1688
-
#64 nem is rosz otlet ez a viper:)
csak blocbusterig elcakazom. kiveszek 10 lemezt.. lecopyzom.. masnap hazaviszem es van 10 jatekom:) hihiiii -
#63 ezt a vipert mar en is vagtam regen, amikor postoltak, hisz naponta nezem az eurasia oldalat, de kerdes mennyire jo... mennyire megbizhato
most nem akarom elcseszni a GCt emiat,,,
tovabbra is marad a, hogy kimeljem a lemezeimet a karcolodastol, le kell backupolnom, ahhoz meg ugye visszakell grabbelnem valahogy... max utananezek az isokank neten, csak meg torrenten is ritka... :/ -
snakeimp #62 Működik. Online store-tól függően változik az ár, kb. £41.99
Rengetegen próbálták (ld. külföldi "szokásos" fórumokon a látogatók nagy része) Többen írják, hogy bizonyos márkájú mini DVD-kkel tökéletesen megy, tehát nem kell nagy 4.7G-s lemezre kiírni a gammát, s megbontani a Cube-ot.
Rendelj te is egyet, nagyon jók a tapasztalatok. Nézd azért meg a fórumokban, hogy melyik Kockákat szereti - bár nem hinném, hogy neked gondot okozna szerezni egy megfelelő Cube-ot. A nagy többségüket szereti, a biost meg folyamatosan frissítik. -
Jinchuu #61 Szvsz úgyanúgy működik a dolog mint a ps2-nél! Berakod a frissen megírt mini-dvd-t (ami ugyebár ugyanannyi helyel rendelkezik mint a GC lemez) a gépbe ami aztán szépen elindul! Szerintem kb. ennyi lehet a dolog! :D -
#60 S ez a Vipera tenyleg mukodik?
Mennyi? S mire irja ki az ember fia a jatekokat, s mivel? Probalta mar vki? Latta mukodni? Mindez anelkul hogy a Cube tetejet le kelljen szedni, hogy menjen a nagy lemezzel? Mert az mindenkeppen rosszat tesz neki, leven a lezersugar loveli ki magat az egekig, mivel nincsen fedel rajta ami blokkolja (ha mar lattal Cubeot nyitva mukodni, a lezer atvilagit a lemezen siman -minden gepnel persze-)....
Sok kerdes, amire erdekelne nagyon a valasz.:) -
snakeimp #59 Felesleges PSO+BBA-zni már néhány hete ui. a Viper GC modchip Cobra biosszal megoldja a dolgot. Széles körben hozzáférhető a Neten, elárasztották vele a piacot. Jó a support is, lehet írogatni ki a GC gammákat, inkább ennek járjál utána, hiszen jóval jobban megéri, mint az elavult PSO+BBA hack. Ráadásul - ahogy Cheap is említette - az újabb adapterek max. sebessége már le van korlátozva, okosodott a Nintendo azóta - de úgyse kell, hisz itt a Vipera. :) -
#58 amit lentebb irtam olyan friss hir, hogy en is 10 perce olvastam:D -
#57 hat azert ne remenykedjunk, mert ez azert teljesen mas szitu. A jatekot evek ota csinaltak csak GCre, az egesz kod ra irodott, minden. Most ezt 1 ev alatt akarjak atportolni egy masik (teljesen eltero felepitesu) masinara, raadasul egy masik csapat (tehat nem azok akik a resi4et krealtak).
+mostansag felreppent pletyka, hogy a nagy N ellatogatott a Capcomhoz, s ugy nezhet ki az ugy, hogy megicsak marad GC exkluziv a Re4, a Capcom persze cafolta (vagyis nem, azt mondta, hogy pletykakat nem kommentalnak.... na persze egy nem is eleg lett volna), de ki tudja milyen fordulatot vesz a tortenet, leven az hogy a RE4 PS2re is jon csak ugy a semmibol jott...
varjuk ki az esemenyek veget. -
#56 persze hogy nem, de ha csak ennyivel lesz rosszabb,
akkor én már meg leszek elégedve a végeredménnyel. -
#55 az meglehet, de akkor se nez ugy ki mint Xen. -
#54 olyan nagyon azért nem tudják elqrni ,remélem :)
kijött X-re a SpilnterCell, futatták hogy a milyen bika a graf (persze az is), sokan el se tudták képzelni PS2-re, oszt még is ölég korrekt lett sztem. -
#53 mikori verzioktol?(rgo gyartasi datum) naennek utananezek...
-
#52 Jól van oksa válaszolsz a mailemre? -
#51 Amúgy Cheap ha jól +nézed a neved mindíg nagybetűvel írtam , mélyen tisztelünk Cheap barátunk ... -
#50 A heten meg nem sajnos:/, de jovo heten biztos.
-
#49 Sajna egy picikét.. De CHEAP barátunk hozzájutatt remélem még a héten egy GC-hez , ugye Cheap? Nézd + a mailjeid plíííz Cheap -
#48 Nem tevedsz, valoszinu csunyacskabb lesz.... -
#47 Az a baj hogy majd ha ki is jon Ps2-re akkor sem lesz olyan szep mint GC-en... vagy tevedek? -
#46 BBAba fecolessel nem art vigyazni, mert nyar ota olyan veziokat gyart mar csak a Nintendo amivel ezen okossagok, nem mukodnek (rajottek, s kiiktattak ennek a lehetoseget).
A palos kepminosrg randabb ez valo, de en akkor se birok ki meg 2,5 honapot. BTW: HIvatalos megjelenesi idopont: MArcius 18. Erre par napra lesz hazankban is. -
#45 aaa max majd ha lesz lovem, akkor PSO meg BBA es akkor az itthon meglevo GC gameimat is leisozom, es akkor nincs full szarakodas... nincs lemezcsere. PSO bnntvan, felporget, pcrol game... mostmar eleg jok a loaderek is , kiforottak...
amugy inkabb PAL... most ne vitatkozzunk ossze, hogy miert, nekem nincs RGB kabelem, mert 1 TVm van es arra megy egy specko elosztoval a 3 konzol,,, tehat sajnos nekem RGB kilove... igy meg az NTSC gamek sajnos ugye sokkal rondabbak a PALosnal, hiab gyorsabb(fpsben) ez van... -
#44 hat de azt a freeloadetr csak egyszer kell kipengetni, utana meg meg lesz ra par alkalom hogy must have cimekkel neki koszonhetoen elobb jatszhass:) S nem olyan macera az a lemez csere, plane ha egy ilyen kaliberu jatekrol van szo:) -
#43 nagyom jol tudom, hogy freeloaderezni kell, az nincs, az meg megint plusz love... es plusz szarakodas a game elott, en aki mar reg memkartyabootos hdloaderes vagyok ugyi ps2on is, nagyon elszoktam a szarakodastol, lemezt betenni is mar zsenant a kockaba, nemhogy meg 1et elotte sajnos nekem marad a tavasz... addig meg aljas modon nyomhattok shotokat(jo fenykepezovel, meg ilyenek) hogy fajjon a szivem... -
#42 Van valakinek infója arról, hogy mennyi blokkot foglal le egy mentés a RE4-ben? -
#41 Meghiszem azt! Már várjuk, mint a karácsonyt! :)
Off kérdés: hogy lehet előcsalogatni a kockából a Prologic II hangzást? Még elég láma vagyok, nincs két hete, hogy birtoklok egy kockát. Előre is köszi a választ!
ON -
fanatifo #40 nekemis meglesz:)))Hoznak be pár daabot amerikából abból veszek meg egyet:)))Jókis gamma lesz:) -
#39 hat ha +ba be tudsz invesztalni egy freeloaderbe (vgy mar van) akkor semmi akadalya sincs annak hogy szervalj egy USA valtozatot. Igy a varasnak annyi. (freeloader 6-7000ft kozott mozog). -
#38 VVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAA!!!!!
nekem mikor lesz meg????
/nem birja mar ki az EU megjelenest -
#37 bezonyam, jovo heten mar tolom is vele:) -
fanatifo #36 Nah megjelent gamecubera a játék!!!! -
Eltergo #35 arányra igen. -
Lammer at Work #34 szerintem ő arányra gondolt... -
#33 De ne fáradj, itt a lista, az első nyolcba egy PC-s játék tudta beverekedni magát.
Entertainment Software (All Prices) Multiformat
Weekly chart summary
Week ending 06 November 2004
1. Grand Theft Auto: San Andreas 2 - PS2
2. FIFA 2005 5 - PS2, Xbox
3. Football Manager 2005 - PC
4. Pro Evolution Soccer 4 - PS2
5. Tiger Woods PGA Tour 2005 - PS2
6. Burnout 3: Takedown - PS2
7. Tony Hawk's Underground 2 - PS2
8. Shark Tale - PS2 -
#32 "legjobban a PC-s játékokat veszik meg eredetiben"
Ahamm, egyszer nem ártana, ha összehasonlítanál egy konzolos játékeladási listát egy PC-sel. -
Eltergo #31 Kérem szépen Cheapboy Amerikában,Europában legjobban a PC-s játékokat veszik meg eredetiben...szóval a zenei cd eladást meg a DVD film eladási mennyiségét is megelözi...
Szóval nem keresnének rajta? -
Lammer at Work #30 ne magunkból induljunk ki(Mo-i szimten értem) a mi eladásaink akkor is nudli lenne, ha mindenki legálisan nyomulna... Ott kell gondolkodni, hogy Japán, USA,EUs nagy országok, deugye ezt nem kell mnondani, na ha már ott is warezlenne 90% fölött akkor lenne baj... -
#29 Hja letoltenek azonnal amint megjelent mind, valoban rengeteget keresnenek vele:DD -
Eltergo #28 Én kifejezetten annak örülnék ha a GameCubeos Resident Evil részek kijönnének PC-re is....nagyon sokat keresnének rajta! -
#27 Mióta bejelentették, hogy a RE4 lesz PS2-re, különböző pletykák terjengnek a neten, úgy néz ki a Syobo Online-nak megvan a hivatalos közlemény.
"Először is, az exkluzivitás megszűnése nem a játékosok kérésére történt, hanem a plusz bevétel miatt, mint ahogy mindenki gondolja. Azonban úgy néz ki, hogy a fejlesztők és a menedzsment között nézeteltérés van, mivel utóbbi a főrészvényes instrukcióit követi. A Capcom már nem olyan már, mint amikor Okamoto náluk dolgozott, a fejlesztők által mondott/kért dolgok már nem mindig teljesülnek. Úgy néz ki, hogy elég sok jó képességű csapat elhagyja a céget a GC-s verzió befejezése után. De mivel eme felkelés mögött a fejlesztők állnak, arra kérnek minket, hogy ne Mikamit vagy Kobayashit vádoljuk. A RE4 GC-s verziója lesz az utolsó, amelynek fejlesztésében Mikami részt vesz, a PS2 verzió már máshoz lesz passzolva. A Capcom dolgozóit is teljesen lesokkolta a hír."
Tehát úgy néz ki, hogy a RE sorozat véget ér a 4. epizóddal, habár ez a rész lezárja a T-Virussal és az Umbrellával kapcsolatos sztorit.
(thx Kaplan & drag!!)
forras: 576.hu -
Eltergo #26 Resident Evil 4 PS2-re? ehhh GameCubeon szebb lesz sokkal...
Habár én annak örülnék ha PC-n jelenne meg...habár megértem, hogy konzolos játékokat jobban megveszik.
PlayStation Portable-re is kiadják a játékot...:P -
#25 sorry, but i don't understud magyarul?