1688
  • Kaplan
    Az fasza akkor én is nekiülök nemsokára :)
    Mijét kellett lőni krausernek? mert a fő játékban a lábát de nekem ott semmire nem esik el / reagál
  • Lammer
    MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!
    MEKKKKCSINALTAM!!!!!!!!!!!!444444444
    kib. nehez volt, de meglett az eredmenye... Chicago irogepet tudok majd venni(zarojelbe maffiafegyver... geppuska )
  • Kaplan
    Igen az Ada-s cuccal én is így vagyok , hagytam is egy ideig :)
    Amúgy kinek ki a kedvenc boss-a , mi a kedvenc fegyere s helyszíne?

Kedvenc Bossom : Jack Krauser, és a falufőnök (spoiler!!-gerincesen-spoiler!!) helyt ált:)

Kedvenc fegyver : Shotgun semi-auto asszem és a RED9 BRUTÁLIS maxra tuningolva.

Helyszín most nem jut eszembe :)
  • Lammer
    A kurva *nnyat komolyan szetb*szom az egesz gepet, mar tizenotoccorrre halok meg az ADA-s gameban Krausertol, ecceruen ezt nem nekem talaltak ki, UNDORITOAN NEHEZ, mar agyverzest fogok kapni az ordibalastol, ecceruen lehetetlen, kb 5 mp. alatt meghalok mindig...
    anniyra bena fegyverei vannak, hat ez a TMP olyan szinten unszi... nincs shotgun...
  • Lammer at Work
    en kiprobalnam ;)
  • CSOCSO
    ehh hurrra. kell a tokomnek handcannon
  • Lammer at Work
    hmmmm akkor ezt csekkold le!
    "To unlock the Handcannon in the main game
    you must successfully get a five star rating on every level, with every
    character! For the mathematically challenged, that's a total of 20 five star
    ratings you have to get. Good luck."
    ettol feltem.... :( ezt sose fogom megcsinalni...
  • CSOCSO
    nem KELL>. jatszhatsz..elvileg nem fox semmit kapni ha mindnekivel minden palyat megcsinalsz.. egyszeruen ez csak egy plusz amivel szinte ujra el tudsz tolteni 10 orat.. tok zsir dolog!! nekem legjobban a kommandos meg a katona gyun be
  • Lammer
    nos visszatertem Leon-hoz... siman vittem 4 csillagra...
    hmmm ra 30-40 percre beporogtem es meglett mind az 5 kari!!!
    Legjobb a Wesker!!! nagyon passzol a stilusomhoz... ehhh zeneje is a legjobb... :) ez az 5 csillag kemeyn dio lesz!!!
    namost mind1ik karival mind1ik palyan meg kell csinalni az 5 csillagot? mert ha igen, lepetezek!!!
  • Lammer
    nah helyzetjelentes...
    Megvan a HUNK karakter... nos nem rossz, de nagyon nem megy vele, hisz egesz jatekban dekat nem haznaltam a gepfegyvert... Leonnal megcsinaltam 4 csillagra nagynehezen a szigetet... lelottem a 2 Gunnert es ugy kaptam meg,,, de ez a HUNK nem az en stilusom... :D
  • CSOCSO
    hat eleg nehez:)))))))))))))))))
    en is nagyon sokat szivtam!!
    elso masodik? ilyenekre mar alig emlexem.. az egyik palyan egesz sokat lehet osszegyujteni... de a lenyeg hogy a fureszesek elol menekulj mint atom es lodozz akit csak tudsz meglesz az a 5 csillag:))))
    nyomjad csak menni fog meglatod csak ki kell talalni a modjat hogy menjen a dolog
  • Lammer
    huuu a f*szom telivan mar, aaa ez nem nekem valo... ecceruen szetgyilkolnak... eselyem sincs... minnggya szijjelvagom a kontrollert komolyan. hagyom is a fenebe... erdekes elsore 2 csillagot csinaltam Leonnal a 2ik palyan, 1 csillagot az elson... es annyi, azot szenvedek.. abba is hagyom...
    komolyan utalom a cheatet, de most bedobnek egyet, mert nekem undoritoan nehez, de mar orak ota csak legyilkolnak, mar unom...
  • CSOCSO
    legkomolyabb a katonaval gyilkolaszni.. az nagyon ber
  • Lammer
    naigennaigen...
    ehh most vittem vegig...
    jonnek a bonuszok...
    :D
  • CSOCSO
    gratula:))) en vagy 20 orat nyomtam. asztan masik 5 orat a bonusokkal toltottem...
    ize.. annyira nem felelmetes es nyomaszto... a concept re4 sokkal nyomasztobb lett volna
    de aszem irtam mar rola hogy miket lattam a ki nem adott re4 videoban

( szarvasfej trofea leesik bogve a falrol kozben izeg mozog a fej.. meg az egyik szobaban a kis fa babak felelednek es nekedrohannak kesekkel meg hasonlok:)
  • Kaplan
    14.990ft-ért vettem.
  • Kaplan
    Ma reggel végignyomtam a játékot!
    Nagyon-nagyon jó volt a game és már nyomom is a második roundot :)
    Grafika bődületesen szép, egyszerűen ELKÉPESZTŐ!!
    Új játékmenet csodálatos sztem simán megvan a re érzet sőt több is
    Sokkalta borzasztóbb és félelmetesebb a játék, és nyomasztóbb.
    Nagyon jól volt felépítve bár én 13 óra 24 perc alatt vittem végig. Nagyon siettem? :)

Egyenlőre többet nem tudok mondani SZÓHOZ SEM JUTOK!

Eddig úgy voltam vele nem kell már nekünk re5 HÁT MOSTMÁR KELL :)
  • CSOCSO
    szal???
  • guardian hero
    A Gamepark-nál mennyiért adják? A 60Hz mód engem is érdekelne. Meg hogy mennyiben tér el a PAL az NTSC-től, bár erről talán Cheap tud majd értekezni :)
  • CSOCSO
    mar varom.. bar ugyis minimum duplazodni fog a velemenyed a jatek kozepere
  • Kaplan
    Élménybeszámoló csak picit késöbb jön :)
  • Kaplan
    Szia Cheap! Bocsi , hogy nem tőled vettem... .ugye nem baj??? :)
    Majd egy ds azért mindenképpen tőled jön ;)
    Mégegyszer SRY remélem nem haragszol rám ;)
  • Jinchuu
    Milyen a game? :D
    Van 60hz mód benne? Remélem a pal miatt nem lett lassabb a game!
  • CHEAPBOY
    Hát jah, sajnos csak hetfon fogok raerni atvenni a gamekat....:/
  • Kaplan
    Gamepark , Cheapnek még nincs ezért is enm tőle vettem , hát akkora resi fan vok, hogy nem tudok várni semmit :) már megvan mindjárt elkezdem.
  • Jinchuu
    Oh és honnan? Cheap?
  • Kaplan
    20 perc és megvan a RE4!!! :)
  • CSOCSO

logo
  • Petyus_
    Tényleg király, kedevenc GIGANTE barátunk ott figyel, az a lényeg. Thx Kaplan! =)
  • Jinchuu
    Holnap végre én is kipróbálhatom a gamet, már alig várom! :D
  • Kaplan
    Jaja mivel én vok a témanyitó és láttam elég szar az a felirat csak berakattam egy bannert is :)
  • Lammer at Work
    lyulllly most nezem kiraly a LOGO!!!
  • Lammer at Work
    kerdes: tudtok-e rola, hogy atment valami optimalizalason a PAL verzio??? (Outbreak-nel nagyon sokat javitott a PAL verzio ps2on) vagy ua, mint az NTSC verza?
  • Lammer
    nemisigaz
  • Petyus_
    Akkor valószínű az FPS 5-120 közötti ingadozásához vagy hozzászokva, azért zavar a stabil 30.
  • Sephi
    Me'? amikor kijott az Onimusha 3 akkor Ps2 joy-t atalakitottak kardra! Marha nagy elvezet lehetett :D
    Majd amikor megjelenik a Fatal Frame 3 akkor majd fenykepezogep lesz a joy-bol :DD
  • Lammer at Work
    nem
    csak tudod ez egy rossz PC-s maradvany...
  • CSOCSO
    a szemed rangatozik nem?
  • Lammer at Work
    AAAAAAAAA!
    de mint leirtam, es ha tuccc olvasni, ugyanez volt az EREDETI re1 remake-ben is!!! ugyanigy ereztem!!!! ez nem iras miatt van, hanem a garfikai endzsin, lehet erezni!!! bar mondom lehet en vagyok tulerzekeny, mert amikor haverokkal leulunk gamelni, en nyafogok, hogy ez lassu, ok meg ertetlenul lesnek ram...
  • CSOCSO
    ha lemezre irtad akkor ne csodalkozz ha nem ugy fut ahogy kene... nalam sosem volt ilyen baj.. egyszer sem emlexem akadozasra vagy lassulasra