1688
  • mb66
    Ha valaki nem olvasta volna, azért elég durva hír:

"Rumours have been floating around the internet since the Resident Evil 4 being ported to PS2 story was announced and now it seems that Syobo Online have the official word.

"First off, the breaking of exclusivity in this case was not because of user demand, but a plan to boost the stock price, as some already understood, but it seems like there has been confrontation between the developers and the management who are following shareholders' instructions. Capcom nowadays is different to when Okamoto worked there, the development team's voice seems weaker than before. It also looks like a lot of skilled staff will leave the company after the GC version of 4 is finished. But the people behind this rebellion are the developers, and they ask that you don't blame Mikami or Kobayashi. The GC version of 4 is the last one that Mikami will be involved in, the PS2 version will be passed on to someone else. People who used to work at Capcom are also shocked by this news."

So it seems that Resident Evil may be ending with the forth edition. However Resident Evil 4 will finish up the T-virus and Umbrella story that has stretched back to the original title."

www.cube-europe.com

• Kaplan
    áááá, arra már nem... tuti már a re: cv se jött a pc-vel szakított a capcom.
  • Oldern the 1st
    Xbox?? Akkor pc-re is jönni fog :))))
  • Kaplan
    Resident Evil 4 Xboxra is?

Ez jó gyorsan ment: egy hete még Gamecube-exkluzív volt a Resident Evil 4, aztán jött a (Cube-fanatikusok számára hidegzuhanyként ható) "átírjuk ám Playstation 2-re is, mert mégis csak abban van az igazi biznisz" bejelentés, most pedig az Xbox neve merült fel a négyes számú Resident Evil-el kapcsolatban. A SPOnG munkatársai a múlt heti londoni Golden Joystick Awardson a megfelelő emberekkel fogyasztották el az esemény utáni fogadáson a koktélokat - a közelebbről meg nem nevezett források (gyaníthatóan Capcomos jóemberekről van szó) pedig elárulták, hogy a RE4 bizony jön Xboxra is, méghozzá nagyjából ugyabban az időintervallumban (azaz: kb. 1 év múla), mint a hivatalosan is megerősített PS2 verzió. (Thnx Zsolt!!!)
    liquid (15:50
    By: 576 konzolna ez már röhej ps2-re még , sőt de xbox-ra!!!! FUCK! nem mintha nekem mindegy lenne , úgyis januárban m,ár re4-k mert meglepem magam karácsony-ra egy gc-vel. de akkro már portolják át a remaket és a re: zero-t ps2 és xbox-ra. RÖHEJ! EMBEREK, RÖHEJ!

• aabyssx
    BTW én a GC-s kivánságlistámat inkább arra használom, hogy miért is kellene GC-t vennem?
    Ha a RE4 multi, akkor ez már nem ok.

BTW az az 1 év (talán fél év) kb. annyi, mint amennyi idő alatt kijön egy USA-ban már megjelent GameCube játék Európában. >:)
    Meg a késésben szerencsés esetben extra is van. pl. Viewtiful Joe PS2 változata.
  • CHEAPBOY
    Hat van akinek meger meg egy ev varast, van akinek nem (en nem birom tovabb marcius 18nal:P)

• CHEAPBOY
    Meg azt is hogy elobb jatszol vele majd egy evvel.
  • Lammer
    én gondolkoztam és nem bírom ki, meg fogom venni a GC verziót, a jobb grafikát meg kell fizetni... :(
  • aabyssx
    > de sajnos ezzel eggyel kevesebb ok van a GC várárlás mellett

Ez így van! Ki is húzom a GC kívánságlistáról?

/ kihúzza egy qrwa vastag piros filcel, majd bambán néz

Vaze'! Má', csak a Wind Waker maradt (és azt is játszottam már egyszer).

• Kaplan
    jó persze ezt bárhogy lehet nézni de most így lehet , hogy ps2-t fognak rendelni re4-el :P
  • mb66
    Amugy meg rendeltek volna tőle 10 GC gépet RE4 el :P
  • Kaplan
    de cheap semmi gond te nem jársz rosszúl mert már számolhatsz egy ps2-s re4 elörendelésre tőlem. :)
  • CHEAPBOY
    Eleg lett volna az e3mon i bejelenteni, igy most buktak a GCs vasardompinget.
  • Petyus_
    Gondolom nem véletlen a bejelentés, a Capcomnak pont most kell felvernie a cég ázsióját.
  • mb66
    ilyen hülye időben bejelenteni ezt.. a Capcom ezzel maga alatt is vágja a fát, mert igy sok Ps2 tulaj szépen megvárja a Ps2 verzót, ergo bőven kevesebb fog fogyni a GC verzióval.. ha márportolnak, 1-2 hónappal a GC verzió megjelenése után kellett volna bejelenteni..
    a Nintendonak pedig egyenesen tragédia ez a hír.. azért kiváncsi vagyok mit reagálnak rá..
  • Petyus_
    Ez valószínűleg így lesz, már akinek van mindkét konzolja.. de sajnos ezzel eggyel kevesebb ok van a GC várárlás mellett a nem kevés PS2 tulaj számára.
  • mb66
    Addig azert még több mint 1 évet kell várni a GC verzióhoz képest..
    Meg ugye jól le is fogják butítani a cuccot, plusz hosszú töltési idő, stb..
    Ezt még így is bőven GC re lesz érdemes megvenni...
  • Sephi
    Engem nem is erdekel az uj Resident Evil. Majd ha talan veletlenul kolcsonkapom akkor kirpobalom.

engem mar reges regen hiedeg hagy az egesz jatek ugy ahogy van... mermint a tema :D
  • Kaplan
    jaja én is ennek örülök asszem pezsgőt bontok! =)
  • fanatifo
    Szemzációs=szenzációs
  • fanatifo
    Szemzációs hir megjelenik a gamma ps2-re is hála az égnek!Olvassátok el az 576.hun
  • Police88
    Én hű marattam hozzá,igaz sokat nyeltem eddig de most eljött az igazság pillanata,elkeztek ömleni a jobbnál jobb GC játékok!!!! Éljen!!!
  • Jinchuu
    Én is így jártam, de én már november környékén megváltam tőle, de szvsz érdemes lesz még 1-et beszereni! :D Bár én főleg az új Zelda miatt!!!
  • Kaplan
    Ez a játék mindent oda*asz!!
    Csekkoljátok a videót!
    Én hülye eladtam a GC-m jan.-ban.
    Nem baj veszek Chepboy barátunktól.

Videó:
    Resident Evil 4 E3 videó