Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Am ha már elmész valahova, akkor ott elég simán össze is lehet szedni azt a max 5 silvert amit utazásra költesz.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
spectRa xTra
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Valóban nem érdemes beöltözni, mert mint írtad, ládára nem hat, lehúzza a statokat, mobot meg olyan sokat nem ölünk ott. Csak kipróbáltam, hátha. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
spectRa xTra
spectRa xTra
spectRa xTra
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
spectRa xTra
http://gw2lfg.com <-majdnem mindig keresnek emebereket ha nincs csapatod
spectRa xTra
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
- Én már egy ideje rohangálok lvl80-on a sylvari rangerrel, de eddig még semmit nem vettem vendortól. Mikor esik valami jófajta cucc, akkor lecserélem az addig használtat. Illetve story mode és map teljesítéskor kapott cuccokat is használgatok.
- Hol érdemes JÓ cuccokat nézni, ha vásárolni szeretnék? Van valami speckó vendor vagy az aukciós házat nézegetitek?
- Ezek tényleg adnak annyi pluszt, amiért megéri irtózatos összegeket rádobi?
WwW-n abból jön sok arany, hogy ha elkapsz egy jó csapatot, akivel folyamatos menés és harc van, akkor ugyebár állandóan "Event Completed", másrész a killek utáni loot elég klassz cuccokat tartalmazhat.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Végre meglett a 80-as szint. Megvettem a Knight's Gladiator (RARE) szettet 80-ra. Az axet + shieldet egyelõre nem tudtam mert nincsen rá keret! Ezért is írom ezt a hozzászólást! Tudnátok nekem tippeket/ötleteket adni hogyan lehetne aranyat szerezni ? Mert jelenleg szetten kívül semmim nincsen amivel elkezdhetném a 80-as pályafutásomat a játékban.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
a guardianom valahol 14-es szint körül megakadt...
de lehet nekiülök és felhúzom valamelyiket 80ra, ha már 2 hónap után visszakaptam az accountomat 😄
MadWolf#11626