20113
  • W B
    http://gportal.hu/picview.php?prt=173055&gid=658824&index=16
    itt van
  • W B
    A Gothic 2-be terveztek. Még az úgy nevezet "tervrajzát" is láttam . (de nem tudom hol)
    De ezt is elveteték.
    Illetve a Gothic2+adon annak van egy modja amiben lehet lovagolni.

remélemsikerült.
  • Esrohnoil
    Ébredj már fel... Hol láttál lovat eddig a Gothic világában? :D
  • grebber
    Lovagolni akarsz akkor menjél azt GUN-ozál abban van ló.
  • W B
    Ja de Otttónak nem tetszik a lovaglásos ötlet.
    De nem éredekell,
    Mert nekem kell.
  • Csoder
    "lÓvaglás"

Egyébként meg ténneg betehetnék.
  • W B
    Hamár halasztják, betehetnék a Lóvaglást és egyebeket.

De izibe!
  • W B
    Az RPGDot egy német cikk alapján néhány információt közöl a játékkal kapcsolatban:
    - nincsenek lovak
    - nincsenek renderelt in-game FMVk, helyette inkább az engine-t használják
    - az egyidejű angol megjelenést vizsgálják, hamarosan döntés várható.

Megerősítették, hogy a játék nem jelenik meg az első negyedévben, Kai Rosenkranz inkább arról beszélt, hogy az "év naposabbik felében jelenik meg a játék".
    A német nyelvű anyag a Worldofgothic.de oldalon olvasható, képekkel, zene anyaggal.
  • littleNorbi
    ja, de 2006ban jön.
  • subaruszg
    Szar lenne mi??
  • subaruszg
    Azt is mondték hogy 4 év mulva jelenik meg
  • subaruszg
    Pedig van egy képem a 3 ról és ot van egy olyan lista hogy kit menyire kedvel és a neve mellet 2 - van Lee nél 3 +
  • W B
    Én igen!
  • reménytelen
    Én nem szándékozom cserélni, max veszek még 1 GB RAM-ot, ha nagyon kell. Azért örülnék, ha ez a konfig elég lenne neki. Látótávból nem igényelek sokat.
  • W B
    Alapból kicsit jobb a gépem!
    Az az:
    Kalandra fel! Játékosok. Vár ránk a kontinens!
  • littleNorbi
    szerintem is...
  • grebber
    Ja ,de mire kijön azért illene már mindenkinek megfelelő gépnek lenni már aki kemény játékos.
  • reménytelen
    Szerintem amit itt minimumként jelölnek meg, az az ajánlott lesz...
  • grebber
    "A Piranha Bytes néhány tagja szerint a játék futásához legalább az alábbiakra lesz szükség:
    - Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz
    - 1 GB RAM
    - Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro
    Hogy teljes szépségében élvezze az ember a Gothic 3-at, ahhoz a következőkre lenne szükség: 4xFSAA és 8:1 AF, Geforce 7800 GT/GTX. LEhetséges, hogy a legújabb Ati Radeon X1000er-sorozat is megfelel a feltételeknek."

Ennél azért kisebb lesz valamivel.
  • littleNorbi
    A gépigényről tudni már valamit?
  • W B
    Planescape: Torment
    Baldur's Gate 2 - Shadows of Amn
    Baldur's Gate
    Elder Scrolls 3 - Morrowind
    Star Wars: Knights of the Old Republic
    Fallout - A Post Nuclear Adventure
    Ultima 7 - The Black Gate
    Fallout 2
    Deus Ex
    System Shock 2

A Gothic 1 lecsuszott a 17. helyre
  • Esrohnoil
    És az első 10 helyen mik vannak?
  • szablya
    Jó lenne, ha kidolgoznának egy jobb verekedést. Mondjuk lehetne tanulni harcművészetett.
    És kösz Otto.
  • W B
    Hát remélem.
    Mert a Gothic 2 a 100 legnépszerübb rpg listán a 14. helyen van. A G2 Adon a 36. hely. a Gothic 1 a 18. helyen van.

És a nagy dicső Diabló 2 a 144. hely, tovább vezeték egy kicsit.
  • Ottto
    OFF:Nem a topicba tartozó téma. Pl ha a Call of Dutyról itt kezdenél el beszélni az OFF, vagy bármi másról ami nem a Gothic3hoz kapcsolódik.
    Nah de ez is off szal innentől ON!
  • szablya
    Xardas nem lesz gonosz, de ezt már 100x elmontuk.
    És igen, az év játéka lesz.
  • subaruszg
    Xsardas gonosz lessz szerintetek??????
  • subaruszg
    Szerintetek lessz az év játéka??????
  • szablya
    Magyarázd el nekem, hogy mi az az Offolás, mert még nem vagyok igazán tisztában a fogalmával.
  • Ottto
    WB, Szablya: Az hittem az offolást meg a szpemmet már megbeszéltük!
    WB: Miért ilyen meglepő hogy töröltem? Megmondtam nem? Nahátakkor...
  • Zsolo007
    OKés, okés. Én nem akartalak téged basztatni....
  • grebber
    A Piranha Bytes stúdió karácsonyi interjút adott a World of Gothic fansite-nak, mely kedélyes, jóbaráti pacsizássá avanzsált néhány sor után, azonban legalább objektív szemlélőnek is pottyant néhány infómorzsa.

-a moddolás támogatásáról le kell mondani a megjelenés utáni közeljövőben (habár szerepel ennek támogatása a fejlesztők tervei között)
    -nem lesznek hátasok
    -átvezető animációk, intro (stb) a játék engine-jével lesz megoldva
    -egyidejű, angol-német kiadás tervben van, de egyelőre bizonytalan. A játék fejlesztése (szövegek, párbeszédek, stb.) német nyelven történik, így ezt majd angolra kell fordítani, mely munkálat elkezdésének időpontja még bizonytalan.
    -a játék nem jelenik meg év elején, inkább nyári debüttel kell számolni

info: Hardwired
  • W B
  • Ottto
    Amíg értelmeset nem mondassz, addig nem!
  • W B
    Meg sem szolalhatok?
  • Ottto
    Zsolo: Szted mit csinálok? Csak nem tudok egész nap a gép előtt kuksolni és nézni hogy miylen baromságokat írtok!

WB: Innentől az összes olyan hozzászólásodat törlöm amiben csak utalsz a lóra (akármi más is van mellette)!!!
    Ja és mostantól panaszkodj egy falnak, ne nekünk thnx!
  • Zsolo007
    Jah meg annyit mond még hogy jövő év elején lesz majd megadva az első megjelenési dátum. Azt is mondta még hogy igyekeznek majd egyszerre megjelentetni az angolt és a németet, de ő személy szerint kételkedik ennek sikerében (ergp valamennyit késni fog az angol..)
  • Zsolo007
    Állítsd má le magad te kis ********. Nem minősítenék. Semmi értelme itt a flémnek. Esküszöm otttonak az ilyesmi dolgokat kéne törölnie. Ha valami nem tetszik menj hivatalos fórumra és írd be hátha meghallgatnak (kétlem).

UI.: Vazze örülj neki hogy kemény munkával csinálnak egy játékot amivel te majd jó sokat fogsz szórakozni. NEm pedig itt lázadozni, ráadásul értelmetlenül. Ne itt legyen feltűnési viszketegséged vazze.
  • Zsolo007
    A mágiarúnák tűnnek el. Teleportrúnák eltűnéséről szó sem volt.... (Rúnás mágia eltűnik Én ezt írtam...)

#1250: Jobb felül rányomsz az angol zászlóra :) kirak a főoldalra, és a jobb közép blokkban ott figyel a karácsonyi interjúlink :D

UI.: Igen láma vagy :D
  • grebber
    Lehet láma vok de a Teleportálás is rúnával történt az akkor nem tünik el mert mondták igy lesz megoldva a nagy terep miatt.