Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
köszönöm a dícséretet! (a kézikönyvvel kapcsolatban... eddig fenn a volt a nevem, de lekerült, nem mintha sokat érdekelne, de ha a kevesek közül - akik megvették a játékot -vettem a fáradtságot hogy azoknak dolgozzam, akik NEM vették meg, asszem megérdemlem, hogy a nevem kint legyen...)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Niimo
A bázisodon rákantintasz a területre és zöld lesz, kiválasztod mit akarsz építeni, és build, van aminek "tudás" szükséges ahoz Libary-t, School , vagy Kolit kell éppiteni. Bõviteni a bázist fingom sincs lehet e, talán késõbb igen.. de pasz..

Másik Bázist nem tudsz építeni, csak elfoglalni, és ha összekötöd úttal, akkor fogsz tudni építeni bele...

Tréningnél a hat közül egyre raksz pluszt, és CONFIRM gombot megnyomva rögzití... a tréningek között ha bármelyikre rákantintasz, megmutatja (sárgán) hogy melyik tulajdonságot kell hozzá fejleszteni, ha nem természetesen nem villan fel semmi... Egyébként ha valamelyik tréninget eltudod elméletileg kezdeni, akkor egy kocba teszi bele... Rákatt és Start Tréning...

Hali! Hogy a rákba tudom fejleszteni a bázisom? Egy halom dolgot kifejlesztettem de nemtudok többet épitkezni.. Hogy lehet másik bázist csinálni? VAgy plussz helyet az épületeknek? A Tréningel kapcsolatban: Nekem sem megy pedig van olyan emberem akinél minden megfelel a tréninghez de mégsem tréningezik pedig ezerrel kattingatok az adott tréningre... ???? Hogy a rákba?
Hihetetlenek vagytok:)
Még a könyvet is bescanneltétek:)
BRAVO skacok<#taps>

Azt hiszem folytatom a játékot mert egy kicsit leálltam vele a civ4 miatt

Nem minden arany ami hörcsög.

Encore
Kösz, ezt nem vettem észre már fel volt halmozva pár elosztogatható pont :D
Niimo
Forgatton : honnan töltöd, hogy ilyen lassan jön le neked?

Ha szintet lép a katonád és megnézed a traininget a fõ képességei mellett lesznek + jelek. Erre kattintva növelheted az adott képességét az emberednek. Ha a speciális képzés típusára kattintasz akkor kiemeli sárgával, hogy mit kell fejleszteni hozzá és ki is írja.
DEXTER92
Walaki mutasson már egy UFO-s képet....!

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Én még nem pattantam rá az UFO-ra pedig érdekel. Csak mivel elég sokat Sims 2-zök, ami eredetiben van meg és kell a CD a meghajtóban... nos ockodok ettõl a kábelehuzósditól.
Aszem megprobálkozok a DVD kiírással. Szóval azt mondjátok Sony? Hmm... még valahol olvastam a Verbatimot is, azom van. Egy próbát megér.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Encore
Én amitóa játszom vele azóta le van húzva a kábel és kész majd ha nagyon kellenek a meghajtók akkor visszakötöm, nem hiszem hogy a mai mountos világban minden nap muszáj lenne használni.
Ami a játékot illeti még az eleje felé vagyok de hogy lehet tréningeztetni az embereket, úgy értem hogy egyik emberemnek sincsenek olyan tulajdonságai ami egy tréninghez kell de nem is tudok olyan embert venni (kérni) akiknek olyan lenne a tulajdonságuk, hogy jók lennének valamilyen kiképzésre..tehát a kérdésem pontosabban az lenne hogy a tulajdonságaik nõni fognak pl. inteligencia meg ilyesmi? vagy csak szintetlép aztán kész???
Tényleg nem értem, mit kell ennyit sírni azon, hogy le kell szedni a kábelokat a dvd meghajtókról. Akkinek nem tetszik vegye meg eredetibe, aki meg warezossal játszik, az örüljön, hogy legalább ilyen van. Amíg nem lesz törés (és valószínûleg egyhamar nem lesz) addig ez van. Nekem ez volt az elsõ StarForce-os védelmû játék, és az Nfo-ban leírtak alapján elsõre elindítotttam. Mar nekem megérkezett az Alien Ship :)). Lesznek még késõbb valami konkrét feladatok is, mint volt pl. a kódoló megszerzése volt, mert már kicsit egyhangú mindig ugyan azt csinálni. Nektek hányadik szinten vannak a zsoldosaitok? Nekem 12-13, és van olyan aki már 6 speciális tréningen van túl. Mennyi specializációja lehet egy embernek?

Fenrir
nah ezt szeretném én elkerülni, kényelmetlen lenne naponta 2x szétszedni a gépet ezért

A halál csupán a kezdet...

Encore
Ha követted a leítakat akkor menni fog, csak a legtöbben megijednek hogy le kell húzni a kábeleket....
Fenrir
az a helyzet hogy az sf-fel való xarakodás kicsit kedvemet szegi, bár a játékot jelenleg is töltöm le nem lesz egy könnyû eset beüzemelni

A halál csupán a kezdet...

Majd ha elindul az embereknek akkor lehet hogy be fognak irni, de addig max azért néznek ide hogy kijött-e már normális törés hozzá. Vagy szépen elfelejtik és játszanak mással. Vagy megvárják az UFO:Extraterrestialst ami lehet hogy 10x odavág ennek mert el fog indulni és majd arról lehet beszélni nem úgy mint errõl.
Encore
ja én is ott tartok egy alien ship jön, amíg meg nem érkezik addig mission-öket teljesítek, hogy fejlõdjenek a katonáim :)
Nekem elkezdet vissza számolni hogy jõn valami !
Azzal mit kell csinálni?
Vagy mi fog történi?
Mutans Zombi
Múltkorában egy cultist csávóra közvetlen közelrõl rálõttem szimpla pump-actionnel (SPAS 12?) és elszállt a pcsába. Szal nem berogyott, meg hanyatvetõdött, hanem repült ~3 vagon távolságnyit, miközben a végtagjait lóbálta a levegõben. Érdekes látványt nyújtott.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Hedgehunter
valakinek valami tipp nyersanyagfogyas ellen.....???
Niimo
A cultistvadászat jó fejlödõ missziók...

Én mára meguntam... újrakezdetmm...

Nah meg megy az Angel...

Tegnap elott,2 napnyi "munkaval" kiirtottam az osszes cultistot a terkeprol azert,hogy megjelenjen random 5-6 uj cultist folt a vilag kulonbozo pontjan.. Szal jobban jarok ha 1et meghagyok a vilag vegen ausztraliaban.
azota nem jaccok
Niimo
szerinitem igy se jó de legalább tapasztalsz...

Folymatosan ahogy engedi kedvem játszok,de bármikor szívesen újrakezdeni, csak a tapaszatalat miatt...

Ezzel is úgy vagyok mint az X3-al... vártam mint állat, most megvan, de úgy döntöttem, tovább várok mint állat mondjuk úgy az 1.4 vagy 1.5-ös patchekig... az X3 már az 1.2-nél tart, mindjárt jön az 1.3 is :) egy hónapja sincs kint

Encore
Én is rendszeresen látogatom a topicot hogy mikor indulnak be a történet mesélések és élménybeszámolások, úgy tûnik most még az ismerkedési fázisnál tartanak sokan a többiek meg idegesek a sok bug miatt :D
Niimo
Mi van emberek mindenki hempereg?

Az milyen? Vége a küldinek, nézem ha csaávókákat, és hiánygyzik tóluk az összes cuccmák... Visszatölt, és minden megvan... HUhhh...

Más is várja már a patchet? ehh....

Az oldal látogatotsága eléggé lecsökent, EMBEREK osszátok meg játékélményeiteket...

Rusid
Nem.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Guillotine
Ha valamilyen fegyverbõl sok van azt el lehet adni?

www.guillotine.atw.hu

soulhunter
csak az inditással :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Gondolom a törtverziósok is igy szivnak!
Nekem minden támadás után kegyetlenül elkezd szaggatni a harci részben. Belépek menübe, ALT+TAB windowsba majd vissza a játékba, menübõl ki és tökéletesen fut :)

Ötletem nincs miért, de mûködik :)

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Azt hiszem itt errõl is szó van.
http://forum.ufo-aftermath.com/
Megtámadták az egyik bázisom és ahogy betölti a területet,
belassul mint egy csiga meg se moccan!
Ettöl a <#csodalk>
soulhunter
atya ééééég! ezt mind javitani akarják?
pfffff...

hány megás lesz? 1 CD???

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

MIRR MURR:
Mindig ugyanabba az irányba akarsz menni?
Mert ilyen volt már nekem is,h. mindig lefagyott, aztán egyszer másfelé mentem, s akkor kibírta, és nem fagyott ki.
Ja, és a jövõ heti patch valószínû changelist-jét bemásoltam lejjebb (#415)
Hát ez lefagy akár hányszor elkezdem ugy látszik kéntelen leszek meg várni a javitást!<#falbav>
Attol tartok hogy kimarad ezeknek a hibáknak a javitása!
Encore
Jõvõhétre igérik....
Kandurex
Tetszik a neved.

Amúgy folyamatban van a patch,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alaplapi és uj drivert huztam le!
Videó kártya driver is új dx is uj!
Össze kéne irni bugokat és elküldeni a cenegálnak!
MIRR MURR?
milyen hangkártyád van?
a legújabb driver van fent?
Encore
Újabb bugba rohantam bele ezúttal a rag doll effektus nem mindig mûködik. Az enemy épp létrán mászott fel amikor megölettem és hátraesve nem esett le a földre hanem féluton megállt és lebegõ poziciót vett fel. Azért azt sajnálom hogy megöltem a fickót mert kiváncsi lettem volna mivan akkor ha csak eszméletlen vagy csak kidõl és megáll a levegõben majd magáhoztér...akkor vajon leesett volna vagy lebegõ üzemmódban marad? :D
Nekem sajna nemvált be a hang meg az anti vacál átkapcolása sem!
Meg támadták a bázisom és ledermed a game már az elején!

Nem igaz hogy nem elég a gaménak egy p4 2,8d cerka 1g ram ati9600pró 256m<#ejnye1>
Niimo
DEH a ... mért kell nekem a kva inventoryba bemennem ezért?
Nah már mer már mehint fáj a fejem...

Tényleg tesztelhették volna egy kicsit jobban.
Most zt csinálja,h. nem engedi forgatni a kamerát.
Hiába nyomom meg a középsõ gombot (ami egyébként tökéletesen mûködik), semmi se történik.
Kicseréled az inventoryban.

Az antialiasing 1es értéken van kikapcsolva.
Niimo
HÁHÁÁÁÁÁ váltaooa

A bal kezmben vooolt a billenytüzet, jobba meg az egér.. ÉS TUDTAM CSERÉLNI
..... <#falbav> de ez így szar..... én jobbkezes vagyok.... <#falbav>

Niimo
De mért nem lehet az antialiasignot levenni 0-ra..?

A vodkától fáj a fejem?

Hogy kell a kezmbe lévõn két cucc között váltani?

Cobra.
Na látom ezt a játékot is olyan szinten tesztelték kiadás elõtt, mint a BF2-t <#szomoru1>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Na jó, nem én jöttem rá, csak megtalátlam a neten a módszert. :)
No akkor: remélem nagyon fogtok engem szeretni, mivel rájöttem,h. lehet megoldani,h. ne faggyon ki félpercenként misszió közben.
Start/futtatás/dxdiag.exe
Hangok fül.
Gyorsítás le alapgyorsításra.
Restart.
A játékban pedig kapcsoljátok be az SW soundot (lehet,h. megy enélkül is, de a hivatalos fórumon sokan írták,h. így nem fog kifagyni, én biztos ami biztos alapon bekapcsoltam).

Nekem mûködik

Más: Radeon 9600pro-val tolom és amikor az antialiasing-ot felvittem 1-rõl 2-re, akkor valamennyire gyorsabb lett a betöltés, meg maga a játék is.