1917
-
lee56 #1757 nem lehet hogy a modjaid okozzák , én csak 1.2 patch-el jáccottam végig, no mods, és nem találkoztam ilyesmivel. -
#1756 hmmm ezt nem tudtam :D
viszont megint volt Wargot attak es 0kat sebzett az egyik sniperem :DDD
sazl nem ertem :/ (ua minden pedig-fegyo-loszer-compose stb meg a skill is) -
lee56 #1755 lvl3 medikusok csak harcok után hatnak, tehát a csata után gyorsabban gyógyulnak az embereid, harctéren nem müxik. -
#1754 tudom-tudom! nem mind1 milyen pancel ellen milyen loszerrel mesz! szerintem is bug, mert mind2 sniperem tukorben van kb(skillek, fegyver foleg)... masik sniperrel ralottem(ugyanolyan LOSZER! ua FEGYVER!) es nyomta a 1800as sebzest a Wargotra... (maxos skill prerekvizitnel... sima kultistanal ilyen majdnem 8ezret[stalker lvl3 criticalX3 :P] sebez a sznájperpunim^^)
tovabba eszrevettem, hogy sima embernel sem mukodik a testreszcelzas :/ (tudom nem szabad kvikcelzast alkalmazni, es ugysem)
tovabba eszrevettem azt is, hogy hiaba van advanced medikit a LVL3as dokim kezeben... a permanent sebzodest nem gyogyitja, holott mar a skill leirasanal raizgultam gyorsba a fícsörre :DDDDD
csak ennyi :D -
lee56 #1753 Oké, tisztában vagyok vele, mit szerettél volna mondani, vágom :)
Na sikerült, végigvittem , köszi a helpet, nélkületek, lehet hogy rengeteget harcoltam volna fölöslegesen, bár valószinübb hogy még a vége előtt uninstall lett volna belőle.
Lammer: tudtommal a sebzés 3 dologtól függ.
1, milyen lőszert használsz (+ a fegyver kiegészitők pl accelerator) (ha nagyon páncélozott enemyre lősz, pl ezt a flatster-nél vettem észre először, és nem AP lövedéket használsz, akkor nagyon kicsiket sebez)
2, milyen szinten van a katonád fegyver skillje
3, milyen az ellenség páncélja, már ha van neki (amit pl egy lvl3 scout-al láthatsz is csata közben)
0-kat sebző sznájperrel meg még nem találkoztam, főleg hogy meghal akire lősz, csak 0 sebzést ír ki, lehet hogy bug. -
#1752 sracok en is tolom mar par napja(mindig amennyi idom engedi)... valamikor 20 orat ulok a gep elott, valamikor csak 14et :DDDDDDDDDDDdddddd
szal marhara tetszik a gamez... weapon rebalance mod(3.17) es a noredline modot hasznalom, 1.2es verzio mellett... sajna az experience mod nem mukodik, pedig jolenne, mert van egy lvl3as commandosom, katanaval az valami eszmeletlen ubertap :DDDDDDDDD gyorsabban mozog lassitott felvetelben mint a tobbiek normalban :DDDD igazi gyilokmasina...
most toltam le az elobb a wargotok tamadasat... hat eleg gazos volt...
az bug, hogy az egyik lvl3as sniperem mindig 0kat sebzett az egyik harcosba(mind2 sniperem lvl3 es barrett snipert hasznalok gyorsitoval meg recoil csokkentovel)??? es ami LOL volt, hogy 0at belelott es osszeesett a harcos :DDDDDDDDDDDDD btw ennyire sz*rul sebez a "nagypapa" style fegyver a wargotokra??? egyik szájborgom egy M60E3 fegyoval ilyen konstans 30-40-50eket sebzett a wargotokba :o
hat a sznájpereknek koszonhetem, hogy megcsinaltam az assaultot... ugy tatkikaztam, hogy ahol a foldgomb volt kozepen, ugye 4 fele lehetett menni. bealltam a csoporttal az egyik sarokba es egy emberrel odacsaltam a tobbi buta wargotot :D 2 sniperem meg tette a dolgat :D
folytatom tovabb... es nagyon elvezem a gamezt, regen elveztem ennyire pcs gamezt... regi nagy ufo fan vagyok, igy kozel 30hoz mar nem nagyon tudnak lekotni a klonok(megeltem par gamezt, mondjuk azt :D), de ez melto folytatasa a nagy elodoknek...
aftermathot is nemreg vittem vegig, de ez ahhoz kepest kanaan(fejelsztes-gyartas-base manag.-kutatas stb) ^^
*megy vissza jatszani*
-
BBalee #1751 Igaz, ez a játékmenet a végefelé tényleg nem normális.
De a "normális"-t arra értettem, hogy így is akarták a fejlesztők és nem egy buggal állunk megint szemben :) -
lammaer #1750 Tekerj csak tekerj. Hadd vesszen minden, csak jöjjön a végjáték :) -
lee56 #1749 Nem, ez nem normális, vagy én leszek az ha végigjáccom -
BBalee #1748 Ha mindent kifejlesztettél akkor, csak várni kell tekerd az időt max sebességgel.
Ezen a ponton én is elvesztettem vagy 20 provinciát, mert már untam a sok védekezést. Hagytam őket mert nem tudtam hogy pontosan mi van, mert ki volt nálam is minden fejlesztve. Viszont tudni akartam, hogy bug vagy normális.
És ez normális volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A kultisták egy idő után nem csak a provinciát támadták hanem a ...
Kicsivel később pedig jön egy üzenet a reticulanoktól, hogy közeledik egy ...
Aztán egy baromi hosszú -sok sok napig tartó- kutatás ami után összeálnak a részletek ...
És beadja a végső pályát, amihez már kész az űrbárka amit a WG ellen is bevetettél.
Szóval csak tekerd az időt :) -
lee56 #1747 Mien kutatás? Mindent kifejlesztettem amit lehetett
lammaer: hát nemtudom, elég gyorsan szaporodnak a cultisták, ha nem zuzom le őket, és nincs is sok kedvem 16x ugyanannak a pályának nekivágni, és ebből ráadásul 10x ugy hogy el kell fogni egyik sznájper psionic cultistát, hát az néha elég idegesítő. Ha nincs mit fejleszteni akkor minek nyomassam az időt, itt valami nem stimmel -
lammaer #1746 Fogd azt pörgesd az időt ezerrel, hagyd hadd foglaljon mindenki amit akar :) -
#1745 Előbb vagy utóbb. -
BBalee #1744 Innentől már csak a kutatás a lényeg és tényleg nincs sok hátra a játékból jól sejted :)
Csak várni kell és történik majd valami... -
#1743 Igen, majd lassan vége lesz. A kultistáknak mindig hagyj meg egy területet, különben megkapják valamelyik területedet... -
lee56 #1742 Ehh, azthittem már a játék végén járok, felrobbant a wargot ürhajó, de nemigazán tudom mit kell csinálni. Semmi uj fejlesztés nincs, a cultisták utolsó területét is befoglaltam, erre szétszóródtak a föld különböző területein, aztán kezdhetem előről a hódítást . Bónuszként a starghostok folytatják a portyázást, igy nem "unatkozom", pontosabban mégis, ez már kezd nagyon untatni. Valaki aki végigvitte meg tudná mondani mit csináljak, és mennyit kell még szenvedni a játék végéig, ha egyáltalán van vége -
#1741 Off:
Tessék az Afterlight fórumban (itt) szavazni, hogy melyik legyen a banner...
Köszi. -
#1740 Hát ha redukálják a WC-k számát, akkor mi lesz a kihívás a játékban???
Inkább legyen minden tereptárgy wc, és akkor nem csak az ellenséggel kell majd megküzdeni, hanem a wc-kből való kijutással is... -
#1739 Hát igen, egyenlőre 18 advanced weapon factorym van, most épül még 5, de ez is nagyon kevés... -
#1738 Én amikor már a vége felé jártam sohasem a nyersanyag volt a gondom hanem hogy sok időbe tellik legyártani bizonyos felszereléseket. -
#1737 Néhány napja meg egy lesérült drone-t raktam vissza a device-ok közé és azt is megduplázta, bár ezt eddig nem sikerült többször eljátszani, talán jobb is. Így már van 4 droneom, most gyártom 5.-et. -
#1736 Jah meg a vécék számát is redukálják ha lehet :) -
BBalee #1735 Remélem, hogy a finomítások során a többféle MAP problémáját is megoldják. Ez volt az egyetlen, ami nagyon bosszantott a végigjátszás során.
Mellesleg nekem nem tűnt fel, hogy körökre lenne osztva a taktikai rész.
Vagy az igazi elődökre gondoltak, mint pl.: az Enemy unknown, TFTD? -
#1734 A PC Dome-ról:
2006. október 25.
UFO: Afterlight februárban
Madrac
Az Altar Games bejelentette, hogy sikeres stratégia-szerepjáték keverékének harmadik darabja az UFO: Afterlight február 23-án kerül majd a boltokba. Szokás szerint egy körökre osztott taktikai részben játszhatjuk le a csatákat, míg a nyersanyaggazdálkodás egy másik felületen történik. Természetesen tovább finomodnak a dolgok most is, új szerepjáték és stratégiai elemek jellenek majd meg.
-
#1733 Hát igen, lehet ezzel vitázni, de az alap ember fegyverek jobbak, mint a később kikutatható idegen fegyverek - vagy legalábbis annyival egyáltalán nem jobbak, mint amennyire elvárná az ember... -
BBalee #1732 Hmm...
Nem gondoltam, hogy ilyen nagy ez a bárka, ráadásul nem hoztam elég lőszert. Majd az ellenség fegyverét használom, van két technikusom aki képes rá.
A két sniperrel nem lesz baj, nekik nem kell sok muníció de az M60-asokat sajnálom. Még szerencse, hogy mindkettő fegyverbe 7,62-es kell. WG-s bateriből meg elég sok van, és a két pszichocsajnak se kell semmi, mert ők az "agyukkal pusztítanak" :)
Ez azért elég gagyi, hogy egy felspécizett M60-as sokkal jobb, mint az elenség plazmastukija. Nembaj, már nincs sok szektor hátra ... -
#1731 Mindenki mindenkinek az ellensége... a végén majd elmondja, hogy miért, hogy mindenki csak... -
BBalee #1730 Háát!
Még az uninstall is bug-os :) ugyanis egy uninstall után rögtön fel is telepítettem, de a patch-et már nem volt hajlandó
felrakni, mert azt állította hogy már egyszer felraktam :)
Sebaj. Újabb uninstall, majd a regedittel kitöröltem minden bej1zést amibe az Aftershock szó
szerepelt.
Így az install után már fel tudtam rakni a patchet is.
A jóhír, hogy végre sikerült feljutnom a WG hajóra programelszállás nélkül :)
Fura hogy a WG és az SG egymás ellen harcolt az egyik szektorban ez normális?
Az ellenségem ellensége a barátom, vagy mégsem ... -
#1729 -
BBalee #1728 Igen több bogár rohangál a progiban, mint egy kollégiumban. Az egyik legviccesebb az volt amikor legyártottam az első dront -vagy 5 napig tartott-, majd nem az emberek közé tettem hanem az inventoriba. Csak mérnök tudta "használni" ugyanúgy a kezében tartotta mint egy puskát :)
és a küldetés végére egyszerűen eltűnt gondolom, mert kilőttem minden tárat :)
Később jöttem csak rá, hogy ez egy új egység lesz az emberek között és nem kell telepíteni mint az aknát :) -
BBalee #1727 Többször is megpróbáltam de semmi.
Úgy is, hogy a földön csinálok előtte egy két küldetést de az eredmény ugyan az: Desktop. :(
Pedig már biztos nincs sok hátra.
Majd holnap csinálok egy uninstall/install párost és úgy is megpróbálom hátha. -
#1726 Úgy néz ki, hogy ez egy különösen bugos pontja a játéknak. Nálam nem fagyott ki, de nem lehetett tovább menni, mert nem jelentek meg a választható küldetések az idegen hajó térképén. Azon a problémán segített, ha újrajátszottam az megérkezős pályát (a sikló indulása elötti mentéstől). De hogy nálad müködik-e? -
#1725 Sajna nem tudok segíteni, nálam nem lépett ki. Talán próbáld újra játszani a pályát... -
BBalee #1724 Sziasztok!
Szépen haladok az aftershockkal, de elértem arra a pontra, amikor egy űrsiklót kell felspécizni és az ellenséghez kell elmenni vele.
Meg is érkettem, minimális ellenálással találkoztam a hangárban. Amikor a küldetés teljesítettnek veszi nem a földön hanem az idegen járművön vagyok és a föld helyett azt a szívszerű valamit látom.
Namost a csaj a videóban megmutat 3. pontot ammi az idegen jármű gyengéje lehet és azt kell megsemmisíteni, de amikor jószerencsét kíván azonnal kilép a windowsba.
Ezel a jelenséggel gyakran találkoztam, de sose volt ilyen makacs és miután újraindítottam a gammát egy load után mindíg továbbment, de most ez nem segít.
Másnál is volt hasonló? Mit lehet tenni? -
#1723 Hát igen, de ez azért egy könnyen elviselhető és kihasználható bug. -
#1722 HI all! Újra itt, megint rászántam magam a gamera. Most superhero szinten tolom és így már sokkal élvezhetőbb. Meg csak a mutánsokat és az alieneket támadom meg, így sokkal gyorsabban be lehet venni a Földet. Kb. másfél hete gamelek és már majdnem az egész az enyém. Viszont a sok bug mellett felbukkant egy újjabb. Ha pl. egy personal cloakot rakok rá egy medium páncélra és az egy olyan emberen van akinek nincsen scout képessége, akkor a game összezavarodik. Ez abban nyilvánul meg, h. szabálytalanul el kezdi sokszorozni a páncélt és a rátett add-ont, először csak 1 példányban csinálta ezt, de mikor 2× is eljátszottam akkor már 5 medium páncélt gyártottam le 1 kattintással . Ez még jó is lenne (bár már minden emberemnek volt páncélja), de elég idegesítő bug. -
lammaer #1721 hááátt... ha úgy lesz nálad is mint nálam volt (1-2 naponta eljátszotta ezt a fekete képernyőt) akkor jobban jársz a nyálazással :) -
lee56 #1720 Bakker, most akkor válasszak, vagy feltelepitem ujra a gamét kb 5perc alatt, vagy végignyálazom ezt a pár 1700 hsz-t, azért köszi a segitséget -
lammaer #1719 Határozottan emléksz em, hogy valamit a config fájlban át kell irni talán 0-ra, és akkor megint alapfelbontással indul a játék és látsz mindent.
Emlékszem, nekem sokszor volt ez a hiba, és ezzel mindig vissza tudtam hozni (ha ennyiszer újra kellett volna raknom, biztos kivágok mindent a kukába).
Biztos le van irva hátrébb, bocs hogy nem tudom a konkrétumokat (régen volt). De 100% van megoldás rá itt valahol. -
lee56 #1718 Hüha kezdek lámulni, erre nem is gondoltam
Codecet viszont nem raktam fel azóta, szal, még mindig nemtom mitől csinálja ezt, egész idáig, szinte bugmentesen ment.