Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Másik Bázist nem tudsz építeni, csak elfoglalni, és ha összekötöd úttal, akkor fogsz tudni építeni bele...
Tréningnél a hat közül egyre raksz pluszt, és CONFIRM gombot megnyomva rögzití... a tréningek között ha bármelyikre rákantintasz, megmutatja (sárgán) hogy melyik tulajdonságot kell hozzá fejleszteni, ha nem természetesen nem villan fel semmi... Egyébként ha valamelyik tréninget eltudod elméletileg kezdeni, akkor egy kocba teszi bele... Rákatt és Start Tréning...
Még a könyvet is bescanneltétek:)
BRAVO skacok<#taps>#taps>
Azt hiszem folytatom a játékot mert egy kicsit leálltam vele a civ4 miatt
Nem minden arany ami hörcsög.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Aszem megprobálkozok a DVD kiírással. Szóval azt mondjátok Sony? Hmm... még valahol olvastam a Verbatimot is, azom van. Egy próbát megér.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ami a játékot illeti még az eleje felé vagyok de hogy lehet tréningeztetni az embereket, úgy értem hogy egyik emberemnek sincsenek olyan tulajdonságai ami egy tréninghez kell de nem is tudok olyan embert venni (kérni) akiknek olyan lenne a tulajdonságuk, hogy jók lennének valamilyen kiképzésre..tehát a kérdésem pontosabban az lenne hogy a tulajdonságaik nõni fognak pl. inteligencia meg ilyesmi? vagy csak szintetlép aztán kész???
A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
Azzal mit kell csinálni?
Vagy mi fog történi?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Én mára meguntam... újrakezdetmm...
Nah meg megy az Angel...
azota nem jaccok
Folymatosan ahogy engedi kedvem játszok,de bármikor szívesen újrakezdeni, csak a tapaszatalat miatt...
Az milyen? Vége a küldinek, nézem ha csaávókákat, és hiánygyzik tóluk az összes cuccmák... Visszatölt, és minden megvan... HUhhh...
Más is várja már a patchet? ehh....
Az oldal látogatotsága eléggé lecsökent, EMBEREK osszátok meg játékélményeiteket...
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ötletem nincs miért, de mûködik :)
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
http://forum.ufo-aftermath.com/
belassul mint egy csiga meg se moccan!
Ettöl a <#csodalk>#csodalk>
pfffff...
hány megás lesz? 1 CD???
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Mindig ugyanabba az irányba akarsz menni?
Mert ilyen volt már nekem is,h. mindig lefagyott, aztán egyszer másfelé mentem, s akkor kibírta, és nem fagyott ki.
Ja, és a jövõ heti patch valószínû changelist-jét bemásoltam lejjebb (#415)
Amúgy folyamatban van a patch,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Videó kártya driver is új dx is uj!
Össze kéne irni bugokat és elküldeni a cenegálnak!
milyen hangkártyád van?
a legújabb driver van fent?
Meg támadták a bázisom és ledermed a game már az elején!
Nem igaz hogy nem elég a gaménak egy p4 2,8d cerka 1g ram ati9600pró 256m<#ejnye1>#ejnye1>
Nah már mer már mehint fáj a fejem...
Most zt csinálja,h. nem engedi forgatni a kamerát.
Hiába nyomom meg a középsõ gombot (ami egyébként tökéletesen mûködik), semmi se történik.
Az antialiasing 1es értéken van kikapcsolva.
A bal kezmben vooolt a billenytüzet, jobba meg az egér.. ÉS TUDTAM CSERÉLNI
..... <#falbav>#falbav> de ez így szar..... én jobbkezes vagyok.... <#falbav>#falbav>
A vodkától fáj a fejem?
Hogy kell a kezmbe lévõn két cucc között váltani?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Start/futtatás/dxdiag.exe
Hangok fül.
Gyorsítás le alapgyorsításra.
Restart.
A játékban pedig kapcsoljátok be az SW soundot (lehet,h. megy enélkül is, de a hivatalos fórumon sokan írták,h. így nem fog kifagyni, én biztos ami biztos alapon bekapcsoltam).
Nekem mûködik
Más: Radeon 9600pro-val tolom és amikor az antialiasing-ot felvittem 1-rõl 2-re, akkor valamennyire gyorsabb lett a betöltés, meg maga a játék is.