Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. sztem kapcsold ki aztán kapcsold be a monitort!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
érdekes mert volt egy idõ hogy az ati radeon 9600 xt kártyán egy korábbi driverrel futott tökéletesen és a legfrissebben nem...
én sem értettem miért de ez volt nálam.
próbáld ki te is.
Nem tudjátok miért csinálja azt az Aftershock, hogy damon 4.03 ba minden bekapcs,Dvd lehúzva, felinstallálva az Aftershock Reloaded +1.2 patch
(22.862.867 byte-os)+8.310.784byte-os 1.2 nocd exe-vel felülírva
És azt csinálja, hogy elindítom az exe-t ,homokóra, sötétség 2-mp-re,majd vissza a desktopra 4-5mp re,majd újra 2 mp-es sötétség,és ennyi
Radeon 9800 pro (driver dátuma 2005.12.11, 8.203.0.0), Nforce A7N8X-x alaplap
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A másik, valóban, nem csak ennél van az, hogy nem fedik egymást a leírások, hogy mi mihez jó, mihez milyen tréning kell, vagy nem kell... csak reménykedhetünk, hogy a következõ részben kevesebb lesz a hiba...
A kézikönyv link egy letölés link, és zip-et töltenél le, ha ez tilos a cégednél, akkor beszélj a rendszergazdával, ha ismered... szóval még mûködik a link, most próbáltam.
Miért van az, hogy egyetlenegy ufo részt sem tudnak úgy megcsinálni, hogy benne a dolgok egyértelmûek legyenek? Túl nagy kérés lenne? ...
Én csak tegnap kezdtem el játszani és magamat ismerve lesznek kérdéseim. <#vigyor3>#vigyor3>
És egy plusz kérdés: a FAQ és kézikönyv link még jó? Nekem nem akar mûködni. Igaz a munkahelyemrõl próbálom. Ez lehet a baj?
szerintem is messze jobb a föld puska amíg sebzi az ellent..😊
1 kérdés az elsõ hajó érkezése után mennyivel jön a következõ támadás???
és abban lesznek az energialények?
Egyébként azért halt ki a fórum, mert nem volt mihez hozzászólni. Én már 2-3 hete végigvittem, és mégis, majd' nap, mint nap feljövök, és elolvasom, hogy mirõl beszéltek, hátha tudok valamit segíteni.
A pontosságról jut eszembe, nálam semelyik add-on sem változatatott a megadott pontosságon. Legalábbis nem írta ki, hogy most akkor 60% + xx%, hiába sniper távcsõ, vagy az XM8-nál távcsõ, meg lézer, meg minden... nálatok kiírja?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként kell valamilyen védelmet építeni mmielõtt leszáll az ûrhajó, vagy meg lehet csinálni nélküle is?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nekem is szórakozott azzal hogy eltolta a képet lefeléá vagy ballra.
Frissíts drivert nekem az megoldotta a gondot..
Vagy csak az UFO sorozat szivat ennyire?
www.magyaritasok.hu
<#vigyor2>#vigyor2>
bár kicsit életszerûbb a sebzés...
lehet lecserélem a fegyvert másik mesterlövészre.....bár tényleg ez a legjobb..
A játék tényleg tele van olyan szarvashibákkal, amiknek a béta teszteléskor elõ kellett volna jönniük (és talán elõ is jöttek) és ki kellett volna, hogy javítsák.
Azt remélem, hogy annyi hozzászólást kapnak, hogy legalább a következõ részben nem követik el újra ezeket... vagy igen???
-tRs-Landor