Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Akkor ne hidd azt, pedig alázza, mert ez sokkal több és több ideig tartó szórakoztatást nyújt, mint amelyeket te felsoroltál.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Fallen Legion's Heritage várja az új és régi játékosok jelentkezését! Whiteside Ridge szerveren vagyunk megtalálhatóak!
Egy PVE/PVP/WvW/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítõkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekbõl áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitõl sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!
Jelentkezni a fórumon lehet bemutatkozás formájában!
Fórum: Fallen Legion's Heritage fóruma
Amúgy ma a M Forge helyén nem votl semmi .Ez valami történeti elem? A gonosz csenõmanó ellopja a karácsonyt?
Sárkány Lovagrend
Az a karácsonyos insta ott LA közepén mi? Érdemes oda bemenni, potyog valami jó?
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy a Pet-et kell etetni amolyan Lineage 2-szerûen vagy elvan magában?
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Van aki ezt a pénzt egy 10 óra alatt végignyomható játékra költi.
Lehet, hogy nem fog tetszeni a GW2, de ha igen, akkor akár többszáz órás mókázás van kilátásban. Arra számíts, hogy a játék nem vezet kézenfogva végig, neked kell eldönteni, hogy mit akasz csinálni, hogyan fejlõdsz (sokan ezzel a szabadsággal nem tudnak mihez kezdeni, ezért hagyják abba). Egyedül játszva szerintem unalmas lehet 80-as szinten. Angol tudás sem árt, vagy valaki, aki segít. Más mmo-hoz képest itt többet kell foglalkoznod a karatereddel, sok összetett hatású skill van, amik egymásra is hatnak, mindez megfejelve a kombórendszerrel és a trait-ekkel.
Segítsetek nekem légy szíves. Hogy a pikulába tudom elkezdeni ezt a story questet?
Köszi
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
- az elsõ nagyobb patchig volt összesen 5 crash, utána naponta ~10 crash volt az átlag ami az ALT F4-es kilépés büntetéséig tartott aminek a bevezetésekor gyakorlatilag megszûnt
- tegnap este kivágott 3x amit betudtam a tömegnek, de most tömeg sincs csak hibaüzenet (meg persze javítási költség ami nem vicces)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Az acc elkelt remélem új tulajdonosa több örömet talál benne mint én.Sok jelentkezõ volt rá azoknak akiknek nem írtam vissza bocsi csak nem volt kedvem 10 levelet írni úgyis olvassák fórumot gondolom látják majd a beírásom hogy elkelt !
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok és sok boldog percet Guild warsal !
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
80lvl warrior full exo-ba (magic find ), 5 goldal +rengeteg mati (20 gold értékbe kb).
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egy PVE/PVP/WvW/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítõkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekbõl áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitõl sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!
Ha felkeltettük az érdeklõdésedet megtalálsz minket a Whiteside Ridge szerveren. Érdeklõdni a felvétellel kapcsolatban IG is tudtok csak keressétek fel officereink egyikét (Mythra Lightbringer, Alice Harvey) vagy nálam Newlynn.
Fórumunk: flhforum.host56.com (ideiglenes cím)
Ez a két area nagyon jól designelt szerintem.
Idõhiány miatt eladnám accomat. Ár: 8000 Ft. Érdeklõdni privátban.
Tegnap pózoltunk egy jót az esemény elõtt:

A dobozok marha jók:
Kinyitod, van benne zokni --> Zoknit beválthatod dobozra --> Kinyitod, van benne zokni... 😄
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"