10611
-
#960 Ne aggódjatok, kijött itthon angolul is a Pandora... :)) -
Thanatos #959 egyetértek..., arról nem is beszélve hogy néha nekem egy két gamenel már csak az hogy magyarul beszél valahogy megöli a hangulatát a gamenek 8nem mindig de néha) :/ -
#958 Ez nem volt oly rossz (szütyőtől eltekintve... :DDD), annak ellenére, hogy végül nem mi csináltuk meg... :)) -
#957 Hujjujjj de nem szeretem mikor nem választhatom az angol nyelvet:( Szegény magyarul beszélő játékok nem jönnek be nekem:) néha a fordítás borzalmas néha meg a fordítás borzalmas:D -
#956 Jól írtad! Amerikában CD-ken, Európában pedig DVD-n fog kijönni (ha nem kamuznak... :D)
Nagyon lol, de az UBI fórumán az egyik madár elkezdett paláverezni, hogy reméli, hogy CD-n fog kijönni, merthogy neki nincs DVD meghajtója, csak CD meghajtója...de ördöge volt, mert amerikai madár volt...(hamár szóismétlés, legyen kövér...na meg képzavar is... :PPP)
-
#955 érted: nem rajta múlik...
én amúgy is olyan jószívű vagyok, hogy az fog a sírba vinni -
#954 Elöszőr is: Aham.
Másodszor is: Aham. :-( -
#953 először is egy hétig barnultál a havas lejtőkön!
másodszor a kötsög haver még mindig nem hozta vissza, pedig naponta cseszegetem -
#952 2 cd?? -
#951 Tényleg! uv: mikor küldöd a Pandora Tomorow-t? -
#950 abból indultam ki, hogy nálunk a magyar verzsün egy CD-vel kevesebb volt, mint a nemzetközi ( mert nem volt rajta választható nyelv ). ha folytatják ezt a hagyományt, akkor a magyar verzsün újra egy CD-vel kevesebb lesz, vagy egy csonka DVD -
#949 Ha jól tudom,akkor a collector dvd,és a sima cd!De nem biztos.. -
#948 na jó és akkor dvd vagy cd, biztso dvd-s mi? akkor az szar. -
#947 csak úgy írtam, de elfelejtettem szmájlit tenni utána bocs -
#946 na végre vmi jó hír. thx -
#945 is-is -
#944 CD-s vagy DVD-s lesz? -
#943 Őszinte részvétem!! -
#942 Nem. Sajnos. Pedig pénzt is kaptam volna, mg suliba se kellenne menni. -
#941 Semmi jó!
Nálad?Kéz és lábtörés?Medicopter megvolt?? -
#940 Sziasztok!
Na visszajöttem a síelésből.
Történt itt valami jó, esetleg rossz az egy hét alatt? -
#939 állítólag azért van, mert tudat alatt mikor meglátod hogy vmi 5 számjegyű rá se hederítesz, ezzel szemben a 4 számjegyűt nagyobb eséllyel nézed meg, most persze ez nem a 4-es 5-ös számjegy hanem a pénz miatt van, tehát régen ez úgy lett volna igaz, hogy 4 és 3, egyébként a fene tudja lehet van benne vmi. de lehet, hogy csak a nőkre igaz, mert én tudom mennyim van mit engedhetek meg magamnak, nem azt nézem, hogy "csak" 9999 FT -
Thanatos #938 már elég régóta, jo hogy feltünt :) -
MagyaR #937 De bírom azokat a jatek reklámokat, hogy:
10000 ft helyett csak 9990 ft.
Most ennyire hülyének néznek minket embereket??? -
#936 hátaztán :)
csak aszittem letöltö és kész...ennyire nem fontos nekem :)) -
#935 má letöröltem:DDD -
Thanatos #934 igazad van, kitölteni az adatokat tényleg igen nehéz müvelet :) -
#933 inkább nem kell, megvárom a játékot -
#932 de bekell irni mindnféle adatokat -
#931 ok megnézem majd
ja valaki irta hogy msnen tud átküldeni valami videót..ha akarsz : [email protected] -
#930 a bétát a fileplanet.com -ró' -
#929 egyátalán honnan lehet leszedni -
#928 Hi figyu hogy van az hogy a Miltiplayer Betaban updateltem aztán meg amikor visszaindította akkor ugyanazt mondja hogy le kéne tölteni de nincs mit és nem enged játszani!!HELP PLS!!!! -
#927 ok majd megnézem..
ja jóvan én seggbelőttem ugy próbáltam :DDD -
#926 az asszem gumilövedék..de fejlövést használj ember!!! -
#925 de van még 1út..ha megvárod az ágyúnál azt a hegesztős csávót (pont előtte 2-en "thunderstormről" vagy miről dumálnak..) akkor ott ki tudsz menni, és kötélen ereszkedsz lejebb -
#924 Ja és azt az ágyon fekvő parasztot nemtuttam sehogy elkapni csak ugyhogy elbujtam fejbe dobtam egy üveggel és elkezdett szaladgálni aztán elkaptam...
-
#923 Ja és aza töltény hogy Airfol Around az mire jó???
Mert a levegőből itélve a gyertyát elakartam oltani de nem jött be és mikor embert is lőttem vele az is csak áuzott és lelőtt -
#922 nézzétek meg a galériámba a képeket :DD
belehortam a pálya elején lévő gödörbe ahonnan hason kell kimászni az összes embert...vagyis 3 kivételével..az 1ik tul messze volt és nem volt a kedvem a másik 2 a mélybe zuhant!!
Amugy nembiztos hogy mindegyik képen jól lehet látni de egymásba fekszenek :DD
És már csak azért élt 2 mert mikor ledobtam őket oda megdöglöttek és az a kettő is csak azért él mert levittem őket -
#921 pedig már fejbe is lőttem egy tárral :DD