Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger
Adjon már valaki egy kibaszott serialt, mert megbolondulok!

Gugger
HEEEEEEEELP!

Gugger
kelelne egy key generator ! link pls!

Gugger
srácok, eddig probléma nélkül ment a game! Monitort cseréltem és most sehogy sem akar elindúlni! Nekem nincs mini iso -m nem is kellett eddig! CD keyt sem kér telepítéskor! Mi lehet a baj, ls a megoldás?

hála és köszönet, kicsit túlkonspiráltam a problémát:)

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

Cobra.
Védelem az olvasni lusta emberektõl <#vigyor4>
Ha elolvastad volna a kézikönyvet, akkor már tudnád, hogy össze kell úttal kötni a bázisokat. A bányákhoz külön nem kell út, de a bázisok közé kell.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

sziasztok

kellene 1 kis segígtség (mea culpa, nem olvastam végig az összes hozzászólást). a játék elején állok, már elfoglaltam 3-4 provinciát, viszont nyersanyag 1ikbõl sem jön, csak abból amelyiket az elsõ bázis mellé kaptam. van valakinek valami tippje? ez 1 okos kis védelem lenne?

Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive

Csak poén volt.
Gugger
hol?

Na készül a magyarosítás <#vigyor2>.
Huhúha ez télleg egy nagyon komoly movie <#eljen><#eljen>
Agamemnon
Készül az Aftershock:
Hát a Senega sem semmi, láttátok az új videót, amit kiadott? Jó sokmindent megmutatott a játékból... <#rinya>

videó

Agamemnon
Sajnos ehhez a témához hozzá sem tudtam volna szólni...

Nekem ment gond nélkül...

Az elõzõ már tárgytalan. 5.12-essel megy normálisan. :)
Egy oylan krdésem lenne, hogy milyen Ati Driverrel érdemes próbálkozni?
6.3-ra épülõ omega CTD.
5.8-ra épülõvel meg akció közben nem látszanak a vonalak, hogy hol fog menni a katona.

Köszi
Agamemnon
Továbbá, ha felrakod a cracket, akkor sokkal gyorsabban ment és tölt, mint elõtte.

És igen rendesen elnyújtották. Mármint a játékot.
Én is várom a Heroes-t!!!!

Cobra.
A Wargoth anyahajó felrobbantása után még messze van a vége. Kultistáknak hagyj meg egy kiesõ területet, akkor csak a szomszédos területedet fogja néha megtámadni. SG-ket viszont le kell vadásznod mindenhol, mert különben végleg elveszik a terület ezután.

Van ennek vége? Szétrobban ez az anyahalyó és jönnek a starghostok, semmi fejlesztenivaló, 10+ csata után is... semmi.

Elég jól néz ki amikor PSI nézetben vagy és bemégy az inventoriba.

/OFF
Eléggé kiborít a játék az elõdjeihez képest (1., 3. rész). Original. Indulásnál elég csúnyán kattog a CD, mentés és betöltés örökkévalóság, van, hogy 10-20 percig ment, ha nem várom ki csak resettel tudok bármit is tenni, ekkor meg lehet megsérül vmelyik állomány és el sem indul a játék.

A föld elég nagy átjáróház lett, ez még hagyján de taktika, próbáltam fedezékeket használni... mikor a második rakéta jött át a markológépen akkor fogtam fel, semmi mászás meg sétálás. Álljunk fel egy sorba, egy futkosson elöl a többi meg lõjje az ellent ha ellát addig ha nem.

Sirás OFF/

Cobra.
Én is töröltem a végigvitel után, a vége felé már nagyon unalmas lett. Az endinget meg ötszöri újraindítás után tudtam csak megnézni...
1 hónap és kint a Heroes5, addig felraktam a H3-at :)

Helcat
Én végigvittem, szerintem érdemes volt, fõleg hogy megtudhattam a sztori végét, de egy darabig biztosan nem kezdem újra.

Meg aztán itt a tavasz, lehet, hogy néhányan felálltak a monitor mellõl...

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

en felbehagytam- unalmas volt oO

anti hero

Ja ja.
Én is a Spellforce 2 részével küzdök....

Az UFO már nem köt le annyira

Agamemnon
Már mindenki végigvitte, nincs új kérdés, szóval csak vegetálunk, illetve más-más játékokkal nyomulunk...

Hú de nagy lett a csönd.
Üdv!

Tudtok olyan lehetõségrõl, hogy az embereknek a teljes nevét meg lehet esetleg változtatni?
Agamemnon
Az a legjobb... csukott szemmel emlékezetbõl nyomni... <#vigyor2>

Most kezdem sajnálni, hogy a legkönnyebb fokozaton játszottam végig..
Most már kezdem unni kicsit..és a legnehezebben kicsit izgalmasabb..<#vigyor2>
Bár most hogy már mesterlövész puskám is van kezd megint mészárlásba menni a dolog...
Az nagyon tud bosszantani, hogy egy terület elfoglalásához 6 x kell megycsinálni ugyan azt a páját...<#falbav><#guluszem1>

Agamemnon
Igen, az nagyon bosszantó volt, hogy a több pályás területeken, mondjuk egy wargot invázió esetén megöltem az elsõ részben 8 wargotot, majd utána még 6-ot a második részben, és elszámolt összesen 6-ot...

Helcat
Hát igen, ez a tapsztalatos dolog valahol nagyon érthetetlen. Általánosan volt benne egy koncepció, hogy a történet fordulópontjai után egyben megnövekedett a küldetésekért kapott xp is, ahogy azt Agamemnon is írta. Viszont miután visszajöttem az anyahajóról nem növelte, hanem csökkentette az átlagos xp jutalmat - a fene tudja miért.

Ami még különösen zavart ezzel kapcsolatban az az, hogy a több pályás küldetésekért sem adott több xp-t. Pedig én általában mindenkivel végeztem az elsõ pályán is - az értékelésnél mégis csak a másodikat vette figyelembe.

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

Hát... akár igazad is lehet, de szvsz még a készitõk sem tudják hogy kalkulálják ki az XP-t. Sokszor úgy vettem észre, független még a legyõzött ellenfelek számától is... ráadásul egetverõ különbségek nálam nem voltak, vagy kaptam 212 XP-t, vagy esetleg 221-et... szóval nem lehetett rágyúrni bizonyos dolgokra, hogy aztán több XP jöjjön be.
Nekem is úgy rémlik hogy 1. az XP független attól, hányan megyünk 2. nem szétosztka, hanem mindenki annyit kap, ami a küldi végén ki van írva. Be is szabott volna, ha 200 XP-t osztanak 7 felé :)

Agamemnon
Errõl nincs adatom, szóval akár igazad is lehet...

Helcat
Nekem úgy rémlik, hogy már a wargoth hajó befutásakor megnöveli az xp szintjét. Ezzel egy idõben nehezíti is az ellenfeleket, pl. én csak ez után találkoztam energiapajzsos idegennel.
Szerintem az xp elszámolásnál beszámolja azt is, hogy milyen volt a találati arány, illetve hogy az embereid mennyit sérültek...

hmm lehet, hogy igazatok van...

Agamemnon
Én is úgy emlékszem, hogy igazad volt. Volt egy adott XP, amit megkaptál a küldiért, de azt nem szétosztotta, hanem mindenki megkapta. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Az meg hogy miért mennyit ad, hát valóban nevetséges, én sem értettem mindig.

Azthiszem az alap kb 150 XP, minden sikeres küldetésért, és azon felül kapsz, attól függõen, hogy mennyit ellent ölsz meg. Majd ezt az alapot felemeli, talán a Stargohost eljöveteltõl kezdve, akor ált. 400 XP-t kaptam...

Sztem pedig nem oszlik szét a tp, az emberek között. A mutánsok ellen harcolva pl. 120-140 tp-t kaptam függetlenül attól, hogy 4-en voltunk vagy 7. Sõt 1x azt is megnéztem, amikor már kész volt 1 küldi, hogy mennyit kapok még 1 lelött cultistáért. 8-ért kaptam 145tp-t, ha az utsó is leöltem, tehát 9-ért, kaptam 146 tp-t! Nem vicc, 1-el többet!! Szóval valóban minnél többet kell vinni, mert megéri! Ha mind fejlõdik, akkor megéri felvenni egy új embert! Amúgy meg Csak akkor kerülnek sickbaybe, ha nagyon sérülnek tudomásom szerint (szerencsére eddig ilyen nem volt, pedig volt már 26 órás gyógyulásos emberkém), szóval a sérültek is mehetnek a következõ küldibe, csak kevesebb hp-vel.
ha a kutistáktól az utosó területet foglalod el akkor kettõt fogysz veszíteni ...ráadásul elég szépen felszerelt bázisokból.....

szerintem a TP a küldetésben részt vett emberek között oszlikj meg

Tegyük fel ha 1 emberrel csinálsz meg egy küldit nekem volt rá példa akkor õ kapja az egész TP-t..<#wink>
minél több embert viszel annál több felé oszlik a TP

20 as szintû embereknek nem nagyon van ellen fele bár én a leg kissebb fokozaton nyomtam végig..
majd kiderül most mire megyek

de kétségtelen hogy nem nagyon volt sebesültem csak a tréningek veszik el az embereim egy részét..

De már van tuti .50 kaliberû mester lövész puskám és most készül az ember a 2. szintû mesterlövészettel..:)
azt hiszem az kész lesz nem lesz gond..:)
Addig marad a szobába csalós módszer...de eddig nagyon bejött<#papakacsint>

Cobra.
A tapasztalati pont nem oszlik meg az emberek között?
Egyébként tényleg vicc, hogy jelenleg azzal kínlódok, hogy visszafoglalok a kultistáktól egy területet és utána rögtön elvesztek 2 másikat. A fejlesztés meg nem halad semmit, mert állandóan missziókra kell mennem.

jah igazad lehet : )
majd ha eloszedem a gamet felveszek meg egy adag embert : )

anti hero

Agamemnon
Én akkor is mindig megpróbáltam teljes csapattal nyomni (bár ehhez 12 ember kellett a tréningek miatt -sérültem nem nagyon volt-), mert ha volt üres hely, akkor ott elveszett a tapasztalati pont. És a 20-as szint körül már nem megy olyan gyorsan a szintlépés....

nekem a pocsom telelett a jatekkal es egyenlore felbehagytam :)

a csapatom kb igy nez ki - 1leader/heavyweap 2sniper 1ranger 1pszi/scout 1medic 1beugros cyborg heavyweap.

az a gond hogy csomoszor megyek 3-4emberrel mert 1-2mindig sickbayen vagy kikepzesen van es neha 1-2kuldi igy eleg nehez 10szer visszatoltom, ha meg full grp akkor meg tul egyszeru :(

anti hero

Agamemnon
Én ugyanezt alkalmaztam a kétszintes bányatámadásoknál. Beáltam a sarokba, zajt csaptam (persze egy pszihóval folyamatosan figyeltem, hogy merre mozognak) és amint kilépett a látószögembe tüzet nyitottam. Általában arra sem volt ideje, hogy megilyedjen...

még egy jó taktika fõleg cyborgok ellen.

Két sörlétes a kézbe. és két sorozatlövõ beállni egy ajtó mellé belülrõl.
egy emberrel oda csalni az ellen és mehet a mészárlás..<#violent><#nevetes1>
így a super heroes is könnyûnek nélz ki bár még nagyon az elején vagyok
majd az Sg-re leszek kíváncsi..<#nevetes1>

Agamemnon
Bármennyire is szeretem az UFO-t, ezt a részt nem tudnám még egyszer végigvinni (legalábbis mostanában)... majd talán egy fél év múlva...

en vhol feluton vagyok most a jatekban es most ugy kialakult. az elejen marhara nem tetszett de ugy latszik megszoktam. meg a csapat is iszonyatos lett rangerrel meg gunmannel. a sniperekrol nem is beszelve : )

anti hero

hihi sok sikert : )

anti hero

Kettõ az, csak a másodikra nem kellett felmenni.... azt csak a sztori emlitette, de nem jelentett plusz küldit...

én már végignyomtam 1x sajnos a legkönnyebb fokozaton most játszok Super heroes-en és azt vettem észre hogy még 1 x sem fagyott le....
Pedig az elsõ játékkor elég gyakran elõfordult....
Remélem nem kiabálom el....

Még valami én nem emléxek hogy két hajó jött volna....lehet hogy Cavingtont kellen szednem????<#vigyor2><#nevetes1><#awink>

A legnehezebb fokozaton kicsit izgalmasabb a játék bár amint megvolt az elsõ XM8 -as sokat könnyített és a lényeg hogy minden egységnél az észlelést kell legalább heriotikra vinni és akkor nem lesz meglepetés.<#nevetes1>

Agamemnon
<#taps>

Nah, végignyomtam... level3 cyborg és pszi holmira még csak nem is emléxem... pedig a reticulan hajónál hitegetett hogy hú de fejlettek... aztán nem találtam semmit. A lényeg, hogy VÉGE :p

IGEN!!! MEGCSINÁLTAM!!!