Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy átlagos intelligenciával megáldott mai kamasz valszeg már rájött volna, hogy ha bemegy egy "fanklubba" és elkezdi fikázni õket, akkor gyorsan "lehurrogják" ... Na itt nem ez van ...
Idejössz egy légbõl kapott mesével, majd nagy duzzogva nem árulsz el semmit, majd az érintett elmondja. Így próbáljátok meg "befeketíteni" ? El tudod képzelni ez mennyire gyenge próbálkozás???
Jöttök itt a fanklubb f@szsággal, meg hogy nem lehet ellenvélemény??? NEM??? Nem egyszer, nem egy ember leírta normálisan hogy miért nem tetszik neki a játék ... Csak ugyebár a vélemény olyan mint a segglyuk ... mindenkinek van, mégsem vagyunk kíváncsiak mindenkiére ...
Én jól szórakozom a GW2-vel, de nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek, én is leírtam ide ... Aztán jöttök a Ti a f@szságaitokkal, és elszabadul a pokol megint ...
Idióta, gyerekes hülyeségek ... állandóan ... Miért meglepõ, hogy mindenre ugrunk, amit ide írtok?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem csak a VGA a gond, a proci a kevés, hidd el nekem 😊 Hasonló procim volt, csak 6950@6970-el, WvW-n nagy zerg - 5-10 FPS volt a max ...
Aztán végül meguntam a wvw.ppt-t, és szülinapra kaptam magamtól egy i5-öst ... Jelenleg nagy zerg alatt dupla FPS-t jelent ...
Hiába ár/érték gyõztes az a proci, ez a játék jobban megy intelen, ide a Phenom II kevés sajnos.
@FNightWalker: Izé ... azt a procit "low"-on megeszi reggelire egy 50-100 fõs zerg ... Nem viszi simán ... sõõõt ... Sajnos az AMD procikat nem szereti a WvW ... hiába megy tökéletesen a PvE, a zerg megeszi õket ...
BUÉK!
gyertek gyertek csak 5-en vannak.....BUMM ......hogy került ide 40+ ellenség a semmibõl?
A mohának mindig a déli oldala fás!
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
9600GT 512MB 256BIT GDDR3
Kingston 4096MB 1333Mhz RAM
AMD Phenom II X4 B55 3,2Ghz
Tudom nem egy mai VGA de akkor is jobban kellene teljesítenie kicsit szerintem. Lehet újra kellene raknom a windowst mert eléggé szar 😄
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
És te? Felébredtél csipkerózsika álmodból?
kitalálsz egy ipari baromságot, ami sose történt meg, de ha esetleg többször is megtörtént, akkor mindenkinek a kurva anyját
k.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
2. /target jonnyka
/cast ignore retard player
Remélem mûködik a macro. Most csináltam. Csakis miattad jóbarát <#mf1>#mf1>
ja várj.
És a topic fejlécébe 30 centis piros betûvel írjátok ki hogy running fan club, és hogy csak ajnározni lehet, más saját vélemény tilos!
Ez amit itt mûveltek ez már szinte számalmas ... a wowjobb, meg a szaros 4 goldos "átverés" meg minden ... Ez óvodai szint ... De még ott is a legalja ...
Ráadásul már régóta igen unalmas is ...
Digital delux. Van rajtea egy 80.as Necro Meg egy 41.Elem.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De mivel egy marék lepke IQ szintje magasan a tied felett áll, leírom hogy értsd:
Bullet Józsika, Bullet Laci, Bullet Feri. A Józsika, Laci és feri helyére tessék odagondolni a tényleges nevét (ha még emléxel rá egyáltalán).
Jééézus...
Téged értelmesebbenk hittelek. Jonnykán nem csodálkozom hogy nem érti mert ostoba.
ha jön majd valami más sláger mmo oda is együtt menjetek, running bizos odanyújtja a pöpit nektek egy kis csemegézésre akkor is <#mf1>#mf1>
valami... ilyesmi lehet
Bár többen válaszoltak már erre az agymenésre, azért én megkérdezném, hogy azt 4 hónapnyi GW2-t hol és mivel töltötted el? Ugyanis a mi kis párhuzamos univerzumunkban nem teljesen így történnek a dolgok 😊
@Running: Szóval ez a hihetetlen mennyiségû lóvé rávett arra, hogy vegyél új accot, felhúzz rajta egy eddzsimért és kikalózkodj 4 azaz négy!!!!4 goldot? Mérhetetlen nagyot csalódtam ... még jó hogy ekkora összegeket nem tárolunk a guildbankban ... omfg ... Szánalom ... <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy nem rossz a helyzet Far Shiverpeaksen, megint elkezdtünk verni mindenkit, legalábbis az eddigi eredmények alapján.
[/cserf][/fülünyúl]
Gondolom mond neked valamit a Bullet XY nevû engineer.
Miért nem thief-et indítottál? Jobban illene hozzád.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Karácsonyra kaptam accountot, azóta ismerkedem a játékkal... hát nem semmi, hogy milyen összetett, még mindig szoknom kell, nem egy Skyrim-féle perk rendszer van benne, az már biztos! 😄
Igazából az utóbbi pár napban csak próbálgattam bmindenféle kasztot, hogy melyik tetszik jobban, és végül úgy döntöttem, hogy az elementalist-al zúzok tovább. Tudtok adni tanácsokat/tippeket/ötleteket egy jó kis távolsági , nagy sebzésre képes, PvE fire elementalist build-hez? 😊
Elõre is köszi, és BUÉK mindenkinek!
Ilyet nem is javasolt senki, másrészt a magyarokról volt szó
- ez másnak is eszébe jutott már és amelyik guild költözött az általában felfelé ment a ranglistán. Az eredményre éhes játékosok hamarabb lépnek mint a többiek, akár guild nélkül is
- Fissure of Woe lett az elsõ kihalt szerver (legalábbis wvw téren) pedig ott talán egy magyar se volt 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
két nap alatt mi(k) az(ok) dolog v dolgok ami miatt nem tetszik ilyen hamar?
És ha már itt tartunk, wvwvwv-n belül se ér semmit, hogy egy fix fika buffal kompenzálják, ha az egyik szerver fele annyi játékossal van bent. Sok értelme nincsen, maximum meglehet próbálni védekezni, vagy gombát szedni..
Még mielõtt megjelent volna a játék, még kötöttségek nélkül meglehetett beszélni közösen, hogy melyik szerverre menjen mindenki. Ez mostmár sokkal nehezebb kérdés, mert sokan különbözõ szervereken vannak, egyik guild jól érzi magát ahol van, a másik meg kevésbé, így az elõbbi nyilván nem biztos hogy átmenne máshova. Szóval nem hiszem, hogy most ilyen nagyvolumenû közös transzfert kivitelezni lehetne. Ezért nyilván nem is vállalta fel senki, hogy akkor majd ennek ellenére megpróbálja irányítani az egész magyar közösséget ilyen téren. Pedig elég jó volna ha nem lennénk mi se ennyire széttöredezve, és egységben megmutatnánk az imperialista kutyáknak, hogy velünk is számolni kell <#eplus2>#eplus2>.
Az elvándorlással pedig annyi a baj, hogy meg kellett volna beszélni, egyeztetni a guildekkel, megyõzni a hezitálókat, hogy együtt menjenek minél többen. Így most az van, hogy ki lett nevezve a "magyar szerver", aztán a legfõbb szószólók egyszercsak gondolnak egyet, hogy bocs mégsem és lelépnek, széttördelve a közösséget. Ha az elején olyan szépen meg tudták szervezni a dolgokat, most is úgy kellett volna.
(és kapd be...)
Nem hiszem, a nagyobb wvw guildek már legalább 1,5-2 hónapja elköltöztek Seafarerre vagy Blacktidera, Mi is átköltöztünk közben más guildekkel együtt a Desolationre. Sajnos az FS nagyon kirürült már, ami a wvw szereplésén is erõsen meglátszik (jelenleg 19. ha jól emlékszem).
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
-- mindenki menjen 1 helyre? Abból semmi jó nem sülne ki
-- mi legyen a többi szerverrel?
-- stb.