63345
-
#57559 Nos, akikkel játszom pont azért vannak másik szerón, mert ott nem tobzódnak magyarok ezrével (így azért kevesebb a vérnősző elmebeteg, mint HZ flottadmirális, Flotta főparancsonok, vezető bíró, Kiképzési részlegevezető, vezető tanácstag :DDD) . Mink is egy nagy nemzetközi klánban vagyunk. Asszem nagyrészt skandinávok, meg ilyesmi...
Amúgy ez a "Far Shiverpeaks" szeró. -
Kryon #57558 Piken Square-n van legtöbb magyar, "normál" népességű, wvw-re szokott sor lenni, de tűrhető. Érdekesség, hogy sok az RP-s.
Desolation-on is sok magyar van. Legfőbb vonzereje a T1-es wvw helyezés, annak minden előnyével és hátrányával. Akkor érdemes oda menned, ha mindenképp T1-ben akarsz wvw-t játszani, vagy van ott ismerősöd. -
#57557 Na úgy döntöttem nem pöcsölök használttal, szal inkább megrendeltem a dobozost. Holnap vagy holnap után hozza a futár.
Melyik szeróra érdemes menni?
-
#57556 Emailt csak supporttal,de nekik ne mond,hogy használtan vetted :D
És ha használtan veszed kérd el a cd kulcsokat is mindenképp
Használtan meg fb-n bimbigametime-nál szoktak írni, megbízhatóságról nem tudok nyilatkozni, változó -
#57555 Csáó!
Mennyibe fáj most a dobozos verzió? Valami olcsóbb hely kellene, nem ilyen 15k-s.
Valamint ha használtan veszek, account átírás hogy megy? Emailt és minden egyebet is meg lehet változtatni? -
#57554 Lent látható kb középkategoriás gépenem minden Highba/1440x900-be leesik az FPS 3-4re is. De amikor ilyen 100vs100 ütik egymást.
Szerintem jelenleg minden személyi highend PC-n akad ekkora csatánál. -
#57553 Nem, de együtt megbarátkozhattunk volna a főnökkel. Felidegesítjük, hogy kiálljon velünk, aztán te meg elkened a száját mesivel, míg én elvonom a figyelmét a haldoklásommal. Ezt addig csináljuk, míg agyvérzést nem kap és goto 10. :D Tök jó móka. -
#57552 Miért, már unod a pofám? :D -
#57551 amikor SM lord roomban mindenki összecsap... szerintem valami olyasmi okozta a japóknál az erőmű katasztrófát -
Negritis #57550 mondjuk egy telített eternal BG-hez nem tudom milyen erőmű kéne -
Negritis #57549 én olyankor csinálom azt h Thief - bow - auto atk :D
ha nem halok akkor szépen jön az xp :D -
#57548 amikor mind3 szerver egy helyen van, akkor minden lagzik. de úgy, hogy a kezdő helyen se tudsz skillt nyomni :P -
#57547 Én az egyik BOSS-nál jártam úgy, hogy elsőre szépen ment, másodikra szinte diashow. Megnéztem, a hülye gw2 felzabálta a memóriát fullra. Onnantól HDD-ről ment :D. Sajna nem az SSD-re installáltam. Na ahogy a BOSS meghalt és elkezdtek elpárologni a júzerek, szépen lement a memfoglalás és megéledt a játék. -
Negritis #57546 mit értesz hatalmas csata alatt? nekem a laptop viszi viszonylag tűrhetően 15-25 közöttivel az ostromokat, de azért ott is van h full beakad
az asztalinál már ilyen 20v20 csata is leesik 0 fpsre kb, de ez kényelmesebb :D
és ősszel valszeg frissítem is a gépem ha azután se viszi rendesen falnak megyek :D -
#57545 Na én most nem magyarlakott szerón vagyok, szal. nem fogok találkozni a vezéróbersturmanführeradmirálissal?!?!?! Ójaj... -
#57544 WvW-n nektek hatalmas csatánál hány FPSre játszotok? Nálam volt már olyan hogy 3-4FPSre is leesett.
Esetleg van-e olyan konfig ami elviszi stabil 25fpsel? -
Negritis #57543 nyílván :D sőt én tag is voltam a VARba még az elején, csak hát teljes joggal kitettek inaktivitás miatt
most meg ugye másik szerón vannak, ergo míg WSR-en vagyok addig skip :D -
#57542 azért gw2ben nem nehéz variance közelinek lenni, de ez így kellett estére :D
komolyan érdekel, hogy kik ezek a srácok. -
Negritis #57541 nah igen nem gyenge, ráadásul a folytatásban kiderült hogy a Variance-hoz közeli guildbe tolja a gw2-t :D
ami persze semmit nem jelent, sőt ilyen hülyék mindenhol vannak -
Robe77 #57540 Oh God... :D :D
Szegény Hans Zimmer flottadmirális, Flotta főparancsonok, vezető bíró, Kiképzési részlegevezető, vezető tanácstag olyan szinten kretén, hogy az valami hihetetlen. :D -
Negritis #57539 http://frostshock.eu/offtopic-2/2013/05/06/azt-akarom-latni-ha-allandoan-offline-vagy/
kegyetlen jó :D van is apropója ide is :D -
rocsikzoli #57538 Este sajnos előfordul, mert magán tárhelyen van az oldal, az egyik klántársunk intézte. -
Negritis #57537 tegnap mikor FB-n ki lett írva 2ből 2x nem akart bejönni amúgy :D -
rocsikzoli #57536 Idézek a Klánról részből:
"A guild eredetileg a The Lord of the Rings (Snowbourn szerver) játékban jött létre sok évvel ezelőtt. Időközben lett egy The Old Republicos (The Red Eclipse szerver) és Star Trek Online-os szekció is, legerősebb jelenlét napjainkban a Guild Wars 2 játékban (Piken Square szerver) van."
Ugyebár ezért kérjük, hogy mielőtt valaki jelentkezik, ezt az oldalt mindenképpen olvassa el, hogy tisztább képet kapjon a dolgokról. :) Ez jó egyfajta szűrőnek is. -
Negritis #57535 sztem egy szerver nevet azért írjatok be :D -
Jimbo #57534 Jaja, Én sem értem miért szarakodnak vele... -
rocsikzoli #57533 Családias klánunk szeretettel várja új jelentkezőit. Tagjaink többsége dolgozó, család ember, így általában esténként vagyunk aktívabbak, valamint több tagunk is 4-5 éve ismeri egymást. Folyamatos klános eventek (dungeonok, guild bounty, WvW-zés, sPvP), amiket az oldalon a Plannerbe kiírva láthattok is. A Klánról rész elolvasása és elfogadása után a fórum Jelentkezés/Bemutatkozás részébe a már ott lévő jelentkezők írásai alapján pötyögj be néhány sort magadról, majd felvesszük Veled a kapcsolatot. :) Köszönöm a figyelmet!
http://supperisready.battanet.hu/ -
#57532 GW 2 acc eladó 7000-8000 FT akit érdekel írjon. -
Ackronikon #57531 Köszi szépen jobb mint a semmi bár nem értem miért nem tudják megoldani :( vagy tán nem akarják.... -
#57530 Hello
Ez a legjobb módja a party keresésnek amíg nem építenek be egy LFG rendszert (nem csak instákhoz találhatsz vele partyt). -
Ackronikon #57529 Sziasztok!
egy ideig nem voltam ha igen akkor is csak kis karival most talán több időm lesz és az lenne a kérdésem, hogy van gyorsabb módja annak, hogy partyt találjak vmilyen instára? LFG system gondolom még nincs és nem is lesz sajnos viszont lions arch-ban álldogálni kicsit unalmas -
#57528 távolról belenyomod az íj-balta/kürt skilljeit, farkasod ledönti, közben nyomsz egy feart. átmész közelre, fegyver-pet váltás, sick em, F2. mindent dodgeols, evaidels amit csak tudsz, közben bízol a legjobbakban. :) -
bajtokarpi #57527 Köszönöm a segítségedet, kipróbálom. -
Negritis #57526 azért ha ez sexi akkor vannak aberrációid :D -
samuka99 #57525 http://kepkezelo.com/images/86ja2pj5ww60tgbxs11.jpg
szexi karakterem,Csubakka néven! -
CortezK2 #57524 Ok semmi, megoldódott. Az kicsit fura hogy ha két weapon swapos sigil van bent miért az offhandes aktiválódik, a másik meg nem, de hát így jártam -
CortezK2 #57523 Sziasztok! Egy ideig pihentettem az elémet, és most meg gyilkolászás közben nem aktiválódik a Hydromancy sigil,a Battle sigil az off handben viszont igen. Tudtok erről esetleg valamit? -
#57522 http://intothemists.com/calc/?build=-FFkV%3B2F-u-g2gDF-0%3B9V8E%3B3T9T%3B427B2%3B004B5oW8%3B2nBnBnBnB9cC
ez, esetleg shortbow helyett balta/warhorn -
bajtokarpi #57521 Szia!
Valóban nem írtam le, hogy milyen kasztra lenne. Rangerrel mennék.
Köszönöm -
Nazarov77 #57520 Sajnos csak Május 12ig lesz elérhető, pedig nagyon hangulatos :(
Érdemes többször betolni, ládákból eshetnek igen jó dolgok.
a rough schedule:
-The Molten Facility dungeon will be available until Sunday, May 12 at 12:00pm Pacific, when the entire Flame and Frost saga will progress to an epilogue. At this point, players will no longer be able to earn achievements associated with the previous chapters of Flame and Frost, nor will they be able to earn the achievement Rage against the War Machine.
-The Flame and Frost epilogue will be active from Sunday, May 12 at 12:00pm Pacific until Thursday May 16 at 12:00am Pacific. The epilogue will mostly consist of conversations and story elements; there are no exclusive rewards to be given at this time.
https://www.guildwars2.com/en/news/a-guide-to-flame-frost-retribution