Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McHaals
szerintetek melyik class a legjobb szintezésre?

MadWolf#11626

Kata
A többi ruhádba is ugyanolyan rúnát kell tenned. Ahány egyforma rúnád van, annyi lesz aktív a felsorolt tulajdonságokból.

[/cserf][/fülünyúl]

fejnelkuli
Hali!
Mit jelent egy set-nél, hogy : 1-2-3-4-5 felsorolja a tulajdonságokat, felveszem, de nem aktiválodik a többi.Mit kell csinálni vele?

McHaals
mindegy, megoldottam, avg volt a hibás... de nem volt ám egyszerû

MadWolf#11626

McHaals
Sziasztok, próbálnám letölteni a klienst, de connection errort ír ki. valami szerverkarbantartás van esetleg?

MadWolf#11626

Ez tetszik <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Running
Jók ezek a videók. <#hehe>

A régiek jobbak voltak szerintem:S bár ez se rossz.
nekem még ez tetszett a régi vidik közül:

Zomil
Azt se felejtsük el megemliteni, h ez a video tette hiressé öket:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Terawatt
Örülök neki, hogy itt vannak a folytatásban is. 😊 Régi videójukat láttad? Ez az egyik.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Running

Nálam az a gyíkállat egész máshogy nézett ki<#wilting><#vigyor> Na majd ha egyszer lesz egy értelmes gépem végigjárom újra a dolgokat<#email>

X

Unknow
80as területen eshet 80as item. Exotic is akár. A terület szintje a lényeg.
Egyébként 80-as szint alatt eshet exotic item ?

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Tatyla

pár shot tõlem is az elementalistám már 64-es 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Köszönöm szépen 😊 kipróbálgatom 😊
DummyBoy
Ha lehetne választani, hogy folytatódjon az elnyomott visszamaradottak szabadságharca, vagy ez legyen az utolsó hsz a topikban, akkor szerintem a többség akarata alapján akár zárható is lehetne a topik ...

@Brian: gw2guru topikokat érdemes nézegetni meg a hivatalos fórumot is, de itt van egy jó leírás ... Mert ugye lehet venom share, condi thief, dd backstab burst build és még sokan mások ... Próbálgatni kell õket.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudnátok Thief karakterben segíteni ? 😊 fejlõdésnél a traits pontokat mire pakoljak és skilleket milyeneket használjak vagy ha tudok egy oldalt ahol vannak Build-ek az is jó 😊 elõre köszönöm a válaszokat .
TDC Geronimo
Hónap vége felé szerintem, de már mondták, hogy a januári kisebb lesz, amolyan felvezetõ patch a február/márciusira

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JaSoN HuNTeR
MIkor jön a patch?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
MIkor jön a patch?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Az Ascalon kísértetei elõbb is jött ki, különálló a két sztori. Bár lehet hogy tényleg érdemesebb fordított sorrendben olvasni ha valaki mostanában kezdi.

Kiolvastam a két könyvet, de szerintem rossz sorrendben. 😊
Ascalon Kísértetei --> A Végzet Pereme

Mivel a Végzet Peremének a végén jön létre a "Sárkányüszök", az Ascalon Kísérteteiben meg alapból ott van, ezért gondolom. Bár két teljesen különálló történet, de ha valaki még csak tervezi az olvasást, annak szóltam. 😊
Jah lehet. Ha nagyon nagy jóságot tolnak bele, visszanézek én is egy hétre. Elvileg valami LFG-n is melóznak a srácok, erre is kíváncs vagyok. Mi lesz ha 5 elem-et sorsol össze a gamma, az 5 klottyos az elsõ trash pakkon se jut túl 😊

Running - Csinálj úgy, mintha nem is látnád mit írok.

Running
Te leszel a következõ, ha képtelen vagy a topik témájával kapcsolatos hsz-t írni.

- majd pörögni fog a patchek után. Ha tényleg változtatnak valamit akkor azért, ha nem akkor meg azért

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Látom ahogy maniac-et bannoltattátok, pörög a topic. Nemsokára csak heti 1 post lesz.

Running
Ismét sorok vannak www-n, el kell addig tölteni az idõt 😊)

Ha nem szeretsz sorban állni és sok magyar kell, akkor Piken Square.
Nemrég mentem át, eddig tetszik. Kellõen népes a szerver, wvw is jó, de akkora tömeg sincs, hogy ne juss be általában.

LeWyTy
Gondoltam<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Running
Ez király lett! 😊

SmylE
Oda éjjel kell átmenni amikor kevesebben vannak online, nem hétvégén csúcsidõben <#banplz>
LeWyTy
Nemtok átmenni mer fullon van<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Desolation

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LeWyTy
ÁÁÁÁÁ
Újra elkezdem.
Hol vannak sok jó magyarok?
Valami olyan társaság nincs ami kis szintemen bevenne?
És van TS-ük amit használnak meg minden.
.............

Szuper lett 😊

Sárkány Lovagrend

0Fritz0
Pózolj ostromlott várral táncolókkal! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Pózolj omegákkal!

Pózolj izével 😊

Caliph
<#wave>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Running
Úgy látom maniac kapott egy kis figyelmet a moderátorok részérõl is.

Running
Minek trollkodsz, nem érted a lényegét amit írtam? Egyszer az életben írsz olyan hszt, ami nem velem foglalkozik?

Az NCSoft oldalán lépj be (vagy regisztrálj, ha még nincs acc-od), vedd fel a GW1-et ("use a serial code" -itt add meg a kódot), majd itt meg tudod változtatni a jelszót is.

" (500 fõ), ezen osztozik egyenlõ arányban a három szerver"

Muhahahahaha... kell neked
Sziasztok! nagy bajban vagyok .. már egyszer feltettem a kérdést de nem kaptam választ. Ha mégis akkor elnézés elsíklott felette a figyelmem. Olyan problémám van hogy Guild Wars-1ben elfelejtettem a jelszavam. ha elindítom a Klienst és ott rá kattintok hogy "reset my passworld" akkor kiad valami hibaüzenetet meg hogy lépjek kapcsolatba a suppoprtal. nem nagyon értem mert nem tudok angolul.... Van más mód új jelszó igénylésére? Segítségeteket elõre is köszönöm! 😊
Mephike
Aki pvp-zik kapott mostanában darabolás után Arcane Crystal-t vagy Arcane Sliver-t? Mostanában csak powder, orb és token jön csak :S

Sziasztok!
Guild Wars 2 account eladó! Nincs idõm vele játszani, így nincs is az accon semmi, csak egy low szintes kari. Érdeklõdni privátban!
TDC Geronimo
Akkor egyik oldalon több ember lesz, mert 500 nem osztható 3-al maradék nélkül, csít!4 <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Térképenként van limit (500 fõ), ezen osztozik egyenlõ arányban a három szerver. vagyis attól, hogy az egyik szerveren pl nincs bent senki, attól még a másik kettõ szerver népessége nem lépheti át a 166os limitet.

- akkor ezen változtattak, mert az elején volt konkrétan olyan SM védés ahova nem értünk oda mert nem tudtunk EB-re átlépni (utána meg ment az oltás oda-vissza)
- nekem is az lenne a logikus, hogy szerverenként van a mapra limit de tudtommal maponként van a limit (még ha ez orbitális baromság is). Viszont az azért elég ritka lehet, hogy 2 szerver játékosai annyira megtöltsék a mapot, hogy ne jusson be senki a 3. szerverrõl

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Running
Az mondjuk valóban nem árt, ts-en várunk, ha úgy döntesz, belevágsz normálisan.