Splinter Cell: Chaos Theory

Oldal 1 / 213Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Valaki rajtam kívül érez még késztetést hogy versusozzon?
Nem sokan vannak fent, ott is kevés host van aki nem lagol.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Hát van pár környezet ami ismerõs, de biztos nem 1:1 másolat lesz a régi mapokból, mint a 2. és 3. rész között volt, mert itt 4 vagy 5 ember lesz egy csapatban.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Jim Morrison
jól láttam? 1:17nél pandora tomorrowból ismert map is visszaköszön ? :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Balumann
Hû ezt jó lenne majd kipróbálni (feltéve, ha elindul egyáltalán majd a gépemen, mert manapság már nem szoktak :S).

Muki100

Muki100
Kilövi az ellenségeket is.

xxdani
Mi az isten az automata gépágyúnál az alsó opció? (Valami t.f.f. vagy f.f.i. kikapcsolása a magyar fordítással)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Jim Morrison
Sikerült elindítanom, és meglepõdtem, mert hatan vannak az egyik lobbyban, és egy ember tutira magyar 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Hali !
Vannak még emberek akik Coopoznának ? 😊 Kedvem szottyant hozzá, gondoltam fel rakom, de csak akkor ha van valaki akivel játszhatok 😊

Muki100
SvM multi visszatér az új részben

Muki100
Ha eredetid van akkor lehet egy reloaded crack segít.

Gab920926
" a gamet" sry ít elírásért 😊

Gab920926
Üdv! feltettem a gépet win 7 64 bites ultimate megse mozdul... a youtube link pedig nem mûködik ötlet?

Nem mert nem fut win 7 ultimate alatt (64bit)
http://www.youtube.com//watch?v=-rJZI_1d7hM
De itt van hozzá megoldás most már mûködik,akinek win 7-tel problémája van ez a vidi majd segít.
biomage
Csak kíváncsi vagyok, ennek a játéknak is leállt már a hivatalos szervere?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Balumann
Ugyanúgy megy, mint XP alatt.

win 7 alatt hogy lehet mûködésre bírni?
remek =(

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Muki100
A coop egy hulladék volt mindig is, nem nálatok van a hiba.

Ja és azt hozzátenném hogy Coopban, single normálisan fut.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kérdés, hogy egy mai konfigon miért 12 az átlag FPS coopban? Irdatlanul alacsony a framerate akárhogy állítom be.

Muki100
Ez jó 😊

Jaffa 2843
😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Matthew Baker
Sikerült felrakni a játékot úgy ahogy az FAQ-ban van de nem indítja el hanem Runtime erroral kivág

Új logó by: berczely (Y)

Matthew Baker
csak EU val próbáltam

Muki100
EU és USA patchnél is?

Matthew Baker
üdv. az lenne a probléma hogy nem tudom felrakni a patchet hibaüzenetet ír ki :/ Error code -6002 a pontos hibát nem írja csak h hogy próbáljam megoldani

samsung123
ez van😊 én nekem szinte az összes eredeti játékom crackelve van<#eplus2>

Crack, de nemes cél érdekében 😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Köszi, de tudnál, tudnátok dobni egy linket a mûködõ crack -hez?
Hangsúlyozom, hogy eredeti a játék....

És köszönöm Ubisoft újra, hogy egy eredeti játékommal csak úgy tudok játszani ha meg crack -lem.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

samsung123
Crakkeld és az eltávolítja a starforce-t ugy menni fog Win7-en! (ugy todom)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sziasztok,

Visszaolvastam szorgalmasan, megoldást mégsem találtam vagy valahol mindig hibázok.
Egy lehetõség van még, hogy update -lem a Starforce -t....
Megírom az eredményt.....vagy nem.....ti sem válaszoltatok😊

Költõi kérdés: most tényleg ezért rakjam fel az XP -t a jó kis Windows 7 helyett??

Sziasztok,

Le tudná nekem írni valaki lépésenként - aki Windows 7 64bit -en játszik - hogyan telepítette és bírta mûködésre a játékot?

Eredeti játékom van, 1.05 EUR -ra pathelném de a magyarítás nem érdekel..

Köszönöm

sziasztok.

egy olyan problémám van hogy mikor a 4. küldetésbe (ahol nem lehet megölni senkit) az axe tábláról át kell csúszni a túl oldalra és mindig leesik a figura úgy a kötél negyedénél.nem tudom ez miért van. tudna vki segíteni?

elõre is köszi,
Konti
Muki100
Próbáld meg a magyarítás készítõjét megkeresni, õ tud segíteni ezügyben.

Sziasztok!
A magyarítás telepítésénél van gondom. Miután kijelölöm a dynamic-pc.umd fájlt a következõ hibaüzenetet kapom:Error extracting dynamic-pc.umd - UMOD file is corrupt (size does not match). A FAQ-ban is írt 600mb szabad hely bõven megvan! Mit lehet kezdeni ezzel?
Muki100
Nem sok helyen lehet megcsinálni.
Odaállsz egy falhoz, úgy, hogy ne szembe álljál a falhoz képest, hanem mellette, ugrasz és amikor kb. az ugrás tetején vagy akkor még egyszer megnyomod az ugrást.

Mármint versusban
terpeszugrást hogy lehet csinálni?
így valahogy néz ki

egyébként olvass vissza pár hsz-t és rájössz
Mert? Amúgy nem az,leagalábbis nincs feltüntetve rajta tehát gondolom h nem az.
ha ubi exclusive, akkor kitörölheted vele a segged kb.
Olyan problémám lenne megvettem eredetibe a játékot,csináltam felhasználót de nem tudok egyik host-hoz se csatlakozni mindig az írja ki h nem tudok csatlakozni,ha meg én akarok csinálni akkor meg azt írja h nem hozhatok létre játékot,nah most akkor mi van???? A legújabb 1.05-ös patch van fennt és értetlenül nézek...
Már mondtam, eredetim van, tehát crackelnem sem kéne, csak az elõtted szóló adta a tippet, hogy õneki bejött ez az "eljárás".
Az általad is leírt helyes sorrend már ott megakad, hogy nem megy fel az a nyavajás patch......
Ezért próbálok ki most minden tippet, amit a többiek javasolnak (eddig hiába)
Amúgy már fennt volt régen UGYAN EZEN a gépen a játék tört verziója és azzal valahogy semmi gond nem volt. Ezért nem értem most mi van. (annyi változás mégis van, hogy XP SP2 helyett SP3 van fennt, de gondolom ez nem sok vizet zavar)
Balumann
Ja és a másik, hogy 1.00 to 1.05 -öt szedjétek le, ne az 1.01 to 1.05 -öt vagy az 1.04 to 1.05 -öt (kivéve ha már addig fölpatcheltétek). Nagy valószínûséggel euro -s fog kelleni. (ha reloaded verzió, tehát a lemezen is rajtavan a crack, akkor biztos).

Balumann
Illetve a starforcera lehet van valami megoldás már hivatalosan is, talán frissíteni kell azt is, nemtudom. Alapból szinte biztos, hogy nem fog elindulni, nem fog átengedni a védelem.

Balumann
De pont ez a probléma, hogyha crackeled, akkor nem fog már fölmenni a patch, mert az kiszûri, ha nem az eredeti fájlok vannak bennt. Márcsak azért sem, mert ha jóltudom, ezt a játékot 1.5 -ös verzióban törték föl, tehát ha 1.0 -ra rakod rá a cracket akkor logikus, hogy nem indul el, és az is hogy nem fog fölmenni rá utána a patch.

Akinek gondja van, uninstalálja a játékot, majd a helyes sorrendben tegyétek föl. Feltelepítitek a játékot, felteszitek a patchet, felteszitek a magyarosítást, és csak UTÁNA másoljátok be a cracket. Különben nem fog mûködni.

Emlékeim szerint a 64 bites Windowsokon (Vista, win7 ) nemigen indulhat el törés nélkül, a starforce védelem nem kompatibilis ezekkel a rendszerekkel.

Ha ezek után sem megy, akkor elõfordulhat, hogy azért nem találja a verziószámot, mert a regisztribe a 64 bites windowsokon kicsit máshova kerülnek a bejegyzések (HKEY_LOCAL_MACHINES\SOFTWARE\Wow6432Node\ -be), úgyhogy azt tudom javasolni, hogy keressétek meg ezenbelül a splinter cell bejegyzését, exportáljátok ki, majd notepaddal szerkesszétek át úgy, hogy csak a HKEY_LOCAL_MACHINES\SOFTWARE legyen a célja, és "futtassátok", hogy oda is bekerüljön.

Én crackeltema a játékot (mindent oda másoltam ahova kell), de így se ment fel a patch, sõt már a játék sem indul el... Tudom, hogy hülye kérdés, de mit értesz az alatt, hogy a termékkulcs a lényeg, hisz azt nem kéri sehol?
Nekem ugy volt hogy az eredeti nem indult 1.5-ös pachel, azt crackeltem és jó lett😄.A termékkulcs a lényeg hogy jó legyen
Aki akarna coopozni:[email protected]
eredetin mi a túrót krekkeljek? 😊
Balumann
Kevés az olyan játék, ami Win7 -en nem megy, a sokkal régebbi játékok is simán mennek általában. Ha azt írják, hogy nem kompatibilis, az maximum a védelem miatt lehet (starforce talán nem támogatja), crackel el kell induljon.

A patchel kapcsolatban, nem crackeltétek be a patch telepítés elõtt véletlenül? 😛 (a reloadedes verzióban egyébként elvileg benne kell legyen a patch, ami biztosan jó kell legyen hozzá).
Van egy gyanúm, hogy mi lehet a probléma egyébként, tette már föl valaki sikeresen a patchet 64 bites Windows alatt?

Oldal 1 / 213Következő →