10611
-
#800 A gef4mx jóval a gef3 alatt van (gf2mx = gf4mx) -
Cvd #799 Nem tudom, ezt is csak egy spam emailben láttam. -
Cvd #798 Abban egyáltalán nincs PS. -
ZsirosKenyer #797 hey!
gef 4 mx nem tud 1.1 -es shadert? pedig a readme-ben gef 3 or higher van irva... -
#796 Ppc-re is van? -
Cvd #795 Pedig még N-Gage-en is vannak speckó nézetek.:) -
#794 inkább keressetek meg MSN-en, inkább átküldöm azt a 3mb-ot..^^ -
#793 nemtom...de dolgozok rajta (aka. mégeccer megpróbálom)
vagyis . beírok mindent, erre privát szerver, anonymusnak nem lehet bemenni lál..
[a pass. nem jó..] -
#792 Na feltöltötted a filmet? -
#791 Mingyá megnézem mert csak 11 perces ugyis a pálya.Én is csak megmaszirozom a tarkoját.
Remélem 100%-al dijazzák. -
#790 hát nem azért mert lerántod >> megölöd..? én leütöttem a csákeszt fennt... -
#789 De akkor mért nem ad nekem 100%-ot csak 1 embert rántok le a toronyból,és nem is vesznek észre ? -
#788 hugo lacerda a misszió közepén lelép... -
#787 Ezt a csávot akkor sehogy sem lehet megmenteni??
Melyik az a Hugo Lacerda
-
#786 jó, de ne a minöségét nézd, hanem a módszereket:D -
#785 Fúj rock!
ftp.srv.hu
felhaszn.: mafiag
jelszó: attila -
#784 nah csináltam frapses videót! [amikor késsel hátbaszúrom a világítótornyost]
akinek van FTP-je arra fellököm...érdekes movie maker nagyon hasznos, löktem alá rockot
3Mb -
#783 Oké sikerült!A leslieboy galériában megcsodálhatjátok,hogy milyen az SC3 egy gef mx 440-en!Én így vittem végig a játékot 78%-al!
Pedig a riadótól,a lövéstől,és a speciális nézésektől is lefagy!De holnap veszek egy gef fx-et! -
#782 bal felső sarokban vannak a 'beállításaid', meg különféle opciók..asszem ott van a saját galéria... menj bele, majd ott eksönözz picit -
#781 hogyan lehet ide feltenni?Mert akép megvan,de nem tudom felrakni!!!
-
#780 ..vagy csak lövik a pizsit.. -
#779 Már nem meri berakni tigeroo után. -
#778 Na hol van az álleeseős kép? -
#777 Ha meg videókat akarsz csinálni akkor célszerű 1 videóvágó progi(Vegas, Pinaccle(talán még a vinfos múvímékör is jó konvertálni)) és azzal megvágod és elmented kissebb méretben. -
#776 nem ,ez egy szkrínsát -
#775 nekem van..az a baj, ha videót akarok csinálni 10másodperc és 100mb felett van..
-
#774 Én felraktam de nem tudtam csinálni. Vagy csak játék közben lehet? Az meg hülyeség.... -
#773 gyökér -
#772 Szerintem meg aki képeket akar játékokból csinálni annak jó ha van fraps a gépén..... -
#771 nah mutasd..addig is -
#770 Mondjuk szerintem már alapfeltétel lenne egy játékba fotókészítési modot belerakni..... -
#769 Print sreen-t megnyomod aztán kilépsz, vagy nyomsz 1 alt+tab-ot.Majd valamilyen képszerkesztőbe nyitsz 1 új dokumentumot és beilleszted(ctrl+v)-vel vanyg jobb gomb beillesztés.Kivágod és elmented.aztán nyomhatod be ide. -
#768 Hogyan lehet képeket készíteni játék közben?Akkor mutatnák olyat,hogy az álatok is leesik!! -
#767 Mekcsináltam!!!
Gumilövedék, sokkoló = nincs...
16 csákót ütöttem le, 100% lett..
jah , szerintem elég könnyű map volt (vagy a kés miatt lett könnyű, hogy nem 2döglassú ütés, hanem egy nyissz..? hát nemtom..remélem lesz nehezebb is ennélö..) -
#766 Biztos lesz... -
#765 Örülök hogy segíthettem. :)
Remélem lesz majd korong alakú boritó hozzá azt nyomtattatom is ki haverral nyomtatható DVD-re.
-
#764 vaz
#1 aki vaktába lövöldöz?? nah, ott nem találtam egyet se, cuppantalak köszzi! -
#763 SZPOJLER!!!! :) már ha ez annak számit
1. láda a gépfegyverrel gyakorló csávónál.
2. láda a hordos pincébe
3. láda az egyik sátorban
4. láda az alvo csávohoz tartva kint a torony előtti platzon ahol két faszi beaszélget.
5. láda amikor mész ki a világyitotoronyhoz és ott is vannak ketten lemész a lépcsőn és ott hátul az agyúk melett.
-
#762 kész, vége(m)...nincs meg az 5. láda..lehet valami baszott bug(?) -
#761 jobb klikk