Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Arról nem is beszélve, hogy arra az egy slotra tehetnél még energiapajzsot, vagy olyan orvosi ketyerét, amely segítségével akkor sem halsz meg, ha az életed teljesen átmegy pirosba...
Ezek után úgygondolom, hogy nem kell annyira sokat várni a láthatatlanságról, szerintem egy energiapajzsnak sokkal nagyobb hasznát lehet venni. Szerintem.
Ja, ajtós problémám nekem még nem volt, bár én nem szoktam csukogatni az ajtókat. Sõt egyszer az is elõfordult, hogy átmentem a falon, a többiek az ajtón, a sor végén álló pszihóm, meg fogta magát és átment a falon. Kicsit csodálkoztam, de hát ez van...
A ti embereitek sem képesek módosítani az elõre eltervezett útjukat, ha veleki megáll elõtte? Fõleg a csoportos mentéseknél szokott elõfordúlni, hogy azon nyavajognak az embereim, hogy nem tudják elérni a célterületet. És semmi más nem történt, csak annyi, hogy az egyik ember, akit ki kellene menekíteni, az megállt elõtte. Az, hogy megpróbálja megkerülni, ááá, az nem menne. Ilynekor legszívesebbben lelõném a hülyéket...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mert én már semmi mást nem csinálok, pénzem ,bázisom van elég, Amreika kivátelével minden az enyém, még fejlesztgetek, bár Laputa fejlesztésem már nincs. Gondolom majd a Wargot hajó magtámadása után lesz...
És a másik problémáddal is találkoztam, én Dél-Afrikát 6-or nyertem meg, mire az enyém lett.
Nálam a crackel gyakrabban kifagy, mint elötte, de a mentés gyorsasága miatt akkor is megéri feltenni, nameg, hogy nem kell huzogatni...
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az nem lehet hiba
Steam: [HUN]Feriggno
Szerintem bugot is raktak ebbe az új verzióba.
1. emberem rálõ egy célpontra, az meghal, az emberemet meg 180 fokkal megfordulva mutatja, mintha úgy lõne ( magyarul a háta mögött lévõ ellenséget lõtte volna .. )
2. cyborg egy ajtón nem tud átmenni, bárhova küldtem hogy hova menjen, nem hajlandó átmenni.. oké kis ajtó meg minden, de akkor kerüljön másik irányba.
3. legdurvább. az elõzõ ajtó nyílásba beálltam, taktikásan, a hosszú folyosó oldalából nyílt. csapat másik részével meg a folyosó végére, hogy majd meglepetésbõl jól oldalba kapom. aha persze. aztmondja hogy nincs lõvonalban. lál ott áll elõtte 20 centire, körbeforgatom a kamerát, pont elõtte áll, csak köztük van az ajtófélfa.. totálba látja, de lõni nem képes.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Kiborg
...
meglássuk..