10611
-
#760 Srácok hogyan lehet csak leütni pl az elkapott embert? -
#759 :D
62% ^V^ :D -
Cvd #758 Pedig nincsennek eldugva. Esetleg szaladj végig a pályán az EMF nézettel, akkor fehéren világítanak míg minden más sötét (kivéve az elektromos kábelek meg hasonlók, de azok nem zavarnak). A konkrét feladat megoldásának egyébként csak az egyik fele a ládák scannelése, kell hozzá az is hogy a végén kihallgasd a rádióbeszélgetést a világítótoronyban is hogy megtudd a hajó nevét. A ládákat egyébként kétféleképp is azonosíthatod, közelről a megjelenő "menüablakkal", vagy távolabbról az EVV nézettel figyelve pár másodpercig is lescanneli őket. -
nah, végigvittem az SC-t úgy, hogy mindenkit leütöttem (még a világítótornyost is..kivéve aki alszik az ágyon, üt hagytam)
az 5. láda hiányzik csak -
#756 én hagytam a franca a fileplanetet...de tényleg.. -
#755 Azé' ne felejtsük má', hogy ezt a verziót újságmellékletnek szánták eredetileg...azt meg nem kell leszedni...csak betenni a meghajtóba... :) -
#754 Emberek akinek kedve van eggyet játszani A Splinter Cell 3 Bétával (Multi) dobjon meg egy e-maillel vagy keressen meg MSN-en! Vagy akkor mondjátok el hova szoktatok gyűlni
MSN és E-mail:[email protected]
Thanks -
#753 na elmennek a picsába ubiék ... nemigaz, hogy megint 600 megát kéne leszedni ... nevetséges :( -
#752 A monitor beállítások jók voltak.
Időközben leért az update verzió és ez már tökéletesen működik!!!!
Azért thx mindenkinek a segítséget. -
#751 Sorry, mindig visszaolvasok(most is, hiszen egy jóval előbbi kommentre reagáltam), de úgy látszik most nem görgettem eléggé vissza.Amúgy tényleg érdekelne már mi lehet, már hazai és külföldi fórumokat is nézegettem
Ami írtál azt köszi, megnézem:) -
#750 És amiket írtam neked azokat elolvastad? Vagy csak beírsz, aztán az utána következő hozzászólásokat már nem olvasod el? :) -
#749 Oké. Akkor nem fogok. -
Thanatos #748 oks ;) -
Thanatos #747 ha nem érdekel a tulajdonképpen sehová nem vezető ati vs nvidia baromság legujabb adása szerintem fölösleges :) -
#746 most szedem... -
#745 én előbb szoltam hozzá először.... -
Valami értelmesről is beszéltetek? Vagy fölös visszaolvasni? -
Thanatos #743 javitott demot probáltad?
amugy ahogy elnzéem sok mgé a gyermekbetegsége ennek a dmeonak, full remélem jobb lessz -
#742 hó, meg hideg... -
#741 De, nálam is ablakban fut basszameg.Aszittem én vagyok láma, de akkor úgy látom nem egyedi a hiba.Pedig már több ati drivert kipróbáltam,directx-et újra telepítettem, (ami a telepítőben volt), meg az egész demo reinstall stb, de fingom sincs mér nem akarja az igazságot.Jobb híján megpróbálom az újabb verziót. -
Thanatos #740 semmi, csak márc vége fele jön asszem :/ -
#739 És lesz akkor ha kijön? És mi lesz itt jövő héten mikor síelni leszek?! -
Thanatos #738 még nem... :D -
#737 Mi a franc van? Ki jött a game? Vagy mi?! Elmentem délbe felvételizni és 70 új üzi?! -
Thanatos #736 hát nemaz :D
főleg hogy köztes napokon ált du2kor kelek, igy méginkább leamortizáló hatású :D -
#735 Tudom én keltem én is eleget hajnalban, nem túl egészséges dolog. -
Thanatos #734 ezzel most mirecélzol? :P
amugy te is felreértenéd a dolgokat ha neke dis hajnalba kellet volna kelned ma :PPP -
#733 Ja,de mind1,most úgysincs időm túl sokat gémelni :S -
#732 na látod, félreérted itt a dolgokat. :)
Egyébként az igazán nagy problémák ilyen apró kis félreértésekből vannak. -
Thanatos #731 valami hiba lépet fel elszedés közben és meghibásodott a file szvsz -
Thanatos #730 jah oks ako félreértettelek :PPP
mivel én a semmi ujdonságot a két demoközöttre értettem...
előző rész és a demo között a külömbség oriási :) -
#729 És nem :) -
#728 No mind1,mostmár megvárom a fullt,mert tegnap leszenvedtem a kis 600 megáját,erre kib@sz az install vége elött vmi crc(?) error-al :S
"hibás a csomagolt fájl" ...anyád. -
Thanatos #727 szeritnem ezt a két demo közötti külömbségre értette... :) legalábbis nekem ugytünt hogy erre reagált :) -
#726 szerintem nagyobb lett a gépigény, bár a splinter sorozat sosem a kis gépigényéről volt híres, bár ez is attól függ honnan nézzük, mert mediumhoz, meg lowhoz elég a kis gép is. -
Thanatos #725 szerintem az se, szvsz pár bugot kijavtiottak 8megjegyez ingame bugot nem találtam, de lehet csak nem voltam elég figyelmes :P) -
#724 Akkor megint csak a gépigény lett nagyobb? :D -
#723 :S -
Thanatos #722 hát amiket irtak hogy nagyobb pálya meg ilyenek azokat én nem tapasztaltam benne... -
#721 0 újdonság? :O