Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
se optikai meghajtólehúzás, se mount nem kell
A halál csupán a kezdet...
Steam: [HUN]Feriggno
Ez az egyetlen bajom az aftershockkal - nevezetesen hogy a load/save és a legtöbb pályebetöltés alatt nyugodtan kimehetek fõzni egy teát... na, megnézem én is a krakkot.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Letelt a 2 és fél óra, kérjük a linket 😛
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Az van, hogy végeztem a Warg. anyahajóval. De nem lett vége a játáknak. Nincs több fejlesztenivalóm, csak várom, hogy megtámadjanak az SG-k vagy üldözöm a kultistákat keresztül-kasul a földön.
Mi a cél ??? Lesz valamikor vége ?
Üdv Kiborg
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Levegõbe-ugrálva-megpördülve?!
Itt felhívnám a figyelmemet bátorságomra, miszerint puszta kézzel indultam csatába!!!!!!!!!!! Sõt ideiglenesen még az egyik emberemet is eltûntettem...
Ideág repült:
És akkor íme:
Aki ennél jobb lövést mutat, annak fizetem a sörét <#vigyor5>#vigyor5>! Fellõttem a wargot-ot a háztetõre!!!!
Nekem fontos, hogy "eredeti" release legyen meg, úgy néz ki jól.
S ráadásul ez most elég gyorsan is jön. 😊
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Nem fagy.Legalább is eddig.Az elözõ verzió azon a küldetésen ahol tartok kb.: 3x lefagyott.Remélem igy lesz továbbra is.<#hamm>#hamm><#alien>#alien>
www.guillotine.atw.hu
a reloaded verzió tartalmazza az 1.2es patch-et a hozzá tartozó crackkel együtt.
én beszorítottam õket Amerikába, azon kívûl az egész Föld az irányításom alatt van
ezért ha csak azt a dolgot kéne leszedni akkor sokkal gyorsabban ki tudnám próbálni és nem kéne leszedni ezt a verziót
én is nagyon megköszönném, mert jelenleg valami állati lassú minden és alig jön
-= THX=-
nyugodtan használd azt is, fõleg tank embereknek jó, pl a géppuskásoknak akik mennek be elõre a házakba
elég ha egy mezõt hoz létre a viselõje körül ..😊
olyan jó úgy beszélni ilyenrõl mintha tényleg létezne ilyen..😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"