1688
  • mymano
    Aham kössy!

Mire adták ki eddig??
  • Eltergo
    Arra várhatsz... talán 2 év mulva..
  • mymano
    Sziasztok!

Pc-re mikor adják ki a RE 4 -et??

Előre is kössy
  • Kaplan
    a mailben tod aktiválni a regedet ;)
  • Lammer
    ehehhhe regeltem(Ocsisajt)
    ehhh
  • Kaplan
    Gut 'n' Tag!
    Nemsokára elkészül az első magyar Resident Evil fan oldal...
    A fórumunk már megvan tessék ellátogatni és regelni
    A Resident Evil fórum
    Véleményt mondjatok ..... PLS!
  • CHEAPBOY
    Neked adok igazat a Resi1 atmoszferaja mas(s mivel mar erosen Retro feeling a kicsike), mint a 4e, s emiatt az is kell:)
  • Lammer at Work
    /elfulo hangon
    AKKORISAKKORISAKORIS
  • Petyus_
    Mászthev a nagy lóf*szt. =) RE4 kilométerekkel felébe magasodik az egész sorozatnak. =)
  • CSOCSO
    most leirjam megegyszer hogy miva?:) szal.. lehet grafban jo.. de 1 ben ugyan az az iranyitas meg minden. .e snekem nemjon be ez a egyhelyen van a kamera meg ilyenek..nem aszondom szar de beleunok.. a zerot is meguntam.. es azert az nem mondhatjatok hogy annyira szar jatek hogy csak igy bele lehessen unni..
  • Lammer at Work
    igenigen, meglepő mi?
    gyorsba order az 1 remakre, mert oltari jo a grafja es nagyon ott van hangulatra is, must have...
  • CSOCSO
    en fizetos oldalrol szedtem le szal sajna azt nemtom neked megmutatni..

ami meg regebben volt a neten es ketszer kisebb felbontasu es szerintem nem is azt mutattak amit most adtak ki videon
  • CSOCSO
    az 1 REmake szebb mint a nulla? az meredek.. de akkorsem tetszik maga a jatekstilus:(
  • Lammer at Work
    csak annyit a dologhoz, kar hogy csak a 0 van meg, mert igy santit az osszehasonlitas, mert az 1 REMAKE-jehez a 0nak a grafikaja eleg szegeny, az 1 remake, dobbenet miylen szep!!!
    szerezd meg... nagyon allat...
  • Afe
    hahó! ezt a prebiohazard4 filmecskét honnan tudnám leszedni, és mi a pontos neve, mert már naon kiváncsi vok rá???
  • Kaplan
    teljesen zavarban vagyok a napokkal! :D
  • Kaplan
    ja , ténleg ok sry!
  • CHEAPBOY
    hetvegen nem.:)
  • Kaplan
    NÉZD MEG A MAILJEID CHEAP!!!
  • CHEAPBOY
    VAn benne elemlampas resz, +Az a kastely, ahol nyomultak a regi Resiben, tokugyanazon folyosok, a fuggonyosek, is mind benne vannak a Rsi4 veglegesben.
  • Kaplan
    Na akkor én is hozzászólok ...
    A Pre Biohazard 4 nekem jobban tetszett mint a mostani szisztéma, az olyan igazi biohazados volt no de mindegy ez a játék is 10 pontos ténleg! Sajna még nincs meg! :)
    Az elemlámpát ténleg belerakhatták volna..
  • CSOCSO
    nyah:)
    most elovettem hogy meglessem mizusjag van meg a lemezeken...
    20 ora jatek?? fraszt!!!! ennel sokkal tobb..marmint.. van ket opcio a jatek vegen...
    az egyik opcio hogy ossze kell gyujteni par flaskat az Ada csajszival.. ez szerintem kb olyan fel oras jatek... talan 1?:) nem emlexem mennyit jatszottam vele.. az amoval ovatosan kell banni mert itt nem szorogatja annyira a jatek. a foellenseg kicsit huzosabb..addig el lehet vinni megpusztulas nelkul.. de ott szerintem 1-2 megdegles a minimum...
    masik.. mikor adott a Leon karakter. negy palyat valaszthatsz es hentelhetsz idore es kedvedre... ha osszegyujtottel 4 csillagot akkot ujabb karaktert kapsz, ha jol emlexem 4 megszerezheto karakter volt.
    ezzel viszont mar jatszottam siman egy orat mire megszereztem az uj karaktert.. es csak az egyik palyat csinaltam meg leonnal 4 csillagosra... szal szerintem a 20 ora singleplayeren kivul meg van siman 5-6 ora hancurozas.. vagy akar megtobb.. ha nem untok ra:)
    ez a jatek valoban 10 pont!!!
    csak azt sajnalom hogy a bonus cd-n szinte semmi nincs:(

az egyik uj karakterrel (valami killzone felesegu katona) ki lehet torni a "zombik" nyakat:) mikor kozeljonnek.. gomb megnyom..egy gyors mozdulattal melle fordul es tock.. kitori a nyakat.. az ilyenek nemtom miert hagytak ki leonnal... miert csak egy kis "minijatekban" van benne..
    nahde mindegy...
    a jatek 10 pontos!! mindenesetre sajnalok egy ket dolgot amit nem tettek be a pre biohazard4 bol..
  • CSOCSO
    jut eszembe.a bonus disc meg szar ... kb 10 perc az egesz es semmi kulonos nincs rajta
  • CSOCSO
    igy visszagondolva es meglesve az IGN es video interjut..valami rohadt szep helyeket talaltak ki a jatekba.. le a kalappak a capcom elott!
  • CSOCSO
    jaa meghat ez a vegre nem ajtonkent varunk dolog nagyon zsiir :)
    ez a LOADING felirat nincs annyiban igaz hogy bar loadingol nem keves masodpercet ( bar elenyeszi tegyuk hozza) de 5mp-t minimum loadingol nehol sotet kepernyovel.. persze hogy nincs loading felirat:) lustak voltak kitenni..vagy csak a gepem lassu hozza???:)))
  • CSOCSO
    gondolom vegig kell tolni ilyen olyan fokozaton.. JA aki vegigviszi!! nehogy kikapcsoljatok a gepet.. hanem ( ha lehet) nyomjatok el az outrot es kaptok uj modot meg minden:)
    ja es a vege resz bar konnyu volt de bejott:) bar lehetett volan kisse csalafintabb, meghokkentobb bla bla bla.. szal kicsit lapos a vege de azert jo.. ja. .es kisee MGS es nehol...
  • CSOCSO
    Nah kitoltam a jatekot:)
    22 ora.. de masfel orat magaban allt leon mert nem nyomtam startot mikor a haver elment gyurni (ez az elso jatek hogy mindenki koremult es mindenki neztem mi tortenik :)

szal.. most megprobalom SPOILER MENTESEN leirni mi tetszett es mi nem (?)

Szoooval.
    Resident evil.. mindenki tudja milyenek voltak a regiek.. haaat.. nekem is megvan a zero.. de nem hat meg..gyonyoru meg minden, de nemigazan zaklatja a fantaziamat hogy jatszam meg vele.
    Erre jon az uj resi..
    grafikailag ugyanugy dobbento.. gyonyoru..igaz hogy szinte vegig szurkes, bar a lavas reszek is nagyon gyonyoruek.
    De nagyon tetszett MINDEN hely!
    pl mikor a kis vasutba kellett beleulni, a varban.. hat az is nagyon ott van a szeren! foleg mikor kinezel az ablakokon es meg a hatterben a varos is eleg faszan meg van csinalva.. hat nagyon dog!!!
    latnia kell mindenkinek!
    iranyitas:nagyon cooool! nagyon bejon!
    leginkabb az tetszik mikor meg kell hirtelen nyomni az L+R vagy az A+B combot, ilyenkor az embered felreugrik a szornyek elol, esetleg egy atvezeto filmet befolyasolsz vele...
    ez nagyon nagyon nagyon tetszett! igaz nehany alkalomszor nemigazan sikerult:) es neha tulsagosan soxor is egymas utan ugyan azt a gomb combot adta.. es mikor mar automatice nyomtad volna azt a gomb combot.. akkor pont beadta a masik gomb combot:)

fegyverek is nagyon joak:)
    kedvencem a blacktail ( pisztoly ) es a riot gun (shotgun)
    es a TMP (kis UZI felesegu gepfegyver ) ez a fegyver leginkabb akkor volt hatasos mikor mar majdnem fullra volt upgradelve az ereje.. viszont akkor nagyon szerettem:) ja es ehez van valtamasz ami sokat segit!

ja igen..upgrade.. szerintem ez is hatalmas otlet. nekem nagyon bejott! Sok manit lehetett talalni..es sok treasure-t amit el lehetett adni a boltos sracnak es kabat alol jo kis fegyverekre, upgradekre lehetett kolteni:)

Mine Thrower allitolag uberszar es azt nem is probaltam ki.. killer 7 re meg kivancsi lettem volna.. mert uber eros volt (legerosebb fegyverem is 11 es volt.. a killer pisztoly meg 25!!!!!!:)
    de tul draga volt es inkabb upgradeoltam a tobbit.

hangok zene teljesen rendbe volt! igaz nem irtak hozza olyan nagyon fulbemaszo dallamot ami megmaradt volna a fulemben... de tudtam ha megszolal az a tipikus nyomaszto dallam akkor tuti jonnek dogok:)

a foellensegek eleg nehezek voltak.. par meghalas utan meg lehetett oket dogleszteni.. egyetlen bajom alegvegso ellenfellel volt... szerintem a legkonnyebb foellenseg volt.. 3. nekifutasra ki is irtottam... ( es ebbol 2 probalkozast direkt elnyomtam mert bar volt eletem, nem akartam nagyon vesztesegesen megcsinalni)

atvezeto filmek is tetszettek. nem motion captured el keszultek de ettol fuggetlenul nagyon ottvannak a szeren!
    emlitettek a bonus discen valami motion captured okossagot.. de lattam hogy szamitogepen hogy mozgatjak a jelenetbe a csajt, hogy mozogjon a feje karja stb...

egyszoval a jatek valoban 10 pont!!! eszmeletlen!!!
    mindenkinek ki kell probalni mert nagyon nagyon odabaszos!!!

megvalami:
    pont most szedtem le 3 nagy videot arrol hogy milyen lett volna a regi resi 4... hat azt kell mondonom hogy kar hogy par dolgot nem hagytak meg benne...
    1)lampa.. leon a kezeben fogja a lampat es igy maszkal... bar igy is volt valami lampa nalunk.. de a feny nagyon gagyon volt megcsinalva.. mondjuk ugy hogy mintha mi lettunk volna a lampaizzok.. minden kivilagosodott korulottunk.. mig a regi rezi4 ben nagyon zsir volt a feny arnyek effekt!
    2)leon egy borkabatba volt.. aminek az alja, leon dereka korul nagyon elethuen lengedezett
    3)sokkalta nyomasztobb volt.. ilyenek hogy mesz, mesz.. erre atvalt kekesre a kepernyo (ilyenkor tortenik valami nyomaszto) es a falon levo szarvas fej verezve leesik a foldre es meg ott mozog.. ARGH:)
    utanna leon bemegy egy szobaba..tele vannak babuval (fababukkal) atvalt kekesre a kepernyo erre a sok kis baba babucska leonnak rohan egy kessel:) nagyon zorall:)
    kozben leon ki akar futni az ajton..de az ajto "folyekony" hullamzik..tehat nem tud kimenni az ajton:)
    masik jelenet. leon megy a folyoson.. kekesre valt akamera es azonnal kijon valami szellem a falikepbol.. leon hatral. egy kekes szinu szellem jon fele. ralo.. erre azonnal eltunik s leon arcaba terem.. megprobal suhintani a sarlojaval vagy akarmilyevel... es ekkor jott a meglepi.. ugyanis a regi resiben nemcsak a gombot kellet nyomkodni hogy elhajolj vagy valami.. hanem ellen kellett nyomkodni a stick el:) eloszor jobbra kellett huzni.. majd elrantani ak ezet balra.. majd belre ellen tartani. majd visszahuzni a kezet jobbra:) AARGHH hatalmas.. es kihagytak:((((

szal szerintem a regi resi 4 is UBER lett volna..
    szerintem MEGSZEBB!!! mint a mostani resi!
    es ebben a kis videocskaban is annyi ujdonsagot tudtak nekem felmutatni hogyha ez benne lett volna amostani resiben..PPPPFFFF>. 11 pont lenne a film!! nagyon kar hogy egy ket nyomaszto reszt is kivettek..de ez az ellentartos nyomogatos okossag hatalmas:) kar erte:( nah mindegy
  • Petyus_
    Ez egy alternatív ruházat Ashley nénire. Azt nem tudom, hogy lehet megnyitni, de nem rossz.
  • CSOCSO
    ???? eszt hogy?:)))))))))))))
  • Petyus_
    Hehe.. (kicsit spoiler, akit ez zavar) a kastély legelején, amikor lövik rád a nagy görögtüzeket. Egyszer pont eltalálta Leont egy, aki így besett szépen Ashley kis zöld kockás minije alá. Ashley kommentálta is "what are you looking at?!".
  • guardian hero
    Akkor várhatja, hogy megmentsem!!!
  • CHEAPBOY
    O az elnok lanya, marcsak elvbol sem fog halalkodni "ugy":)
  • guardian hero
    Remélem ez a néni nagyon hálás lesz ha megmentsük
  • Petyus_

• Petyus_
    De voltam, elég undorítóan nézett ki szegény a végére. =)

De kastély sajnos tényleg nem olyan überfaszabrutál, mint a falu.. de azért nem lehet panasz arra sem. =)
  • CSOCSO
    baze:) hat nem volt egyszeru a 4/1 es elso szornye.. aztan a masik fele mikor lavaba kell ejteni.... blah.. meredek volt.. nah mindjart megyek vissza csapatni:)))))))))))
  • CSOCSO
    nah. meglestem az IGN en.. minden ekszert ellehet adni..csak irtak hogy jo ha meghagyjuk a beersteint es az elegant maskot. mert az kelhet meg..
  • CSOCSO
    a legerdekesebb az hogy az anyam leul mellem es nezi hogy nyomom.. erre megszola: bazmeg ez izgalmasabb mint egy film!
    :))))))))))))
    eddig nemigazan ult le mellem anyam hogy nezze mit csinalok.. ja emlexem.. egyszer megtette anno az extreme g nel n64 en.. csak 5 perc utan konnyezi kezdett mert nem birta a latvanyt:)
  • Lammer
    szemet, te jachacc vele en nem nemeeeeeeeeeer....
    nincsbocsanat...
    ehhhhh
  • CSOCSO
    pics..valaszolhattatok volna az eladasi kerdesre..mert most vasarolnek szivesn..mondjuk vettem is..
    csakhat upgradeolni kene