Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Összességében én is nagyon szerettem. Jó kis játék, én várom a folytatást.
Tredor, olyan lokal human, akit ki kellene menteni?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Következtetés: a tisztelt készítõk elfelejtettek rendesen optimalizálni...
Nagy kár, mert egyébként tetszik a játék, kár ilyen hülyeségekkel rontani az élményen.
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
És még mindig két nap van az elsõ alien ûrhajóig, Észak-Amerikából 2 terület van hátra (1 bázis, 1 bánya), Ausztráliából meg 4-5 terület.
A grafikája valóban nem indokolná ezt a gépigényt. ó
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Ha space ship gyárad nincs, akkor nem is tudsz gyártani. Ha van és ennek ellenére sem tudsz gyártani, akkor nem tudom mi van...
Üdv: Sharky
Bocsi.
Akkor biztos valami gubanc volt, ha 25 nap alatt sem jött elõ a fejlesztés...
Nem tudnál küldeni egy kimentett játékállást a végérõl, amikor már megvan ez a fejlesztés? (vagy akár az összeset úgysem túl nagyok)
Amúgy tényleg az a kutatás után jön a vége...még egy mission a holdon, aztán vége.
Aki még nem játszotta végig az ne olvasson tovább, mert több dolog is kiderülhet számára a játék végébõl 😊
Felrobbantottam a wargot mothership-et, jött a recticulan ûrhajó, meg is mentettem õket, és még kettõt kutathattam a lapután (second wargot ship, és recticulan spacecraft) és utána nem történik semmi.
Mit kéne csinálnom, hogy végre nyerjek?
Állítólag kéne tudnom kutatni valami put things together-t, de semmi ilyen nincs a kutatások között (ui mindent kikutattam)
Tudna valaki küldeni priviben egy kimentett játékállást, amikor már kutathatja a put things together-t?
üdv: Junima
Én csõ alá szerelhetõ plazma-gránátvetõvel lõttem kicsit a nyilak alá, és egy párat oda kellett lõnöm, hogy sikeres legyen (akár 4-5 lövés). a többiek nem tudom, hogy mivel lõttek.
Screenshot-om nincs, már nincs fent a gépen az UFO..
Amúgy érdemes nyomni a segitõ küldetéseket és direktbe csak akkor támadni a szövetségesekre ha nagyon-nagyon kell a terület (mondjuk pont a bázisszektort nem akarják odaadni hosszú ideig). 1-2 stiklit elviselnek, amúgy pedig az egekbe megy majd a jó kapcsolat.
A diplomáciára szarhatsz, semmit sem számít.
+ nem tom mirõl beszéltek hogy így rohadt könnyû úgy rohadt könnyû úgy azt én legkönnyeb szinten egyszerre 20 cultis támadja meg az 5 emberem sniperrel+géppuskákkal+géppisztolyal amikor nekm még csak lézer puskáim meg lézerpisztolyaim vannak (alien). Meg még az is jó amikor a 3. küldit csináltam alint kellet elfogni kicsináltam 3 lézerpisztoly-ost azt után meg egy kupacba volt egy plazmas+2db rakétás<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>,még lájt armorja se volt mindekinek.(ezt mind legkönnyeb szinten)
2. Attól függ melyiket használja, hogy melyik kezében van, vagyis mindig a jobb kézben levõt (kivéve ranger, mert akkor mindkettõt)
3. Várhatsz amig õk kérnek segítséget, de az b****tt hosszú idõ lesz!
7végén kezdtem a gamét, és néhány furcsaságot/lamer kérdést tennék fel, meg ilyenek:
-Nem tudtam gránátot elhajitani. Próbáltam a földet is attackolni magam elött, meg ilyenek, de valahogy nem jött össze. Valami tipp esetleg?
-Ha 2 holmi van nálam, mitöl függ hogy melyiket használja?
-A humán/cyborg területeket foglaljam el? Mert a fél pálya az övék, amig ellátok. A diplomáciai kapcsolatot inkább nem tenném tönkre, ha van más mód, hogy a területeket megszerezzem, pl. szövetségre lépnek velem vagy ilyesmi.
-tRs-Landor
A lenti problémára nem tudom a megoldást, aki tudja, majd jelentkezik...
Szóval, ha kérdésetek lesz a játékkal kapcsolatban, akkor gondolom fogtok választ is kapni, de ha a már említett módszerekkel sem indul a játék, akkor nem nagyon tudunk mit tenni...
-tRs-Landor
A megoldás az volt, hogy az ufo konfig fájlban valami video settinget -1 re kellett állitani, és akkor már elindult valami ótvar felbontáson. Utána visszaállithattam bármire, ment... egy darabig. Aztán x újrainditás után megint eljátszotta, de ez mindig megoldotta.
Talán it a fórumon olvastam, keress vissza.... radeon9800se-vel volt egyébként...
Én se RELOADED-del tolom!
A huncut exe filenak köszönhetõen már nem kell semmi ilyennel bajlódni, mert már megkerülték a starforce-os védelmet, és ezért nem is ellenõrzi magát, hogy eredeti-e, így nem kell neki semmilyen cd. (és sokkal gyorsabb lett a mentés és a betöltés...)
Ha még így sem világos, írj bátran.
Nekem hirtelen nem tudom melyik töréssel szereztem meg, de már az 1.2 patchet is tartalmazza és megy a fent leírt módon.