Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Fel célzol és lõsz! Én plazma fegyverrel lõttem és pár lövés és kész, a lényeg hogy felfelé lõj (ahol a jel van) ha nem engedi lõni akkor az "a" betû lenyomásával lehet kiadni a tûzparancsot.
TreDoR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá! MIért kínoztok ilyen képekkel? <#vigyor>Mikor lesz már nekem nehéz páncélom? Meg add-onjaim? Meg, hogy csináltad azt a bodyparts-os izét? Azt egy cuccal látod v. alap?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Akkor fogalmam sincs!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Rettenthető
A wargot hajón hogyan lehet a megjelölt pontokat megsemmisíteni?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

azt a crack-et és azt a patch-et is probáltam.
Még igy is uncsi lesz... 😊

köszi
Akkor rövidítek!
Fenrir
Nem kell, meg van adva hogy miket kell elfoglalni (és ott elpusztítani), ha azokhoz a lehetõ legrövidebb úton jutsz oda akkor is elpusztítod.

A halál csupán a kezdet...

SPOILER:
Szóval nem mondjátok hogy a wargot hajón az összes térkép mezõt le kell játszani!!!
Vagy 20-szor ugyanaz a misson?
Akkor ezt nagyon elbaszták
Fenrir
Átírni nem tudom mert nem én csináltam, max. csinálok egy újat és azt linkelem be, nem ezt.

TreDoR
Egyébként nem kéne átirni a FAQ? Mert az a módszer már felesleges!

TreDoR
De úgy értem azt a patch-et raktad fel ami a reloaded verzióban volt (mármint a képfájlban, a crack mappában)?

TreDoR
Tudom mire gondolt, de nem értem miért irta!

Persze hogy felraktam az 1.2-es patch-et.
A NOCD crackre gondolt.

-tRs-Landor

TreDoR
Akkor viszont nem értem ezt a sort:

"Ja és 1 dolgot ne felejests el az Ufo Aftershock-ot már feltörték."

ami a magyarosítást illeti a korábban említett web site már vagy 3 hónapja 21 % on áll..😞

akkor már lehetett volona nekem is..
mert volt 1 küldiom ahol kómában volt
de tovább nyomtam a küldit..
és szerencsétlenségére felkelt..😊

Tono34
Az is elég neki.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

hát nekem jobb statisztikákat ad mint a XM8 lehet hogy elnéztem valamit????

de sebzésben tuti jobb volt...

Agamemnon
Miben jobb az M4 mint az XM8?

Agamemnon
Én egyszerûen kaptam eggyet, nem kellett elfogni, semmi, lehet hogy az islég volt neki, hogy unconseous szinten volt az egyik, amikor véget ért az egyik küldetésem.

jah egy kérdés....

kellene egy élõ wargot......

hogy tudok szerezni
ad majd olyen küldedtést vagy egy földi küldiben nem kell kinyirni egyett?

egyébként az M! es szerintem jobb mint az XM8... de lehet hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok..😊

jo jo
olyan kötözködõek vagytok..😊

egyébként minden igaz amit írtam..😊

Fenrir
és XM8 😊

Wargot és Laputa 😊

no megjöttek a Waragok..

Hát többet vártasm tõlük.....
a páncél törõ lövedéket nem komálják...😊

3 mesterlövész, 1 cyborg gépágyúval(nem is lõtt) és 2 emberem 5.56 os kaliberû fegyverrel( M4 és XB8 ) simán kivégezte...
igazából az M4 -s el egyedül 4 elennel végzett..😊 mikor megtámadták a lapulát..😊

Nekem is ezt dobta ki elsõ indításkor, de csináltam pár megával több helyet a C:-n és utána ment😊

\"...lámák kíméljenek.\"

bon
OFF Innét: http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=462 Egyébként nem egyszer tök mindegy, hogy milyen verzióhoz készül a magyarítás, mert nem egyszer semmi köze a magyarításnak a játék indító exe-jéhez, márpedig a crack csak ennyibe modósítja a játékot. /OFF

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

TreDoR
A reloaded-hez kaptál 1.2-es patchet és azt raktad fel?

TreDoR
Ez nem az ufo hibája, nem a cenega mappából hiányol fájlt!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
De mér nem idul áááááááááááááá.
Ezt: ver:ufo:aftershock version 1.2 file:C:\workdir\scr\libgluview\core\basicoglwnd.cpp line:203 wglchoosepixelformatarb failed!
TreDoR
Mit ír ki?

TreDoR
Egyébként te honnan szedtél egy 6xx-es magyarosítást?

TreDoR
Hát, sztem lényegtelen, hogy feltörték, mert a magyarosítást nem a tört verzióhoz kell késziteni, hanem az eredetihez (tehát no crack), ha nem hiszed kérdezz meg egy admint a magyaritasok.hu-n!

bon
Baromság amit én használtam magyarítást a Splinter Cell: Chaos Theory-hoz az 6xxkbyte volt és mködöt gond nálkül. Ja és 1 dolgot ne felejests el az Ufo Aftershock-ot már feltörték.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mirõl beszelsz joember? 😉

mar kijott reloaded megy mint a zsir minden fele nightmare es tarsai nelkul!

Nagyon örülök letöltöttem a reladed verzsönt kerek 200ft-ért és ez is ugyanazt írja ki.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
<#felkialtas>na meg a lézer sem kisgyerek kezébe való <#nevetes1>

-tRs-Landor

Nekem még egyenlõre ilyenekkel nem kell foglakoznom hogy munka hála istennek.
Én pl már számolom a perceket a melóhelyemen, hogy hazamenjek és legyártsam a jókis lézer fegyvereimet! <#ravasz1>

-tRs-Landor

Mi ez a nagy csönd?<#kuss>
ufo:as-t
<#violent><#alien>
Én meg végre töltöm az ufo:st még ma meglesz és akkor
Én már nem várom.. Azért is kezdtem el angolul Idáig tartott a türelmem.. <#vigyor3>

-tRs-Landor

TreDoR
Sztem ne várjatok a magyarosításra, mert nem hiszem, hogy valaha is lesz. Tudva lévén, hogy starforce-os gameról van szó, elég nehéz megcsinálni, persze nem a fordítást, hanem betenni a gameba. Splinter Cell: Chaos Theorynél 600 mega többlet csak a magyarosítás, és nem mindig müxik. Valamint az ufo már fejlettebb sf-es védelemmel rendelkezik.