Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért vártam a megjelenéstõl számítva(másnap megvolt az iso) a mult hétvégéig a játék elkezdésével, mert reménykedtem hogy január elején publikálva lesz a magyarítás.
Mindhiába.. <#szomoru2>#szomoru2>
-tRs-Landor
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
-tRs-Landor
Én nem azt mondtam, hogy használhatatlanok, de hol vannak ezek a psi cuccok attól, hogy én irányítom az ellenfelet? Azzal meg nem vagyok kisegítve, hogy bepánikol, akkor inkább maradjon egy helyben, és próbáljon meg lelõni, akkor úgyis õ esik elöbb össze :-)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tuds valaki valamit a magyarosításról?
én is ott tartok hogy lassan nincs célterület a földön..
és a warag hajó még 2 napra van..😊
Mire ide ér már annyira fejlett egységeim lesznek hogy nem lesz eséjük..😊
most fejlesztem 1000-el a pszi-t és az implantokat de ahogy olvasatam a korábbi irásokat elkeseredtem....😞
no mind 1..
szerintem érdemesd fejleszteni...
volna egy kérdésem....
a kifejlesztett és legyártott távcsõ miért csak a sniper fegyverre jó?
lesz másik amit a többire fel lehet tenni?
Én a ciltistákat beszorítottam az ausztrál szigetre..
folyamataosan támadtam õket...és most jól el vannak szeparálva..azt hioszem ott hagyom õket érvényesülni..😊
most elkeztem játszani melóban az UFO 1 el..😊
ami nagyon tetsztett hogy próbáltam a nézõpontot változtani de nem ment..😊)))))))
utána jöttem rá hogy ott nam lehet..😊
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Esetleg ha minden egyéb alient kiirtok akkor nem lesz sikeres a küldetés?
Ha nem hajlandó létrázni, akkor lõdd fejbe. :-) Úgyis ad arra a pályára egy másik küldetést...
Ja, próbáltál kikattintani az ufóból, hogy õ maga keressen útvonalat?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ilyen csak aknából volt, ott is pluszban kellett rászerelni az aknára vagy a mozgást, vagy a hõt érzékelõ kiegészítõt.
TreDoR te tényleg mindent kipróbálsz. Igazából azért nem szoktam közelharci fegyverekkel nyomulni, mert mondjuk a cyborgok ellen, nem igazán küldeném oda at emberemt, mert, biztos, hogy azelött észrevenne, mielött lekaszabolnám, másrészt nem tudom, hogy mennyi ideig tart a kardos támadás, de a géppuskás már 2.0 alatt kivitelezhetõ, és 5 db páncéltörõ lövedékkel a testemben, nem bizti, hogy úgy ugrálnék... Illetve késöbb a wargotok ellen, amikor 7-8 fõs csoportban mászkálnak, akkor kész kivégzésnek tartanám bárkit is közéjük küldeni... persze, gondolom majd bebizonyítod ennek is az ellenkezõjét.
Egyszerûen összeállítottam egy csapatot egy felszereléssel, amit ideálisnak tartottam, és megmaradtam annál az összeállításnál.

A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
TreDor, Te látom tényleg végigpróbálsz mindent. Én nem mentem a brainmanok közelébe, mert egyszer az elején elégetett a kis szemét, azóta egybõl lelövöm õket....
Egyébként katanával 2 csapás egy brainman, 3 csapással pedig földre lehet kényszeríteni egy morelmant (és ezek nem critical hit-ek). Viszont nem tudok se shuriken-t, se dobókést dobni. 2 kockára állok a brainmantõl, elõveszem a dobókést, rácélzok és azt irja 0%, nem támad, megpróbálom az attack gombbal, úgyse megy, megpróbálom a use gombbal, úgyse megy, megpróbálom átállitani a "lövésmódot", de nem lehet sehogyse eldobni, de közvetlen közelrõl se lehet vele támadni. Shuriken dettó ugyanez. Ha valaki már próbálkozott valamelyikkel és sikerült neki eldobni pls irja le, hogy csinálta! THX!
Szavazást ne indítsunk?
Ja, amúgy lehet volt olyan circletem, de lehet hogy nem. Igazából nem vettem észre ezeknek a dolgoknak a hatását. Persze, a csapatodra hatókat jelzi a portrén, de nem lesz kétszer olyan erõs, nem látsz jóval messzebbre, nem tudsz jóval pontosabban lõni...
Én kikutattam mindent, de ha jól emlékszem (mert említésre méltónak sem találtam a pszihonic fegyvereket) csak egy támadást blokkoló fegyver volt (ami egy lövés idejéig leblokkolta az ellent), ami egy kicsit is hasonlított az elmekontrollra, meg valami összezavaró, aminek hatására mindenkit lõne, de nem is próbáltam ki õket. Ha már látom az ellenfelet, és távol van, akkor sniper, és meghalt, ha közel, akkor meg XM8 meg géppuska, és meghal.
Én azoknak a küldetéseknek neki sem álltam már egy jó ideje, ahol alien-t kellett fogni. Vársz egy kicsit, és ad helyette egy másik küldetést.
Amúgy szerintem kicsit gyorsan nyomod a játékot, ha még az ûrhajó elött mindent elfoglalsz. Utána nagyon unatkozni fogsz, ha nem hagysz semmit a földbõl. Én legalábbis mindig kutatgattam, meg gyártogattam a küldetések között.
A "meddig ér a plafon"-os vitába annyit szólnék, hogy én a föld alatti rész alsó szintjén (tehát a föld alatti rész volt két szintes!) kaptam be a falon át/fölött (mindenki válasszon kedve szerint) küldött gránátot. Ami a fal fölött nem tud átmenni, mert akkor az elsõ szint padlója nem létezik, márpedig én jártam rajta... persze, lehet, hogy az épp' egy egyszintû bunker volt, és nem kétszintû... ki a fene figyelte? örültem, hogy még nyitva tudom tartani a szemem, és nem csukott szemmel próbálom, csak a hangokra hivatkozva végigvinni a pályát (amibõl már csináltam vagy 50-et)...
És a játék legvége felé én is kaptam kikötõs pályát!!! Kettõt is! Tiszta happy voltam, hogy új dolgokat láthatok. Azon sem mérgelõdtem, hogy betett egy daruba, 7 emelet magasan...

De remélem ha az alien ûrhajó leszáll lesz benne vagy 50 idegen, mindegyiken bio páncél és fejlett idegen plazma fegyver <#idiota>#idiota>Mert különben hp vesztés nélkül megzabálom õket, úgy, hogy csak késsel meg szamuráj karddal megyek <#idiota>#idiota>