1917
-
peter01 #1277 Nagyon örülök letöltöttem a reladed verzsönt kerek 200ft-ért és ez is ugyanazt írja ki. -
Landor #1276 na meg a lézer sem kisgyerek kezébe való -
peter01 #1275 Nekem még egyenlőre ilyenekkel nem kell foglakoznom hogy munka hála istennek. -
Landor #1274 Én pl már számolom a perceket a melóhelyemen, hogy hazamenjek és legyártsam a jókis lézer fegyvereimet! -
peter01 #1273 Mi ez a nagy csönd? -
peter01 #1272 ufo:as-t -
peter01 #1271
-
peter01 #1270 Én meg végre töltöm az ufo:st még ma meglesz és akkor -
Landor #1269 Én már nem várom.. Azért is kezdtem el angolul Idáig tartott a türelmem.. -
#1268 Sztem ne várjatok a magyarosításra, mert nem hiszem, hogy valaha is lesz. Tudva lévén, hogy starforce-os gameról van szó, elég nehéz megcsinálni, persze nem a fordítást, hanem betenni a gameba. Splinter Cell: Chaos Theorynél 600 mega többlet csak a magyarosítás, és nem mindig müxik. Valamint az ufo már fejlettebb sf-es védelemmel rendelkezik. -
Landor #1267 Én is..
Azért vártam a megjelenéstől számítva(másnap megvolt az iso) a mult hétvégéig a játék elkezdésével, mert reménykedtem hogy január elején publikálva lesz a magyarítás.
Mindhiába..
-
#1266 Erről tudok. -
Landor #1265 ez elég sovány infó -
#1264 Igen lesz a többi fegyverhez is távcső, nem csak a mesterlövész puskához. Majd, amikor már lesz detection lab-od, és gyárad, akkor majd tudsz is ilyet gyártani... lehet, hogy advanced kell belőlük, nem t'om.
Én nem azt mondtam, hogy használhatatlanok, de hol vannak ezek a psi cuccok attól, hogy én irányítom az ellenfelet? Azzal meg nem vagyok kisegítve, hogy bepánikol, akkor inkább maradjon egy helyben, és próbáljon meg lelőni, akkor úgyis ő esik elöbb össze :-) -
#1263 Készül ... -
sabchy #1262 jah még valami
tuds valaki valamit a magyarosításról?
-
sabchy #1261 Ha kinyírod a többi ellent akkor is vége a küldinek
én is ott tartok hogy lassan nincs célterület a földön..
és a warag hajó még 2 napra van..:)
Mire ide ér már annyira fejlett egységeim lesznek hogy nem lesz eséjük..:)
most fejlesztem 1000-el a pszi-t és az implantokat de ahogy olvasatam a korábbi irásokat elkeseredtem....:(
no mind 1..
szerintem érdemesd fejleszteni...
volna egy kérdésem....
a kifejlesztett és legyártott távcső miért csak a sniper fegyverre jó?
lesz másik amit a többire fel lehet tenni?
Én a ciltistákat beszorítottam az ausztrál szigetre..
folyamataosan támadtam őket...és most jól el vannak szeparálva..azt hioszem ott hagyom őket érvényesülni..:)
most elkeztem játszani melóban az UFO 1 el..:)
ami nagyon tetsztett hogy próbáltam a nézőpontot változtani de nem ment..:))))))))
utána jöttem rá hogy ott nam lehet..:)
-
lammaer #1260 Asszem van valami PSI circlet (tán a Vivid Image) ami ezt okozza. Én úgy láttam, hogyha a pszi csákó látja az ellenfelet és azt BÁRKI eltalálja, akkor van esély rá hogy az illető bepánikol. Szóval nem rosszak a pszi cuccok :) -
#1259 Elméletileg ha a többit megölöd akkor elfogadja -
Warlock #1258 Eddig én is kisebb vagy sérült hajóval találkoztam. Próbáltam kikattintani minden szinten, de semmi reakció. Más ki/bejáratot nem láttam, ezek szerint nincs is.
Esetleg ha minden egyéb alient kiirtok akkor nem lesz sikeres a küldetés? -
#1257 nem tudom, nálam mindig "sérült" volt valahol az ufó és ott tudtam ki-be menni, ha meg pici ufó volt, akkor meg a szokásos bejáraton át közlekedtem.
Ha nem hajlandó létrázni, akkor lődd fejbe. :-) Úgyis ad arra a pályára egy másik küldetést...
Ja, próbáltál kikattintani az ufóból, hogy ő maga keressen útvonalat? -
Warlock #1256 Olyan küldetést csinálok éppen ahol egy Reticulant el kell kapni és visszavinni a leszállóegységhez. A célpont megvan, megtaláltam az UFO legfelső szintjén (más hasonló küldetésekben is ott volt), de ahhoz hogy ki tudjam vinni, le kellene másznia egy létrán a földszintre, amire nem hajlandó sehogy se. Más kijáratot nem látok, csak a földszintit. Mit lehetne tenni? -
#1255 A mozgásérzékelős gránát az első részben (ufo1) nagy kedvenc volt csak ott a magyra verzióban szomszédgránátnak fordították. De a lényege az hogy odadobom és akkor robban ha valaki mozog a közelében. Nagyon jó volt például űrhajó bejárata elé ledobni kettőt és ha egy alien ki akart jönni akkor ahogy kilépett az ajtón felrobbant. :D -
#1254 Az mi, hogy rámlő egy psi cultist sniperrel és az emberem úgy bepánikol, hogy kinyirja a többi emberemet? Nem psi fegyverrel lőtt rám a cultist, akkor meg mi a **** van? -
#1253 Ja és ezért fejlesztem ki a nehéz páncélt és adom rá majd a katanásomra, hogy az se legyen baj ha az ellenfél észreveszi. -
#1252 Egyébként úgy tűnik a psionic-ok tényleg át tudnak menni a falakon meg a talajon:
-
#1251 Én nem állitottam, hogy a katanával mindenkit ki lehet nyirni, csak, hogy a gyengébb ellenfeleket igen. Én is csak akkor küldöm oda az emberemet ha max. 2-en vannak és közel. Egyébként meg azért használom a katanát, hogy ne legyen olyan unalmas a game, később valszeg én se fogom, de majd legalább egyszer kipróbálom wargotok ellen is. Egyébként a flatster-nek 4 csapás kell, hogy meghalljon. -
#1250 Én nem emlékszem, hogy mozgásérzékelős gránát lett volna, de elkpzelni sem tudom, hogy mire gondolsz. Kilövöd, és nem robban fel, csak vár, hogy arra menjen valaki?
Ilyen csak aknából volt, ott is pluszban kellett rászerelni az aknára vagy a mozgást, vagy a hőt érzékelő kiegészítőt.
TreDoR te tényleg mindent kipróbálsz. Igazából azért nem szoktam közelharci fegyverekkel nyomulni, mert mondjuk a cyborgok ellen, nem igazán küldeném oda at emberemt, mert, biztos, hogy azelött észrevenne, mielött lekaszabolnám, másrészt nem tudom, hogy mennyi ideig tart a kardos támadás, de a géppuskás már 2.0 alatt kivitelezhető, és 5 db páncéltörő lövedékkel a testemben, nem bizti, hogy úgy ugrálnék... Illetve késöbb a wargotok ellen, amikor 7-8 fős csoportban mászkálnak, akkor kész kivégzésnek tartanám bárkit is közéjük küldeni... persze, gondolom majd bebizonyítod ennek is az ellenkezőjét.
Egyszerűen összeállítottam egy csapatot egy felszereléssel, amit ideálisnak tartottam, és megmaradtam annál az összeállításnál. -
#1249 A shurikent meg dobókést el lehet dobni, de ellenfélre nem lehet velük célozni, vagyis a föld-re kell. -
#1248 Két csapással egy könnyű páncélzatú embert is ki lehet nyirni:
-
#1247 lövöldöztem gránátvetővel/rakétavetővel, dobáltam gránátokat de amúgy igen, az alábbi összeállítás a nyerő ezért ezt használtam :) -
#1246 Szóval senki sem próbálkozott más fegyverekkel mint az xm8, machine gun, sniper? És akkor még csodálkoztok, hogy monoton a game... -
#1245 Nekem pl. ak-m nincs is, a brainman meg mindössze egyszer "lőtt" rám, akkor se talált el A pro, pedig volt, hogy az egyik mellett direkt megálltam és nem löttem rá, de nem csinált semmit, csak bámult -
#1244 én sohasem használtam a játék folyamán közelharci fegyvereket, elején ak aztán m4 majd xm8 és a végén a plazma karabélyok voltak a nyerők nálam -
#1243 Szerintem nem hergelt senki senkit csak megvitattuk :) Volt a játékban mozgásérzékelős gránát? Mert nem emlékszem hogy lett volna (lehet hogy csak az én figyelmemet kerülte el) mert az akna nem olyan jó móka mint a gránát. -
#1242 Encore pleasee. Ne hergeljétek már egymást.
TreDor, Te látom tényleg végigpróbálsz mindent. Én nem mentem a brainmanok közelébe, mert egyszer az elején elégetett a kis szemét, azóta egyből lelövöm őket.... -
#1241 Akkor a lényegben egyetértünk nem bug. Meg mondjuk ha plafon lenne, akkor meg lehet, hogy az lenne gáz, hogy a gránát és gránátvetők használhatatlanok lennének mert vissza pattanának. :D -
#1240 A készítők nem kalkulálták bele a föld felszín alatti tényezőt, ezért a gép úgy veszi felette az ég van. Ez tényleg nem bug, viszont egy idegesítő tényező, amit elég érdekes volt benne hagyni, hogy erre nem gondoltak.
Egyébként katanával 2 csapás egy brainman, 3 csapással pedig földre lehet kényszeríteni egy morelmant (és ezek nem critical hit-ek). Viszont nem tudok se shuriken-t, se dobókést dobni. 2 kockára állok a brainmantől, előveszem a dobókést, rácélzok és azt irja 0%, nem támad, megpróbálom az attack gombbal, úgyse megy, megpróbálom a use gombbal, úgyse megy, megpróbálom átállitani a "lövésmódot", de nem lehet sehogyse eldobni, de közvetlen közelről se lehet vele támadni. Shuriken dettó ugyanez. Ha valaki már próbálkozott valamelyikkel és sikerült neki eldobni pls irja le, hogy csinálta! THX! -
#1239 DC++, ott biztosan megtalálod... -
peter01 #1238 Nem tud vki olyan oldalt honan egybe lehet letölteni az ufo:as-t és nem darabokba???