63345
-
#57399 jelenleg nincs trial. -
yusukee #57398 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van / lesz mostanában valami free trial szerűség? Érdekel a játék, de nem akarok ennyi pénzt kiadni látatlanban:( -
HyperMonkey #57397 A necro nekem tetszik hangulatra. Instában se nagyon tudnak megölni (magas toughness és 27k HP), WvW-re nem járok, és elég jó supportot tudok adni a többieknek PvE-ben. Staffal és scepter+dagger kombóval megyek, vagy 2xdagger ha a harc engedi, mert a health transfer healel.
Lehet hogy nem OP (nem is tudom mi az OP most), de nekem tetszik. Elég casual módon játszom, nekem nem kell hogy OP legyen, elég ha bejön a stílusa és a kinézete :)
-
TomStorm #57396 Top 1000,frissült a táblázat -
#57395 pont necire váltasz? akkor már valami opre :) -
HyperMonkey #57394 neco=necro, az r betű még mindig kómában van a billentyűzeten... -
HyperMonkey #57393 Úgy néz ki hogy váltok neco-ra rangerről, amíg a rangert nem rakják rendbe. Van valaki itt aki aktívan és eredményesen spvp-zik necoval?
Jól jönne néhány tipp tőle. -
#57392 Igazából csak azt találom furcsának, hogy játékon kívül oldották meg. Nekem mondjuk mindegy, csak nem erre számítottam. Gondolom így gyorsabb, és kevésbé erőforrás igényes, már Battlefield 3-nál is bejött ez a webes (battlelog) rendszer. -
#57391 Ez jó kérdés, melóhelyen nem tudom megnézni, hogy a játékban ez megtalálható-e. (Gyanítom nem.)
Mindenesetre összevetettem a két oldal top3 PvP játékosait, és a hivatalos oldal szerint EU-ban más a top3 ember, mint az általad linkelt oldalon. Illetve ott a legutolsó frissítés elvileg február végén volt. -
Tegnap este megint a mi zászlónkat lengette SM. :)
Lassan kezd rossz szokásunk lenni, hogy benézünk Ethernalra és befoglaljuk. -
#57389 Őőő, játékon kívül? Erre webes alkalmazás már kb a tavaly október óta fut itt: http://mos.millenium.org/matchups
-
#57388 Megjött a ranglista is!
Apránként azért csak alakul ez a játék :) -
#57387 jöttél volna desora... :) -
neokiller #57386 Hi, elkezdtem a gw2-t piken szerveren lf guild neokill hun néven futtatom magam:) -
TomStorm #57385 Sokan játszanak inkább,ami fontos azt klánon belül megbeszélik.
GW1 nagyrész játékosai pedig nem olvassák Sg-t vagy nem írnak.Mégis úgy gondolom GW örök,már akinek:)
Nem is kell,hogy chat szinten menjen a topik.
Nem osztunk Build-et mint régen pedig tetszett,hogy vélemények voltak de akkor igazán Cooperative mod volt.. -
Shaenis #57384 ettől a "talent" szótól mindig a hideg futkos a hátamon, nem lehetne inkább "build" vagy "trait" helyette? még rövidebb is egy betűvel :) -
HyperMonkey #57383 Én is tolom, bár közel sem olyan lelkesedéssel mint pár hónapja.
Elvagyok a necro-val így support talenten elég hasznosnak bizonyul. -
#57382 Wvwről ne is beszéljünk. Bese lehet jutni... :( xD -
Kryon #57381 Szerencsére a szerverek egyáltalán nem kihaltak :)
A topic amúgy egyész pörgős az átlaghoz képest. -
#57380 Elég sokan játszanak. Full minden szerver. -
Murmur #57379 Azért ennyire kihalt, mert mindenki csak játszik és játszik. ;) :P
Egyébként szerintem nem nagyon kell fórumokat túrni ehhez a játékhoz. -
HyperMonkey #57378 *forradalmi -
HyperMonkey #57377 Már nem is nagyon lehet MMO-ban foradalmi újdonságot kitalálni. Minden van már ami lehet különböző MMO-kban.
Amúgy ennyire nem játszanak már ezzel a népek hogy így kihalt a topic? -
Kryon #57376 Egyébként ha már úgyis OFF nap volt ahogy nézem, akko már ne maradjak le :)
Egy bizonyos Blizzard játékokkal foglakozó blogon írtak a Titan-ról. Ha nem áprilisi tréfa, akkor egy időutazós játék lesz a Földön játszódó történettel és nem sok forradalmi újdonság lesz benne. Nagyjából a wow-ot másolja. Úgyhogy a csoda elmarad, ha igaz a hír. -
Kryon #57375 Most szerintem is GW2 a legjobb mmo, persze nem tetszhet mindenkinek.
Ha indulásnál nem is lenne az, vársz egy kicsit aztán szerintem f2p-re váltanak. Valahogy nem hiszek benne, hogy akkora forradalmi mmo lesz a TESO. Szerintem legjobb esetben is csak egy jó GW2 klón lesz, megfűszerezve még néhány innen-onnan átvett dologgal. Ha hozza a "játszható" szintet, akkor TES fanokból megél, de kb ennyit jósolok neki. -
#57374 Köszönjük a fizetett hirdetéseket, a műsor hamarosan folytatódik -
TomStorm #57373 Lehet jó darabig még nem is lesz ilyen jó MMO:)
Úgyhogy lehet folytatni nyugodtan.Első résszel is vagy 4-5 évet játszottam,szerintem ez is olyan lesz.Mondjuk Kiegészítő jól jönne,már venném is meg.De nem nagy baj,hogy nincs még,mert feltalálom magam így is.
Az is szuper,hogy nem kell fizetni és bármikor játszok mindig van játékos mindenhol.
Tes online-ra vagyok kiváncsi de szigorúan GW mellé és nem helyette,mondjuk az lehet P2p lesz és sok ismerőst így már nem fogja érdekelni.Ugyanaz a szitu mint GW1 idejében mikor jöttek a fizetős mmo-k és kb.le se sz@rtam őket:D -
#57372 Szerény véleményem szerint GW2-n kívül nincs normális MMO jelenleg bárki is bármit mond és itt a PONTTT. Nagyon jól eltaláltak. Persze vannak hiányosságai de nem lényegesek és előbb utóbb pótolják a patchekkel. -
Chris #57371 Mert nagyon lecsupaszítva ezt a műfajt, minden az akció-reakció alapján működik. Namármost, mi biztosít kevésbé monoton és repetitív akció-reakciós modellt, ha 3-3 skillből, 13-13 skillből vagy esetleg még többől kell a kombinációkat megoldani? Ráadásul még az általánosan használt global cooldown intézménye is megkönnyíti a dolgodat, mivel lassítja a harcot és bőven hagy időt reagálni.
De mindenféle negatív felhang nélkül, ha gyorsnak találod az ilyenfajta pvp-t, akkor egész egyszerűen nem neked való, bár ha a szándék megvan, akkor könnyű fejlődni is. Pl. anno wow arénában 20-30, vagy még annál is több skillt kellett rendszeresen, folyamatos mozgás közben, megfelelő időzítéssel használni, szóval nem ördögtől való ez a fajta irányítás.
-
t0xikus #57370 -
HyperMonkey #57369 Onnan, hogy most írt sms-t a boci csoki gyártója hogy te nem tudod magad összemaszatolni a termékükkel -
t0xikus #57368 honnan tudtad,h néger vagyok?:D -
HyperMonkey #57367 Póbáld ki hogy úgy bindeled a GW2 skilleket hogy pl dodge MB4, heal MB5, weapon skillek 1-2-3-4-5, slot skillek í-y-x-c-v. Középső 3 ujjad a WASD-t simán tudja csinálni plusz eléred az 1-2-3-4-5-öt, a hüvelykujjad meg simán eléri a slotskilleket az í-y-x-c-v-n. Fel sem kell emelni a kezed. nem pejoratív értelemben írtam, csak egy ötlet/vélemény dolog. -
HyperMonkey #57366 Most t0xikus mellett kell állást foglalnom pedig tudom hogy néger
Én is toltam a Tera-t 3 hónapig, és bevallom nekem is jobban tetszett az a harcrendszer, de (rangerként) ott azért 6 gombnál többet használtam skillként. Az alap lövés LMB, hátraugrás RMB, de ott volt a web arrow, poison arrow, 3 féle trap, az erőtöltős lövés aminek most nem tudom a nevét, a rapid fire, az az 5 célpontot "befogó" lövés, a stun, az AOE sebős-háraugrós skill. Hirtelen ez most 10 skill amit a Tera-ban rangerkén használtam. Nekem volt Razer Naga erre a célra, de a GW2-ben könnyebb az említett gombokat eléni mint a Tera-ban. Ráadásul a GW2-ben a slot skillek többségén elé szép CD van, tehát nem kell 5 sec-enként elsütni. Szóval nem igazán világos, ha a GW2-ben nehézséget okoz / kényelmetlen mozgás közben azt a 6-7 skillt használni, akkor a Terába nhogy nem az, mikor több van amit szintén mozgás közben kell tolni + célozni. Mondom ezt úgy, hogy a Tera harcrandszere nekem is jobban tetszik. -
t0xikus #57365 örülök,h felismered a feletted állókat:) -
Nikosi #57364 Jó tudod mit nem fogok vitázni veled. Tudom át lehet rendezni a bill kiosztást. De legyen igazad, te vagy az isten császár tökéletes ember, te vagy Albert Einsten reinkarnációja, David Hasselhof testben, én meg a hülye tódi. Részemről lezárva, mert nem akarod megérteni amit mondok kész, te vagy a világ esze meghajlok előtted ennyi. -
t0xikus #57363 "4. Ráadásul egy 6,7,8,9-es gombot nem is olyan egyszerű elérni" omg:D nem is tudom,h sírjak, vagy nevessek:DDDD -
gseldon #57362 Nagyon jó példa! Egy RTS-ben is kell ugyan gondolkodni, de pl. egy mostani Starcraft meccsben nagyon-nagyon sok múlik azon a fizikai reflex képességeden, hogy hányszor tudod lenyomni az egérgombot másodpercenként/percenként. Ezért a koreaiak a legjobbak, mert nekik ez megy nagyon :) Hiába vagy te óriási stratéga, vagy akár sakk nagymester, tutira elkalapálnak, ha lassú vagy.
Körökre osztottban ellenben annyi időd van, amennyit akarsz, tudsz gondolkozni, ki tudod hozni magadból a nagy stratégát.
Félreértés ne essen, nem az ellen vagyok, hogy ne legyenek az MMO-k kicsit akciódúsabbak, csak azt nem szeretném, ha PVP-ben a jobb fizikai képességekkel rendelkező (reflexidő, célzás, precízió, mozgáskoordináció, kb. minden, ami egy FPS-hez kell) játékos "behozhatatlan" előnyhöz jutna ezáltal. Legyen előnyben igen, de mindenkinek legyen esélye, ha egyébként normális játékos és nem teljesen zöldség. -
Nephin #57361 "Kell az akció orientált mert csak azt lehet ma eladni" - na erre mondtam, hogy konzolgeneráció (nem te konkrétan) és visszatértünk az off elejéhez. :) -
Nikosi #57360 "A Lotro és a Tera közöttiek (amik neked nagyjából kimaradtak) ezen már változtattak és egyetértek, erre szükség volt."
Igaz de nekem ezek öszvéreknek tűnek, kicsit torzszülöttek. Kell az akció orientált mert csak azt lehet ma eladni, de legyen benne a hagyományos harcrendszer. Olyan ez mint amikor jöttek az RTS-ek és leváltották a körökre osztott stratégiai játékokat. Hát az öszvér megoldást a stratégiákba is csak nagyon kevés tudta megoldani jól. Talán egyetlen egy a Total War sorozat. (amúgy azt imádom de ez most lényegtelen). Itt a GW2 megoldása nem mondom, hogy rossz lett, mert öszvérnek egész jó, de nekem nem az igazi. De ez a téma szerintem kezd nagyon off lenni nem? De ahogy a körökre osztott stratégiák sem tűntek el, a hagyományos mmo harcrendszer is meg fog maradni maximum kevesebb cím fogja azt választani.