1917
  • Aza Mitir
    No és az Airgun bénítólövedékkel?
  • Tono34
    Mintha lenne benne vmi ilyesmi ...
  • hmhm
    bénító kilövő a zöld labdákkal :)
  • Encore
    Jogos, nem néztem :D Akkor legyen a putonyodban valami gyengébb is azzal lehet. Ilyenkor hiányzik az ufo1-es bénitó pálca meg bénitó rakéta :D
  • Aza Mitir
    Ha késsel, vagy shurikennel támadod, az is nagyot sebez?
  • Cobra.
    Van sokkoló is a játékban, csak azzal közel kell menni. Esetleg tényleg egy gyenge fegyverrel kell meglőni, hogy elájuljon, majd utána odamenni lebénítani.
  • Tono34
    Ha arra a küldetésre adsz neki egy "gyengébb" fegyvert?
  • Fenrir
    ha jól megnézed akkor látod hogy a sniperem már 3-as szintű de hiába lövök kézre vagy lábra ha a barrett akkorát sebez hogy pl egy reticulan rögtön beledöglik :)
  • Encore
    tuningold a sniperedet 3-as szintüre és válszd ki a kezét vagy lábát célpontnak akkor nem hal bele
  • Fenrir
    egyik emberem:

mondjuk szívok is velük rendesen mert az elfogó küldetésekben már nem tudok olyan kicsit sebezni a célszemélybe hogy ne haljanak bele, most is lőtt a mesterlövészem 3000-et fejbe, dobott is egy hátast a kiborg kultista :)
  • Encore
    Minnél több van az adott laborból vagy gyárból annál gyorsabban megy a dolog, ez nem ugyannaz mint amikor tudosókat meg mérnököket vesz az ember de azért valami
  • hmhm
    igen ezt játszom most énis..

azt sajnálom, hogy tudósokat és mérnököket nem külön kell venni / toborozni, és attól függően menne gyorsan a kutatás / termelés ..
  • Encore
    akkor marad az eddig bevált csere taktika. Amiből sok van abból küldök a szövetségeseimnek aztán meg kérek olyat amiből kevés van.
  • hmhm
    nekem 2. es hiányom van
  • Encore
    Ez érdekesm ert enyém a földgömb nagyrésze és nekem meg a 3. tipusú nyersanyagból egyszerűen nincs. Abból összesen 4-5 terület van, viszont psziből annyi van mint a szemét, nem igazán egyenletes a szórás. :(
  • Fenrir
    ha bekötöm minden tartományt ahol van bánya akkor az is betermel vagy pedig ez így is jó?
  • Ninju
    Vazz!
    Enyém a fél bolygó, de eddig alig akadt psi nyersanyag! Már nem is kötöm össze a bázisokat, hogy ne legyen nagyobb a hiány 50-nél. Neked meg szép kiegyensúlyozott a szórás!
    Fakk!
  • hmhm
    nekem se enged..
  • Fenrir
    nah már alakul, a nyersanyaggondjaim is megoldódtak

• Encore
    Mármint a két sziget egyként van jelen
  • Encore
    Korzika és szardinia szigeteknél (ez egy sziget a játékban) van egy kis gondom, a sziget az enyém de sehonnan sem vezet út oda, és onnan sem tudok utat építeni sehova se vizit se szárazföldit. Ilyenkor mi van? Másnak is van ilyen problémája?
  • Fenrir
    nemtom, én a székemben szoktam
  • hmhm
    nyugaton egyszeruen nincsenek missziok.. algeriaba mentem legutobb :)

haloban nem lehet jatszani?
  • Fenrir
    még én is csak európában járok, nah jó van 1-2 tartományom afrikában és a közel-keleten is de az elenyésző
  • hmhm
    egyelore meg csak keletre sikerult terjeszkednem es igy csak ember nyersanyag folyik be pluszban.. baratsag koolaj vezetek :DDD
  • Fenrir
    mindenképpen kösd össze a nagy bázisokat egymással, lehet őket vízi úton is összekötni

ha kapcsolatban vannak egymással akkor működnek és elkezdik a szomszédos tartományokból a nyersanyagot behozni, nekem most minden pluszban van, emberektől 100k feletti nyersanyagom van, a többi 2 is szépen gyarapodik
  • hmhm
    csak a kabin kozeleben mar kilepeskor ottvoltak :C
    azert mesterlovesz utan nezek ..

ja meg egy kerdes. kiirta hogy keves a nyers anyagom, stb. es hogy a fejlesztesek es az epitkezesek megalltak, az utakkal kapcsolatban is irta hogy baj van..
    azota sikerult szereznem mind a 3 bol elegendot, de a munkak meg allnak.
    mit kell csinalni a folytatashoz, illetve utakkal mit csinaljak?
  • Fenrir
    1 mesterlövész szép aratást tud csinálni közöttük, mindenképpen szerezz be egyet
  • hmhm
    local cyborgokhoz ertem, azoknal is meglepodtem, raketat kaptam rogton a pofamba, fel csapat kifekudt, dobtam rajuk egy granatot, hat az sem hatotta meg oket tulzottan, odaertek 5 meterre es szarra lottek a fekvo embereket + egesz csapatot. hm, azert tetszik, hogy neha rendesen kuzdeni kell. bar veteranon ez elvarhato :)
  • Tono34
    wargot-os képet nem tudna vki benyomni?
  • Encore
    Én nemrég futottam össze velük és meglepődtem nagyon, sokat kibírnak a mocskok de azért elbánok velük :D
  • Rettenthető
    Majd ha megérkeznek az sg-k, akkor azokat imádni fogod. Az majd nem lesz ilyen egyszerű sztm, bár lehet ronggyá-huggyá fejleszted szét magad és csont nélkül veszed azt az akadályt is.
  • Fenrir
    a kultista templom előtt kommandóztam ki a kapszulából, sajna csak eddig futotta mára, majd reggel lenyomom :)

• Fenrir
    azt kell hogy mondjam hogy nagyon jó a laser sniper rifle, 13-as szintű 3-as sniper majdnem 3000-et lő fejbe bárhonnan 99%-os pontossággal, 1 lövéstől fexik a wargot warrior :)
  • hmhm
    keresd meg a faqot
  • Trevor
    Tudna valaki segíteni, az aftershock futtatásában
  • Fenrir
    akkor lesz majd érdekes amikor a kultista-wargot felállás jön, nah akkor már sűrűn kell gyorsmenteni a küldetésekben :)
  • Hyder
    Magyarítás Info
  • Aza Mitir
    Üdv Mindenkinek!

Nekem a hétvégén jött meg. No nem a mikulás, hanem a wargot hajó. Amikor megláttam a felállást, görcsbe rándult a gyomrom. 1-1 emberem a pálya két pontján, és közvetlen melletük 4-4 wargot katona nagy ágyúkkal. A többi emberem, pedig a bázis másik felében. Magamban elkönyveltem a két fő veszteséget, de gondoltam, amíg bírják, megküldöm őket mindennel ami a csövön kifér. Az egyik mókus egy szál mesterlövész puskával három ellent szedett le, mire a segítség oda ért, a másik pedig egy M60 gépágyúval kettőt kaszált le a felmentő sereg megérkezéséig. Nagy meglepetésemre mindenki túlélte a kalandot, és 1 napnál nagyobb pihenőidő senkinek sem kell.
    Gondolom azért lesznek még keményebb csaták is, de ez eddig nem volt valami meggyőző. Eddig nekem a kultisták nagyobb fejtörést okoztak az agyturkászaikkal. Főleg akkor, ha el kell kapni egyet, és nem lehet csak úgy Rambo üzemmódban hentelni őket.

Van e itt valaki, aki tudja mit és hogy kell megnyitni, hogy le lehessen fordítani a magyarra a játékot?
  • Junima
    Valaki már végigtolta a gamét?
    Hogy lehet végigvinni, elakadtam. Minden lab-ot és gyárat építettem, mindent kifejlesztettem, mindent legyártottam. 1 cultist tartomány kivételével minden területet elfoglaltam, ha azt is elfoglalom, akkor 5-6 tartományt, ami az enyém volt szó nélkül átszinez lilára. :)

Mit kell csinálni, hogy végre rájöjjön hogy győztem?