Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Mit jelent egy set-nél, hogy : 1-2-3-4-5 felsorolja a tulajdonságokat, felveszem, de nem aktiválodik a többi.Mit kell csinálni vele?
MadWolf#11626
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
nekem még ez tetszett a régi vidik közül:
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
X
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

pár shot tõlem is az elementalistám már 64-es 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
@Brian: gw2guru topikokat érdemes nézegetni meg a hivatalos fórumot is, de itt van egy jó leírás ... Mert ugye lehet venom share, condi thief, dd backstab burst build és még sokan mások ... Próbálgatni kell õket.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ascalon Kísértetei --> A Végzet Pereme
Mivel a Végzet Peremének a végén jön létre a "Sárkányüszök", az Ascalon Kísérteteiben meg alapból ott van, ezért gondolom. Bár két teljesen különálló történet, de ha valaki még csak tervezi az olvasást, annak szóltam. 😊
Running - Csinálj úgy, mintha nem is látnád mit írok.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nemrég mentem át, eddig tetszik. Kellõen népes a szerver, wvw is jó, de akkora tömeg sincs, hogy ne juss be általában.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Újra elkezdem.
Hol vannak sok jó magyarok?
Valami olyan társaság nincs ami kis szintemen bevenne?
És van TS-ük amit használnak meg minden.
.............
Sárkány Lovagrend
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Guild Wars 2 account eladó! Nincs idõm vele játszani, így nincs is az accon semmi, csak egy low szintes kari. Érdeklõdni privátban!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- nekem is az lenne a logikus, hogy szerverenként van a mapra limit de tudtommal maponként van a limit (még ha ez orbitális baromság is). Viszont az azért elég ritka lehet, hogy 2 szerver játékosai annyira megtöltsék a mapot, hogy ne jusson be senki a 3. szerverrõl
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM