Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Az airgun nem jó erre a célra?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TreDoR
Már xm8-al se tudok akkorát belelõni egy alienbe, hogy ne dögöljön bele (pedig single lövésen van) <#idiota>Mehetek késsel <#idiota>De lassan már az is túl erõs lesz <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
A kutatások meg le vannak ****-va! Kinek kellenek, úgysem jutok el sose odáig, hogy implantokat v. medium páncélt gyártsak, akkor meg minek erõlködjek

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Na! Leállitottam az összes kutatást (kivéve a lapután, mert az ingyen van <#idiota>), és felhúzok college-ket az összes bázison amihez akárcsak 1 mine is tartozik, egy kocka se fog szabadon maradni (persze az összes többi épületet lerombolom)<#idiota>. Ha így se lesz elég feladom!

TreDoR
a www.ufo-aftermath.com sem megy <#idiota>Juj mitörtént <#vigyor>

Vki nagyon szereti az ufo-t<#alien><#buck>
Még az afterlight honlapja sem megy😊

www.ufo-afterlight.com

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

http://www.ufo-aftershock.com nekem se jó.
Tono34
Ez egy Bug, szép nagy és bosszantó. A másik, amkior átlõnek pl a vasúti kocsikon.

A honlap nekem se megy most, biztos elégedetlen játékos leállította 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TreDoR
ThX a segítséget! Akkor majd leszedek mindent, viszont akkor megint heteket várhatok egy-egy kutatásra, na m1 ez van.

Egyébként az mi, hogy mikor lemegyek földalatti bázisokat bevenni egy local cyborg megfogja és átküldi a gránátvetõvel a gránátot a fal felett? Én meg csak nézek, hogy a ....-ba küldi át a plafonon, hogy vissza is jön, és le is sebez (pedig másik teremben vagyok).

Egyébént nekem napok óta nem jön be ez az oldal:

http://www.ufo-aftershock.com

Nektek megy?

Wargotok ellen pár headsot a L115A1 sniper rifle-bõl esetleg pár .50 caliberes mesterlövész, ezek álltalában megállítják(energiacuccokat most fejlesztem). Mondjuk én a weaponrebalance moddal nyomom, lehet ezek a fegyverek nincsenek az alapban. De legalább lett egy kis kihívás a wargotok megjelenésével, az alapjátékhoz képest föl lett húzva az ellenálásuk nagyjából 10-20%-al minden kategóriában, meg a fegyvereik is pontosabbak.

A wargot powerarmorok ellen az energiafegyverek a nyerõk, azok ellen a legkissebb a páncélzata azt hiszem. Sniperekkel érdemes fejlövésre menni, ha van sonic mesterlövészpuskád akkor azzal, ha nincs, akkor páncéltörõ lövedékkel megtöltött normál mesterlövészfegyverekkel.

A másik gyenge pontja a pontosság (ez egyébként igaz az összes wargotra, csak közelrõl jók) - a power armor nagyon rosszul céloz, és szerencsére nem területreható fegyvere van: szóval ha meglátod szépen hasalj le, és adj neki össztüzet: nagyon ritkán fog eltalálni. A géppuskák is jól irtják, mert ha még csak 50-100-at is sebez egy lövedék rajta, egy sorozatból az is 250-500 sebzés. Gét géppuskás remekül ellesz vele... tartsd együtt az embereidet és vedd õssztûz alá. Rakétákkal nem érdemes bajlódni, sajnos nagyon pontatlanok mivel lassúak - még a power armor is simán elgyalogol elõlük.

Nekem több bajom volt a gránátvetõs wargotokkal, nagy területre hat az az átkozott plazmagránát. Na meg az, hogy a bázisos küldetésben átlõnek a falon... grrr... szerencsére õk sem valami jól céloznak, szóval 6-ból 1-szer találnak el, ha nem futok el amikor látom hogy jön az áldás.

A 4. tipp a kulcs. Nekem például gyakorlatilag az egész Földön csak két helyen volt alien resource: angliában és indiában (meg 1-2 elszórt tartomány, minimális bevétellel). Namost: ezen a két bázison semmi mást nem épitettem csak colleget... ahogy megy fel a knowledge, egyre brutálisabb bónusz jár a termelésre... gyakorlatilag ez a 6 bánya (asszem 3-3 india/anglia) ellátta a teljes gazdaságomat alien nyersanyaggal az egész játék folyamán olyan mértékben, hogy brutális készletem lett a végére.

Szóval ne sajnáld a laborokat meg gyárakat, a kulcs a knowledge.

Másik: az utakal tényleg csinján kell bánni, és jól meggondolni hova rakod le. Érdemes a tengeri összeköttetéseket favorizálni, ugyanis a hajóút is csak 1 útnak számit, függetlenül attól hogy esetleg átéri a fél Földgolyót..

-Amelyik anyagból kevés van, kérj attól a néptõl akinek abból sok van.
-Ha nem vagy jóban velünk adj nekik olyan anyagot amibõl neked sok van.
-jobban nõl a kapcsolatotok ha olyan anyagot adsz nekik amibõl nekik nincs
-azokra a bázisokra ahol termelnek a hiányzó anyagból csak college-t építs minden mást bonts le. Ha van már kettõ akkor bontsd le a scoolt vagy libraryt és annak a helyére is építs colleget.

Én is majdnem csõdbe mentem Veteránon már azt hittem abba kell hagynom de ezekkel a tippekkel sikerült kilábalnom a bajból.
Most 40000 és 20000 van az anyagokból, a hiányzóból csak 1000 és -4 és +8 között változik.
Most már a megfelelõ anyaggal úgy megtudom vesztegetni a népeket hogy 12-es szintû embereket kínálnak komoly felszereléssel. (2-es szintû cyborg felszerelés, mikor még 1-es szintût sem tudok gyártani.
Agamemnon
Valóban nem tudom miért kell ilyen szinten a gazdasággal foglalkozni... Az utak hihetetlen mértékben fogyasztják a nyersanyagot. A knowledge level egy kicsit emel a bányákból származó bevételen, de ha nincs mindegyikbõl elég, akkor azon hiába emel... Próbáld meg könnyebb fokozaton, hátha akkor marad nyersanyagod. A sztori miatt tényleg érdemes végigvinni. Szóval kitartás. Nézd át mégegyszer, hátha van valahol még egy-két fölösleges utad, amiket lezárhatsz... vagy keress hozzá valami cheat-et.

jano1, igen, a wargotok általában együtt támadnak, és 8-10-en, szóval rendesen küldeni kell feléjük az ólmot, hogy ne érjenek el hozzád. Még szerencse, hogy elég pontatlanul céloznak. Álj be egy sortûzhöz, és várd meg míg elédsétálnak, ha másként nem megy...

TreDoR
Hát, sehogyse tudok odáid eljutni, hogy legyártsam az elsõ implant-okat <#szomoru2>. Hiába álitottam le néhány kutatást, és húztam fel college-ket olyan bázisokon amihez több bánya tartozik, sehogyse kapok nyersanyagot. Csak zuhan lefele, lassan teljesen offon lesz minden. Király ahogy megcsinálták, ezért a ...-ért kell feladnom a gamet, és nem azért mert szarrá vernek, hanem mert csõdbe megyek... NC!

Az a baj hogy többen vannak és ha meglátnak egyszerre ugranak nekem.Azért próbálkozon.Thx.
Agamemnon
Nem tudom, hogy van-e igazán hatásos fegyver ellenük. Egyszerûen csak jó a páncélzatuk, és sok az életpontjuk... 2 sniper, meg egy géppuska már megállítja... De ha kitartóan lövöd, akkor elõbb utóbb megdöglik :-)

TreDoR
ThX!

Majd megtámadnak. Addig semmit nem kell tenned.Csinálj meg minnél több küldetést,hogy az embereid minél magsabb szintûek legyenek.
TreDoR
14 nap múlva leszáll egy idegen ûrhajó. Azzal mit kell majd csinálni?

Wargot power armor ellen melyik fegyver hatásos? Nem nagyon boldogulok velük.
TreDoR
Szegény morelman-t valaki félbevághatta egy jókora katana-val: <#idiota>

TreDoR
Van története? Na arra kiváncsi leszek! Akkor tolom 1000-el!

TreDoR
Az még csak semmi! De pl. ha egy emberre nem adsz páncélt, nincs is hátizsákja és mégis tud benne (a nemlétezõ hátiszákban) vinni cuccokat. Meg a psionic-oknál is ez van, azoknak sincs hátizsákjuk!

Nem, van egy videó is a végén... de talán meg tudod nézni kivülrõl is...

Agamemnon
Nálam a játéknak úgy lett vége, hogy kilépett a fõmenûbe. Ez a vége? Hogy azoknak, akik még nem vitték végig ne áruljak el semmit, szóval ott voltam a rózsaszín-lila pályán, és az volt a küldetés hogy érjem el a célterületet (de a next area gomb nem is volt aktív), de az akkora volt, hogy nem fért rá minden emberem... Szóval odaáltam, és kilépett a fõmenûbe, kétszer is megpróbáltam... Ez a játék vége???

Amúgy a sztori tényleg tök jó, nem semmi, hogy mik ki nem derûltek. Már nagyon kíváncsi vagyok a következõ részre, mert nem tudom, hogy ezt hogyan viszik tovább...

Agamemnon
Azt nem tudom észrevettéetek-e, hogy a Mátrix mellett az 5. elem is a készítõk egyik kedvenc filmje. Miért?

Nos, amikor gépágyuval sorozatot lövök (t'om másmilyet nem is lehet) és közben eltalál egy ellen, akkor tesz egy fél fordulatot lövés közben, és a fegyver és a torkolattûz állásából ítélve a saját embereimet kellene (õk állnak mellette) lekaszabolnia, ezzel szemben minden lövés pontosan eltalálja az ellenfelet. Ilyen fegyverrel én egyedül az 5. elemben találkoztam... és ti?

Agamemnon
Ezen ne problémázz, én egyetlen egyszer sem használtam ezeket... Basic és Advanced Medkit, de azokat sem túl gyakran, max, ha ellenfelet kell elfogni...

A debuggal egyetlen egyszer futottam össze, azóta ez helyett egyszerûen kifagy...

A legalsó képeden jól látszik, hogy mekkora a hátizsákja az emereinknek, bár az elé érdekes, hogy akár kát géppuska is elfér benne. Csak tudnám, hogy hogyan, összehajtogatja???

TreDoR
Tehát le kell gyártanom ahhoz, hogy kiderüljön kell-e hozzá képzés v. sem (pedig nem mindegy):

TreDoR
A szokásos debug mode:

És elfogyott a zöld festék:<#idiota>

kitartás, a vége következik... már csak kutatni kell.

Agamemnon
Ezt nem is tudtam, már mindegy. Aki meg katanát használ, az meg mazohista!!!

A wargot hajó után még mennyi van vissza a játékból? Már kimentettem a tábornokot is... és most kutatom/várom a második wargot hajót...

TreDoR
A sniperrel úgy is critical hitet lövök, hogy nincsen stalker képességem, a stalker képesség csak a katanahoz ad álandósult critical hitet... Vagyis a commando és a stalker csak a katana használatával ér valamit egyébként nem nagyon ad semmiben se bónuszt <#vigyor>

Agamemnon
De, ha tök jóban vagy velük, akkor ez elsõ segítségnyújtásra átadják a terültet..

TreDoR
Le kell gyakni az összeset és akkor nem kérnek segitséget <#idiota>

Tono34
Nálam se túl változatosak a pályák. Néha nagyon is unalmas.
Ezt még akkor tudják fokozni, amikor a helyieket kell kisérni és ezt kb 5-6 egymás utánni küldetésen ugyanolyan pályán.

Agamemnon
Hát, nem akarok hazudni, de kb. 10 különbözõ pályám volt (vagy még annyi sem), és a többi mind annak egy kicsit módosított változata.

Örülj, ha nálad ennél változatosabb. Ami feltünõ, hogy egyetlen vizes, vagy havas pályám sem volt, igazából õserdrõs sem, mert szerintem az erdõ mindenhol ugyanolyan, vagy legalábbis nem eléggé különbözõ...

TreDoR
Nemtudom, eleinte nekem is ugyanazok a pályák jöttek, de amióta beindult a kutatás meg minden, jönnek az új pályák amiken idáig még nem voltam.

Detto. Teafõzés, babaringatás, asszonybabusgatás, fürdés, pakolás volt a program amig a pályákat töltötte a game 😊

Agamemnon
Valóban nehezen értem, hogy hogy adhatták ki a kezükbõl így a játékot. Van háromféle talaj (beton, fû, homok), 3 féle fõ pálya, és a változatosságot az jelenti, hogy ide vagy oda teszi a fákat, illetve, hogy motor roncsot, vagy autó roncsot tesz e le az adott pontra...

Amúgy nagyon szimpatikus a játék, szeretek vele játszani, de már nagyon várom a végét...

Én minden apró-cseprõ dolgomat a betöltésekre idõzítettem, akkor mentem ide-oda, akkor adtam enni a halaknak, néztem meg a családomat...

Igy van, a pályatervezõt meg kéne lincselni... ahelyett hogy azon a kretén randomgenerátoron dolgoztak volna hosszú hónapokig (mert biztos, hogy egy csomó idõ elment vele) mindenki jobban járt volna, ha minden területhez csinálnak 1 konkrét pályát. Van mondjuk 20 fejlesztõ, mindenkire csak 3-4 jutott volna. A DVD-re elfér, és akkor nem lett volna unalmas a 26. báziselfoglalós küldi meg az 50. ufós pálya. Ráadásul szerintem a pályák betöltése alatt sem tudtuk volna kiolvasni a háború és békét...

De abbahagyom. Inkább csak a szépre emlékezem 😊

Wargot után tök lényegtelen, hogy befoglalják a területet vagy sem. Kutatni már csak a Laputában érdemes, azt meg nem tudják elfoglalni. Csak az idegesitõ, hogy állandóan megáll az idõgyorsitás ha elfogy a nyersanyag és leáll az élet, aztán megint egy üzenet akkor amikor egy pici nyersanyag van és újra beindul... ezekre a panelekre nem raktak olyan "ignore" gombot, amivel a többi üzenetet szépen át lehetett ugrani. Szóval a végén nekem ez okozott nehézséget 😊

Agamemnon
Nekem is talán több mint fél afrika, szibéria, ausztrália nagy része, ázsia közepe mind-mind uncontrollable, nálam legalább is.

Küldöm a wargot hajót ezerrel, látom a pályatervezõ itt sem erõltette meg magát. Kapja be!

Hedgehunter
Fasza a szamurajkard a szaros kis pancel nelkuli ufokat vagja mint allat.....<#ijedt>
TreDoR
ThX! De nekem nagyon sok uncontrollable rész van a Föld-ön!

Agamemnon
Az edged weapon lesz a szamurájkard, meg a dobócsillag, illeteve kés. Én sosem használtam...

Nem tudom, hogy korlátozva van-e egy egység fejlõdési készsége, szerintem nincs, egyedül a droid marad mindig level 1-es.

És nekem még sosem adott küldetést uncontrollable pályára... bár most már akkor se mennék oda, ha szépen kérne...

Na akinek túl könnyû a sok wargot annak erõsen javaslom a Weapon Rebalance Mod-ot.
Sok új fegyver, realisztikusabb sebzésrendszer, sok kis javítás, nagyon jó. http://forum.ufo-aftermath.com/index.php?showtopic=1872

Ja már semmi.
Ez nem ide tartozik de mire jó a vip reg??