Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ ilyen alkalom egy olyan pálya volt, ahol egy hosszú, magas fal van egy szem ajtóval, meg két kétszintes épület. Miután végeztem a támadókkal, körülnéztem kint, de sehol egy Pillar. Ezután házkutatást játszottam - minden szobába külön beküldtem egy-egy emberemet. Az egyik utolsó helyiségben ott figyelt a célpont, de még a 3.szintû scout is csak akkor vette észre, ha ugyanabban a 2 négyzetméteres szobában állt (pedig elméletileg egy pszi-detektoros katonának kilométeres távolságból fel kellene fedeznie).
A következõ hiány egy lezuhant ufos pálya volt, az elõzõekbõl okulva itt is átnézettem az ufo belsejét - áldottam is rendesen a teleportos megoldás kiagyalóját - de itt tényleg nem találtam semmit.
Vagyis lehet, hogy a PoD ott van minden pályán, csak a gép valami elérhetetlen helyre dugja el, és ez a hülye észlelhetetlenség miatt fel sem tûnik.
Akárhogy is van, gyorsabb és biztosabb visszatölteni egy mentést és újra lenyomni a Starghostokat, mint kétszer végignézni az egész terepet. Egyébként erre a legjobb az Autosave...
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
par napja jatszom a gamevel es mivel regi ufo rajongo vagyok valszeg vegig fogom tolni de vmi hihetetlen hgoy mik vannak benne... ;'(
anti hero
Nekem idáig szerencsére csak olyan gondom volt, hogy párszor megfagyott a játék, igaz úgy, hogy vitte magával az egész XP-t is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Másodszor fordul elö, hogy ledarálom a starghostokat és 5kockás rácsban bejárom a teljes pályát, de nem találom a pillar of death-to!!! mi a rákot csináljak? ez valami bug? mivel lehet a legjobban észrevenni? Egyáltalán itt van, vagy elfelejtette a gép letenni?
Szóval ilyenkor hiába próbáltam a másik fegyót is sorozatra állítani nem ment, ezért a legegyszerübb az, hogy a sorozatot kikapcsoljuk, és vissza, ez mindkét fegyót jól állítja!<#gun>#gun>
Amúgy is nagyon bosszant, hogy gyakran a sorozat és az egyes kövés pont az ellenkezõjén áll, mint amit beállítottam neki még a küldi elött, de ettõl teljesen kiakadtam.<#mf3>#mf3>
-tRs-Landor
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Vannak hibái, nem teljesen úgy sekrült, mint ahogy szerettük volna, de azért nagyon szeretjük, jó kis játék, csak egy csöppet elnyújtották...
Hiányzik a mind control... a panic... a 8pontos irányitott rakéta... Nincs az új ellenfél... ami van, az sem az... (jó lenne, ha néha lenne ideje visszalöni, találni és normálisat sebezni)
<#gunyos1>#gunyos1><#fejvakaras>#fejvakaras>
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
És a psi is tényleg jó, amikor érzékeli az ellent, én is sokszor nagy hasznát vettem, de azért hiányoltam a komolyabb psi-s képességeket.
De ha már van egy 3D-s engine-jük, akkor a légiharcot is megcsinálhatnák ebben a rendszerben. Egyfajta csapatbázisú, pillanatstoppolható ütközet, olyan, mint amit a katonák vívnak a talajon, csak földi harci gépek és UFO-k között. Plusz mi szerelhetnénk fel a repülõket különféle rakétákkal, gépágyúkkal, lézerekkel.
Bár erre kicsi az esély - attól tartok nem fognak ekkora újítást beletenni az új játékba.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A pszik egyébkét SZVSZ jók voltak, csak nem a régi pszi dolgokban, hanem mesterlövészként a megfelelõ vambrace cuccokkal :)
mondjuk az elsõ starghost küldinél kellett más fegyver, majdnem beégtem, mert a cloudon 0 a fizikai sebzés, de hálisten épp a csapatban volt a bénítós emberkém... de ezen felül tényleg puskával is mindenki 1 sorozat... max 2. A power armornak több kell, de azt meg mérföldekrõl észreveszem és eltalálom...
Én sem értem, miért hagyták ki.
És ahogyan már valaki kifejtette, a fegyverek fejlesztése, is teljesen el van cseszve. Szinte semmi értelme az alap ember fegyverek után fejleszteni, és lecserélni a fegyvereket (nem kell vitatkozni, tudom, hogy szükséges, meg hogy bizonyos szempontból vannak jobbak), de összességében, ha nem cserélsz fegyvert, akkor is ugyanolyan jó vagy.
És a PSI tréningek, meg az idegen irányítása? Szinte semmi értelme nincs a psi képességnek, nincsnenek igazán jó cuccok. Vagy max a játék vége felé tudsz kikutatni egy két dolgot, de addigra olyan profi leszel, hogy nem sok hasznát veszed.
A másik, ami jól esne - én speciel szeretek a lehetõségek széles tárházával élni. Abba még nem halok bele, hogy nem lehet pl. a tárak löszertartalmát külön megadni (pedig vicces lenne :P) vagy hogy a guggolásnak-fekvésnek elvették az értelmét meg ilyenek, de hogy a repülös csatát kivették, azt sem nagyon emésztettem meg. Azt is inkább fejleszteni kellett volna, mint kihagyni.
Lehet, hogy fel kellene keresni a fejlesztõket, hogy ha engedik, mi nagyon szívesen segítünk pályákat készíteni.
Amúgy bízom benne, hogy nem követnek el mégegyszer ekkora bakit, úgy gondolom, hogy a világ minden tájáról kaptak ez ügyben panaszkodó leveleket.
Leht, hogy van még 40 pálya, csak nem sikerül elõhozni (<#nemtudom>#nemtudom> nem hisz benne igazán<#nemtudom>#nemtudom>). Nem mintha ez a játékos hibája lenne.
A föld alatti bunkereket meg lassan fejbõl le tudom rajzolni. 1 lépcsõház, 2 lépcsõház, 0 lépcsõház - ennyi kell és szinte már az ellenség helyzetét is tudom. Biztos valami pszionikus képesség.. (ja bocs, az csak csajoknál van, akkor csak "takarékos" pályatervezés?<#hehe>#hehe>)
Kikötõset én csak egyetlen egyszer kaptam, meg is lepõdtem a változatosságon :)
Kikötõset én csak egyetlen egyszer kaptam, meg is lepõdtem a változatosságon :)
Vagyis nemcsak hogy lehetne, de ténylegesen több terület van benne, mint ami általában megjelenik. Az meg már fejlesztõi döntés kérdése, hogy inkább ad 445 üvegházas, gyárépületes vagy hûtõtornyos pályát, mint 1 kikötõset.
Ráadásul semmi kihívás nem maradt benne... csak hent... de már semmi kedvem nehezebben újrakezdeni.
Én arra gondoltam, hogy nekik írd meg a sztorit, azoknak, akik nem értették meg. Csak én sem akartam ide írni, mert lehet, hogy vannak emberek, akik még nem vitték végig, és zavarná õket.
Amúgy azon kívül, amit nekem írtál van egy fontos dolog a végén... a felfedezés, hogy miért is történt mindez, illetve, hogy a hajók...
A halál csupán a kezdet...