Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Hmmm, akkor talán érdemes újra megpróbálkozni vele.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Fenrir
elindul a starforce-os verzió a krekkes exe-vel minden fennakadás nélkül

se optikai meghajtólehúzás, se mount nem kell

A halál csupán a kezdet...

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Nem mondod hogy egy megpatkolt exe-tõl gyorsabb lesz a játék????

Ez az egyetlen bajom az aftershockkal - nevezetesen hogy a load/save és a legtöbb pályebetöltés alatt nyugodtan kimehetek fõzni egy teát... na, megnézem én is a krakkot.

Hyder
amugy fent van GCW-n a huncutka

TreDoR
Mára kivonom magam a forgalomból, ugyhogyha kell valakinek próbáljátok meg megszerezni egymástól!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Al Bundy23
dobjatok meg egy linkel!!plz😄

IBANEZ UV777 Rulez

hmhm
az igen 😄

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

TreDoR
Sokkal gyorsabb lett a betöltés és a mentés valamint nem szaggat a game miután feltettem ezt a "kiegészitõ exe" fájlt.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Na HI! Megvan ,müxik, akinek kell az dobjon egy pm-et és küldöm a linket! 1.2-es patch kell hozzá!

Úgylátom aranyköpést alkottam 😄
Letelt a 2 és fél óra, kérjük a linket 😛

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hali!
Az van, hogy végeztem a Warg. anyahajóval. De nem lett vége a játáknak. Nincs több fejlesztenivalóm, csak várom, hogy megtámadjanak az SG-k vagy üldözöm a kultistákat keresztül-kasul a földön.
Mi a cél ??? Lesz valamikor vége ?

Üdv Kiborg
TreDoR
Nekem ok, de elötte kipróbálom a régi + 1.2-es patch-al.

hmhm
vagy privátot írunk neked és megadod a címet..

TreDoR
Én most töltöm, és ha szabad ide nem legális tartalmat linkelni akkor kb. 2 és fél óra múlva belinkelem. De tisztázzuk, pontosan milyen verzióval müxik? A régivel v. a régi + 1.2-es patch v. az új v. az új + 1.2-es patch?

dobjatok egy huncut.exe linket plíz😉

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

kéárnék egy címet ahonnan le lehet tölteni..

na kipróbáltam a "kis kedves, aranyos, huncut exe file"-t a régebbi verzióhoz és tökéletesen mûködik.
Encore
függ a vegyver "ütésétõl", a távolságtól és fegyverek számától, hogy milyen messzire repül az ellen. Egyszer pont úgy jött ki nálam a lépés, hogy az egyiket, hat katona (ilyen olyan fegyverekkel) egyszerre találta el elég közelrõl és majdnem félpályányit repült vissza a dög. Elöszõr azt hittem ,hogy ez repül mert nem akart leesni de aztán földet ért. 😊
Agamemnon
Képzeljétek a WARGOT-ok is megnézték a Mátrix-ot, és most alkalmazzák is a tanultakat, megéri az ember eltalálni õket.

Levegõbe-ugrálva-megpördülve?!

Itt felhívnám a figyelmemet bátorságomra, miszerint puszta kézzel indultam csatába!!!!!!!!!!! Sõt ideiglenesen még az egyik emberemet is eltûntettem...

Ideág repült:

És akkor íme:
Aki ennél jobb lövést mutat, annak fizetem a sörét <#vigyor5>! Fellõttem a wargot-ot a háztetõre!!!!

Végülis igazad van. Valahová biztos felrakják a crack-et nemsokára.
Nekem fontos, hogy "eredeti" release legyen meg, úgy néz ki jól.
S ráadásul ez most elég gyorsan is jön. 😊
hmhm
nekem az itwins is 2.6 gb t foglal letöltve, de azért nem fogom megint leszedni, hogy a crack is benne legyen.

Szerintem érdemes lekapni, mert csak 2.66 GB-ot foglal a 3.8 GB helyett. Gondolom kivették belõle a töltelék fájlokat.
Guillotine
"vagy van 1 kis kedves, aranyos, huncut exe file"<#awink>

www.guillotine.atw.hu

Emez RELOADED verziót újra le kell szedni, vagy van 1 kis kedves, aranyos, huncut exe file?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

hmhm

Guillotine
Lejött a Reloaded-es verzió!
Nem fagy.Legalább is eddig.Az elözõ verzió azon a küldetésen ahol tartok kb.: 3x lefagyott.Remélem igy lesz továbbra is.<#hamm><#alien>

www.guillotine.atw.hu

Hedgehunter
Azert egy commando stalker ranger kombo nagyon utos shotgunnal meg szamuraj karddal plusz ket uzi is mehet egyszerre.........<#gun>
Akkor szétoszlatnám a kételkedésekiteket:
a reloaded verzió tartalmazza az 1.2es patch-et a hozzá tartozó crackkel együtt.
TreDoR
És mi a helyzet ezzel az ûrhajóval? Miben leszek jobb ha építek?

hmhm
észak amerikát meghagyom nekik <#nyes>

Fenrir
nem lehet mert a kultistákat nem tudod kiírtani a Földrõl...amint elfoglalod az utolsó területüket rögtön foglalnak õk is valahol

én beszorítottam õket Amerikába, azon kívûl az egész Föld az irányításom alatt van

Fenrir
én úgy emléxem hogy a nehéz páncélnál csak a sisakra lehetett tenni kiegészítõt, a közepesnél a sisakra és mellvértre is

hmhm
Mire leér az ürhajõ az egész földet elfoglaltátok?

TreDoR
Mi az a heal stun? És lehet majd a nehézpáncéban futni, mert az aftermath-ban nem lehetett?

TreDoR
Ja, értem

Hyder
a régebbi verzió megvan, most szedem ezt az ujat, de csak cammog...

ezért ha csak azt a dolgot kéne leszedni akkor sokkal gyorsabban ki tudnám próbálni és nem kéne leszedni ezt a verziót

TreDoR
A crack nem fogja begyorsítani a gamet.

TreDoR
Tehát a nehézpáncélra lehet rakni 1 db energia pajzs add-on-t? Mármintha nem rakok a sisakra semmit. Vagy csak a sisakra lehet tenni?

Hyder
csatlakoznék elõttem szólóhoz...

én is nagyon megköszönném, mert jelenleg valami állati lassú minden és alig jön

-= THX=-

hmhm
Aki leszedte a crackelt ISO-t, a cracket tegye már közzé..

TreDoR
Amire te gondolsz az itwins, meg ilyenek, valójában nincsenek feltörve, csak lehúzva az eredeti dvd-rõl. A reload már feltört verzió, úgyhogy elvileg igen.(bár a patch bezavarhat)

Fenrir
az sf verziójú játékot vajon lehet a reload krekkel indítani?

Fenrir
a heavy armor nagyon sok védelmet biztosít a viselõjének, legalább annyit mint egy közepes páncél+pajzs

nyugodtan használd azt is, fõleg tank embereknek jó, pl a géppuskásoknak akik mennek be elõre a házakba

csak vicceltem..😊

attól hogy nem fedi a testet attól még lehet láthatatlan..
elég ha egy mezõt hoz létre a viselõje körül ..😊

olyan jó úgy beszélni ilyenrõl mintha tényleg létezne ilyen..😊

Voltan
Hehe. Végre!!! <#vigyor1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TreDoR
Na ne! Akkor a nehézpáncél tényleg semmit se ér? <#confused>Mondjuk akkor ez igy tiszta hülyeség, igaz, hogy a game nem realisztikus, de azért a könnyû és medium páncél nem fedi teljesen az embert akkor, hogy lehet vele láthatatlan <#vigyor>, a nehézpáncél meg igen, mégse lehet vele ezekszerint láthatatlannak lenni <#vigyor>, na lehet nézek más game után, ezt a szívást <#szomoru1>

Fenrir
majdnem minden a játékban modolható

a fegyverek, sisakok, páncélok

Fenrir
én úgy emléxem hogy a nehézre nem lehetett tenni kiegészítõt, max a sisakrészre éjjellátót

csak a közepes és könnyüre ment álca és pajzs