volna így, bár ahogy a dev sem tudja irányítani láthatóan, meg ahogy lövi azokat a (nevetséges) babákat az írtó gáz. Nekem alapjában nincs bajom a rögzített kamerás játékokkal (MGS az isten), látom itt is lett volna belső nézet.. na de a RE külön ligában játszik irányíthatatlanság terén, és ebben sem lett volna ez másképp.

Hmm. Tényleg nem lehetett egyszerű döntés újrakezdeni az egész játékot, de megérte.
  • CSOCSO
    "ezt azert modntam, hogy igy sem rossz, mert amig nem lattam a pre-videokat(tegnap este ;)) addig 10 pontos volt a rezi4, mostmar csak max 8... :(((((((("
    ????????????????????????????????????????

emberek.. magjara vele bazz!!! bannoljatok el az elettol vagy valami.. HOGY LEHET ILYET MONDANI????

MONDJA MAGA NORMALIS??? HANYAS VAGY????
    allad.. meghogy 8 pont...
    igy 10 pontos... ha tartalmazna azt is amit a pre videokban lattal.. nah az tul sok lenne egy szanalmas halando leleknek:)
  • Lammer at Work
    basszus mindig elfelejtem, hogy nem tudok editelni...
    szal(Tm Sephi)...
    ezt azert modntam, hogy igy sem rossz, mert amig nem lattam a pre-videokat(tegnap este ;)) addig 10 pontos volt a rezi4, mostmar csak max 8... :((((((((
  • Lammer at Work
    en meg inkabb maszkaltam volna abba a regi nyomasztos-feelinges kastelyba... :P
    ehhh mind1...
    igy sem rossz, de valahogy megsem az igazi :(
  • CSOCSO
    hat az pisztos hogy a pre resi mindenkeppen nyomasztobb lett volna.. de inkabb lovoldozok emberekre meg ogrekre mint szaros kis babakra.. maradjunk annyiban hogy 3 dvd-snek kellett volna lennie a resi 4 nek..egy csomo fasza dolog a pre resibol importalva es egy uj vagy 2-3 uj palya ami ubernyomaszto.. mondjuk a legvegen... nah.. minimum 10 pontos lett volna a jatek:)
  • Lammer at Work
    nagyon , en erre szavaznek...
  • Kaplan
    ja sztem is az lett volna jó volna :)
    Télleg láttad már az oldalam? (rehun)
  • CSOCSO
    haaat....maradjunk annyiban hogy az is 10 pontos meg ez is.. a ketto kevereke es mondjuk 3 dvd-s lett volna akkor az... az ... az verhetetlen lett volna... volna volna:) volna
  • Kaplan
    Na megnéztem hát beszarás nagyon ott van , sztem jobb lett volna a pre resi mint a mostani de a mostani se piskóta!
  • Jinchuu
    Nem kell fizetni, símán le tudod tölteni ezeket.
  • Kaplan
    azért köszi
  • Kaplan
    s ha leakarom tölteni fizetni kell érte?
  • CSOCSO
    pre resi vidio

az elso negy videot kis felbontasban ingye lehet nezni
  • CSOCSO
    IGN en vannak es szerintem kod kell hozza... mindjart megkeresem a linket hogy mizu
  • Kaplan
    CSOCSO azt a régi re4 concep videók vagy mi honnan vannak? le lehet tölteni?
  • Petyus_
    De lesz (ősz körül elvileg).
  • mila69en
    ps2-re nem lesz ez a gamma?
  • Petyus_
    Kedvenc boss: első El Gigante.
    Fegyver: Riot Gun széttuningolva, amikor 3-4 ganado jön felém. =)
    Helyszín: falu főtere.
  • Kaplan
    hát nem tom remélem azért találok még bőven :)
  • Jinchuu
    Nemrég találkoztam El Gigante barátunkkal! :)
    Egyszer már sikerült földhözhajítania úgyhogy most próbálom másodjára! Elég édire sikerült a kis monszta és ahogy kicsinálta azt a kb. 10 embert, na az se volt egyszerű!
    Megyek és kinyírom, még mielőtt valami rosszat csinálna! :D
  • Lammer
    hehe, amnugy nekem nagyon sok magnum loszert dobtak a monsztak a jatekban... :P
    most elkezdtem ujra, azt iszonyat dobalta az 1-2ben a karabely toltenyeket... :Ð
  • Kaplan
    Ugye milyen jó? :)
    De a viziszörnynél sokkalta keményebb bossok lesznek hidd el ;)
  • Kaplan
    Én se láttam a merchantnál a fegyvert nem tom mi lehet
    Viszont megvettem a killer7-t és eladtam a red9-t és úgy RÁBAXTAM!!!
    azthittem a killer7-be sima pisztolytöltény kell erre magnum és most alíg van jó fegyverem magnum töltényt olyan kevés helyen lehet találni :(
  • Lammer
    pont a viziszornyet utalom a legjobban...
    amugy hajra hajra...
  • Jinchuu
    Huhh, gyerekek, ez a game nagyon ott van! :)
    Még az elején járok, most fejeztem be a chapter 1-et, kinyírtam szegény kis vizi szörnyecskét. Végre egy izgalmas boss, legszivesebben visszatölteném hogy megöljem még 1x de most inkább a történet érdekel, na meg ez a hatalmas vihar se néz ki rosszul, úgyhogy inkább folytatom! Eddig bejön a game, de nagyon! :D
  • Lammer
    jah fegyver se lenne piskota, de elmentem az uj game-ben(Pro fokozatot kezdtem, special ruhaval) es a kereskedonel nincs ott a fegyver...
  • CSOCSO
    en bossom is krauser volt..raszputyin gyenge volt deeee.. eleg kemenyen nyomta az iget elotte.. azittem hogy nagyon nehez lesz...
  • CSOCSO
    en mar nem emlexem .. milyen video?:)
  • Kaplan
    Na király én is kivégeztem az ada assaigment a végén az a videócska iszonyat király!!! :) + a fegyver se pistkóta
  • Lammer
    pedig a labat boszen.... rifle, es TMP ha jol idozitesz akkor granattal, terdre rogyaszthatod... es AKKOR A MELLKASAT kell loni!!!!