63345
-
Sotyka #57279 Elfelejtettem írni, de azt is próbáltam már, és semmi. -
#57278 Vírusírtó kikapcs talán. -
Sotyka #57277 Hellosztok!
Lenne egy eléggé égető problémám.
Ma szereztem meg a játékot, felraktam, de amikor belépek a következő hibaüzenet vár:
"Guild Wars 2 has encountered an error
The game client is unable to gain access to the log-in server at this time. This is most commonlx caused by firewall or router settings,security applications or connecting through a campus network. For additional support, please visit xylink"
És csak leOK-zni lehet.
Rákerestem a hivatalos fórumon azt írták hogy próbáljam meg utána írni (a launcher után) a 80-as portot, és azt engedjem át a routeren, ezt megtettem, de semmi, a tűzfalamat is kinyomtam, és rendszergazdaként is próbáltam indítani (win 7 64bit), és ezek együtt sem változtattak semmit. A hivatalos fórumon írták hogyha a parancsikon mögé írom a "-diag"-ot akkor megmutatja hol a probléma, ezt is megtettem, és azt kaptam hogy:
"
Gathering adapter settings - Complete
Detecting network connection - Complete
Discovering external address - Complete
Checking server connectivity - Complete
Tracing network paths - Testing...
Running DirectX diagnostic -
"
Vagyis megáll a testingnél és ott marad bármennyi ideig is nézem.
Egyenlőre itt tartok, ha valakinek van valami más ötlete kérem jelezzen vissza!
Köszönöm
-
Brinn #57276 Ha még egy általatok elismert buildes/guides oldalt linkelnétek azt nagyon megköszönném. (Fejlődésről, legendaryról, jól harmonizáló karakter párosokról, amivel endgame jól lehet boldogulni) -
Brinn #57275 Sziasztok,
egy butabiztos leírást tudna valaki linkelni a legendary fegyverek elkészítéséről? Nézegettem a googlet, de az alapanyagok listája nem sok mindent mond. Mi az amit ne farmoljak, inkább vegyem, szétüssem-e az arany cuccokat vagy jobban járok ha eladom TP-ben? Nem rég kezdtem a játékot, még csak 55 vagyok, de már most gyűjtögetném azokat a dolgokat amik kellenek hozzá. Esetleg pár tippet/trükköt kaphatnék? -
Ackronikon #57274 Az ötletért csillagos ötös másoktól még ennyi sem telik :) Valóban vicces de számomra ugyanannyira unalmas is persze mindenkinek más az ízlése
-
#57273 Na ez az újítás nekem teljesen bejött, tegnap hajnali 3ig jártuk ezt az adventure box-ot, és röhögtünk a sok baromságon (nyuszitornádó nálam a legjobb), és a másik bénázásán :) Nálam ez az update csillagos ötöst érdemel. -
Kheled #57272 Inkább így, akinek nem mutatná a vidit: Adventure -
Kheled #57271 Nah ez durva lett volna.. először azt hittem, hogy tényleg lesz ilyen, de aztán rájöttem Április 1. Szerencsére :P
-
#57270 Variance guildba 500fő van és mindig van 100 aktív. Ott akkora élet van hogy már idegesitő xD -
#57269 Nos tudtom szerint több magyar klán van, ahol aktív élet zajlik. Nálunk most a legnagyobb problémát pl a TS3 szerverünk jelenti, mert a vasárnapi esti guildes eventen annyian vagyunk, hogy nem bírja el a jelenlegi szerver a létszámot. Illetve ahogy lockoljuk ki az új guildes tartalmat már a szombat esték is tele vannak guildes eseményekkel.
A holnapi nap folyamán hosszabb szünet után végre ismét megyünk klán szinten WvW-re, köszönhetően az újításoknak. (Mostanában csak páran lézengtünk fent.)
Minden nap megyünk a fractalok különböző szintjeire. (Nekem ez a kedvencem a PvE-s tartalomban.)
Szóval ez van nálunk és léteznek nagyobb klánok is, mint a miénk [NoM]. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond találnod egy aktív klánt.
A farmolás ebben a játékban más, nem vagy rákényszerítve, nekem mindegyik karimon lévő ruha/fegyverzet eléggé egyszerű (többségében AC és karma szett), mert nem köt le pl CoF run napi 20-30 alkalommal, de ettől semmivel sem vagyok gyengébb, mint mások, pont ez a jó ebben a játékban. -
Sotyka #57268 köszönöm, igazából még annyit kérdeznék hogy milyen a közösség? Vannak nagy és jó magyar klánok? ahol zajlik az élet, vannak rendszeresen fenn, sok esemény, raidek, stb...? (vagy ha magyar nincs akkor úgy általánosságban angol). Igazából a vásárlástól egyenlőre a TERA tart vissza(ha belekezdek egy mmorpg-be akkor azt sokáig, és rendesen akarom csinálni), de ott elég erősen negatívnak érzem a keleti hangulatú Grindfestet (itt mennyire van ez jelen? tapasztalataim alapján nem igazán, de jó lenne ezt hallani attól aki már felküzdött 1-2 karit). Ezek mellett még az elder scrolls online jöhetne nálam szóba, de az még későbbi téma. -
Shaenis #57267 egyrészt guardiannak birnia kell, másrészt guardiannal is szabad ám kite-olni és ranged weapont használni szükség esetén -
#57266 pedig guardian bírja az olyat legjobban, főleg ha magára rak egy bubit, akkor csak úgy röpködnek az ellenfelek :D -
#57265 Nos szerintem azóta a képlet megváltozott, számomra van benne elég endgame tartalom. De kétségtelen, hogy férne még bele több is, jön is hónapról-hónapra mindig valami.
Természetesen lesz olyan, aki ezzel az állításommal nem fog egyet érteni, dönteni viszont neked kell majd. -
Sotyka #57264 Hello mindenki!
Utoljára még a játék megjelenése után nemsokkal próbáltam ki a GW2-t egy ismerősömnél, és már akkor is nagyon tetszett, de midnenkitől azt halottam hogy az endgame alulmúlja a játék többi részét, pedig nekem az talán a legfontosabb része egy mmorpg-nek. Azt kérdezném hogy azóta változott e valamit? jöttek be endgmae újítások? vagy ha nem, akkor jönnek? (vannak bejelentve olyan patchek, kiegészítők amik ezen téren erősítenék a játékot?) -
TomStorm #57263 Kipróbáltam Guardot.Mindenki engem üt először úgyhogy inkább meghagyom másnak:)
Jó kis Class de mikor az összes ellen rámugrik és ez gyakori akkor rögtön elmegy a kedvem tőle -
#57262 a legfontosabb változtatás még az lenne, hogy minden szerverről csak max 100-an mehessenek be. utána már kvázi boldog lennék. ez picit azért zavaró, hogy lehet olyan, hogy egyikről 299-en vannak, másikról pedig 1 ember. -
#57261 Én is reménykedem benne, hogy a lelkesedés megmarad, habár sajnos, ha azt nézem tőlünk mennyien tértek vissza www-re, akkor azt kell mondjam, hogy kb senki, a már említett okok miatt. De, tényleg remélem, hogy innen most már csak felfelé fog vezetni az út, mivel sokára jön még értékelhető alternatíva. -
#57260 Általában igazat szoktam adni neked, most nem adok. Ez egy nagy update volt, méghozzá akkora, hogy kihúzta a WvW-t abból a posványból, amiben eddig már félig elsüllyedt. Ha nem javítják meg ezt a láthatóság kérdést, akkor biztos, hogy a WvW ment volna a levesbe idővel.
Természetesen nem azt mondom, hogy a WvW-n innentől nincs mit javítani/fejleszteni, de most már ellűtja azt a szerepét, hogy lehet stratégiai manővereket meglépni, lehet előre tervezni, mert nincs olyan, hogy a semmiből a nyakadra lépnek. -
#57259 Hangyafülnyit osztom a lelkesedésed, tényleg furcsa, hogy látni az ellenséget, de messzemenő következtetéseket nem vonnék le, mivel ez nem egy nagy www update volt, hanem egy szükséges javítás, amit már novemberben meg kellett volna kapni. -
#57258 nos pl eshet precursor (esett, bár nem nekem a csapatból[eddig is eshetett, igaz]), több lett a drop, most már nem lagzik agyon mindent, ha jól beállítod, tényleg mindenkit látsz! ennek az lett a következménye, hogy az eddigi nagy, ellenséges guildek, akik ilyen multiboxos dolgot csináltak, és elbújtak a saját tömegükben, azok messziről látszanak. ma folyamatosan vertük agyon a sokszoros túlerőt is akár, mert nem tudnak manőverezni.
pár ezüstért és némi badgért lehet venni arany péncélokat minden fajtából
lehet venni badgért skineket, némelyik egész jó -
#57257 ja elég jó lett. Legalább most már nem lőnek szellemek. Látok mindenkit. -
#57256 Es mitol lett fenomalis? -
#57255 megjegyezném, hogy wvw egyszerűen fenomenális lett. csak úgy ropogtatjuk a csigazabálókat -
HyperMonkey #57254 Funkcionálisan nincs bajom vele, de sokkal jobban nézett ki úgy azokkal a nagy böhöm halál zöld-fekete ikonokkal. Most sablonos. -
#57253 Mi a bajod vele? Tudod melyik skill mit csinál, nem? Akkor meg csak nyomkodd a gombokat...it's not rocket science...
-
Shaenis #57252 Az indoklás az volt, hogy igy most már látszanak a rajtad levő boonok és állapotok death shroudban is. Majd megszokjuk. -
foxxi #57251 GW2 Build -
metalbull1 #57250 Sziasztok!
Guardiannak sPvpre milyen buildet ajánlotok? -
HyperMonkey #57249 Melyik buzi kurva anyja fejlesztő találta ki, hogy a necro death shroud spell ikonokat oda teszi le ahol a normál skillek vannak és nem nagyban középen. Miért zavarta ez őket? teljesen jó volt, ez meg egy szar. nem értem miért kell szándékosan elbaszni ami jó volt. -
foxxi #57248 Belefutottam párszor :) Kicsit nagy lett ismét a tömeg és nem nagyon tudja követni a szerver -
#57247 Szép nagy a patch :) -
#57246 Valami live stream lesz az új tartalomról perceken belül állítólag: twitch.tv/guildwars2 -
#57245 Csak április 1.-ig és max heti 1x.
Vicces ez a nameplate-s megjelenítés, hogy előbb csak a játékos fegyvere jelent meg a levegőben, majd később maga a játékos :D -
foxxi #57244 Free Transfers to Medium Populations Worlds! -
#57243 Csak most olvastam, hogy lelett állítva a wvw crash issue miatt... Az élesítés előtti tesztelés sose volt az erősségük. Pedig már mióta igérik ezt a wvw patchet..
wvw pontszám reset is lesz egyúttal? -
t0xikus #57242 ez a deploy nem lett az igazi:D -
#57241 Annak akkor szintén semmi értelme nem lesz. Nem is értem miért csak bunker cuccokat lehet venni. Aki nem abban szeretné tolni az wvw mellett még toljon dungeon-okat is, hogy legyen cucca.. A többiek meg kenjék hajukra a badge-ket, vagy vegyenek belőle siege-t... Jó hozzáállás. -
Shaenis #57240 "Added the Name Change Contract to the Gem Store" - ezt már vártam, van két elcseszett nevű altom.