Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Igen, mér lesz máshol is?<#vigyor>Mert akkor az húzós lesz!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Agamemnon
Hát igen. Van benne néhány olyan probléma, aminek már a béta tesztelésen elõ kellett volna jönnie.

Összességében én is nagyon szerettem. Jó kis játék, én várom a folytatást.

Tredor, olyan lokal human, akit ki kellene menteni?

TreDoR
Ti láttatok már heavy armoros local humant rakétavetõvel rohangálni?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Helcat
Az én gépem egy P2,6 GHz, 1024 MB RAM, GF6800GT és igencsak akadozik a játék néhány zsúfoltabb pillanatban. Nagyon meglepõdtem, mert ennél sokkal látványosabb programok sem okoztak problémát, itt meg sokszor diavetítést látok.
Következtetés: a tisztelt készítõk elfelejtettek rendesen optimalizálni...

Nagy kár, mert egyébként tetszik a játék, kár ilyen hülyeségekkel rontani az élményen.

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

TreDoR
Juhú! Ma újra elkezdtem/folytattam az ufot kb. 2-3 hét kihagyás után és mit találok Ausztráliában egy cultista-bázistámadás-visszaverõ küldiben? Hát ezt, végre:

És még mindig két nap van az elsõ alien ûrhajóig, Észak-Amerikából 2 terület van hátra (1 bázis, 1 bánya), Ausztráliából meg 4-5 terület.

TreDoR
Hát akkor csak én szoptam be ezt a gamet...

Agamemnon
Nálam Ati Radeon 9200SE 128MB, RAM 512 MB, és Intel Celeron 2.4 GHz. És semmilyen akadást nem tapasztaltam. Sem a starforce-os sem a reloaded verzióval sem. Persze a reloaded sokkal gyorsabban mentett és töltött, de az eredeti játék maga nem szaggatott, csak sokáig tartott a betöltés/mentés.

A grafikája valóban nem indokolná ezt a gépigényt. ó

Hát nekem 1024 armom van meg nekem is 1.9 intel de az a szar integrált videokari miatt el se indul egycsomó játék pl cod2 de az uo akad leggyengébb garfikán + az ufo:am fejel lefelé van gondolom nem szereti a karit.
TreDoR
Hát a ram mondjuk kevés meg a proca órajele is: 768ram, 1,9 gs proca. De azt azért rohadt nagy túlzásnak tartom, hogy a sc:chaos theory max beállitásokon (pl. 3.0-ás pixel shader beállitáson, stb.) 1024×768-on simán elfut 1etlen lagg nélkül (a chaos theory az egyik legfõbb, vagy a legfõbb amin a vga kártyákat tesztelni szokták, leginkább ezért is vettem meg) mig ez a nyomi ufo a maga, hát valjuk be elég r*tyi grafjával úgy megfogja a gépet, hogy a vga kártya hõmérséklete felugrik 10 °C-al... Ez egy nagy NC! NEm quake 4 a game, és nem is F.E.A.R., akkor meg nemtudom mi a sz*r van...

Az nem lehet hogy a ram kevés? Nekem nem akad.. <#wilting> Bár egy klasszissal jobb vga karim is van <#smile>

-tRs-Landor

Bár nem hiszem el hogy beakad.
Lehet hogy neked beakad de nekem most egy integrált fx5200-m van amin el se indúl.
TreDoR
MInt a sz*r...

Ehh.. ez most komoly hogy beakad egy 6600GT-n?

-tRs-Landor

TreDoR
Azt minek akarsz, nekem 6600gt agp-sem van de így is laggzik mint a sz*r az egész game, pláne ha lövés közbe megállítom az idõt, majdhogynem kifagy a gép... Akkor inkább vegyél 2-t és nyomjad sli-ban, úgy talán még el is fut...

Nem akkar venni nekem vki egy 6600gt pci-e-st hogy tudjak ufo:as-ezni?????<#idiota>
Én plazmashotgunnal soroztam a falat, elég hamar megpurcantak azoka az izék rajta. Nem hiszem hogy nagyon célozgatni kell a nyilak alatt, inkább sebezni, de jól.

Agamemnon
A laser waepon theory-hez nem kell valamilyen tárgy? a választható kutatások alatt mutatja, hogy mi kell hozzá. Ha "item" is kell, akkor addig nem tudod kikutatni, amíg nincs meg amit kért.

Ha space ship gyárad nincs, akkor nem is tudsz gyártani. Ha van és ennek ellenére sem tudsz gyártani, akkor nem tudom mi van...

Hedgehunter
A laser weapon theory nincs meg es nem tudom fejleszteni.....??? A new spaceship module ki van fejlesztve de nem tudom epiteni most mi van....? <#help>
haller az én " hova lõjek a nyilak alá konkrétan " problémám még mindig fenn áll és szerintem az utcsó küldi mert ez a hold bázison van és azt a 3 bizbaszt kéne a lõni a falon .... és ha a wargoth anyahajóra gondoltatok akkor nem ott járok .. már rég nem, különben is ott valami célkereszt szerûség világitott pirosan a célpont felett szóval aki már kapizsgálja hogy mirõl is beszéltem annak még mindig fenn áll a kérdés : hova is lõjek pontossan?
Üdv: Sharky
Agamemnon
Sajnos nem, mert már letöröltem a játékot.
Bocsi.

Akkor biztos valami gubanc volt, ha 25 nap alatt sem jött elõ a fejlesztés...

Azt sajnos már próbáltam, és 25 nap idõpörgetés után sem változott semmi.

Nem tudnál küldeni egy kimentett játékállást a végérõl, amikor már megvan ez a fejlesztés? (vagy akár az összeset úgysem túl nagyok)
Én rakétával adtam a nyilaknak, jól elhelyezve egy lövés 😊

Agamemnon
Lehet, hogy csak kell egy-két nap, mire kutathatod, próbáld meg az pörgetni az idõt...

Amúgy tényleg az a kutatás után jön a vége...még egy mission a holdon, aztán vége.

Én is segítséget szeretnék kérni olyantól, aki már végigjátszotta. 😊

Aki még nem játszotta végig az ne olvasson tovább, mert több dolog is kiderülhet számára a játék végébõl 😊

Felrobbantottam a wargot mothership-et, jött a recticulan ûrhajó, meg is mentettem õket, és még kettõt kutathattam a lapután (second wargot ship, és recticulan spacecraft) és utána nem történik semmi.

Mit kéne csinálnom, hogy végre nyerjek?
Állítólag kéne tudnom kutatni valami put things together-t, de semmi ilyen nincs a kutatások között (ui mindent kikutattam)
Tudna valaki küldeni priviben egy kimentett játékállást, amikor már kutathatja a put things together-t?

üdv: Junima
Amennyiben ez az a küldetés a wargot mother shipet kell felrobbantani, akkor az nem az utolsó küldi 😊, viszont ott a nyilak alatti lukba kell lõni, mégpedig úgy, hogy attack gomb (mert magától nem lesz olyan a kurzor) és aztán klikk a nyil alatti lukba. kb. egy tár lõszert belelõttem és utána eltünt a nyil és mission completed.
Agamemnon
Az még nem az utolsó küldetés...

Én csõ alá szerelhetõ plazma-gránátvetõvel lõttem kicsit a nyilak alá, és egy párat oda kellett lõnöm, hogy sikeres legyen (akár 4-5 lövés). a többiek nem tudom, hogy mivel lõttek.

Screenshot-om nincs, már nincs fent a gépen az UFO..

Haller segítséget szeretnék kérni olyantól aki már végigjátszotta 😊Ugyanis elakadtam az utolsó küldetésben , nem tudom hova kell lõni a piros nyilak alá hogy hatásos legyen.Esetleg valaki megerõsíthetné a választ egy screenshottal, bekarikázva rajta a kérdéses területet. Elõre is köszi Üdv: Sharky
Diplomáciával én se nagyon foglalkoztam, csak az elején, amikor még szükség volt alkalmanként némi nyersanyagra. Olyankor jól jön ha nem haragszanak a népek 😊 Meg esetleg könnyebben kapsz magasabb szintû embereket tõlük.

Amúgy érdemes nyomni a segitõ küldetéseket és direktbe csak akkor támadni a szövetségesekre ha nagyon-nagyon kell a terület (mondjuk pont a bázisszektort nem akarják odaadni hosszú ideig). 1-2 stiklit elviselnek, amúgy pedig az egekbe megy majd a jó kapcsolat.

Ez az egy küldi nehéz - nevezetesen amikor elõször találkozol kultistokkal, mert nagyon jó cuccaik vannak. Ha egyszer sikerül szerezni tõlük pár jó mordályt akkor az egész játék könnyebb lesz 😊

Agamemnon
Csak az elején ilyen, utána már csak mész és lõsz. Ennyi. Persze eleinte, amikor még töltényt sem lehet gyártani akkor elég szívás az egész, de késõbb már jó, vagy legalábbis könnyû. XM8, géppuska meg sniper, aztán mindenkit megölsz.

A diplomáciára szarhatsz, semmit sem számít.

TreDoR
Hát igen, ez az 1. ufo rész ahol nem elég elõre rohanni és lõni, mert bedarálnak...

Csak én vagyok ilyen rohadt szerencsétlen vagy ez már másnál is megelent hogy 99%-ot ír ki hogy eltalálom azt 2x egymás után nem találja el, az mi???<#idiota>
+ nem tom mirõl beszéltek hogy így rohadt könnyû úgy rohadt könnyû úgy azt én legkönnyeb szinten egyszerre 20 cultis támadja meg az 5 emberem sniperrel+géppuskákkal+géppisztolyal amikor nekm még csak lézer puskáim meg lézerpisztolyaim vannak (alien). Meg még az is jó amikor a 3. küldit csináltam alint kellet elfogni kicsináltam 3 lézerpisztoly-ost azt után meg egy kupacba volt egy plazmas+2db rakétás<#idiota><#idiota><#idiota>,még lájt armorja se volt mindekinek.(ezt mind legkönnyeb szinten)
TreDoR
1. Nálam csak a shuriken, dobókés esetén jelentkezett az, hogy nem tudtam eldobni.

2. Attól függ melyiket használja, hogy melyik kezében van, vagyis mindig a jobb kézben levõt (kivéve ranger, mert akkor mindkettõt)

3. Várhatsz amig õk kérnek segítséget, de az b****tt hosszú idõ lesz!

Hali

7végén kezdtem a gamét, és néhány furcsaságot/lamer kérdést tennék fel, meg ilyenek:

-Nem tudtam gránátot elhajitani. Próbáltam a földet is attackolni magam elött, meg ilyenek, de valahogy nem jött össze. Valami tipp esetleg?
-Ha 2 holmi van nálam, mitöl függ hogy melyiket használja?
-A humán/cyborg területeket foglaljam el? Mert a fél pálya az övék, amig ellátok. A diplomáciai kapcsolatot inkább nem tenném tönkre, ha van más mód, hogy a területeket megszerezzem, pl. szövetségre lépnek velem vagy ilyesmi.

tudjuk <#hehe>

-tRs-Landor

Szerintem azt senki sem csinálja jelenleg.
Agamemnon
Ne csodálkozz, ha senki sem ír, ha nincs semmilyen értelmes dolog, amit itt megvitathatnánk, akkor minek írjunk?

A lenti problémára nem tudom a megoldást, aki tudja, majd jelentkezik...

Szóval, ha kérdésetek lesz a játékkal kapcsolatban, akkor gondolom fogtok választ is kapni, de ha a már említett módszerekkel sem indul a játék, akkor nem nagyon tudunk mit tenni...

mindenki csendben várja a magyarítást <#hehe>

-tRs-Landor

Mi ez a nagy <#kuss> má megint.
Örülj én el se tuom indittani.<#falbav><#falbav>
rtfmZoli
4.62 nForce külön audio driver kellett(hiába rakam fel a legfrissebb alaplapdrivert,abban nem volt benne,meg felraktam az 5.8-hoz tartozó omega drivert hátha Ugyhogy mostmár jó

rtfmZoli
Safe módban elindul,de nincs hangja

Öööööö.... nekem volt hasonló, ott úgy csinálta az Ufo, hogy elindult, 2 másodperc sötétség, megjelent a töltést jelzõ egérkurzor aztán jött az "X3 hibát generált" windowsos hibaüzenet, és már vágott is ki a desktopra.

A megoldás az volt, hogy az ufo konfig fájlban valami video settinget -1 re kellett állitani, és akkor már elindult valami ótvar felbontáson. Utána visszaállithattam bármire, ment... egy darabig. Aztán x újrainditás után megint eljátszotta, de ez mindig megoldotta.
Talán it a fórumon olvastam, keress vissza.... radeon9800se-vel volt egyébként...

TreDoR
Egyébként tök m1 milyen verzió csak legyen rajta crack!

Én se RELOADED-del tolom!

TreDoR
Csak próbáld ki a ki/be kapcsolást!

Agamemnon
Azért, mert eleinte, amikor még nem volt hozzá az a huncut kis exe file, akkor csak úgy indult el a játék, hogy daemonnal létrehoztál egy virtuális meghajtót, és minden optikait lehúztál, így azt hitte magáról, hogy eredeti...

A huncut exe filenak köszönhetõen már nem kell semmi ilyennel bajlódni, mert már megkerülték a starforce-os védelmet, és ezért nem is ellenõrzi magát, hogy eredeti-e, így nem kell neki semmilyen cd. (és sokkal gyorsabb lett a mentés és a betöltés...)

Ha még így sem világos, írj bátran.

Szerintem úgy érti, hogy ha a RELOADED féle törés van meg, akkor a telepítés után, a játékhoz nem kell bemountolni a képfájlt, mert megy anélkül is.

Nekem hirtelen nem tudom melyik töréssel szereztem meg, de már az 1.2 patchet is tartalmazza és megy a fent leírt módon.

rtfmZoli
van rajta crack,de hogy érted hogy nem kell hozzá d-tools(image fileban van ,dvd-re meg nem akarom kiírni), monitor kikapcsolásától meg miért javulna meg?

Ha neked nem futot rendesen az új driverrel akkor add ide nekem a karit.