Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx. Akkor még van idõ összedobni pár petet. 😊
JaSoN HuNTeR
január 3

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Guren
3

Pont ezért kérdem mert lehet hogy az elkövetkezõ napokban nem leszek gépközelben.

24-ik tart az event?
Igaz, akkor én is legyártom gyorsba.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

j0nNyKa
2 nap múlva világvége, szal ja

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem igen, de a helyedben azért nem várnék sokat.

Ma meg is volt az elsõ WD insta. Találtam egy Plüss Griff figurát amiõl majd forge-ban lehet csinálni egy Pet -et. Erre ugye a WintersDay után is van lehetõség? Mármint a Plüss Griff pet elkészítésére?
JaSoN HuNTeR
Milyen buildot ajánlotok Thiefhez? Ami jó Instába és PVPbe is?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Az Instabejáratot tegnap láttam elõször, mondjuk az nem hülyeség. 😊
DummyBoy
Vagy megkeresed a helyét a térképen ... Általában kerek nyalóka és/vagy egy Instabejárat ikon jelzi 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Minden nap másik fõvárosban van. Sajnos random helyre dobják le, még a Grove-ban legalább közvetlen a bejáratnál volt, de azóta nekem is keresnem kell. A játék mondja, hogy melyik város, menj oda, és kérdezz. El fogják mondani, hol keresd.
Abba a lebegõ léghajóba (Wintersday event) hogyan lehet bejutni? Már láttam a városok felett ,igen impresszív de bejáratot eddig nem találtam.
Running
Game update – December 18, 2012:
Wintersday: Updated some Wintersday-specific crafting recipes that required an incorrect number of components.

Running
Megérdemelte a gyõzelmet a GW2!

Sziasztok!
Pár hónapja nem játszok a GW2-vel mert nem volt idõm. Tudnátok ajánlani nekem 1 klánt ami casual játékosokat is szívesen lát?
Köszönöm a válaszokat Bandeeka
Mephike
Gamespot has named its PC Game of the Year for 2012. And the winner is... http://www.gamespot.com/shows/best-of-2012-videos/?event=pc_winner20121217 ~RB2

j0nNyKa
email

Hali. Volna egy kis/nagy problémám. Belépnék, de az örökkévalóságig tölt a kliens. Waiting for Authentication feliratot ír. Már be vagyok jelentkezve a hivatalos oldalon, és az aktiválós dolgot is megcsináltam mivel dinamikus IP-m van. Ilyenkor lehet tenni valamit vagy muszáj kijelentkeznem a hivatalos oldalon, és újrapróbálni az egész procedúrát amíg be nem enged?
Van valami új hír az LFG-rõl?
Megtaláltam a régi Ambassador Videonkat, amikor volt ez a verseny😛
GW2 Ambassador

SmylE
Érdekes, hogy a wvw változásokat nem hirdetik ki, noha napi szinten indítják újra. Ez azért jó, mert minden siege cumó törlõdik ami elõtte le volt rakva. Bár ez lehet nekünk is kedvezõ, mert erõs csoportban van a Deso..
Na, azt hiszem hivatalosan is GW2 kocka lettem. Tegnap elõléptettek a Guildemben Phantommá. 😊
Soha életemben nem voltam aktív tagja semmiféle on-line csapatnak (talán még BF1942-ben volt valami), ezért meglepõ és mulatságos. 😊
penge25
Eladó egy dvd-s kiadású Gw2 account. 7k, ami jár az a dvd, az account, amin van egy lvl 80-as ranger, full exo cuccokban, rakat mati, és kb 50 gold. Budapesti személyes átadással. Érdeklõdni a [email protected] mailcímen lehet.

Running
Our Wintersday music is now available for you on Soundcloud:
link

Running
Game Update - December 17, 2012

Structured Player Versus Player
Fixed an issue where Mesmer clones and illusions would spawn in with no equipment during tournaments.

Wintersday
Fixed an issue where content from previous days could appear in the Infininarium Instance.

Black Lion Chest
Fixed an issue with the Black Lion Chest that occasionally caused people to only receive two items instead of three. A compensation plan for those affected by this bug is in the works.

Akkor ok, nekem csak akik a guildbõl átmentek oda õk mondták, hogy nagy a sor wévwén és azért nem jó. Én is oda mentem volna, csak nem kaptam el sose, hogy mikor nem full a szerver.

Running
Deson vagyunk, és van mindenre ember, www-n sor alig van, ha igen pár perc csúcsidõben.

Desolation, mondjuk az mindig full, és nagyon sokat kell várni wvw-n is tudtommal, de itt van Whiteside-on kívül sok magyar. A Variance múltkor a Piken Square-re költözött át asszem, ott nem tudom mi a helyzet, én a Gandarára jöttem most át néhány guildtárssal, és sokkal jobb mint a Whiteside.

Sziasztok!
Segítséget szeretnénk kérni. Pár haverral átmennénk egy másik szeróra Whitesiderõl. Olyan szervert keresünk ahol sokat wvwznek, illetve sokan vannak. Eventek,dungeon, de a lényeg a WvW lenne! Illetve jó lenne, ha lennének magyarok/magyar guildek. Köszi szépen a segítséget elõre is!
Jó már semmi

Ez a wintersday több GB patch-et jelent?Kiír itt valami 5 ezer file-t-.-

Digitális kiadás eladó, 2db 80-s kari Ranger+Guardian, 78-s Warrior
Ára: 7k, érdeklõdni priviben.
Gubberx
<#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mintha egy fejlesztõt hallanék😊
Running
<#eljen>

Hát, ilyen játék nem akadt a kezembe az elmúlt 5 évben.
Tegnap délután 5h-körül beloggoltam, és éjfélkor úgy kellett kényszeríteni magam, hogy most már kattanjak le róla.

Trixx baromságát csinálgattam, elõször random csapattal, majd jött a Guild-em. Mikor meguntam, irány a nagyvilág, gyûjtögessünk néhány ajándékot. De hoppá, itt egy Dungeon. Azt letoltam egy random csapattal, majd szóltak a Guild-bõl, hogy irány a WvW. Ott akkora háború volt, hogy 2 óráig cigizni sem tudtam felállni...

Elképesztõ, mennyi mindent lehet csinálni ebben a játékban! Folyamatos achievment gyûjtés, eventek, dungik, most a Wintersday...Most a monthly-t akarom megcsinálni, és kicsit ráfeküdni a kraftolásra.

Játszottam a GW1-el (nem keveset) és az AION-nal is, de eddig magasan ez a legjobb ilyen jellegû játék.
j0nNyKa
öhm, ugyanott ahol megtaláltál egy 1 hónapos trial lehetõséget, látni fogod, ha lesz másik, gondoltam ez így magadtól is megy

másik: visszaolvasol ~20 hszt, ha nincs benne trial könyörgés, akkor nincs trial.

olvasd el még1x. Írtam, hogy hátha van most is...
elég lett volna megírni, hogy most nincs ilyen lehetõség.
btw. thx
j0nNyKa
before the free trial ends at 10:00 PM PST (7:00 AM CET Nov 19) on November 18
melyik része nem vili?

Köszönöm, de valami ilyesmire gondoltam:
https://www.guildwars2.com/en/news/free-trial-event-is-live-invite-a-friend/

hátha most is van valami invite a friend opcó playncnél.
Itt van meghívó: Guild Wars 2

Sziasztok!
Tudnátok küldeni egy GW2 meghívót a strike (kukac) mail.tvnet.hu ra??
A vga nem túl erõs, de alacsonyabb beállításokon elég. 2 gb ram kevés, abból mindenképp több kéne, 3 GHz dual core proci elég lehet, ha i3-ról van szó.

Szerintetek egy ilyen gépen mennyire muzsikálna a játék, egy haverom meg akarja venni:

ati 5670 1gb kártya, 2gb ram, valami dual core 3 GHz-es proci és mindezt 1920x1080-as felbontásban. Szerintem nem nagyon fog menni de azért gondoltam megkérdem, ti okosabbak vagytok.

Tök jó ez az új event, én az ilyenek miatt csábulok vissza mindig órákra a játék elé 😄 Fasza az új jumping puzzle és az új dungeon is, már várom a következõ staget <#vigyor2>

A Smash the Town annyi, hogy szét kell verni Tixx diorámáját. Minden házat és fát amit csak lehet.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

A két Toypocalypse-el kapcsolatos acsi az mi? vagy az még nem elérhetõ?
Meg a Smash the Town acsinál mit kell csinálni?
Running
Nem kell etetni a trollt, úgy is törlöm az agymenéseit.

KonoHUN
Amúgy ezek a rinyák kinek kellenek? Ha más játékkal hasonlítod össze, játsz azzal, ha meg ötleteid vannak, írd meg a készítõknek a hivatalos helyeken. Ennyi pont. Vagy tévedek? xD

*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)