Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs senkire rákényszerítve semmi sem. A minimális kötelezettség nálunk azt jelenti hogy: tartsa be mindenki az alapvetõ viselkedési normákat. Ahogy a játékra úgy a TS-re sincsen rákényszerítve senki sem, megszoktunk kérni mindenkit hogy ha TUD/van rá lehetõsége jöjjön fel TS-re közös megmozduláskor hogy hatékonyabban tudjunk kommunikálni egymással. De nyugodtan meglehet kérdezni bárkit a guildbõl mindenki ezt fogja mondani...

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Nincs errõl infó.
Akkor ne hidd azt, pedig alázza, mert ez sokkal több és több ideig tartó szórakoztatást nyújt, mint amelyeket te felsoroltál.
Mik=Mmo ,telcsirol irok.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Hányan vették meg (eladott példányok), aktív játékosok száma mennyi? Ezt kérdezném,mert semmi adat. Azonkívul,hogy Anet szerint game of year......... (mert vmi game magazin azt mondta....) Nem hinném Halo 4 ,Dishonored,Hitmant stb....alázná. Mielött fröcsögés lenne ,ebben a kategben nem csak mûi van.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Yossarian
Nincs ellentmondás, nem a játékra van rákényszerítve, hanem TS-re 😛

Nieleen

Mielõtt belekötsz valamibe, nem ártana egy kicsit gondolkodni. 😊 😛

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Így van! minimális kötelezettség a TS... közös megmozdulásokkor.

a.carkey
Minimális gondolom a TS, és kész. De ha nem, akkor sorry. 😊

A medve nem játék.

torrente111
a minimális kötelezettség és a " Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra" hogy jön össze?<#help>

Sziasztok!

Fallen Legion's Heritage várja az új és régi játékosok jelentkezését! Whiteside Ridge szerveren vagyunk megtalálhatóak!
Egy PVE/PVP/WvW/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítõkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekbõl áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitõl sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!
Jelentkezni a fórumon lehet bemutatkozás formájában!
Fórum: Fallen Legion's Heritage fóruma

DummyBoy
Merikriszmasz All! <#wave>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A TP-n "kicsit " borsos lenne a 250 vatta. Olyan 2 arany. Az insta szórakoztatóbb.

Amúgy ma a M Forge helyén nem votl semmi .Ez valami történeti elem? A gonosz csenõmanó ellopja a karácsonyt?
Ahet

The gods have disconnected you ...

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az insta végén választhatsz vattát vagy ragasztót, de mindkettõt meg tudod venni TP-on is. A petet nem kell etetni. 😊

Sárkány Lovagrend

Kata
Boldog karácsonyt kívánok én is.

Az a karácsonyos insta ott LA közepén mi? Érdemes oda bemenni, potyog valami jó?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
hú, nem szeretem azt a rovarszárnyas szoknyát, tök undi

[/cserf][/fülünyúl]

AntiHero
Boldog Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Azt karácsoyni Fur-t vagy mit ami a plüss griffhez kell a Pixx quest adja? Mert eddig csak cog-ot meg gule-t sikerült összeszedni belõle.

Amúgy a Pet-et kell etetni amolyan Lineage 2-szerûen vagy elvan magában?
JaSoN HuNTeR

Mindenkinek kellemes ünnepeket!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Running
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!

Minden gamet meg lehet unni egy idõ után 😊
Van aki ezt a pénzt egy 10 óra alatt végignyomható játékra költi.
Lehet, hogy nem fog tetszeni a GW2, de ha igen, akkor akár többszáz órás mókázás van kilátásban. Arra számíts, hogy a játék nem vezet kézenfogva végig, neked kell eldönteni, hogy mit akasz csinálni, hogyan fejlõdsz (sokan ezzel a szabadsággal nem tudnak mihez kezdeni, ezért hagyják abba). Egyedül játszva szerintem unalmas lehet 80-as szinten. Angol tudás sem árt, vagy valaki, aki segít. Más mmo-hoz képest itt többet kell foglalkoznod a karatereddel, sok összetett hatású skill van, amik egymásra is hatnak, mindez megfejelve a kombórendszerrel és a trait-ekkel.

Sziasztok!

Segítsetek nekem légy szíves. Hogy a pikulába tudom elkezdeni ezt a story questet?

Köszi
Miért adják el sokan a gamet? Egy idõ után unalmas mert akkor nem veszem meg xD
0Fritz0
A játék megjelenése óta kétszer, ha kidobott és azt sem wvwvw-rõl.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

- ma ~15 percenként kivág wvw-rõl, másnál is van ilyen?
- az elsõ nagyobb patchig volt összesen 5 crash, utána naponta ~10 crash volt az átlag ami az ALT F4-es kilépés büntetéséig tartott aminek a bevezetésekor gyakorlatilag megszûnt
- tegnap este kivágott 3x amit betudtam a tömegnek, de most tömeg sincs csak hibaüzenet (meg persze javítási költség ami nem vicces)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sziasztok !

Az acc elkelt remélem új tulajdonosa több örömet talál benne mint én.Sok jelentkezõ volt rá azoknak akiknek nem írtam vissza bocsi csak nem volt kedvem 10 levelet írni úgyis olvassák fórumot gondolom látják majd a beírásom hogy elkelt !

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok és sok boldog percet Guild warsal !
DummyBoy
Ja ... megint xD Igazi szörvájvörök vagyunk. 😊

JaSoN HuNTeR
Túléltük a világvégét 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Eladó DOBOZOS Guild wars 2 6000 Forint ! Budapest személyes átvétellel !

80lvl warrior full exo-ba (magic find ), 5 goldal +rengeteg mati (20 gold értékbe kb).
Running
Sylavri fõváros.

Ez hol van?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fallen Legion's Heritage várja a játékosok jelentkezését:

Egy PVE/PVP/WvW/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítõkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekbõl áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitõl sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!
Ha felkeltettük az érdeklõdésedet megtalálsz minket a Whiteside Ridge szerveren. Érdeklõdni a felvétellel kapcsolatban IG is tudtok csak keressétek fel officereink egyikét (Mythra Lightbringer, Alice Harvey) vagy nálam Newlynn.
Fórumunk: flhforum.host56.com (ideiglenes cím)

Running
Utolsó mára:

Running
Tegnapi esemény elõtt lõttünk pár képet!

Running
A griff a legjobb!

Running
Pózolj házon!

Unknow
Nos, részemrõl a Sylvaris, Asuras részeket utálom. A Nornosokat viszont nagyon szeretem. Sokszor elkapja az embert a skyrim hangulat. A human részeknél meg valahogy végig olyan érzésem van, hogy a régi, nagy kedvencemmel a Fable 1-el játszok.

Ez a két area nagyon jól designelt szerintem.
Running
Az ilyen szép helyszínek miatt érdemes bejárni 100%-ra az egész világot.

Unknow
Game of Thrones online<#idiota> Ez egy jól elkapott shot.
Sziasztok!
Idõhiány miatt eladnám accomat. Ár: 8000 Ft. Érdeklõdni privátban.
Running
Gyönyörû ez a játék!

Running
Én már összeraktam a egy plüss madárkát, meg egy játék robotot. Elég vad!

Tegnap pózoltunk egy jót az esemény elõtt:

Guren
jó, de világvége után gondolom újraindítják.

Na, akkor ez nekem új! Ma még ránézek Tixx-re, de már annyi kört futottam, hogy lassan herótom lesz tõle. 😊
A dobozok marha jók:
Kinyitod, van benne zokni --> Zoknit beválthatod dobozra --> Kinyitod, van benne zokni... 😄
DummyBoy
Én úgy rendeltem karácsonyi ajándékot, hogy 22-i érkezéssel ... és tuti ami fix utánvéttel 😊

Running
Ez már senkit sem fog érdekelni, holnap 21. <#nezze>

Zomil
Pedig holnap van az utolso nap, utána gw szerverek se lesznek.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem az utolsó. Ma jön Tixx LA-ba és marad január 3.-ig és ez 100% biztos, mert az ArenaNet így döntött.
Micsoda? Pont tegnap olvastam (ingame), hogy ma lesz az utolsó nap, Lion's Arch-ban. Pont kérdeztem is a Guild-et, hogy utána mi lesz? Milyen event lesz az ünnepek alatt? ...egyelõre nem kaptam választ.