1688
-
#144 jaj.. fontos kerdes! a kavicsokat ekszereket el lehet adni a boltos koloknek vagy azokat tartsam meg mind????????? -
#143 hat nalam forditva volt. mikor a fat kipepte megneztem ahazzal micsinal.. de nem volt nagy meglepetes.. gondoltam..sztan jol kifutottam... korbe korbe futkaroztam vele hogy vegre elmenjen kavicsert.. mar 5 perce koveti a labnyomom. mar kezd unalmassa valni erre kezzel adott visszafele egy pofont. hja.. akkor jo:))))))))))))))))
spoiler: petyus... ne olvasd el amig nem ersz el a raszputyinhoz:)
no meg a masodik talalkozas:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
bemegyek... kilovom a kovet.. lezuhan... hurra. futok el. nezem a lancokat. hurra kilovom erre elkapja a kiscsajt.. aham. rohadjon meg.. masodik menet... jol hatrafutok.. gondoltam majd akkor lovom ki akovet ha odaer.. erre a hulye Slee ott maradt legugolva. felkapja a szorny a csajt.. bumm kilovom a kovet.. fejere esik 800 fele torik a szikla.. a csaj meg megmurdal. hurra ..
akkor a kov.. csajt hatra hagyom.. es meg jol elintezem. hja.. hatrahagytam.. erre leugrik a dog.. visszavalt ram a kamera.. senki sincs elottem. hja hogy ez mogenk ugrik be???????? ja es mar meg is murdalt a csaj:) picsaba!:) hehehe
-
#142 akkor nem is voltal meg a raszputyinnal a feszerben? en ott gondolkoztam el eloszor azon hogy baze mennyire jol nez ki -
#141 En a fabodek moge menekultem, amikor azok mind eltuntek (eltaposta) volt am nezes... nolam ez ilyet is tud?:D Ezek utan a fan mar meg se lepodtem:D -
#140 spoiler
el gigante. nahigen:) LOL
mekkora meglepi volt mikor : gondoltam befutok a fa moge.. erre odajon akocsog es kitepi a fat:) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
amugy brutal nagyon.. -
#139 mit ojjek rajta?? irtam hogy mar megoltem..es nem is volt nehez -
#138 Resiket 1-2-3 nyomtam PC-n, REmake-et GC-n, de ezt össze se lehet hasonlítani velük.. de szerintem más játékkal sem nagyon. Ez a játék évekkel előzi meg a korát. Élvezzük ki minden percét, mert nem tudom, mikor lesz legközelebb ilyen minőségű cucc bármilyen platformra (RE4 PS2-re nem számít ).
/me vezeklik minden rosszért, amit valaha a RE sorozatra mondott (hallod Lammer? )
SPOILER
El Gigante bazzzzzzeee hát attól az arctól lehidaltam.. behúzzák, utána elintézi a parejokat. Azok a tüzek, az esőőő.. ahogy felemeli és dobja a sziklát, meg gyökerestül kitépi a fát. Bakker, legjobb. Hihetetlen királyak a boss küzdelmek. Sőt, MINDEN hihetetlen király.
Grafikát nem tudom, hogy érték el, de leginkább a REmake kidolgozottságára emlékeztet.. csak ez full 3D. Eszméletlen.
Na jó, nem nyáladzok, megyek vissza játszani. -
#137 Ojjed a KOMRÁDOT:D Nem nehez a foszer, csak nagyra van magaval, Leon a profi mindenkit lebuntet... csúnyááááááán -
#136 gyaaaz. ez a rezi evil nagyon zorko:))))))))
most csaptam ossze raszputyin kolokkel. hat azt hittem nehezebb lesz sokkal...
mindenesetre tenyleg eleg uber a grafika.. mikor beleptem a kis feszerbe..ppfff.. nagyon nagyon szepen meg van csinalva! -
#135 Nah.. ZSIR ez a jatek.. normal fokozaton kelloen nehez.. neha meghalsz de nem olyan soxor...
szal nagyon cool!!
2/3nal tartok. 5 ora jatek utan:) zsiiir -
#134 baaazzeg... fakk.. itt gyilkolom az el gigantet mar feloraja. 2 szer megdoglottem.. mar romma izgultam magam. a vegtagjaim mar elhidegultek baze annyi vert nyomott az agyamba a testem... erre kiderul hogy nem siman lodozni kell... de nem irom le mi a megfejtes.. majd gyertek ra ti is.. -
#133 akkorsemakkorsem nemugynolyanzombisnemjonemjooo -
#132 ezzel en igy vagyok.. a resiket uti mint atom.. igaz nem jatszottam sok rezi resszel..csak az 1 el regen psx en .. es a 0 val GC-n.. de nem fogott meg egyiksem -
#131 Nah megjott a Resi Evil 4:)))))))
mar reggel megjott csak anyu elvitte magaval hogy ne tudjak addig jatszani amig meg nem jon a boltbol:)
nah mindegy.. szal...
a Bonus CD az asztali DVD be valo.. nem GC be. mondjuk nem baj..csak erdekes.. nahde mindegy...
Betettem a jatekot...
eddig meg az elso resz 3. chapterenel tartok..
tetszik a jatek.. jol nez ki. kelloen veres neha:) szal cool nagyon!:)
bar kicsit tul kozel van az emberhez a kamera, de azert fasza.. es vegre sok loszert ad a gamez:))) ez a vasarlos, upgradelos dolog nagyon jol ki lett talalva...
csak vhogy nem erzem hogy sokkal erosebb lenne a cuccos:)) nahde mindegy -
#130 Ma megött a game. Egy órát nyomtam vele, ennyi simán vert mindent, amit valaha is Resident Evil név alatt csináltak. ZSÍR!
CAPCOM -
#129 75 dollar!!!
a jatek 55 dolcsi +amig idekuldik
de nekem is haza kell kuldenem!!! szal az is mani.. plusz ido..szal inkabb vard meg a marciust.. mindjart ott lesz.. igaz.. bonus disc nelkul -
#128 remelem nekem hamar megerkezik mert kikeszulok -
#127 akkor 75 vagy 55 dollár teljesen?
Mindegy megvárom a márciust... -
#126 55 dodo kuldessel egyutt.. es ez bonus disces... plusz a kuldes is meg vagy 20 as -
#125 Ugy nez ki lesz Resi4 bundle pack Europaban , amikor megjelenik a jatek: Limitalt Fekete/ezust GC, esi4, Bonus disc-mely tartalmazza az eddigi osszes resi jatszhato demojat.
Ha ez igaznak bizonyul nalunk biztosan lesz ilyen helyes kis Cube pack, erdemes lesz csekkolni szereny websiteunkat... (ami remelem addigra mar nem lesz szereny:D). Remelem ez segiti a cube eladasokat novelni oreg kontinensunkon:))
-
#124 Nekem kellene egy re4 :D
Ugye 49.90 alapból csak a játék ára + a postaköltség ááá mégsem kell azt se tudom ntsc-t is képes-e futattni a tv-m :) -
#123 Thank you for ordering from EBgames.com. Your order has been shipped completely. The status and/or ship date for each item on your order is detailed below.
Here is the status of the item(s) you have ordered:
Resident Evil 4 with bonus! Ordered: 1 Shipped: 1 PROMO RESIDENT EVIL 4 DVD Ordered: 1 Shipped: 1 -
#122 :)))))))))))))))))))))))))))))) -
#121 LÁLÁLÁLÁLÁLÁ!
Your order has been updated to the following status.
New status: Shipped
Please reply to this email if you have any questions.
-
#120 nekem a bonus disces jon hetvegen... ebgames.com itt kell rendelni.. ha valakinek kell szoljon... -
#119 jelentem nem voltam a gepnel de ha irtatok volna itt lenne a nyoma.. de nincs....
lehet valakit le kened szidnom??????????? -
#118 de a káppkom rengeteget tervezett eladni, tobb mint 2 milliot elvileg beizzitottak, csak a biztonsag kedveert, s nem veletlen, a jatekuberallat. 11,30perc nyers jatekido, (osszessegeben ez mar a 3adik agyonrezizett napom:D) , s meg mindig 1es lemez.... nyammi, ilyenkor egy zero+1+2+3 mar regen vege van eggyuttveve:) -
#117 Austin, TX-ban egyik Gamestopnak sincs belőle. (Egyébként ez nem jelent gigantikus eladásokat.. szerintem GC játékokból eleve sokkal kevesebbet rendelnek, mint a többiből. MP2-t, Tales of Symphoniat ugyanígy nem lehetett kapni.) -
Jinchuu #116 Ezen a bonus disc-en amúgy mi van? Videok, trailerek, interjúk? -
#115 Ha valaki a Bonus disc-es változatra vadászik, sok sikert hozzá! :)
Ugyanis, még a bónusz nélküli változatra is vadászni kell az USA-ban, legalábbis California államban ez a helyzet! Ilyen nem b*sztam, még a végén hiánycikk lesz a game! :) -
#114 csocso brada!
msn-en ott voltam, nem valaszoltal,ez ervenyes Sephi-re is...
amugy mennyi volt igy a bonus-s muppet-show? -
#113 s neked van bonus disced?:) -
Gábor #112 Direkt élvezed,hogy szivatod itt a népet az élményeiddel, mi? ;) -
#111 :) -
Eltergo #110 Elhiszem :) -
#109 En mar tegnap ota a rabja vagyok a jateknak.. Iszonyat kiraly, most a templomoskat irtani halomra:) -
#108 nah .. megrendeltem en is... jovohethetvegere itt is van.. es bonus disces.... igy keszult discet kapok hozzA:) -
#107 kb. mikor tudjuk lerendezni a bizniszt?
mennyi egy memokártya nálad? -
Eltergo #106 Persze neked könnyü :-) -
#105 tobb resi4 van. En a sajatommal jatszogatok. Eppen a tavi szorny szivat ezerrel....