Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sokan vannak fent, ott is kevés host van aki nem lagol.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Blacklist SvM trailer
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vannak még emberek akik Coopoznának ? 😊 Kedvem szottyant hozzá, gondoltam fel rakom, de csak akkor ha van valaki akivel játszhatok 😊
http://www.youtube.com//watch?v=-rJZI_1d7hM
De itt van hozzá megoldás most már mûködik,akinek win 7-tel problémája van ez a vidi majd segít.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Új logó by: berczely (Y)
Új logó by: berczely (Y)
Crack, de nemes cél érdekében 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Hangsúlyozom, hogy eredeti a játék....
És köszönöm Ubisoft újra, hogy egy eredeti játékommal csak úgy tudok játszani ha meg crack -lem.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Visszaolvastam szorgalmasan, megoldást mégsem találtam vagy valahol mindig hibázok.
Egy lehetõség van még, hogy update -lem a Starforce -t....
Megírom az eredményt.....vagy nem.....ti sem válaszoltatok😊
Költõi kérdés: most tényleg ezért rakjam fel az XP -t a jó kis Windows 7 helyett??
Le tudná nekem írni valaki lépésenként - aki Windows 7 64bit -en játszik - hogyan telepítette és bírta mûködésre a játékot?
Eredeti játékom van, 1.05 EUR -ra pathelném de a magyarítás nem érdekel..
Köszönöm
egy olyan problémám van hogy mikor a 4. küldetésbe (ahol nem lehet megölni senkit) az axe tábláról át kell csúszni a túl oldalra és mindig leesik a figura úgy a kötél negyedénél.nem tudom ez miért van. tudna vki segíteni?
elõre is köszi,
Konti
A magyarítás telepítésénél van gondom. Miután kijelölöm a dynamic-pc.umd fájlt a következõ hibaüzenetet kapom:Error extracting dynamic-pc.umd - UMOD file is corrupt (size does not match). A FAQ-ban is írt 600mb szabad hely bõven megvan! Mit lehet kezdeni ezzel?
Odaállsz egy falhoz, úgy, hogy ne szembe álljál a falhoz képest, hanem mellette, ugrasz és amikor kb. az ugrás tetején vagy akkor még egyszer megnyomod az ugrást.
Az általad is leírt helyes sorrend már ott megakad, hogy nem megy fel az a nyavajás patch......
Ezért próbálok ki most minden tippet, amit a többiek javasolnak (eddig hiába)
Amúgy már fennt volt régen UGYAN EZEN a gépen a játék tört verziója és azzal valahogy semmi gond nem volt. Ezért nem értem most mi van. (annyi változás mégis van, hogy XP SP2 helyett SP3 van fennt, de gondolom ez nem sok vizet zavar)
Akinek gondja van, uninstalálja a játékot, majd a helyes sorrendben tegyétek föl. Feltelepítitek a játékot, felteszitek a patchet, felteszitek a magyarosítást, és csak UTÁNA másoljátok be a cracket. Különben nem fog mûködni.
Emlékeim szerint a 64 bites Windowsokon (Vista, win7 ) nemigen indulhat el törés nélkül, a starforce védelem nem kompatibilis ezekkel a rendszerekkel.
Ha ezek után sem megy, akkor elõfordulhat, hogy azért nem találja a verziószámot, mert a regisztribe a 64 bites windowsokon kicsit máshova kerülnek a bejegyzések (HKEY_LOCAL_MACHINES\SOFTWARE\Wow6432Node\ -be), úgyhogy azt tudom javasolni, hogy keressétek meg ezenbelül a splinter cell bejegyzését, exportáljátok ki, majd notepaddal szerkesszétek át úgy, hogy csak a HKEY_LOCAL_MACHINES\SOFTWARE legyen a célja, és "futtassátok", hogy oda is bekerüljön.
Aki akarna coopozni:[email protected]
A patchel kapcsolatban, nem crackeltétek be a patch telepítés elõtt véletlenül? 😛 (a reloadedes verzióban egyébként elvileg benne kell legyen a patch, ami biztosan jó kell legyen hozzá).
Van egy gyanúm, hogy mi lehet a probléma egyébként, tette már föl valaki sikeresen a patchet 64 bites Windows alatt?