63345
  • Mephike
    Grat, jó vétel volt, hidd el nem fogod megbánni. Jó játékot!
  • Sir Quno Jedi
    Najó, megvettem a Green Man Gaming-től, azoknál nincs plusz fee paypalra és AZONNAL adják a kulcsot (nomeg már sokat vásároltam onnan, megbízhatóak). 20%-os friss kuponjukkal csak 44EUR volt. Sok-sok, de ki lehet bírni, máshol általában ennél is brutkóbb ára van és várni kell a kulcsra akár holnapig, meg hasonló huncutságok (meg régiózáras, a mocskok).

Már szépen ugrik le a full install... :D
  • Anthrax
    Facen bimbinél szoktak használt accountot eladni, de a megbízhatóságról nincs információm. Én onnét ettem 4500, adott emailt is a srác ,de az pár hétre rá,már más jelszava volt, de mivel megadta cd kulcsot is váltottam supportal email címet és rárakattam egy hitelesítőt is, bár tudom nem 100% védelem,de legalább valami , és azóta is megvan, nem próbált senki belépni.
  • Kryon
    Ingyenes mmo-ban nagyon le vagy korlátozva az ingyenességért, aztán költhetsz rá rendesen ha valamire jutni akarsz benne. Itt semmiben sem korlátoznak, szerintem megéri az árát.
  • Guren
    a 15k-t is simán megérte. vetesd meg még pár ismerősöddel, és garantált a fun

amúgy nemrég volt félárazva a hivatalos oldalon, nem tudom, hogy lesz-e mostanában megint
  • Dixtroy
    Az a kedvencem, mikor csata kozben olykor osztonosen rapaskolok a lootolasra, node nincs semmi felvennivalo, igy hat nekilatok feltamasztani holmi kozelben hevero teljesen erdektelen holt npct, ami csata kozben persze igen lassu, es hiaba nyomnam a skilleket, szorgalmasan feltamcsizik, kozben jol meghalcsizik.
  • Sir Quno Jedi
    Oké, de legutóbb MMO-ért akkor adtam ki pízt, mikor az SWTOR-t előrendeletem és a gamecard-dal együtt 21k volt. Na az erősen megfeküdte a gyomromat, azóta ingyenes MMO-kat nyomtam csak. Szóval igyekszem minimalizálni a költségeit ennek is. :D
  • Evoluti0N
    Ahhoz képest, hogy MMO, ami csak féléves, nem havidíjas, szerintem nem sok. Hivatalos oldalon pl. 60 dolcsiba kerül. De ha valaki tud olcsóbban digitálisan vhol, akkor majd megírják :)
  • Sir Quno Jedi
    hmmm, az még 10k magyar píz, kicsit borsos?!
  • Evoluti0N
    Nem tudom, hogy mi számít olcsónak, vagy van-e olcsóbban máshol digitálisan, de pl itt 32 euró. Az oldal megbízható. Vettem már rajta Origin, Steam és Battlenet játékot is.
  • Sir Quno Jedi
    hun lehet ezt olcsón digitálisan beszerválni (paypal-lal)?!
  • bujcsik555
    230 óra, és megjelenés óta játszok :DDD Picit casual gamer vagyok , de legalább arra az 1 órára leköt mindig mikor belépek www-zni :)
  • Xorax
    Hát szégyenlem, de nekem tavaly augusztus óta 1330 órám van benne... néha játszik a lányom is de az max 10%.
  • Negritis
    én aug-szeptemberben toltam ennyit :D
    azóta kb 20at :P

de lehet h nemsoká megint megkattanok :D
  • TomStorm
    Ennyire biztos nem rossz de ha így nem tetszik akkor tudod nem kötelező még kipróbálni sem.
    Én azért szánnék rá pár órát mert felszintez és tudod tesztelni.
  • Evoluti0N
    213 óra 4 hónap alatt. Nem vagyok egy überkocka :) Ebből 196 óra a mostani kari, a többi az egyéb próbálkozások + nyílt béta hétvége.
  • JaSoN HuNTeR #57423
    Hány órátok van a játékban összesen?
    ja és karakterenként? :)

/age
  • Mc Wolfy
    wvwn minden csöpp számít
  • JaSoN HuNTeR #57421
    Legszebb MMO. Szebbet nem tudsz mutatni jelenleg. Madár vagy.!
  • Evoluti0N
    Nem akarlak semmiről se meggyőzni, de 1920*1080-ban közel se olyan kaotikus a helyzet.

• Bandee
    Hello,

Érdeklődnék hogy valaki szándékozik-e eladni accountot esetleg :) Ha igen jelezzen privátba ;)

Üdv
  • MaRee
    Mc Wolfy ha jól látom extra alacsony felbontásban játszik low grafikán, ha erre gondoltál.
  • Guren
    azért nagyobb felbontáson nincs így összezsúfolva minden, és van pár kikapcsolható dolog is.
  • Evoluti0N
    Mire gondolsz? Grafikailag az egyik legszebb MMO. Ha pedig arra, hogy a képernyő "90%-át" feliratok, ikonok töltik ki, akkor az kb. minden MMORPG-ben így van.
  • Anthrax
    Nehezen ,de túl fogjuk élni, már annyira bele éltük magunkat, hogy végre TE is kipróbálod, de nem. Nehezen ,de megértünk...
  • zorrobomber
    úristen ez a játék (is) így néz ki? asszem el is ment a kedvem a trial-től
  • t0xikus
    voltmár? Upcoming changes and features
  • Shaenis
    Ha valakit érdekel, 800 gemért végtelen mining pick van a shopban (orichalcummal megegyező szintű). Véleményem szerint nem éri meg, mert a jelenlegi árfolyamon 400 ori picket lehetne venni ezért az árért, ami nekem kb évekre elég lenne. :)

• JaSoN HuNTeR #57411
    Légyszíves kirakhatnátok a fejlécbe :)
  • MaRee
    Eddig is itt kellett partit keresni mindenre.
  • semo1
    Vasárnap este nem lehet party-t tálálni se COF-a,se AC-ba.
    2-3 ember lézeng az insták elött.(Desolation Far Shiverpeaks Underworld) "very high" serverek
  • Mephike
    Erre a story zárásra kíváncsi vagyok. Nem rossz ez a történet, csak ez a három hónapnyi dolog mehetett volna egy hónapba. Kifejezetten örülnék, ha a történet egy új dungeonnal zárulna. Lehet korán van, hogy ilyenekről álmodozom? :)
  • Shaenis
    link lemaradt
    https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/april-30-2013/
  • Shaenis
    Következő patch 30-án, és végre lezárják a flame and frost storyt :)

https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/april-30-2013/
  • Mc Wolfy
    warri pven meg wvwn nagyon jó. guardien szerintem szintén jó, hangulatos is
  • TomStorm
    Meg komolyan hülyén érzem magam ha HB-el csak a levegőbe csapdosok mert az elől kitérni nem igényel nagy tudást CD meg az egekben..
    Endure pain meg a másik 4 sec 1.5 percenként,hurrá:)
  • TomStorm
    Tele van a játék mesmer és Thief-el.Mondjuk jobban belegondolok még a végén én is visszatérek ezekhez:D

Warrior-ra mit mondanátok egyébként ha Pvp-röl van szó?Én most játszok vele de nem vagyok elájulva tőle.Gear jól néz ki szinte az összes neki de sokszor papírnak érzem jobban mint a ranger-t.Nem is büszkélkedhetek az eredményekkel sem,alul vagyok pontozva TM-en durván:(
  • JezuskaDT
    Eladnám a guild wars játékomat, akit érdekel irjon rám.
  • Mc Wolfy
    nézz videókat :)
  • Shaenis
    Április 19-21 között lesz trial hétvége, infók az alábbi két linken:

http://www.zam.com/story.html?story=32156

http://www.buffed.de/Guild-Wars-2-PC-169660/News/Guild-Wars-2-20000-Trial-Keys-1064066/