Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
www.ufo-afterlight.com
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
A honlap nekem se megy most, biztos elégedetlen játékos leállította 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként az mi, hogy mikor lemegyek földalatti bázisokat bevenni egy local cyborg megfogja és átküldi a gránátvetõvel a gránátot a fal felett? Én meg csak nézek, hogy a ....-ba küldi át a plafonon, hogy vissza is jön, és le is sebez (pedig másik teremben vagyok).
Egyébént nekem napok óta nem jön be ez az oldal:
http://www.ufo-aftershock.com
Nektek megy?
A másik gyenge pontja a pontosság (ez egyébként igaz az összes wargotra, csak közelrõl jók) - a power armor nagyon rosszul céloz, és szerencsére nem területreható fegyvere van: szóval ha meglátod szépen hasalj le, és adj neki össztüzet: nagyon ritkán fog eltalálni. A géppuskák is jól irtják, mert ha még csak 50-100-at is sebez egy lövedék rajta, egy sorozatból az is 250-500 sebzés. Gét géppuskás remekül ellesz vele... tartsd együtt az embereidet és vedd õssztûz alá. Rakétákkal nem érdemes bajlódni, sajnos nagyon pontatlanok mivel lassúak - még a power armor is simán elgyalogol elõlük.
Nekem több bajom volt a gránátvetõs wargotokkal, nagy területre hat az az átkozott plazmagránát. Na meg az, hogy a bázisos küldetésben átlõnek a falon... grrr... szerencsére õk sem valami jól céloznak, szóval 6-ból 1-szer találnak el, ha nem futok el amikor látom hogy jön az áldás.
Szóval ne sajnáld a laborokat meg gyárakat, a kulcs a knowledge.
Másik: az utakal tényleg csinján kell bánni, és jól meggondolni hova rakod le. Érdemes a tengeri összeköttetéseket favorizálni, ugyanis a hajóút is csak 1 útnak számit, függetlenül attól hogy esetleg átéri a fél Földgolyót..
-Ha nem vagy jóban velünk adj nekik olyan anyagot amibõl neked sok van.
-jobban nõl a kapcsolatotok ha olyan anyagot adsz nekik amibõl nekik nincs
-azokra a bázisokra ahol termelnek a hiányzó anyagból csak college-t építs minden mást bonts le. Ha van már kettõ akkor bontsd le a scoolt vagy libraryt és annak a helyére is építs colleget.
Én is majdnem csõdbe mentem Veteránon már azt hittem abba kell hagynom de ezekkel a tippekkel sikerült kilábalnom a bajból.
Most 40000 és 20000 van az anyagokból, a hiányzóból csak 1000 és -4 és +8 között változik.
Most már a megfelelõ anyaggal úgy megtudom vesztegetni a népeket hogy 12-es szintû embereket kínálnak komoly felszereléssel. (2-es szintû cyborg felszerelés, mikor még 1-es szintût sem tudok gyártani.
jano1, igen, a wargotok általában együtt támadnak, és 8-10-en, szóval rendesen küldeni kell feléjük az ólmot, hogy ne érjenek el hozzád. Még szerencse, hogy elég pontatlanul céloznak. Álj be egy sortûzhöz, és várd meg míg elédsétálnak, ha másként nem megy...

Amúgy a sztori tényleg tök jó, nem semmi, hogy mik ki nem derûltek. Már nagyon kíváncsi vagyok a következõ részre, mert nem tudom, hogy ezt hogyan viszik tovább...
Nos, amikor gépágyuval sorozatot lövök (t'om másmilyet nem is lehet) és közben eltalál egy ellen, akkor tesz egy fél fordulatot lövés közben, és a fegyver és a torkolattûz állásából ítélve a saját embereimet kellene (õk állnak mellette) lekaszabolnia, ezzel szemben minden lövés pontosan eltalálja az ellenfelet. Ilyen fegyverrel én egyedül az 5. elemben találkoztam... és ti?
A debuggal egyetlen egyszer futottam össze, azóta ez helyett egyszerûen kifagy...
A legalsó képeden jól látszik, hogy mekkora a hátizsákja az emereinknek, bár az elé érdekes, hogy akár kát géppuska is elfér benne. Csak tudnám, hogy hogyan, összehajtogatja???

És elfogyott a zöld festék:<#idiota>#idiota>

A wargot hajó után még mennyi van vissza a játékból? Már kimentettem a tábornokot is... és most kutatom/várom a második wargot hajót...
Ezt még akkor tudják fokozni, amikor a helyieket kell kisérni és ezt kb 5-6 egymás utánni küldetésen ugyanolyan pályán.
Örülj, ha nálad ennél változatosabb. Ami feltünõ, hogy egyetlen vizes, vagy havas pályám sem volt, igazából õserdrõs sem, mert szerintem az erdõ mindenhol ugyanolyan, vagy legalábbis nem eléggé különbözõ...
Amúgy nagyon szimpatikus a játék, szeretek vele játszani, de már nagyon várom a végét...
Én minden apró-cseprõ dolgomat a betöltésekre idõzítettem, akkor mentem ide-oda, akkor adtam enni a halaknak, néztem meg a családomat...
De abbahagyom. Inkább csak a szépre emlékezem 😊
Küldöm a wargot hajót ezerrel, látom a pályatervezõ itt sem erõltette meg magát. Kapja be!
Nem tudom, hogy korlátozva van-e egy egység fejlõdési készsége, szerintem nincs, egyedül a droid marad mindig level 1-es.
És nekem még sosem adott küldetést uncontrollable pályára... bár most már akkor se mennék oda, ha szépen kérne...
Sok új fegyver, realisztikusabb sebzésrendszer, sok kis javítás, nagyon jó. http://forum.ufo-aftermath.com/index.php?showtopic=1872