Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
ha jol tudom még nincs globalchat
cataflam02
Hol találom a közös chatet a játékban ?

One more story

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Csináltam egy képet a karakteremrõl, szerintem jó lett! 😊

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

TDC Geronimo
Ezt a pimp lila kardot hol lehet megszerezni meg mibe fáj? :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

2 hónap móka mindenképp van benne, tehát egy single játéknál hosszabb, szerintem az árát megéri. Hatalmas elõnye, hogy nincs havidíj. Azt, hogy mikorra unható meg, változó. nekem az összes ismerõsöm (velem együtt) visszatért a wow-hoz, mert a GW2-ben 80-on nincs mit csinálni, lévén nincs máshol end contentnek hívott tartalom. 80-on a maxos geart hamar össze lehet szedni, ha nem szereted a wvw-t akkor max altozhatsz.

Running
Szerintem egész jó a sztori, és az elején még eléggé variálódik is attól függõen, miket választasz. Szóval nem világmegváltó, inkább kellemesnek mondanám.

😊 Értem köszönöm. Azért a 12 E elõtt még rá kukkantanék 😊 Hamar kiderül, ha nem lesz hosszútávú 😊 Vagy fordítva. A story am mennyire hangsúlyos? Mert a Star Warsban nekem nagyon tetszik és jól eltalálták, a WoWban viszont valami förtelmes, nem is figyeltem rá.
Az elsõ kérdésre nem is válaszoltam. Kipróbálni nem tudod. Volt kipróbálási lehetõségnek egy hétvége, de már nincs. Lesz az biztos megint, és biztos lesz majd trial is, de nem mostanában.
Maximum egy ismerõsöd kölcsönadja az accját és kipróbálod. De amit írtam elõbb, azt azért írtam, mert nagyot nem csalódhatsz, csak ha tényleg céltalan leszel.
Így elsõre azt mondom nem csalódnál, de hosszabb távon nem tudom hogy megunnád-e, mert nem az a "megunni való" MMO. Rengeteg dolog van a játékban, és ez a játék egyik legnagyobb erénye. Sõt nálam az alap harcrendszer, effektek, is annyira szórakoztatóak, hogy a repetitív farmolás(legendary fegyverekhez azért ez kell) is érdekesebb mint a többi MMO-ban. És itt fõként eventeket kell farmolni, ahol ugyanúgy oda kell figyelni még több hónap után is. 😉
Amúgy itt a farmolás sem annyira erõteljes, inkább az hogy mi az amit el szeretnél érni, vagy hogy mi szórakoztat legjobban. És itt van az egyik pont, amikor bele is unhatsz az egészbe, mert nem találsz magadnak valós célt, amit el szeretnél érni, és csak vetõdsz ide-oda. De ezt kiküszöbölhetõ azzal hogy a guild tagokkal együtt kitûztök egy célt. Ha az nem szórakoztató, akkor semmi. 😊

De eleve több hónap játékidõvel rendelkezik csak a PvE ha azt nézed, munka vagy suli mellett. Ez a több hónap rajtad függ, ráérõsen év is lehet vagy több év, fõleg ha azt nézzük hogy hónapról hónapra bõvül a PvE elég szépen.

Egy kis GW2-es világnézet: Itt nem a gear stat az ami számít hanem a kinézet, pl. egy legendary fegyver statja semmivel sem jobb, mint egy 80-as fegyveré. Ezt a nézetet képviseli a játék, PvP-ben is. Nincs stat különbség, csak jó-rossz build, na meg persze te magad, hogy mennyire vagy jó, mert itt a reakciódon, a HELYES reakción múlik minden!

Ja és még alig beszéltem a játékról, szinte semmit sem mondtam el róla. 😊 Nekem megérte, ha kicsit fel is függesztem akkor vissza tudok térni, és nem hátrány ha kihagysz pár hetet/hónapot. Szóval nem kötelez a játék semmire sem.
Sziasztok!

Van arra lehetõség, hogy kipróbáljam vásárlás elõtt a játékot ? (14 days trial hasonlók? ) Eléggé bejön, viszont sok MMO-val jártam már úgy, hogy pár nap/hét után meguntam. ( Wow, Lotro) Jelenleg az SW TOR-ral játszok, eléggé tetszik, fõleg a storyline miatt. Viszont videók és infók alapján a GW2-vel is tennék egy próbát 😊
Én azzal fogom meg vagyis lassítom ha menekül valaki.Crippled.
Mióta elkezdtem Mesmert semmi másik class nem érdekel.Spvp-n lazán 1-3 bennt vagyok,WvW még nem voltam vele.Sz.tem táp nagyon😊

DummyBoy
Különben sem értem mit jönnek ilyen olyan szar pár milliós játékokkal ... Majd ha valamelyik lenyomja az Angry Birdst akkor lehet jönni vetélkedni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

sosem értettem minek ilyen dolgokról vitázni, melyik játékból mennyit adtak el és miért, kit érdekel?
ha valaki azért játszik egy játékot mert azt sokan megvették, vagy többen játszanak vele mint egy másikkal, tegyen úgy( bár ezek szvsz divat playerek, de ha ezt élvezik).
egy egyszerû kérdést kell magadnak feltenni, élvezed a játékot?
ha nem akkor minek játszol vele? és ha nem játszol vele mit érdekel hogy más játszik vele? játssz azzal amivel te szeretsz, nem kell itt inkvizítort játszani.

na, lehet kicsit eltér a témátoktól, de ez így kijött

én nem rég óta játszom, és nagyon élvezem a játékot 😊

Szaruman
Azért a skyrimban inkább 500 óra van, mint 50 (legalábbis nekem). A dlct meg le lehet tölteni innen-onnan 😄
Persze a dolog ott bukott el a csávó részérõl, h a 2 játékot nem lehet összehasonlítani, más játékélményt nyújtanak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

- pve részhez még annyit: 45-ös szinten egy skill pontért folyó harcban a 47-es mobnak 3 ütés voltam (klónostól, mindenestõl), 49-es szinten leszintezve (48-ra talán) simán ölhetõ volt

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- most erõltetem a mesmer húzását, olyan 42-es szinttõl kicsit megemberesedett (bár akinek mesmer volt az elsõ 80-as karaktere az szerint kiherélték a kasztot és én hiszek neki)
-- én a pve részt is inkább wvw-n tolom (20-as szinttõl már az XP is jobban jön ott) szóval a példák ezért fognak wvw-rõl szólni. Traitbõl kiraktam azt, hogy guruláskor is jelenjen meg egy klón, utility skillbõl pedig kaptak a klónok +50% HP-t és +condis ruhát próbálok rárakni. GS-el a 3-as, 2-es (így elvileg azt a klónt fogja a mob támadni) 4-es (5-ös GS skill az ellök) majd gurulás során nagyon gyorsan lent van a 3 klón és 1 mobbal idõvel õk is végeznek ha nekem közben más dolgom akadna (körbe futkosás, gyûjtögetés, másik mob / játékos). Õrszem (sentry) sem okoz gondot akár csak a GS skilljeit +3 klónt használva. Borderlandok kentaurjai (térkép jobb felsõ részén vannak) rendszeresen engem támadnak a klónok helyett, azok elõl futkosás. Ha megvan a 30 kentaur akkor a megjelenõ veteránt is le lehet szedni kis odafigyeléssel (meg sok futkosással)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nekem használt accountom van. Vásárláskor elkértem a tulajtól a DVD-t, benne van minden, kódtól kezdve minden szír-szar papírig, stb. Átírattam az e-mail címet is. Ha meg valahogy visszaszerezné - amit kétlek - akkor is tudnám igazolni hogy ENYÉM a játék holott valójában az övé volt, mivel õ vette meg... én csak cseréltem vele... 😊

Running
Arra gondoltam Trollface, hogy hagylak érvényesülni, hátha... de produkiód után arra jöttem rá, hogy egy értelmetlen troll vagy, akivel még normálisan vitázni sem lehet, csak hergeled a többieket, így eltávolítottam a hsz.eid. Viszát, sok sikert egy másik topikban!

frango
Figyelj, ha akarja vissza tudja szerezni. Az ilyen adás-vételeknek meg van ez a rizikója. Szerintem inkább vedd meg legálisan, így nincs semmi félni valód. Én mindenkinek mindig azt mondom, hogy soha ne vegyen "használt" accot.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

cataflam02
Erre senki ?

One more story

frango
Egyértelmû, hogy direkt csak kötekedik, mert unatkozik. Most ezen a témán megint ellehet napokig/hetekig. Nem kell rá reagálni és majd megunja a magával való kommunikálást.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

nem hozta reggel anyuci ágyba a kakaót😊 sztem ennyi a baja😊

Nem vagyok wow-os mindössze életemben 2 hónapot ha játszottam vele 😊 nem nyert. Hype mindenek van és minden túl van hype-val. De mond mi az ami ekkora frusztráció okoz neked. Gyere mesélj vagy keresek neked egy pszichológust? Mert azt látom, hogy te itt valami sértettséget akarsz levezetni a gw2-ön és annak a játékosain.

Mi húzott fel ennyire?
Szövegértés és értelmezés egyes fiam leülhetsz.

"Skyrim konzolt átirat mégis tarolt tavaly." - Erre írtam kérek számokat ha lehet, mennyi is ment el pc-re ebbõl a játékból.

Tudom most elevenedbe tapostam mert a kedvenc játékod, de lásd be nem több mint egy szaros single amit hûdé fasza meg minden végigtolsz egyszer, kétszer, aztán felteszed polcra és annyi. Ad kb 50-60 óra szórakozást, amíg végigviszed az összes küldetést, storyt stb... De semmi több nincs benne. Nem mondom, hogy rossz játék, de nem összehasonlítható egy mmo-val, még egy fps-el sem, mert abban ott a multi lehetõsége.

A dlc-rõl meg annyit ha te szeretsz 5-10k-at perkálni 10 órát ki sem tevõ tartalmakért rendben van csináld. A dlc a világ legnagyobb faszsága, és a lehúzás teteje. Ergo nem kell rendes kiegészítõket csinálni, minek ott egy dlc berakok valami röhejes dolgot aztán viszi a nép, mint a sims-es ruha pakkok meg egyebek.

Amúgy meg minek jársz ide fikázni, ha nem érdekel a gw2 akkor minek jössz ha nem azért, hogy egy jót torllkodni. Ha annyira skyrim fan vagy mehetsz skyrim fórumba ömlengeni ennyi szerintem, itt senki nem kíváncsi már a torllkodásodra. Részemrõl nem etetlek tovább, kár hogy itt nincs trolltalanitok gomb.

cataflam02
Van itt olyan akinek vett vagy cserélt GW2 accountja van ?
Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet elkerülni, hogy visszalopják ? Értem itt arra, hogy írnak supportnak stb..
Vagy felejtõs ? és ezt nem lehet elkerülni ?

One more story

Töröljétek ennek trollnak a hozzászólásait pls!
DummyBoy
Game of the Year (abbreviated GotY) is a title awarded by various magazines, websites, and shows to a deserving game.

oké ...

DummyBoy
ja, nekem ez tetszett a legjobban: "game of year......... (mert vmi game magazin azt mondta....)"

fészpalm ...

Running
Szerintem egy álregnek magyaráztok...

Köszönöm a válaszokat. Tehát elmondható, hogy a klónok pve-ben semmit nem érnek, maximum a WvW-ben érdemes használni õket. Akkor lehetne igazán az 5-ös gombon is az elõhívásuk ha már szinte semmire nem jók. 😊

Amúgy igazából legalább damage bónuszt adhatnának, mert én nagyon szeretem a mesmert eddig bár még alacsony szintû a karakterem, de nem egy dps bajnok. Sõt talán a legkisebb dps-el rendelkezõ kaszt elsõre szerintem. Ergo ha mondjuk a sebzésem 10%-át igazán kitolhatnák, vagy akkor legalább pve-ben üthetnénk a mobok legalább 60%-al a klónokat bár egy 50%-ot is elviselnék a jelenlegi 0,1%-hoz képest.

Talán egy kaszt van ami kisebb dps-t tól, az a bunker buildos guardian, de azt meg legalább nem lehet megölni, mert egy championt is kivédekezz egymaga 😊

Amúgy még egy kérdés, csak én érzem úgy, hogy az aoe-t kissé/(jelentõsen) nerfelni kéne WvW -ben. Mondjuk mintha azt olvastam volna, hogy az anet tervez ilyet a közeljövõben.
Mephike
Álljunk meg egy szóra, ahogy azt anno Grétsy és Vágó mondogatta... Dobálózunk itt eladási számokkal, hasonlítgatunk itt más játékokhoz, próbáljuk megmagyazázni, hogy mennyire pocsék ez a játék, vagy éppen a legkirályabb mióta játék megjelent a számítástechnika történelmében, stb...
Nem kell ide mese és elméletgyártás. Kipróbáltad a játékot? Ha igen és tetszett, akkor hetekre lefoglalt, vagy véglegesen, vagy ha nem véglegesen, akkor hosszú napokra. Ha hosszú távon tetszik, biztosítva van a szerver ellátottság? Igen, hiszen még a GW1 is mai napig mûködik. Fejlesztik, csiszolgatják a játékot? Igen, lásd a különbözõ updateket. Tökéletes a játék? Nem, vannak hibái, amit vagy át tudsz lépni, vagy itt tekered a kis malmot egész nap a fórumon, és magyarázod, hogy "nincsendgame".
Ennyi, nem kell ezer oldalon keresztül ragozni a dolgokat. Vedd meg, ezzel 100%, hogy nem döntesz rosszul (fõleg, hogy most már használtat accot olcsón lehet kapni), és próbáld ki. Ha bejött élvezd a játékot, hiszen ezért vetted, ha nem, akkor add el, de ne ide írd le ezerszer, hogy mennyire nem jött be neked, egy komment után is képesek vagyunk megérteni, amit tiszteletben is tartunk... Köszi.

DummyBoy
Ha a klónok 50%-ot sebeznének, akkor csak Mesmer lenne a játékban xD

A klónok (Amik ugyanúgy néznek ki mint te ...) nullát, vagy alig sebeznek, esetleg asszem kondikat tudnak felpakolni és Shatterelni lehet õket ...

A Phantasm-ok (áttetszõ cuccok ) tudnak sebezni csak komolyabban.

Igen a "klónok" szinte semmi sebzést nem osztanak ez kis szinten 0 és 1-2 ütést bírnak aztán pukk 😊 Arra használhatóak, hogy rárobbantod az ellenre.
Illetve egyes fegyveres (azt hiszem a botos) klónok támadásai buffolnak barátot és condit raknak az elllenre.
Kicsit visszatérve a gw2-re lenne egy kérdésem. Akinek van mesmer karaktere az segíthetne nekem egy kérdésben.

Van ugye a mesmernek az illúzió idézése a gs fegyver esetén a fegyver skilleknél a 2-es és a 4-es skill. A 4 skillel egy átlátszó illúziót idézek ami pörgõ csapásokkal sebzi az ellenfelet, ez rendben is van mert szépen kiírja, hogy mennyit sebzett. Na de a 2-es skillel idézet illúzió ami ugyan úgy néz ki mint a karakterem az ellenfél szemszögébõl, na annál a sebzés amit kiír nulla. A kérdésem az lenne, ott tényleg 0-t sebez az illúzió vagy csak a kiírása rossz?

Mert ha tényleg nulla a sebzése, akkor az igencsak fölösleges skill mármint pve-ben. Mert amint én tapasztalom a mobok, sebészi pontossággal szúrják ki 98%-ban, hogy melyik karakter is a valódi és nem az illúziót támadják. Mondjuk WvW-ben ugye még használható de, hát ott meg egy illúzió nem húzza túl sokáig egy vagy max két csapás.

Ha tényleg nulla a sebzés akkor ez nagy kicseszés, igazán sebezhetné a támadásim 50%-át legalább.
Jó példa amit írtál. Én is vettem mostanában AC3-at, FC3-at, Borderlands 2-õt is, de ezek egy idõ után kifújnak és kész, az ember a polcra teszi õket. Lehet ez után én sem fogok venni ilyen játékokat, pont ez miatt amit írtál is. Nem kínálnak hosszú távú szórakozást.
Bár ezeket be lehet szerezni sokkal olcsóbban is(pl. 4000 Ft), mint 10 000 Ft, de igaz, ami igaz.
Nem vártak 5 milliót. 3 millió eladott példánnyal számoltak, az pedig teljesült. Nem tudom, honnan szedted a skyrim eladásokat pc-re de kíváncsi lennék egy számra, de vond ki belõle az összes konzolost, majd jól meg fogsz lepõdni. De mint mondtam ne konzolos játékokkal hasonlítsd össze.

A konzol portokat meg hagyjuk kérlek. Vannak jobban sikerültek, de az csak erõsíti a szabályt. Ergo egy tipikus konzol port esetén, szar az irányítás, mert nem egér + billentyûzetre tervezték. Irdatlan a hardver igény, mert nem optimalizálták csak a konzol hardverra, stb...

Te õszintén most single játékokkal akarsz összehasonlítani egy mmo-t. Amúgy én pénzt nem adnék egy olyan játékra amit egyszer végigtolok kb 20-50 óra és megy a levesbe, fõleg nem 10-20 ezret. Mert minek játszanál ismét a skyrim-mel ha egyszer már végig játszottad. Egy jó stratégia az más, de egy single rpg, lövöldözõs vacak.

"Vicces aion nak van 3 milla playere..." Van persze miután free lett, aztán pár hónap és megint a kutya sem fog játszani vele. Tudod egy fizetõs mmo deklarált bukása/halála az mikor fizetõsbõl free to play státuszba teszik.

Nem tudom miért akarod temetni a gw-t, anet-et, ncsoft? De tudod sajnos/hála égnek tények nem téged igazolnak. Amúgy meg a neved sokat elárul trollololololo.....
próbált már valaki amcsi szeróra transferelni ? nagyon nagy a ping? 😊

aukciós ház/mérleg jel a térképen
csokicsiga
Sziasztok!
Vettem egy kardot, és azt írja, hogy valami Black Lion Trading Company -nál tudom átvenni ?
De, az hol van ?
Mert nem értem ezt.
Elõre is köszi, aki tud ebben segíteni !

\"Hess innen troll.\"

Ez az android felbasz..... Sorry ha kicsit gány..... <#nemtudom>

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Vicces aion nak van 3 milla playere. B and S meg nem lett akkora siker.. Majd pont egy cikket veszek alapul. Nem vitás fel fejõs cow,de westet kiszervezték. Blúz útánna.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Meglett a Plush Griffon. 😊

A Tixx insta sztem egész jó, bár elég nehéz ajándékokkal ellátni a világot az már most látszik.
Sziasztok!
Desolation szerveren keresnék aktív magyar klánt. Ragnus.8102 néven vagyok elérhetõ

Köszönöm ha segít nekem valaki😊

Sziasztok Kellemes Ünnepeket
cataflam02
Valakinek nincs egy feles GW2 accountja ? 😄 adok érte egy Catas wow accot.

One more story

Továbbra is hülyeségeket irkálsz....
Ezt olvasgasd!
1 magazin kiáltotta ki. Többiek nem is döntöttek még. Pc mezõny elég jó volt az évben. Hitman konzolport jó duma. Skyrim konzolt átirat mégis tarolt tavaly. Egy mmo nincs egy ligában ezekkel. 2-3 mill hát a fanok meg 10 ,et vártak. Anet meg szerintem 5, õt. Akkor értem NCsoft west eladását és kiszervezését. Rosszul megy a szekér.

TDC Geronimo
Évek óta ez az elsõ olyan MMO, ami nem ürült ki az elsõ 3 hónap után. Semmivel se látni kevesebb játékost, mint az elején, sõt... Én szüneteltettem a játékot most 2 hónapig kb, de 1 hete újra elkezdtem játszogatni és rengetegen vannak WvWben is és PvEben is. Szerverstatust is nézegettem és EUba volt 3 medium szerver a többi mind high meg full. Ugyanez US szervereken is. Nagyon is sikeres lett és nem is véletlenül. Január-februári nagy frissítésekre kíváncsi vagyok, de nagyon tetszik a játékba pl az is, hogy 2 hónap kihagyás után simán mindenféle hátrány nélkül vissza tudtam jönni játszani és élvezni az elsõ perctõl fogva. Máshol a hatalmas gearkülönbségek miatt teperhetnék napokig/hetekig mire élvezhetném megint a játékot.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Tökéletes leírás, annyival egészíteném ki, hogy a mmo-knál a szerver telítettség állapota, illetve a szerver összevonások jelzik egy játék állapotát, úgy ahogy. Egyébként szerintem egy 4 misi simán elment a játékból. A szerverek is általában csutkán vannak, és ez csak javulni fog, ahogy fejlõdik a játék, mivel ugye nem elõfizetés függõ a játék.

Nem akarok vitába szállni, de nézzünk egy két dolgot meg kicsikét. Nem tudom miért akarod mondjuk a gw2-t konzolos játékokkal összehasonlítani. Halo 4 nincs is pc verziója, kizárólag xbos360.

Amúgy a gw2 szeptemberben átléptem a 2 millió eladást. Ide évre ncsoft/anet 3.1 milliót akar eladni idén (2012) szerintem ez teljesült. Igaz ezzel sehol nincs a konzolos játékokkal szemben amikbõl 10 milliós számú dobozos verzió is fogyhat.

vgchart 2012 itt lehet eladásokat nézni, de ne feled ezek csak kizárólag dobozos kiadások. Az elektronikus vásárlások nincsenek benne, pl a steam és egyebek sem.

Ez olyan amúgy mikor jönnek a 20 millió, 50 millió wow elõfizetõvel. Igen ennyi accot csináltak és ténylegese mennyi játékos is van. Például ott a World of Tanks, van kb 500k - 1millió reg eu szerveren, de valójában van körülbelül 80-100k játékos aki belépeget idõnként. A stabil játékos bázis pedig kb 40k-ra tehetõ, akik úgymond gyakrabban feltépegetnek, nem havonta egyszer.

Nem azt mondom, hogy a gw2 game of the year vagy akármi, de az mindenképpen elmondható, hogy sikeres mmo-kat tekintve pedig mivel a wow külön ligában játszik simán arany érmes idén. De ha a pc-re írt játékokat nézzük akkor ott simán elképzelhetõ, hogy game of the year. Konzolos cuccokkal és azok sokszor/majdnem mindig harmatgyenge pc portjaikkal meg nem lehet összehasonlítani meg értelmetlen is szerintem. Eladás számban semmi de semmi nem veri meg a konzolos játékokat, ugye ott elégé necces és nem egyszerû illegális változatokkal játszani. Mellékesen ha meg darabszám akkor a mindenkori game of the mankind az angry birds. Annyi játékosa soha semminek nem lesz az életben mint annak, attól neked biztos tetszeni fog az angry birds?

Saját kategóriájában biztos dobogós ebben az évben. De ez nem mond el semmit a játékról, mert attól mert 10 milliárd légy szereti a szart nem biztos, hogy neked is tecceni fog. Attól mert nekem neked tetszik valami, nem biztos, hogy másnak is fog. Attól mert game of the year valami nem biztos, hogy tetszeni fog a vásárlónak, mert ugye a 10 milliárd légy esete.

Amúgy sajnos nincs adat az aktív játékos számról, nincs adat a pontos eladott darabszámról sem (digitális+dobozos), de ezt minden cég fõleg az mmo-k szeretik titokban tartani. A wow-rõl sem tudja senki mennyi a valódi aktív játékos szám, soha nem is fogjuk megtudni amíg az 0-ra nem csökken, és ez így lesz/van midnen mmo-nál.