10611
-
#40 -
#39 A videok alapján ez a gama iszonyatossan zúzni fog!!! -
#38 Jaja nagy királyok -
#37 5 mov fájl van benne de királyak a videocskák. -
#36 [MOVIE] SC3 Pack!
Az IGN megint megörömködtet minket, mert nagy csomó Splinter Cell 3 videjót bocsátott szanaszét a neten. Ezek már nem remegű kezű "amatőr operatőrök" keze munkáját dicséri, úgyhogy akik eleddig ezért nem fanyalodtak az efféle matéria megtekintésére, most fellélegezhetnek és kattinthatnak alant.
forras:gamestar -
#35 Na szedem is az új moviet merthogy van mégegy új. -
#34 Informorzsák Barnytól:
Sam új ölési technikákkal operálhat, pl. kitörheti a gonosz bácsiknak a nyakát
ezúttal a felszerelési tárgyaink között egy kés is található, mely több célt szolgál. "Szimplán" ölhetünk vele, elhajítva vonhatjuk ki a forgalomból az ellenfeleinket, illetve puhább anyagokat átvághatunk, hogy azon keresztül támadjunk (a demoban egy japán papírfalat vágott át Fischer bácsi)
az időjárás aktívan befolyásolja a játékmenetet, pl. hirtelen jött esőnél az ellenség figyelme lankad, megpróbál valami száraz hely után nézni
a co-op módban lesznek speciális technikák. Magasabb helyről kötelet dobhatunk társunknak, hogy azon másszon fel, illetve bakot tarthatunk, ugyancsak magas akadályok leküzdésének érdekében.
hardwired -
cyrus #33 kooperativot el tudom úgy képzelni hogy 2 pontról hatoltok be egy ojjektumba (:P) és mittomén, pl van sok őr, akik egymásra látnak, ezeket egyszerre kell "ártalmatlanítani"
vagy pl kamera ami rálát az őrre, és viszont, esetleg páros őrjárat....
huu de beindult az ösztönöm.....:D -
#32 Szerintem igen! Legalábbis a trailerben eléggé terroristának nézett ki aki alszik, úgyhogy szerintem a csúnya bácsikat kell közösen megkémkedni! -
#31 Ez a kooperativ mód mire is vonatkozik?
Tudom de az összes pályát lehet majd ugy tolni vagy mi?
Ki is lehet ketten pörgetni vagy nem jóra gondolok? -
Gandibá #30 Fúú nagyon odabasz! Kooperatív mód ruleZ! -
#29 KIBASZOTT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Röviden ennyi a véleményem:) -
#28 Minden elismerés a készítőké.
Ez a trailer eszméletlen valami oltári kicsit odabasznak az új cselekmények.
Készítőknek: csak igy tovább -
#27 HURRÁ kijött a trailer Töccsétek -
#26 Egyre több info= egyre kegyetlenebbűl várom.
Egy trailert azért kizuzhatnának ha igy összejöttünk. -
#25 hivatalos Splinter Cell 3 szájton további infóval szolgáltak a játék sztorija kapcsán.
A Japán Információs Védelmi Erőt (IDF) a modern támadások elhárítására hozták létre. A japán, háború utáni alkotmány megsértése miatt Korea és Kína felháborodott. Mint utólag a titkosszolgálatok számára nyilvánvalóvá vált, az IDF fejese titokban hekkeléseket indított saját országa ellen, hogy az egész akciót végül Észak-Koreára kenje. Amikor az USA kötelességét teljesítve közbelép, szintén célponttá válik. Észak-Koreának pedig kényszeredetten megelőző csapást kell mérnia Dél-Koreára.
Koreában kitör a háború, s ki másnak, mint Sam Fishernek kell elfojtania a neurotikus számitógép hekker Japán Admirális és a nemzetközi katonai csoportok vezetője közötti indulatokat, megakadályozva ezzel a világháborút.
Hardwired
-
#24 Ho'a állam mé' ne' 'utok 'óhoz!!!!!!!!!! -
Vlala #23 Oops... jól látom az egyik képen, hogy kés van nálunk? Nem illik a képbe... Tök jót tesz egy vérpaca a lopakodásunknak. Minden esetre az eredeti játékötletet hazavágták vele.
Ha így fejlődnek a gamék, hetente kell majd új gépet vennem.
A Marioban én mindig Luigi voltam :-) -
#22 Mario rulez:)lolol
na off vége -
HoTDoG #21 Csöppet odaba**... -
Ben C #20 igen -
Ben C #19 téékeljem el a 20-t is? -
Ben C #18 szar C64-es grafika....Mario 4eva -
#17 Aztakurva! Nem semmi, ahogy kinéz!!!! Hú! -
#16 -
Ben C #15 grat hardwired:
"Vadzsi új" -
Ben C #14 fuuuu komoly ték volt... -
#13 öröm öröm boldogság -
#12 Hardwired-on talaltam par reszletet:
Kulcs jellemzők:
Halálos fürgeség: Hihetetlenül összetett és folyékony mozgássorok. Atletikus, settenkedő és lopakodó képességek.
Vadzsi új grafikus és fejlett fizikai motor, rongybaba fizika, részecske effektusok és a környezettel történő perfekt interakció.
A holnap valós fegyverei: Ahogy taglaltuk. Éles helyzetben kipróbálatlan, prototípus fegyverek arzenálja.
Újrajátszhatóság: Teljes mértékben nyitott pályadizájn. Feladatunkat számos alternatív módon teljesíthetjük, illetve tökéletesíthetjük a másodlagos feladatokkal.
Végső kihívás: Intelligens AI. Személyi képességek, az NJK-k természetesen viselkednek, van emlékezetük és kihasználhák a környezet nyújotta előnyöket.
Koop lopakodás: Többjátékos módban, barátoddal karonfogva együtt grasszálhattok a sötétben.
Meghökkentő átvezetők: Bélforgató átvezetők, megragadó sztori, telis tele csavarokkal. -
#11 -
Ben C #10 de ezzel menjünk át az Oros topikba :) -
Ben C #9 mer nem müxik az MSN :P -
#8 Hello bence mester:) rég láttalak:) -
Ben C #7 áz... -
#6 Ez hatalmas game lesz ha igaz a hír az 1 és a 2 is királyság és ha még ezt fokozzák. -
#5 Izombrutál -
#4 en is most lattam a screenshotokoat, enyhen szolva kickk ass:) Bassza meg, es pc only egyenlore! Kurvajo kepek:)_ -
-
#2 -
#1 Hát igen, kiszivárgott hirek szerint az e3-on ott lesz a kicsike!
OPPÁÁÁÁ OPPPÁÁÁÁ :D Az E3 kicsit megkavarta a kedves kiadókat :) Már a Splinter Cell 3-mat is bejelentette a kedves Ubi Soft! A történet szerint 2008-ban járunk, és ismét Sam Fishert alakítjuk :) Rengeteg új lehetőségünk és képességünk lesz, természetesen mindezt egy továbbfejlesztett grafikus motor kíséretében szemlélhetjük majd. Jó pont, hogy co-operatív módban akár többen is végigvihetjük a játékot! Az első képeket máris megszemlélhetitek alant!!!
forrás: Gamestar