63345
  • t0xikus
    "kíváncsi vagyok milyen új weapon, armor cuccokat raknak be a wvw vendorhoz." fogadni nem akarok, de sajnos van egy olyan tippem,h nem újat.
  • Shaenis
    "WvW: Updated Outmanned bonus to increase World XP, receive no armor damage on death, and increase experience."

fukyeah, kevésbé leszek frusztrált túlerő ellen :)
  • SmylE
    ennyit arról, hogy kire érdemes figyelni.

kíváncsi vagyok milyen új weapon, armor cuccokat raknak be a wvw vendorhoz.
    outmanned buff-nál nincs armor damage halálnál és több wxp jön. asszem ez se sokat fog változtatni a dolgokon.
    azért kíváncsi vagyok ezekre a world ability-kre, remélem többen jönnek emiatt is wvw-re.
  • Shaenis
    "Elementalist: Changing attunements no longer causes players to start autoattacking"

Ennek örülök. Annak viszont nagyon nem, hogy a guardiannál a "Retreat" még mindig nem lett kijavítva, és elkezd autoattackolni. Defensive skill, ami támad. Trükkös.
  • t0xikus
    mert odaírtam mellé, hogy ez olyan nagy változás
  • SmylE
    Ez miért olyan nagy és várt változás?
  • t0xikus
    Catapult damage no longer affects rams through gates. navégre:)
  • t0xikus
    azért ebben nem kevés dolog van benne.
  • SmylE
    The Game Update Notes - March 26, 2013, are now live: notes
  • Shaenis
    nahát, korán keltek ma :) akkor majd rohanok haza
  • DarkBlade
    http://postimg.org/image/mw7yrh4j9/
  • DarkBlade
    innen
  • t0xikus
    ezt honnan?:) tényleg kíváncsi vagyok:D
  • Shaenis
    Ezt miből gondolod? Seattle helyi idő szerint most reggel negyed 8 van, még be sem mentek dolgozni az Arenanetesek. És sajnos eddig nem az volt a gyakorlat, hogy a kedvünkét munkaidőn kívül, hajnalban tennék fel a patchet.
  • DarkBlade
    Vagy most 4 -töl.
  • Shaenis
    Nem értem miért vergődsz ezen a témán. GW2 történetében nem volt még olyan hogy előre kiadták volna a patch notes-t, a publikus információk már fent vannak a hivatalos oldalon a "Flame and Frost: The Razing" feature-ök között. Részletes patch notes akkor lesz, ha már felkerült a build, általában pár perc, max egy órán belül ki szokott kerülni a hivatalos fórumra, ahonnan majd átveszi a hivatalos wiki oldal is.
  • HyperMonkey
    Igen, pont most hívtak a fejlesztők, hogy a "Hide pet nameplate" bitek keresztbe fordultak a csúszós úton, a "Buff ranger"s longbow skills" bitek meg nekimentek, így ezek most sajnos nem lesznek benne a frissítésben
  • t0xikus
    gondolom az usaban lévő hóhelyzet őket is érinti ezért fennakadások vannak a patcheléssel:/
  • HyperMonkey
    Nem mindig működik a T betű a billentyűzetemen ahogy látom
  • HyperMonkey
    Sajna itt melóban nem tudok ilyen linkeket megnyitni. Ezek szerint vagy ényleg késik a patch vagy megint élesítés után adják ki... Fura, jó lenne udni mik lesznek pontosan. Volt már olyan hogy live-ra kerülés napján még nem volt patch note?
  • Running
    Ha lesz itt lesz: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_updates
  • HyperMonkey
    Senki nem tudja mi lesz a mai patch-ben ezek szerint?
  • HyperMonkey
    Ok köszi. Egy patch note-ot bemásolnál ha megkérlek?
  • Shaenis
    Természetesen csak viccelt. Lesz patch, leghamarabb este 10-től az éjjel folyamán bármikor, merthogy Seattle időzónában dolgoznak a srácok.
  • HyperMonkey
    valaki lenne olyan kedves és a mai update-et bemásolná ide? Semmilyen linket nem tudok itt melóban megnyitni.
    Ha lesz patch, bár Running azt írja nem lesz, de hátha csak viccel.
  • Running
    Sajnos nem lesz, betegség miatt elmarad....
  • DarkBlade
    Mikortól lesz a patch? Lesz egyáltalán?
  • TomStorm
    Hozzáadtam egy régebbi Acc.-hoz HoM-t és kértem szedjék le(sima Unlink) erre jönnek ilyennel,hogy már egyszer volt ilyen Unlink.
    Hát biztos,hogy nem volt.Nem tudom mit látnak de ehez nem volt még hozzányúlva.Nem csinálják meg:(
    Kell vegyek egy GW1 account-ot.Nincs valakinek még GW1 acc amin legalább 25 a HoM ami még nem volt hozzárendelve új részhez?Fizetek vagy adok érte fullos GW2 account-ot!
  • Running
    Jelenleg 2000 badge áll a bankban 10+ ezer killnél, mivel nincs mire költeni, pedig költöttem belőle rendesen ostromcuccokra. Gondold el azoknak mennyi van, akiknek 20-30-40 ezer killjük van...
  • ktm99
    500 badge-ért kapsz Gift of Battle-t, ami kell Gift of Masteryhez, ami kell az Eternityn kivül az összes legenderyhez. Szóval végül is legendery egy apró darabjára költheted.
  • Nikosi
    Szerintem abból általánosítasz, hogy kifogtál egy rossz darabot. Nekem pont az Nvidiákkal volt több problémám. Mégsem mondom, hogy az Nvidiákkal több a probléma, mert másnak meg semmi baja nincs vele például.
  • Nikosi
    Amd a procim és amd 7770-es a kártyám és még soha nem volt grafikai bugom, sem megjelenítési problémám gw2-ben (kivéve a mindenkinél jelentkezőket például culling), sem más játékban sem. Mellékesen ha az, hogy egy kártya típusra nem tesztelnek egy cégnél az a fejlesztő céget minősíti vagy az a kérdés, hogy nvidia mennyit fizetett ezért.

• Mc Wolfy
    pvp vagy pve orientált vagy?
  • JaSoN HuNTeR #57206
    ja Pikenen feltűnően sokan lettek az utóbbi 1-2 hónapba. WvW is mindig fullos.
  • spybot919
    Melyik szerver?
  • Probatbicol
    Szerintem simán balszerencséd volt. Két vagy három hete tesztelgettem új karaktereket a Pikenen human területen, és én meg azon voltam ledöbbenve, hogy hogyhogy ilyen sokan vannak a kezdőn, 15-20-an csináltuk az eventeket.
  • spybot919
    ezek szerint még sem működik az amit az anet eltervezett.. Minden kezdő terület üres... hihetetlen
  • Kryon
    Próbáld a sylvari területet, ott szoktak lenni.
  • SmylE
    Azóta én is pont azon gondolkodom, hogy új prociból profitálnék a legjobban wvw-n. (+új alaplap, memória) Új videókártyát később is lehet bele venni. Ez olyan 90 lepedő lenne ;)
  • Imter
    Sziasztok!
    Magyar guildet keresek! Régebben a Whiteside Ridge-n játszottam, a transzferelés nem tudom hogy működik, de ha simán át lehet menni akármelyik szeróra akkor bármi klán jó lenne :)
    20 éves vagyok és van már 80-asom meg voltam már instákba is.
    Olyan uild érdekelne igazából akik TSelnek is.