Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Igazán megcsinálhatták volna valami logikusabbra is, pl. támadás elõtt szólhatnának, hogy cultist összeesküvés nyomaira bukkantak, ami felkelés kirobbantását célozza meg, ha elfoglalod a területet, tényleg küldöd a katonákat, igen/nem.
Remélem azt nem gondolták komolyan, hogy a játék hátralévõ részében a gondosan kiépített bázisaimat foglalgatom vissza, csak hogy elõlrõl kezdhessem megint. Inkább hagyom az utolsó cultist bázist, elõbb-utóbb csak megmutathatom nekik, ki is az igazi istenük<#eplus2>#eplus2>
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
A halál csupán a kezdet...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Elfoglalok egy cultist területet õ valami fojtán ammi persze jól bevan védve elvesz négyet tölem!
1. Mission-t megkap, megnéz, nem tetszik (pl. írtsd ki a terület lakosságát)."Refuse" gombot megnyom.
2. Laputát arrébb visz, idõt bekapcsol (mindegy, hogy meddig).
3. Idõ stop, elõzõ területre kattint. Ilyenkor kigyullad a "Mission" gomb. Ezt megnyomva a gép újrasorsolja a küldetést.
Ezt addíg lehet ismételni, amíg valami olyat nem dob, amiben menteni vagy mutánst / szürkét írtani kell.
Kíváncsi vagyok, másnál is mûxik-e?
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Esetleg megpróbálhatsz valami közbensõt, ahol még van néhány "élõ célpont" - ezt nem tudom...
A megoldás az, hogy újrajátszod a bevezetõ pályát az anyahajóról. Nekem legalábbis segített. Remélhetõleg van mentésed a hajód kilövése elöttrõl...
????????
Nekem akkor ment üres kézzel az uj küldibe amikor az elõzõ küldi végén nem vettem észre hogy a kezében lévõ fegyvert letette a földre mikor kezébe vette a mediKit et...
És sajnos az a fegyver el is veszett..
még a bázison sem találtam .
Szerencsére volt másik ugyan olyan kiegészítõkkel..
Nek olyan gondom is volt hogy a Death of plilar vagy mi a neve egyszerûen nem volt a küldiben
és muszály voltam feladni a küldit erre olyan lett a terület amire nem ad új küldit és az ellené lett..:S pedig esélye sem lenne.
most várom a második hajót a tábornokl már megvan..
Mellesleg ha valaki eljut a Warp Rife-ig akkor már nincs ellenfél a játékban..
Messzire lõ nagyot sabez és mindenkire hat..😊
jah még egy észrevétel van egy gránát azt hiszem EPM a neve
baromi jó mert erõs csak éppen az emberem aki super heriotic a dobásban enem tudja olyan messzire eldobni hog saját magát ne sebezze..😊))))
Ha különleges eset, gyertek megnézni még most, mert hamarosan pénzt kérek érte... 😊
nem mintha 3 zsoldossal nem tarolnék ugyanúgy mindenkit, csak jobb szeretem, ha mindenkinél van valami 😛
Ezek szerint egy különleges esettel állunk szemben, mert eddig ezzel a problémával még senki sem jelentkezett.
Milyen nevet adnál ennek a betegségnek? :-)
A másik, hogy minden compose után csinál egy bejegyzést a glossary-ba (berakja a compose-olt fegyver leirását) már tele van XM8-asokkal meg ilyenekkel...
Amúgy én sem tapasztaltam, hogy kivette volna a kezembõl...
Engem az idegesit, hogy compose utáni küldi végén kiveszi a kezemböl a compose-olt fegyvert (aztán megyek üres kézzel)
Remélem nemsokára vége a játéknak, kezd rohadt unalmas lenni 😛
1 x volt nekem is hogy csak az egyiket használta de már nem tom miért
azt hiszem ha kiveszed a lõszert mint a két fegyverbõl és ujra töltesz akkor már jó lesz
de próbáld ki ...
Mindazonáltal programhiba volt - egyszerûen lemaradt a küldetés a térképrõl...
"Csak" újra kellett játszani az utolsó pályát.
A halál csupán a kezdet...
Fent vagyok az ellenséges hajón, megvan az elsõ gyõzelem. A fõtudós eligazítást tartott, most küldetésre kellene mennem, de nem tudok sem területet kijelölni, sem akciót indítani, de még az idõt sem tudom bekapcsolni. Csak a szakaszt tudom cserélni vagy felszerelni. Van valami oka ennek, vagy megint egy bug?
Sajnos azt már nem hagyták benn bugnak, hogy a pozitív talajdonságok megmaradjanak azok után, hogy kicserélted õket... kár, pedig milyen szuper cyborgokat lehetne csinálni...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy kérdés: használ már valaki puskára szerelhetõ lézerirányzékot? A leírása szerint kell hozzá sniper képzettség, de ha felteszem a fegyverre, akkor azt odaadhatom bármelyik emberemnek, és a követelményekben sem szerepel semmi.
Egy új emberemet küldtem harcba az elsõ ilyen fegyverrel, és olyan pontosságot hozott, mint egy mesterlövész. Most nem tudom, hogy a karakter ilyen profi, vagy a fegyvere...
Egyébként ilyen 4ezresket sebez többnyire Sonic gunnal. De iszonyat jó egy ilyen drone. Beküldöm gépûgyúval szétszed mindenkit, lesérül akár 10%-ra, gyorsan visszahozom a fõ csapatomhoz és a szerelõm egy(!) szereléssel visszatolja 100%HP-ra <#vigyor>#vigyor>
-tRs-Landor
Egyébként volt egy küldetés, amit kb. 4x kellett elkezdenem egy milicista miatt - merthogy jönnek ám segíteni akkor is, ha a saját csapatodat küldöd, de ha meghalnak, akkor buktad az akciót. Ez a segéderõ meg egymaga próbálta megállítani a támadó hadsereget, és mire a katonáim odaértek volna, már csak a "Mission failed" fogadott.
Ugyhogy nekem eddig nem jöttek be a védelmi épületek
A Secret Service +6 Knowledge-t ad, de csak védelmi célokra (vagyis az építésben, termelésben semmit sem jelent). Magasabb Knowledge esetén kisebb az esély arra, hogy egy tartomány átálljon az ellenséghez.
-tRs-Landor
Ha jól emlékszem, nekem 10-12.szintû embereim voltak az idegen hajó befutásakor, nekik nem okozott különösebb gondot a látogatók megfelelõ hangnemben történõ üdvözlése...
Nem árt az se, ha erõs fegyvereik vannak, meg ilyenkor már az AP lõszer is alap.
Most pedig elkezdem hajtani a cultist-ákat, aztán meg mindjárt itt az 1. alien hajó! Egyébként kb. mire számítsak? Mehetek ezerrel vagy ne bizzam el magam? És a hajón kell majd harcolni vagy valamelyik bázisomon?
Így jár az, aki belép két M60-as kereszttüzébe. Kb. onnan szállt fel, ahol a hullák hevernek, szép ívben átröppent a fél pályán, majd pár méter magasan nekicsapódott a határnak. Látványos trükk volt...<#vigyor3>#vigyor3>
És "egylövetû" volt a fickó, vagy azért még újra tudott tölteni?
A rakétavetõsök valóban nagyon köcsögök, jobb elkerülni õket... vagy még idejében fejbelõni...