1688
  • Kaplan
    :)
    Na akkor jó lesz nekem ha kölcsönadod :)
    Eladó is egybe vagy ebből neked csak 1 van?
  • CHEAPBOY
    folytatnam Boxon a Kotor2ot, Fatal Frame2ot:)
  • CHEAPBOY
    rendbe bezony, ha szar lenne mar nem jatszanek vele:D
  • Kaplan
    De a graf, zene minden rendbe van?? Tuti királyság lehet
  • CHEAPBOY
    meg jatszogatok vele, izlelgetem, egy biztos rohadt nehez, 5* manapsag egymas utan ugyanazona helyen nemigen haltam meg mas jatekban... s ez meg csak normal fokozat:D
  • CHEAPBOY
    hogy nem lesz szornyu a port azert, ha egyaltalan lesz port.
  • Kaplan
    na mesélj egy kicsit milyen a game?

Jó lehet nem lesz olyan rossz de ha lesz gc-m és megtehetem az ilyet inkább arra veszem +... ;)
  • Kaplan
    hogy érted?
  • CHEAPBOY
    azert messze lesz az a jocskantol.
  • Kaplan
    okay...
  • Geroka16
    jó.....kösz...ne félj ahogy megveszem Cheapboytól a boxot leszállok rólatok.Csak még addig mindent meg akarok tudni.
  • Afe
    jócskán?? gondolom 1dimenzios game lesz :)
  • Kaplan
    Csak ps2-re lesz még de sztem jócskán lebutított verzió
  • Geroka16
    Hát ja...nem sok mindent hallottam róla csak azt hogy elég jó lesz.
  • Kaplan
    Wow , és mennyit kérsz érte? :)
    Jó lenne ha kölcsön tudnád adni nagyon de nagyon hálás lennék..
    Geroka16: Xbox-ra ??? LOÁL! Látom sokat tudsz a re4-ről ;)
  • Geroka16
    X-Boxra van meg?
  • CHEAPBOY
    elintezzuk.
    Majd ha kiporgettem, akkor kolcson. (ez ugye kb jovo het kedd:D)
  • Kaplan
    CHEAP!!!
    TE....
    Majd kölcsönadhatod egy freeloaderrel együtt :)
    Ja jövőhéten elintézzük a bizniszt?
  • CHEAPBOY
    Itt a Resi4 s gyonyorubb mint kepzeltem:) Semmi mosottsag mint a kepeken, de ugyanaz a reszletesseg, vmi atom a hangulat. S ecsem nem konnyu egy jatek annyi szent.
  • guardian hero
    Szerintem ettől függetlenül jópofa lehet, én imádom a GBA-s Zeldákat is.
  • Eltergo
    Láttam screenshotokat akkor azok kamuk...
    Four Sword Andventures most csak GBA-n van.
    GameCube-ra GBA grafikával kiadni egy ilyen játékot? pff...
  • guardian hero
    Én ismerem a játékot, viszont úgy látom Te nem. A Cube-os Four Swords-nek egyáltalán nincs Windwaker grafikája, sima 2D az egész. Már csak azért is, mert többjátékos módban az akció nagyrésze a kontrollerként csatlakoztatott GBA-k képernyőjén zajlik. Szerintem nézz utána valamelyik netes játékújságban, mielőtt nagyon beleélnéd magad...
  • Eltergo
    Én ezt nem kérdeztem...és akkor mi van? :)
  • Eltergo
    Ez nem GBA-s For Sword Andventures hanem Wind Waker grafikája van.
  • Eltergo
    0,1,2,3,4,Resident Evil Gun Survival 1-2,Resident Evil - Dead Aim, Resident Evil - Outbreek,Code Veronica X.
    Ennyi elég?
  • Sephi
    Hagyad mar en inkabb meg sem szolalok...
  • Anubys
    Van rá Code Veronica (sokkal hamarabb volt rá, mint GC-re)...
    Egyébként te hány resident evil sorozatról tudsz?
  • guardian hero
    Azzal se sokan fognak itthon játszani... Ugyebár négy játékos esetén az igazi, de ahhoz 4 GBA is kell a megfelelő összekötő kábellel. Részemről mondjuk van Cube is, GBA is, kábel is, kedv is, de honnan szedek még három embert, aki rendelkezik ezekkel?
  • Eltergo
    Szerintem tök jó, hogy GameCubeon mindegyik Resident Evil sorozat van...
    0,1,2,3,Code Veronica X,4.
    Nekem megvolt PS2-re a Outbreek de nagy gyagyi az egész...PS2-re nincs jó Resident Evil rész.
    Meg most jön a Legend of Zelda, Zelda - Four Sword Andventures GameCubera :-)
    http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B00024D1LY/qid=1105780584/sr=2-3/ref=sr_2_11_3/028-2831726-4382120
  • Lammer
    privatba tolhatnal linkeket, mert most ugye ez a torrent mizeriamiatt, nagyon sok tracker zar be, naprol napra valtozik a helyzet, a f*szom koveti mar...
  • Lammer
    jah csak hogy lekopizd, neked is kell eloszor bba adapter, meg PSOonline... hmm maskepp nemmegy...
  • 7th
    OFF
    The first Modchip for the Gamecube is finally there. The Viper-GC enables your Gamecube to boot Homebrew and alternate Bios-Files or send commands to the Gamecube directly.
    There are just 4 wires to solder from the Modchip to the Gamecube's Mainboard.
    In the package are the Chip, a programmer and the connection-cable.
    The Gamecube is now receiving a big revival shortly before it has nearly been seen dead...
    ON
  • 7th
    Szvsz ez egy nagyon jó ötlet tőlük! Hogy ilyet miért nem lehet a többi játéknál?!
  • 7th
    Most néztem meg és a 70 mega túlzás! 26,7 MB a legnagyobb, de király! :)
  • 7th
    On
    Egy kis infó (forrás 576.hu)
    A Resident Evil 4 hivatalos weboldaláról nágy darab életnagyságú karakter-poszter TÖLTHETŐ LE. Ügymenet: katt a bal oldalon a "Character" menüpontra, aztán válaszd a "Heroes"-t, és katt a jobb oldali menü "Poster" feliratára. A letölthető fájlok rögtön nyomtathatók - a nagy méretnek / felbontásnak köszönhetően úgy 70 megásak. (Thnx zerone!)
  • snakeimp
    Bizony, nagyon igaz..
  • 7th
    Ugyan már! A kockát warezolni? Nincs értelme! Szerintem! :)
    Én most vettem kockát, de a jó címeket, megveszem eredetiben, mint anno SNES-re. (halkan jegyzem meg, hogy a 80 nettós fizuból nem duhajkodok) Nintendót már csak elvből sem warezolok! PS-be is chip került és azóta több mint 50 game van. De kérdem én miért? Egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyit vittem végig! Bezzeg régen, amikor Snes-re egy két game volt, kipörgettem mindet! Konzol warez = bőség zavara!
  • snakeimp
    Nem kell szétkapni, megy minivel is, csak ebből kevesebb márkát kedvel, de nyilván a laser tweak ezen is segít. A 0.3-as Cobra biosszal pedig: It allows PAL users to play RE4, which was not possible with Cobra 0.2.

NTSC region probléma volt, pusztán emiatt nem ment. Ezt is megoldották. Egyetlen valódi gond még a multi-disces gammákkal van - mint Resi4:) pl. ugye (lemezcsere).
  • Banyapapa
    IRC-en egy GC-s kolléga adott linket egy filmröl, télleg müxik.
    És mikor bekapcsolják a gépet be is jelentkezik nagy VIPER felirattal a csip:P

Csak elég ocsmány szétszedve a kis gép, benne böszme DVD.
  • snakeimp
    Hogy lenne torrenten ritka? :) Szemét módon tele van NGC isokkal. Bár nem tom, hol nézed. :)Nézzél csak utána nyugodtan. Szóval így már nem is annyira szempont a backupolás. Akinek persze megéri, nyilván mindkettő megoldás egyszerre az igazi.