1688
-
#265 Az fasza akkor én is nekiülök nemsokára :)
Mijét kellett lőni krausernek? mert a fő játékban a lábát de nekem ott semmire nem esik el / reagál -
#264 MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!
MEKKKKCSINALTAM!!!!!!!!!!!!444444444
kib. nehez volt, de meglett az eredmenye... Chicago irogepet tudok majd venni(zarojelbe maffiafegyver... geppuska ) -
#263 Igen az Ada-s cuccal én is így vagyok , hagytam is egy ideig :)
Amúgy kinek ki a kedvenc boss-a , mi a kedvenc fegyere s helyszíne?
Kedvenc Bossom : Jack Krauser, és a falufőnök (spoiler!!-gerincesen-spoiler!!) helyt ált:)
Kedvenc fegyver : Shotgun semi-auto asszem és a RED9 BRUTÁLIS maxra tuningolva.
Helyszín most nem jut eszembe :) -
#262 A kurva *nnyat komolyan szetb*szom az egesz gepet, mar tizenotoccorrre halok meg az ADA-s gameban Krausertol, ecceruen ezt nem nekem talaltak ki, UNDORITOAN NEHEZ, mar agyverzest fogok kapni az ordibalastol, ecceruen lehetetlen, kb 5 mp. alatt meghalok mindig...
anniyra bena fegyverei vannak, hat ez a TMP olyan szinten unszi... nincs shotgun... -
Lammer at Work #261 en kiprobalnam ;) -
#260 ehh hurrra. kell a tokomnek handcannon -
Lammer at Work #259 hmmmm akkor ezt csekkold le!
"To unlock the Handcannon in the main game
you must successfully get a five star rating on every level, with every
character! For the mathematically challenged, that's a total of 20 five star
ratings you have to get. Good luck."
ettol feltem.... :( ezt sose fogom megcsinalni... -
#258 nem KELL>. jatszhatsz..elvileg nem fox semmit kapni ha mindnekivel minden palyat megcsinalsz.. egyszeruen ez csak egy plusz amivel szinte ujra el tudsz tolteni 10 orat.. tok zsir dolog!! nekem legjobban a kommandos meg a katona gyun be -
#257 nos visszatertem Leon-hoz... siman vittem 4 csillagra...
hmmm ra 30-40 percre beporogtem es meglett mind az 5 kari!!!
Legjobb a Wesker!!! nagyon passzol a stilusomhoz... ehhh zeneje is a legjobb... :) ez az 5 csillag kemeyn dio lesz!!!
namost mind1ik karival mind1ik palyan meg kell csinalni az 5 csillagot? mert ha igen, lepetezek!!! -
#256 nah helyzetjelentes...
Megvan a HUNK karakter... nos nem rossz, de nagyon nem megy vele, hisz egesz jatekban dekat nem haznaltam a gepfegyvert... Leonnal megcsinaltam 4 csillagra nagynehezen a szigetet... lelottem a 2 Gunnert es ugy kaptam meg,,, de ez a HUNK nem az en stilusom... :D -
#255 hat eleg nehez:)))))))))))))))))
en is nagyon sokat szivtam!!
elso masodik? ilyenekre mar alig emlexem.. az egyik palyan egesz sokat lehet osszegyujteni... de a lenyeg hogy a fureszesek elol menekulj mint atom es lodozz akit csak tudsz meglesz az a 5 csillag:))))
nyomjad csak menni fog meglatod csak ki kell talalni a modjat hogy menjen a dolog -
#254 huuu a f*szom telivan mar, aaa ez nem nekem valo... ecceruen szetgyilkolnak... eselyem sincs... minnggya szijjelvagom a kontrollert komolyan. hagyom is a fenebe... erdekes elsore 2 csillagot csinaltam Leonnal a 2ik palyan, 1 csillagot az elson... es annyi, azot szenvedek.. abba is hagyom...
komolyan utalom a cheatet, de most bedobnek egyet, mert nekem undoritoan nehez, de mar orak ota csak legyilkolnak, mar unom... -
#253 legkomolyabb a katonaval gyilkolaszni.. az nagyon ber -
#252 naigennaigen...
ehh most vittem vegig...
jonnek a bonuszok...
:D -
#251 gratula:))) en vagy 20 orat nyomtam. asztan masik 5 orat a bonusokkal toltottem...
ize.. annyira nem felelmetes es nyomaszto... a concept re4 sokkal nyomasztobb lett volna
de aszem irtam mar rola hogy miket lattam a ki nem adott re4 videoban
( szarvasfej trofea leesik bogve a falrol kozben izeg mozog a fej.. meg az egyik szobaban a kis fa babak felelednek es nekedrohannak kesekkel meg hasonlok:) -
#250 14.990ft-ért vettem.
-
#249 Ma reggel végignyomtam a játékot!
Nagyon-nagyon jó volt a game és már nyomom is a második roundot :)
Grafika bődületesen szép, egyszerűen ELKÉPESZTŐ!!
Új játékmenet csodálatos sztem simán megvan a re érzet sőt több is
Sokkalta borzasztóbb és félelmetesebb a játék, és nyomasztóbb.
Nagyon jól volt felépítve bár én 13 óra 24 perc alatt vittem végig. Nagyon siettem? :)
Egyenlőre többet nem tudok mondani SZÓHOZ SEM JUTOK!
Eddig úgy voltam vele nem kell már nekünk re5 HÁT MOSTMÁR KELL :) -
#248 szal??? -
#247 A Gamepark-nál mennyiért adják? A 60Hz mód engem is érdekelne. Meg hogy mennyiben tér el a PAL az NTSC-től, bár erről talán Cheap tud majd értekezni :) -
#246 mar varom.. bar ugyis minimum duplazodni fog a velemenyed a jatek kozepere -
#245 Élménybeszámoló csak picit késöbb jön :) -
#244 Szia Cheap! Bocsi , hogy nem tőled vettem... .ugye nem baj??? :)
Majd egy ds azért mindenképpen tőled jön ;)
Mégegyszer SRY remélem nem haragszol rám ;) -
Jinchuu #243 Milyen a game? :D
Van 60hz mód benne? Remélem a pal miatt nem lett lassabb a game! -
#242 Hát jah, sajnos csak hetfon fogok raerni atvenni a gamekat....:/ -
#241 Gamepark , Cheapnek még nincs ezért is enm tőle vettem , hát akkora resi fan vok, hogy nem tudok várni semmit :) már megvan mindjárt elkezdem. -
Jinchuu #240 Oh és honnan? Cheap? -
#239 20 perc és megvan a RE4!!! :) -
logo -
#237 Tényleg király, kedevenc GIGANTE barátunk ott figyel, az a lényeg. Thx Kaplan! =) -
Jinchuu #236 Holnap végre én is kipróbálhatom a gamet, már alig várom! :D -
#235 Jaja mivel én vok a témanyitó és láttam elég szar az a felirat csak berakattam egy bannert is :) -
Lammer at Work #234 lyulllly most nezem kiraly a LOGO!!! -
Lammer at Work #233 kerdes: tudtok-e rola, hogy atment valami optimalizalason a PAL verzio??? (Outbreak-nel nagyon sokat javitott a PAL verzio ps2on) vagy ua, mint az NTSC verza? -
#232 nemisigaz -
#231 Akkor valószínű az FPS 5-120 közötti ingadozásához vagy hozzászokva, azért zavar a stabil 30. -
#230 Me'? amikor kijott az Onimusha 3 akkor Ps2 joy-t atalakitottak kardra! Marha nagy elvezet lehetett :D
Majd amikor megjelenik a Fatal Frame 3 akkor majd fenykepezogep lesz a joy-bol :DD -
Lammer at Work #229 nem
csak tudod ez egy rossz PC-s maradvany...
-
#228 a szemed rangatozik nem? -
Lammer at Work #227 AAAAAAAAA!
de mint leirtam, es ha tuccc olvasni, ugyanez volt az EREDETI re1 remake-ben is!!! ugyanigy ereztem!!!! ez nem iras miatt van, hanem a garfikai endzsin, lehet erezni!!! bar mondom lehet en vagyok tulerzekeny, mert amikor haverokkal leulunk gamelni, en nyafogok, hogy ez lassu, ok meg ertetlenul lesnek ram... -
#226 ha lemezre irtad akkor ne csodalkozz ha nem ugy fut ahogy kene... nalam sosem volt ilyen baj.. egyszer sem emlexem akadozasra vagy lassulasra