Ufo: Aftershock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
1. ha reloaded (és van rajta crack) akkor nem kell se daemon tools, se img fájl, se dvd, se lehúzni a meghajtókat!

2. sztem kapcsold ki aztán kapcsold be a monitort!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

rtfmZoli
kiopróbáltam a legfrisebbel (6_1),és az 5_11-essel,de nem megy

a video kártyával lehet valami gond szerintem.....de ahogy látom nem a kártya típusa...

érdekes mert volt egy idõ hogy az ati radeon 9600 xt kártyán egy korábbi driverrel futott tökéletesen és a legfrissebben nem...
én sem értettem miért de ez volt nálam.
próbáld ki te is.

rtfmZoli
Sziasztok!
Nem tudjátok miért csinálja azt az Aftershock, hogy damon 4.03 ba minden bekapcs,Dvd lehúzva, felinstallálva az Aftershock Reloaded +1.2 patch
(22.862.867 byte-os)+8.310.784byte-os 1.2 nocd exe-vel felülírva
És azt csinálja, hogy elindítom az exe-t ,homokóra, sötétség 2-mp-re,majd vissza a desktopra 4-5mp re,majd újra 2 mp-es sötétség,és ennyi
Radeon 9800 pro (driver dátuma 2005.12.11, 8.203.0.0), Nforce A7N8X-x alaplap

TreDoR
Hát, valószínûleg fog, csak ne ugyanarról az xp cd-rõl tedd!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Én meg majd ha lesz kedvem akkor újrarakom a windost azt lehet hogy meni fog az ufo:as.
Agamemnon
Mindenkinek szíve joga azzal a fegyverrel játszani, amelyikkel akar. Én azért adok le szinte mindig célzott lövéseket, mert jóval nagyobbat sebez, és mert a 3-as sniper már képes külön a testrészeket lõni. Így elég egyetlen fejlövés a nehézpáncélos wargot kivételével mindenkinek... oksi, a Stargost-ot a lézer sebzi, és ezért a vége felé már egy ilyen egy olyan sniperrel mentem. És a sima lézer rifle is olyan sokat lõ egy batterivel?

A másik, valóban, nem csak ennél van az, hogy nem fedik egymást a leírások, hogy mi mihez jó, mihez milyen tréning kell, vagy nem kell... csak reménykedhetünk, hogy a következõ részben kevesebb lesz a hiba...

A kézikönyv link egy letölés link, és zip-et töltenél le, ha ez tilos a cégednél, akkor beszélj a rendszergazdával, ha ismered... szóval még mûködik a link, most próbáltam.

TreDoR
Szal, megint legyárthatom az összes sz*rt, hogy kiderüljön mi mihez kell...:

Miért van az, hogy egyetlenegy ufo részt sem tudnak úgy megcsinálni, hogy benne a dolgok egyértelmûek legyenek? Túl nagy kérés lenne? ...

TreDoR
Nekem mondod? Még mindig nincsen távcsövem semmihez se... Milyen mesterlövész puska amihez nincsen integrált távcsõ? Ez olyan altar féle sniper<#idiota>A sok nyomi...

Ha má igy a sniper-ekröl van elég nagy hülyeség szerintem hogy a sniper-hez gyárilag nincs távcsõ.<#idiota>
Én is naponta 3-4x megnézem a fórumot.
TreDoR
Hát, sztem az egész pályát át lehet lõni lézer sniperrel, ha tévedtem bocs. Valamint lehet, hogy nagyobb a sebzése, viszont nem garantált a találat! Ha meg célzottan lõsz az nagyon hosszú idõ, addig lézer sniperrel vagy 3-at belelövök nem célzottan, és eltalálja, és elég rendesen lesebzi. Valamint 24 lövést lehet vele leadni egy batteryvel, nem 10-et. Bár kinek ez jön be jobban, kinek az, én a lézer snipernél maradok!

Ezt nagyon jó ötlet, h visszanézel idõnként.

Én csak tegnap kezdtem el játszani és magamat ismerve lesznek kérdéseim. <#vigyor3>

És egy plusz kérdés: a FAQ és kézikönyv link még jó? Nekem nem akar mûködni. Igaz a munkahelyemrõl próbálom. Ez lehet a baj?

nálam sem írja ki......de ettõl lehet hogy pontosabb lesz

szerintem is messze jobb a föld puska amíg sebzi az ellent..😊

1 kérdés az elsõ hajó érkezése után mennyivel jön a következõ támadás???
és abban lesznek az energialények?

Agamemnon
Nos, ha jól emlékszem a földi sniper egy kicsit tábolabbra lõ (120 m), és a sebzése is jobb, mint a lézernek. Egyébként meg az a 60% nem jelent semmit, ha azt mondja, hogy fejlövés 99%, akkor eltalálja... és ezt több mint 30 méterrel meszebbre megteheti, mint a lézer snipert használva.

Egyébként azért halt ki a fórum, mert nem volt mihez hozzászólni. Én már 2-3 hete végigvittem, és mégis, majd' nap, mint nap feljövök, és elolvasom, hogy mirõl beszéltek, hátha tudok valamit segíteni.

A pontosságról jut eszembe, nálam semelyik add-on sem változatatott a megadott pontosságon. Legalábbis nem írta ki, hogy most akkor 60% + xx%, hiába sniper távcsõ, vagy az XM8-nál távcsõ, meg lézer, meg minden... nálatok kiírja?

Az aftermath magyarul jelent meg, az AS-hoz tudtommal még nincsen.
Tudnátok nekem segíteni???? Olvastam az egyik hozzászólásban, hogy valaki magyarul játszott a játékkal... meg tudná nekem adni a magyarosítást??? Köszi elõre is! [email protected]
Én meg még el se tudtam inditani.
TreDoR
Szerintem a lézer sniper sokkal jobb mint a földi, mert könnyebb és sokkal pontosabb! 100 % a 60 -hoz képest sztem nem elhanyagolható tényezõ!

TreDoR
Akkor majd én egyedül teleírom az egészet ha már mindenki lelépett <#idiota>

Tono34
Én egyenlõre csak pihentetem a játékot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kihal má lasan ez a fórum mer mindeki végigviszi a gamet.
TreDoR
Hogy egy kicsit felélesszem a topicot: (végre eltünt a mission a küldetésrõl <#idiota>)

Egyébként kell valamilyen védelmet építeni mmielõtt leszáll az ûrhajó, vagy meg lehet csinálni nélküle is?

TreDoR
Ááááá! Végre sikerült videót csinálni! Mostmár minden franya <#idiota>

Agamemnon
Akkor marad a vebkamera, és filmezed a monitort... Vagy megkéred az irfanview-t hogy 1 tized másodpercenként készítsen egy fotót a monitorról, és utána azt összefûzod... <#idiota><#idiota>

TreDoR
Igen, de mivel cracket használok nem tudom elinditani a gamet gamecam-mal együtt<#rinya>. ha meg nem használok ott a starforce

bon
Ha cracket használsz akkor nincs starforce

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

TreDoR
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nyomorult starforce!!!!!! AZ a **** miatt nem tudok normálisan videót csinálni az ufóról! Dögöljön meg aki kitalálta!

TreDoR
Most akkor van mission v. nincs mission? <#idiota>Hát van, de nem tudok oda menni, és nem jelölhetek ki más területet:

Fenrir
Aftermath jött ki magyarul...

A halál csupán a kezdet...

Ez kijött magyarul is nem?
Tono34
Egyenlõre nem lesz magyarítás hozzá.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Faszom. Mosz akkor érdemes várni a Hunosításra vagy nem?
de ha csak az ufo van fordítvba akkor nem a beállításnál van a gond....

nekem is szórakozott azzal hogy eltolta a képet lefeléá vagy ballra.

Frissíts drivert nekem az megoldotta a gondot..

Szerintem menj be szépen a videókártya beállitásaidhoz és kapcsold ki az elforgatást... nekem asszem van ilyen feature a kártyámnál (radeon9800 pro)

Nem adom oda senkinek mer neki biztos jól müködne még az ufo is.Holnap felvételi.<#pias><#idiota>
Agamemnon
Szerintem az egész gépedet ba**d ki a kukába. Vagy add oda valamelyik ellenségednek...

Vagy csak az UFO sorozat szivat ennyire?

A KR*RVA életbe SZ*PAT ez a KIBASZ*TT ufo sorozat most má az aftermath se jó fejel lefelé van a kép.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Nincs meg vkinek merõ véletlenségbõl a mostani felvételi feladatsor?
TreDoR
Ezekszerint színvak vagyok, pedig jó lett a látásvizsgálatom (beleértve a színlátás vizsgálatát is)

ööööö.... én úgy emlékszem, a földgömbön van fény/árnyék hatás ábrázolva. Ahol sötét van, ott éjszaki küldi lesz, a napos oldalon meg nappali. Pörgesd az idõt, akkor látni, hogy változik a föld megvilágitottsága....

TreDoR
Lóóóóól! Mostmeg betöltöm a mentésemet amikor éppen Kelet-Ázsia felé tart a Laputám egy küldetésre, elindítom az idõt, és a Laputa odaugrik Kelet-Ázsiához<#idiota>. Hát, bug, de most jól jött <#idiota>

TreDoR
Hát, magyarosítás már nem lesz <#idiota>

www.magyaritasok.hu

Ez még nem is gáz de az ufo 1-be 12 h alatt fordul meg a föld a tengelye körül és két fordulat egy nap az a. <#nevetes1>
TreDoR
Mikor jön már ki az UFO:AS mobil verziója?!?!?!?!?!??! <#szomoru1>Azt is elkezdték de nem fejezték be... Én meg halálra unom magam angol órákon

mopstanában olyan határozatlan vagyok......vagy nem????.

<#vigyor2>

tényleg a weapon rebalance -ot használom de most már bánom..😞

bár kicsit életszerûbb a sebzés...

lehet lecserélem a fegyvert másik mesterlövészre.....bár tényleg ez a legjobb..

Agamemnon
Ezt már én is kérdezni akartam, hogy megfigyelte-e már valaki, hogy mitõl függ, hogy nappal van-e, vagy éjszaka. Mert tegyük fel 21:00 van, leugrok egy küldetésre Európában, de 21:45-kor van egy küldetésem Dél-Amerikában, akkor ott is sötét van? Szóval ezt valóban megoldhatták volna kicsit jobban is.

A játék tényleg tele van olyan szarvashibákkal, amiknek a béta teszteléskor elõ kellett volna jönniük (és talán elõ is jöttek) és ki kellett volna, hogy javítsák.

Azt remélem, hogy annyi hozzászólást kapnak, hogy legalább a következõ részben nem követik el újra ezeket... vagy igen???

<#nyes><#idiota><#vigyor3><#idiota>
<#nevetes1>

-tRs-Landor