Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Ha elolvastad volna a kézikönyvet, akkor már tudnád, hogy össze kell úttal kötni a bázisokat. A bányákhoz külön nem kell út, de a bázisok közé kell.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
kellene 1 kis segígtség (mea culpa, nem olvastam végig az összes hozzászólást). a játék elején állok, már elfoglaltam 3-4 provinciát, viszont nyersanyag 1ikbõl sem jön, csak abból amelyiket az elsõ bázis mellé kaptam. van valakinek valami tippje? ez 1 okos kis védelem lenne?
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Hát a Senega sem semmi, láttátok az új videót, amit kiadott? Jó sokmindent megmutatott a játékból... <#rinya>#rinya>
videó
6.3-ra épülõ omega CTD.
5.8-ra épülõvel meg akció közben nem látszanak a vonalak, hogy hol fog menni a katona.
Köszi
És igen rendesen elnyújtották. Mármint a játékot.
Én is várom a Heroes-t!!!!
Elég jól néz ki amikor PSI nézetben vagy és bemégy az inventoriba.
/OFF
Eléggé kiborít a játék az elõdjeihez képest (1., 3. rész). Original. Indulásnál elég csúnyán kattog a CD, mentés és betöltés örökkévalóság, van, hogy 10-20 percig ment, ha nem várom ki csak resettel tudok bármit is tenni, ekkor meg lehet megsérül vmelyik állomány és el sem indul a játék.
A föld elég nagy átjáróház lett, ez még hagyján de taktika, próbáltam fedezékeket használni... mikor a második rakéta jött át a markológépen akkor fogtam fel, semmi mászás meg sétálás. Álljunk fel egy sorba, egy futkosson elöl a többi meg lõjje az ellent ha ellát addig ha nem.
Sirás OFF/

1 hónap és kint a Heroes5, addig felraktam a H3-at :)
Meg aztán itt a tavasz, lehet, hogy néhányan felálltak a monitor mellõl...
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
anti hero
Én is a Spellforce 2 részével küzdök....
Az UFO már nem köt le annyira
Tudtok olyan lehetõségrõl, hogy az embereknek a teljes nevét meg lehet esetleg változtatni?
Most már kezdem unni kicsit..és a legnehezebben kicsit izgalmasabb..<#vigyor2>#vigyor2>
Bár most hogy már mesterlövész puskám is van kezd megint mészárlásba menni a dolog...
Az nagyon tud bosszantani, hogy egy terület elfoglalásához 6 x kell megycsinálni ugyan azt a páját...<#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1>
Ami még különösen zavart ezzel kapcsolatban az az, hogy a több pályás küldetésekért sem adott több xp-t. Pedig én általában mindenkivel végeztem az elsõ pályán is - az értékelésnél mégis csak a másodikat vette figyelembe.
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Nekem is úgy rémlik hogy 1. az XP független attól, hányan megyünk 2. nem szétosztka, hanem mindenki annyit kap, ami a küldi végén ki van írva. Be is szabott volna, ha 200 XP-t osztanak 7 felé :)
Szerintem az xp elszámolásnál beszámolja azt is, hogy milyen volt a találati arány, illetve hogy az embereid mennyit sérültek...
Azthiszem az alap kb 150 XP, minden sikeres küldetésért, és azon felül kapsz, attól függõen, hogy mennyit ellent ölsz meg. Majd ezt az alapot felemeli, talán a Stargohost eljöveteltõl kezdve, akor ált. 400 XP-t kaptam...
Tegyük fel ha 1 emberrel csinálsz meg egy küldit nekem volt rá példa akkor õ kapja az egész TP-t..<#wink>#wink>
minél több embert viszel annál több felé oszlik a TP
20 as szintû embereknek nem nagyon van ellen fele bár én a leg kissebb fokozaton nyomtam végig..
majd kiderül most mire megyek
de kétségtelen hogy nem nagyon volt sebesültem csak a tréningek veszik el az embereim egy részét..
De már van tuti .50 kaliberû mester lövész puskám és most készül az ember a 2. szintû mesterlövészettel..:)
azt hiszem az kész lesz nem lesz gond..:)
Addig marad a szobába csalós módszer...de eddig nagyon bejött<#papakacsint>#papakacsint>
Egyébként tényleg vicc, hogy jelenleg azzal kínlódok, hogy visszafoglalok a kultistáktól egy területet és utána rögtön elvesztek 2 másikat. A fejlesztés meg nem halad semmit, mert állandóan missziókra kell mennem.
majd ha eloszedem a gamet felveszek meg egy adag embert : )
anti hero
a csapatom kb igy nez ki - 1leader/heavyweap 2sniper 1ranger 1pszi/scout 1medic 1beugros cyborg heavyweap.
az a gond hogy csomoszor megyek 3-4emberrel mert 1-2mindig sickbayen vagy kikepzesen van es neha 1-2kuldi igy eleg nehez 10szer visszatoltom, ha meg full grp akkor meg tul egyszeru :(
anti hero
Két sörlétes a kézbe. és két sorozatlövõ beállni egy ajtó mellé belülrõl.
egy emberrel oda csalni az ellen és mehet a mészárlás..<#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
így a super heroes is könnyûnek nélz ki bár még nagyon az elején vagyok
majd az Sg-re leszek kíváncsi..<#nevetes1>#nevetes1>
anti hero
anti hero
Pedig az elsõ játékkor elég gyakran elõfordult....
Remélem nem kiabálom el....
Még valami én nem emléxek hogy két hajó jött volna....lehet hogy Cavingtont kellen szednem????<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#awink>#awink>
A legnehezebb fokozaton kicsit izgalmasabb a játék bár amint megvolt az elsõ XM8 -as sokat könnyített és a lényeg hogy minden egységnél az észlelést kell legalább heriotikra vinni és akkor nem lesz meglepetés.<#nevetes1>#nevetes1>
IGEN!!! MEGCSINÁLTAM!!!