10611
-
#1080 jó, és számold ki, mikor jön szerény hazánkba.. -
#1079 akkor ezt nézd:
gamespot
jobb felső sarok!
de a videókon márc.31!
Akkor mi a dátum?? -
#1078 eddig is tudott tény volt...volt egy 9.990-es kép aminek tetején ápr1. volt :) -
#1077 Ez jó hír?Akkor csak április 1-én jelenik meg!?
Puff! -
#1076 Hmm??? A GTR magyarul jön ki? Azt köll nézni??? :)))))))))))))) -
#1075 Fiúk!!!!!!!!
www.cdgalaxis.hu
A jobb oldalt nézzétek!!!!!! -
#1074 Nem birom ki megjelenésig!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy már megint csak ilyen 2v2 meg az ujabb 2vs AIlesz csak?
Úgyértem hogy megint csak 2en akciózhatnak egy csapatban? -
#1073 Már a márc. 28 sem biztos!Ugyanis gond lenne a szállításal.
Két dátum most a lehetséges:
Vagy márc. 31,vagy még húsvét előtt!Bár az utóbbi nagyon kizárt.. -
#1072 Még nem jött ki. -
#1071 Még nem jött ki a full game??
Már nagyon várom mert a demó nekem sajnos nem indult, remélem a full fog.
A demó mindíg azt írta hogy az exe hibát észlelt ezért leállt, meg hibajelentés küldése szarság jött be!
na mind1 remélem a full menni fog a pandorat is nagyon csaíptem -
#1070 Jah, én meg a szők herceg vok... -
#1069 -
#1068 Igazad lehet..Lenyugodtam.Valószínű,hogy sokat dolgoztam mostanában.
Bocsánat mindenkinek,akit valahogy is megbántottam,vagy megsértettem! -
Thanatos #1067 én csak anyit probáltam megjegyezni hogy rémeket látsz..., hykao előző hozzászólása egyáltlán nem volt rossz indulatu..., elmondta ő hogy gondolja, ennyi... -
#1066 Mindegy,nem foglalkoztat,ki mit gondol!Veled semmi bajom nincs.
(Csak azt nem szeretem,ha valaki..áhh mindegy!) -
Thanatos #1065 szeritnem igen tevagy...., jo dolog a paranoia, de normális keretek között :) -
#1064 Ne nézz hülyének!Egyetlen pozitív válaszod sem volt!Békét is ajánlottam,megmondtam,hogy ne vitatkozzunk,de annyit sem reagáltál,hogy bikmak!És én vagyok beteg...? -
CUCLI #1063 hagyd.. lehet üldözési mániás :)) -
CUCLI #1062 "a 3-ik rész már az első epizód befejezése óta készül"
Ezt már eddig is tudtam(tuk?) :) -
#1061 Ember te tényleg beteg vagy! Ki a fasz szól be neked? Normális vagy? Csupán reagáltam valamit a te egyik hozzászólásodra, de HA NEM TŰNT VOLNA FEL, A HOZZÁSZÓLÁSOM ELSŐSORBAN NEM NEKED SZÓL, MÉGHA A TIÉDRE IS MENT VÁLASZKÉNT!!! -
#1060 Az első oldalon levő kép tetszik a legjobban! -
#1059 Légyszives hanyagolj!Már nagyon elegem van az értelmetlen beszólásaidból! -
#1058 Interjú a SCCT producerével. Meg lehet tudni egy-két érdekes dolgot.
Pl. ez, a 3-ik rész már az első epizód befejezése óta készül (!), közel 240 ember közreműködésével. A legfőbb céljuk az, hogy minél nagyobb, intenzívebb játékélménnyel legyen gazdagabb a játékos. Ehhez minden lehetőt felhasználtak (vadi új motor, rengeteg, az első részből kimaradt ötlet, megnövelt létszám, stb).
Nagyon nagy game leszInterjú -
CUCLI #1057 HC.Gamer Cikk. klikk ide -
#1056 Figyu, csak mellékesen jegyzem meg, hogy köpök én az újságok értékeléseire...
A DOOM3 mindenhol 90% fölött kapott...az IGI2 meg a Chrome meg 60%-ot...hogy csak pár példát említsek...s engem mindkét játék sokkalta jobban lekötött, s sokkalta jobbra tartom, mint a DOOM3-at...szal, ha most nem akarok rosszmájú lenni, akkor azt mondom: ízlések és pofonok...
Mindazonáltal nem kétséges számomra, hogy a Splinter Cell 3 egy jó játék (számomra is, s többet fog jelenteni nekem, mint a DOOM3...) ...valamint az sem, hogy sikeres lesz...és lesz 4. rész is... -
#1055 Fölösleges vitatkozni azon,amire már van válasz!Kint vannak az újságok értékelései!(#1047)Azok a legnagyobb támpont,a játékosok számára! -
#1054 Most miről szeretnél minket meggyőzni? -
#1053 Jó hogy ti még csak ezt fogtátok fel!Olvassatok vissza!Túl van tárgyalva!Kijöttek az első hivatalos eredmények!!!! -
#1052 Igaz. -
#1051 én inkább hiszek 2perc "valós" játéknak mint 10perc múvinak -
#1050 Lesz itt még más is nem csak ezek :) -
#1049 jaj de jó..
húsvét, születésnap...stronghold 2, splinter cell
:DD
de jó nap lesz -
#1048 Túl van tárgyalva a téma!Kijött az első értékelés! -
#1047 Lehet hogy már valaki mondta elöttem hogy 98%ot adott rá a pc guru -
#1046 Én nem lovaglok rajtad állandóan, ne ézékenykedj! De már ne is haragudj meg, néha olyan dologkat írsz, amiket nehéz szó nélkül hagyni... :)) -
#1045 Tényleg,akkor csak egy bocsánat,mert moderátornak hittelek!Hogy miért?..
Azonban akkor nyomatékosan megkérlek,hogy ne énrajtam lovagolj állandóan!Különben nem az ubinál,hanem az EA-nál!Mivel van nekik részük az UBI-nál! -
#1044 Ehh... :) -
#1043 biztos a Jubinál -
#1042 Miről beszélsz ember? Te beteg vagy! Milyen jogokról beszélsz te? S milyen bújkálásról, s milyen tevékenységről??? Fedd már fel légyszi!
S hol dologozik, s milyen ismerősöd??? Kész vagy...
Ne gyerekeskedj már...lol... -
#1041 Jah, persze...