Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Desolation, nov 9.
Ahogy Hofi mondta " - könnyû impotensen hûségesnek lenni..."
egy kis ellenszer : házibulihoz
- a Wariance Variancebe olvasztásával én vissza akartam menni Aurorára (emlékeim szerint kevesebb emberrel kisebb volt a lag és a gyenge gépemmel többet tudtam ténykedni) de meglepetésemre Piken közben 'közepes', Aurora pedig 'magas' népességû lett. Ebbõl is arra lehet következtetni, hogy néhány aktívabb guild lelépett Pikenrõl
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
-- orb elvileg a gyengébbet segítette volna, gyakorlatilag az erõsebb lenyúlta és az övé volt végig -- kivették
.. NPC commander elvileg tök jó ... amikor az erõsebb szerveré a saját BL, övé(ké) EB nagyja akkor a saját BL-en alul megjelennek 30+ (esetleg 60+) fõvel és legalább az alsó towereket beveszik, de gyakran azzal a lendülettel esik el bay és hill is (lehetõleg egyszerre, mert tõlünk összesen ha 20-an vannak a mapon). Ha véletlenül leverjük az NPC commandert 5 percen belül jönnek a következõvel. Tõlünk persze összesen nincs 10 ember aki tudna legalább 1 eventet indítani másik BL-n
-- 2 ember foglalja simán a campeket (vicc kategória kb.), 3 ember a towereket (ezt mi lassan tudjuk, többen állítólag csalással -- amit én látok ebbõl: 2 perc alatt övék a vár)
- nekem most az orb kivétele, az NPC commander berakása és a harceszközök (siege) idõnkénti eltüntetése ami rémlik wvw 'fejlesztésbõl' és többeknek kezd nagyon elege lenni a 'sok lúd disznót gyõz' elv érvényesülésével wvw-n (magyarul egyre kevesebb embert és egyre rövidebb ideig látok wvw-n). A játék többi részéhez nem tudok hozzászólni
BUÉK
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Pl a legjobb kaja a lasagne, utána meg a káposztás tészta. De a lasagne jobb. Akkor a káposztás tészta szar? Nem szar, de a lasagne jobb. Érted?
Amúgy nem hibátlan a GW2, ezt már ezerszer leírtam, most pl a fractals hibáját (nem lehet visszamenni ha kiestél) is mondhatnám, de a RAID hiányát felhozni hibának számomra azt jelenti, hogy az illetõ nincs képben, hogy ez a játék mit képvisel.
Amit leírtál az pedig szerintem belefér a pve jobb tálalásába.
(egy oldalon állunk, minek zavarsz be amikor trollra vadászok, teee... 😊 )
Igen, szerencsére a GW2-ben nincs "raid", egy darab sem. A 3 sárkányt, a Mega Destroyert és azt a maradék kb. 100 boss eventet unatkozó elementalisták szokták szólózgatni, véletlenül sem 40 fõs csapatok.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Leírom én neked röviden, hogy mi is a különbség a kettõ között. A wow a múlt a GW2 pedig a jövõ, én így tudnám összefoglalni a tapasztalataimat legrövidebben. Biztosan sok bõrt tudnak még lehúzni a wowról, de már sohasem lesz az ami évekkel ezelõtt volt, változik a világ.
Játszani akarok, nem 2. munkahelyet.
Idejön maniac cimborájával, hetente 1x beposztolnak valami abszolút ökörséget, ami kb köszönõviszonyban sincs a valósággal, majd leugatják a játékot, hogy milyen szar, mert nincs raid, RAID, érted, amikor 1 éve minden cikkben azzal reklámozták a játékot, hogy nem lesz benne raid, majd utána, sértõdötten kikérik maguknak. Erre nem tudok már tényleg mit mondani, csak ezt: eriggyé má innen hülyegyerek....
A pvp cuccaim hova tegyem ? Nincs elég helyem sajnos.. Bankot hol találok ? mennyibe kerül megvenni a bank slotokat ? Proffozni megéri ?
Elõre is kösz.
One more story
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sárkány Lovagrend
Két szempont van , PVE és PVP . NEM pedig raid és minden más ! okoska.
Szeretnék kérni egy kis segítséget, elértem a lvl25öt és kaptam 1 levelet vmi instáról. Sajnos vmiért én nem tudom merre van az a insta. Ha volt már korábban ilyen kérdés ne haragudjatok hogy nem olvastam vissza.
További szép napot
Hát ez igaz. Legalább is az elsõ 2-3 hónapra igaz. Utána viszont nem. Én is ezt gondoltam az elején, azt hittem ez a gamma mindent visz, de nem így lett. nem biztos hogy érdemes a wowot a gw2-vel összehasonlítani, de ha már megtetted, én is megteszem. 7 év wow és közel 4 hónap gw2 után mondhatom hogy a wow jobb. Amíg a gw2 fejlesztõi csak a wvw igényekre mennek rá, és semmi pve endgame-et nem tesznek bele, addig a wow jobb.
nem éri meg egyébként, jó a digitális bõven
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mellesleg a mesmer nem könnyû kaszt, alacsony szinten ne várj csodákat, bár nekem nem volt vele semmi gondom (Bár még csak 20-as) ...
De ahogy moNTo is írta, tudni kell használni õket 😊 pl: Mirror dupla confusion pakoló klónjai jól tudnak jönni 😊 És ott vannak még a shatter skillek is ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De a multi/pvp resze... :p
(Foleg az altalad valasztott elementalisttal. 😄)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
csak az hogy felfedezek minden egyes területet 100%-ra meg megoldok minden feladatot már az elrepteti az idõt,WvW-n is voltam az is elég jó bár én inkább vagyok pve orientált de nem vetem meg a jó pvp-t.
szóval zenghetek még órákig mindenféle nyálas dicshimnuszt de szerintem jó kis játék ez és egy darabig jól elleszek vele ez garantált,és 6,5 év wow után nyugodtan mondhatom nem a wow nem jobb...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Traitelhetsz úgy,
-hogy klónonkint 3%-al nagyobb legyen a sebzésed ÉS 3%-al kisebb a sebzõdésed ÉS gyorsabban mozogsz
-hogy 15%-al nagyobb legyen a sebzésük (nem az alapsebzés érdekes, hanem pl. F1: mind wrack)
-hogy ha megölik õket, akkor lesántítják a közeli mobokat ÉS rájukraknak egy random kondit ÉS egy confusion-t
-hogy egy F3: diversion rádpakol 9 stack might-ot ÉS a mob skilljét akár háromszor is megszakítva rárak 3 stack confusion-t, 18-20 stack vulnerability-t (plusz a közeli mobok is kapnak még 3-3 stacket, ha már ott vannak)
-hogy critical-nál bleedinget raknak fel, ha staff van nálad akkor még ütésenként is nyomják a bleed/fire/vulnerability egyikét, rád meg a might/fury-t stackelik
-hogy három klónnal és az egykezes kard 2. skilljével 5 sec-ig sebezhetetlen vagy És visszatükrözöl minden támadást (distorsion)
Hasznosak a klónok nagyon, ha jól vannak használva 😊)
Így mûködik
Valami miatt nem tudok belépni az accountomba.
csak ennyit ír ki hogy waiting for authentication,de nem tölt be hanem ki ír egy hibát.
Közbe meg a freemail be valami hiba miatt nem tudom megnézni a leveleimet....
Ilyenkor mit tudok csinálni???
(A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#02410) ) ezt írja a freemail....<#falbav>#falbav>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehet átmegyek WR-re elvileg ott van a legtöbb magyar igaz ?
One more story
The gods have disconnected you ...
a kis fel nem fedezett kockához hogy jutok el?ez az utolsó...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA