20113
-
W B #1301 http://gportal.hu/picview.php?prt=173055&gid=658824&index=16
itt van -
W B #1297 A Gothic 2-be terveztek. Még az úgy nevezet "tervrajzát" is láttam . (de nem tudom hol)
De ezt is elveteték.
Illetve a Gothic2+adon annak van egy modja amiben lehet lovagolni.
remélemsikerült. -
#1296 Ébredj már fel... Hol láttál lovat eddig a Gothic világában? :D -
#1295 Lovagolni akarsz akkor menjél azt GUN-ozál abban van ló. -
W B #1294 Ja de Otttónak nem tetszik a lovaglásos ötlet.
De nem éredekell,
Mert nekem kell. -
Csoder #1293 "lÓvaglás"
Egyébként meg ténneg betehetnék. -
W B #1292 Hamár halasztják, betehetnék a Lóvaglást és egyebeket.
De izibe! -
W B #1291 Az RPGDot egy német cikk alapján néhány információt közöl a játékkal kapcsolatban:
- nincsenek lovak
- nincsenek renderelt in-game FMVk, helyette inkább az engine-t használják
- az egyidejű angol megjelenést vizsgálják, hamarosan döntés várható.
Megerősítették, hogy a játék nem jelenik meg az első negyedévben, Kai Rosenkranz inkább arról beszélt, hogy az "év naposabbik felében jelenik meg a játék".
A német nyelvű anyag a Worldofgothic.de oldalon olvasható, képekkel, zene anyaggal. -
#1290 ja, de 2006ban jön. -
subaruszg #1289 Szar lenne mi?? -
subaruszg #1288 Azt is mondték hogy 4 év mulva jelenik meg
-
subaruszg #1287 Pedig van egy képem a 3 ról és ot van egy olyan lista hogy kit menyire kedvel és a neve mellet 2 - van Lee nél 3 + -
W B #1286 Én igen! -
#1285 Én nem szándékozom cserélni, max veszek még 1 GB RAM-ot, ha nagyon kell. Azért örülnék, ha ez a konfig elég lenne neki. Látótávból nem igényelek sokat. -
W B #1283 Alapból kicsit jobb a gépem!
Az az:
Kalandra fel! Játékosok. Vár ránk a kontinens! -
#1282 szerintem is... -
#1281 Ja ,de mire kijön azért illene már mindenkinek megfelelő gépnek lenni már aki kemény játékos. -
#1280 Szerintem amit itt minimumként jelölnek meg, az az ajánlott lesz... -
#1279 "A Piranha Bytes néhány tagja szerint a játék futásához legalább az alábbiakra lesz szükség:
- Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz
- 1 GB RAM
- Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro
Hogy teljes szépségében élvezze az ember a Gothic 3-at, ahhoz a következőkre lenne szükség: 4xFSAA és 8:1 AF, Geforce 7800 GT/GTX. LEhetséges, hogy a legújabb Ati Radeon X1000er-sorozat is megfelel a feltételeknek."
Ennél azért kisebb lesz valamivel. -
#1278 A gépigényről tudni már valamit? -
W B #1277 Planescape: Torment
Baldur's Gate 2 - Shadows of Amn
Baldur's Gate
Elder Scrolls 3 - Morrowind
Star Wars: Knights of the Old Republic
Fallout - A Post Nuclear Adventure
Ultima 7 - The Black Gate
Fallout 2
Deus Ex
System Shock 2
A Gothic 1 lecsuszott a 17. helyre -
#1276 És az első 10 helyen mik vannak? -
#1275 Jó lenne, ha kidolgoznának egy jobb verekedést. Mondjuk lehetne tanulni harcművészetett.
És kösz Otto. -
W B #1274 Hát remélem.
Mert a Gothic 2 a 100 legnépszerübb rpg listán a 14. helyen van. A G2 Adon a 36. hely. a Gothic 1 a 18. helyen van.
És a nagy dicső Diabló 2 a 144. hely, tovább vezeték egy kicsit. -
#1273 OFF:Nem a topicba tartozó téma. Pl ha a Call of Dutyról itt kezdenél el beszélni az OFF, vagy bármi másról ami nem a Gothic3hoz kapcsolódik.
Nah de ez is off szal innentől ON! -
#1272 Xardas nem lesz gonosz, de ezt már 100x elmontuk.
És igen, az év játéka lesz. -
subaruszg #1271 Xsardas gonosz lessz szerintetek?????? -
subaruszg #1270 Szerintetek lessz az év játéka??????
-
#1269 Magyarázd el nekem, hogy mi az az Offolás, mert még nem vagyok igazán tisztában a fogalmával. -
#1266 WB, Szablya: Az hittem az offolást meg a szpemmet már megbeszéltük!
WB: Miért ilyen meglepő hogy töröltem? Megmondtam nem? Nahátakkor... -
#1265 OKés, okés. Én nem akartalak téged basztatni.... -
#1261 A Piranha Bytes stúdió karácsonyi interjút adott a World of Gothic fansite-nak, mely kedélyes, jóbaráti pacsizássá avanzsált néhány sor után, azonban legalább objektív szemlélőnek is pottyant néhány infómorzsa.
-a moddolás támogatásáról le kell mondani a megjelenés utáni közeljövőben (habár szerepel ennek támogatása a fejlesztők tervei között)
-nem lesznek hátasok
-átvezető animációk, intro (stb) a játék engine-jével lesz megoldva
-egyidejű, angol-német kiadás tervben van, de egyelőre bizonytalan. A játék fejlesztése (szövegek, párbeszédek, stb.) német nyelven történik, így ezt majd angolra kell fordítani, mely munkálat elkezdésének időpontja még bizonytalan.
-a játék nem jelenik meg év elején, inkább nyári debüttel kell számolni
info: Hardwired -
W B #1260 -
#1259 Amíg értelmeset nem mondassz, addig nem! -
W B #1258 Meg sem szolalhatok? -
#1257 Zsolo: Szted mit csinálok? Csak nem tudok egész nap a gép előtt kuksolni és nézni hogy miylen baromságokat írtok!
WB: Innentől az összes olyan hozzászólásodat törlöm amiben csak utalsz a lóra (akármi más is van mellette)!!!
Ja és mostantól panaszkodj egy falnak, ne nekünk thnx! -
#1256 Jah meg annyit mond még hogy jövő év elején lesz majd megadva az első megjelenési dátum. Azt is mondta még hogy igyekeznek majd egyszerre megjelentetni az angolt és a németet, de ő személy szerint kételkedik ennek sikerében (ergp valamennyit késni fog az angol..) -
#1255 Állítsd má le magad te kis ********. Nem minősítenék. Semmi értelme itt a flémnek. Esküszöm otttonak az ilyesmi dolgokat kéne törölnie. Ha valami nem tetszik menj hivatalos fórumra és írd be hátha meghallgatnak (kétlem).
UI.: Vazze örülj neki hogy kemény munkával csinálnak egy játékot amivel te majd jó sokat fogsz szórakozni. NEm pedig itt lázadozni, ráadásul értelmetlenül. Ne itt legyen feltűnési viszketegséged vazze. -
#1254 A mágiarúnák tűnnek el. Teleportrúnák eltűnéséről szó sem volt.... (Rúnás mágia eltűnik Én ezt írtam...)
#1250: Jobb felül rányomsz az angol zászlóra :) kirak a főoldalra, és a jobb közép blokkban ott figyel a karácsonyi interjúlink :D
UI.: Igen láma vagy :D -
#1252 Lehet láma vok de a Teleportálás is rúnával történt az akkor nem tünik el mert mondták igy lesz megoldva a nagy terep miatt.