Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne bántsátok már szegényt😊 tudom, hogy nem illik fogyatékosokon röhögni, de maniac esetében egyszerûen nem bírom megállni😊 ha elüldözitek innen, olyan "száraz" lesz a topic😄

DummyBoy
😊

Egy átlagos intelligenciával megáldott mai kamasz valszeg már rájött volna, hogy ha bemegy egy "fanklubba" és elkezdi fikázni õket, akkor gyorsan "lehurrogják" ... Na itt nem ez van ...

Idejössz egy légbõl kapott mesével, majd nagy duzzogva nem árulsz el semmit, majd az érintett elmondja. Így próbáljátok meg "befeketíteni" ? El tudod képzelni ez mennyire gyenge próbálkozás???

Jöttök itt a fanklubb f@szsággal, meg hogy nem lehet ellenvélemény??? NEM??? Nem egyszer, nem egy ember leírta normálisan hogy miért nem tetszik neki a játék ... Csak ugyebár a vélemény olyan mint a segglyuk ... mindenkinek van, mégsem vagyunk kíváncsiak mindenkiére ...

Én jól szórakozom a GW2-vel, de nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek, én is leírtam ide ... Aztán jöttök a Ti a f@szságaitokkal, és elszabadul a pokol megint ...

Idióta, gyerekes hülyeségek ... állandóan ... Miért meglepõ, hogy mindenre ugrunk, amit ide írtok?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Szia!
Nem csak a VGA a gond, a proci a kevés, hidd el nekem 😊 Hasonló procim volt, csak 6950@6970-el, WvW-n nagy zerg - 5-10 FPS volt a max ...

Aztán végül meguntam a wvw.ppt-t, és szülinapra kaptam magamtól egy i5-öst ... Jelenleg nagy zerg alatt dupla FPS-t jelent ...

Hiába ár/érték gyõztes az a proci, ez a játék jobban megy intelen, ide a Phenom II kevés sajnos.

@FNightWalker: Izé ... azt a procit "low"-on megeszi reggelire egy 50-100 fõs zerg ... Nem viszi simán ... sõõõt ... Sajnos az AMD procikat nem szereti a WvW ... hiába megy tökéletesen a PvE, a zerg megeszi õket ...

Prophecies elsõ részt remekül folytatták.Jobbnál jobb kiegészítõk jöttek hatalmas újításokkal szinte minden kieg.új világot hozott.Ebbõl kiindulva írtam😊

7 ezer.Annyiért el kell mennie.A gond az,hogy nem lehet mail címet se acc.nevet váltani.Szerintem meg kell tartani.Kiegészítõ lesz hozzá és lehet,hogy az alapjátéknál is jobb lesz..

Supersample mûködik HD7870 vagy GTX660 Vid.kártyával?Mármint stabil FPS-t mutat?

BUÉK!

nem a gfx a fõ akadás forrása, hanem a nagy ping, hiába gyors a net, ha a server 100+ ping feletti akkor a csomagogat egy nagyobb létszámnál nem tudja gyorsan szinkronizálni.....ismerõs?

gyertek gyertek csak 5-en vannak.....BUMM ......hogy került ide 40+ ellenség a semmibõl?

A mohának mindig a déli oldala fás!

A grafikuskártyád már nem mai gyerek és ennél jóval erõsebbeket is megesz a nagyobb létszámú wvw.
Simán vinnie kellene a WvW-t még nagy csatákban közepes beállításokon. A közepes beállításokon lemaradt, bocs 😛

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Átköltöztem Desolation szerverre, gondoltam megnézem milyen itt a WvW, stb. 😊 Hát, sokat nem tudtam játszani mert HIGH-on nagy csatákban annyira akadtam hogy az hihetetlen. Mediumon sem volt nagyon jobb a helyzet. Lowon már játszható! Pedig, szerintem ennek a confignak simán vinnie kellene WvW-t még nagy csatákban is:

9600GT 512MB 256BIT GDDR3
Kingston 4096MB 1333Mhz RAM
AMD Phenom II X4 B55 3,2Ghz

Tudom nem egy mai VGA de akkor is jobban kellene teljesítenie kicsit szerintem. Lehet újra kellene raknom a windowst mert eléggé szar 😄

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Haveromnak dinamikus ip-je van valszeg, és folyamatosan authentication emailt küldözget neki a belépésnél. Viszont szar régi citromailes címet adott meg, és egy órát kell várni, míg megjön az email (lol). Mi a teendõ ilyenkor? Az oldalon ugyan ez, ott se tud belépni elvileg az említett okok miatt, én meg nem találom az én accomnál hogy meg lehet-e változtatni az emailcímet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Running
FS teljesen kiürült, eternalon maradt némi www népesség, azok is kezdõk, így kerestünk egy aktívabb szervert.
És te? Felébredtél csipkerózsika álmodból?

Running
Az engineerem...😊)))

Lehetek az öribarid?
Running
Kedves Maniac, értettem a hsz-ed, de se én, se más a csapatból nem tudja ki az a Bullet akárki, se ilyen gw2 taget, se ilyen nevû karaktert nem ismerek. Szerintem erõsen kevertek valakivel. Sajnálom, hogy nem segíthetek.

j0nNyKa
na várjál

kitalálsz egy ipari baromságot, ami sose történt meg, de ha esetleg többször is megtörtént, akkor mindenkinek a kurva anyját

k.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

1. Ha valaki sokszor csinálja (ezt nem tudom) az sokszor 4 arany.

2. /target jonnyka
/cast ignore retard player

Remélem mûködik a macro. Most csináltam. Csakis miattad jóbarát <#mf1>
Nem sok. A 80-assal nem tud mit kezdeni mert csak a fejlõdés fun, így inkább új karit indít. Azt meg jobb ha saját account-on teszi. És biztonságosabb is. De lehet hogy sikerrel jársz.
j0nNyKa
ja amúgy pont olyan agyi szinten van, mint aki 4 ingame arany miatt átbasz embereket, meg aki állandóan itt hisztizik random dolgok miatt, mert nem hozta neki anyuci ágyba a tejet
ja várj.

Majd elmeséli az érintett. De nem fogja valószínûleg.

És a topic fejlécébe 30 centis piros betûvel írjátok ki hogy running fan club, és hogy csak ajnározni lehet, más saját vélemény tilos!
DummyBoy
Meséld már el nekünk lécci, hogyan is lett átverve ez a Bullet Jézus? xD

Ez amit itt mûveltek ez már szinte számalmas ... a wowjobb, meg a szaros 4 goldos "átverés" meg minden ... Ez óvodai szint ... De még ott is a legalja ...

Ráadásul már régóta igen unalmas is ...

LeWyTy
Van rá esélyem hogy eladjam az accomat?
Digital delux. Van rajtea egy 80.as Necro Meg egy 41.Elem.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hm valóban az. Bullet kata jobb lenne. Mármint ha valaha volt közöd golyókhoz <#eplus2>
Kata
Bullet Jézus? Jó hülye név. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

A Bullet utáni XY nem a tényleges neve észlény. Ezzel helyettesítettem a nevet hogy ne adjam ki teljesen. A Bullet-et azért írtam hogy tudd, kirõl van szó (gondolom nem õ az egyetlen áldozatod).

De mivel egy marék lepke IQ szintje magasan a tied felett áll, leírom hogy értsd:

Bullet Józsika, Bullet Laci, Bullet Feri. A Józsika, Laci és feri helyére tessék odagondolni a tényleges nevét (ha még emléxel rá egyáltalán).

Jééézus...
A Bullet nevû engi az átvert ember akit running vert át, nem az õ karaktere te nagyon buta.
Téged értelmesebbenk hittelek. Jonnykán nem csodálkozom hogy nem érti mert ostoba.

ha jön majd valami más sláger mmo oda is együtt menjetek, running bizos odanyújtja a pöpit nektek egy kis csemegézésre akkor is <#mf1>
j0nNyKa
szerintem maniac valamelyik skizo énje álmodott egy tolvaj engineert, a másik skizo énje meg beleképzelte ahogy running kirabolja 4 teljes arannyal
valami... ilyesmi lehet

DummyBoy
"Amíg a gw2 fejlesztõi csak a wvw igényekre mennek rá, és semmi pve endgame-et nem tesznek bele, addig a wow jobb."

Bár többen válaszoltak már erre az agymenésre, azért én megkérdezném, hogy azt 4 hónapnyi GW2-t hol és mivel töltötted el? Ugyanis a mi kis párhuzamos univerzumunkban nem teljesen így történnek a dolgok 😊

@Running: Szóval ez a hihetetlen mennyiségû lóvé rávett arra, hogy vegyél új accot, felhúzz rajta egy eddzsimért és kikalózkodj 4 azaz négy!!!!4 goldot? Mérhetetlen nagyot csalódtam ... még jó hogy ekkora összegeket nem tárolunk a guildbankban ... omfg ... Szánalom ... <#idiota>

BEAST
Pont, hogy nem (6.), oda mentünk, ahol értelmes harcokat reméltünk és nem 5en rohangáltunk egy egész eternal mapon 150 ellen. Amúgy, FS jelenleg nagyjából olyan szinten ver most mindenkit, mint ahogy korábban a Whiteside is vert mindenkit. A rangsor legalján(19+) félig üres serverek ellen nem nehéz. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
Ja mindig oda mentek, amelyik az élen van? 😊
Amúgy nem rossz a helyzet Far Shiverpeaksen, megint elkezdtünk verni mindenkit, legalábbis az eddigi eredmények alapján.

[/cserf][/fülünyúl]

Running
Költõi volt, nem kell válaszolni.

Running
Bullet XY engineer nem mond semmit, és Thief-el játszom hónapok óta, meg egy Elével idõnként pve. A 4g-s átveréses sztoriról meg még annyit sem tudok. Volt már neked egyáltalán valami értelmes hozzászólásod?

Egy füst alatt elmesélhetnéd a topiklakóknak, hogy kell átverni 4g-vel valakit running módra.
Gondolom mond neked valamit a Bullet XY nevû engineer.

Miért nem thief-et indítottál? Jobban illene hozzád.
Szaruman
Akkor már adjad 70-80 euróért, ha balfasz módon képzed az árat... Mert 33 euróért is lehet zsírújat kapni ugye.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sziasztok!

Karácsonyra kaptam accountot, azóta ismerkedem a játékkal... hát nem semmi, hogy milyen összetett, még mindig szoknom kell, nem egy Skyrim-féle perk rendszer van benne, az már biztos! 😄
Igazából az utóbbi pár napban csak próbálgattam bmindenféle kasztot, hogy melyik tetszik jobban, és végül úgy döntöttem, hogy az elementalist-al zúzok tovább. Tudtok adni tanácsokat/tippeket/ötleteket egy jó kis távolsági , nagy sebzésre képes, PvE fire elementalist build-hez? 😊
Elõre is köszi, és BUÉK mindenkinek!

Ilyet nem is javasolt senki, másrészt a magyarokról volt szó

- ez másnak is eszébe jutott már és amelyik guild költözött az általában felfelé ment a ranglistán. Az eredményre éhes játékosok hamarabb lépnek mint a többiek, akár guild nélkül is
- Fissure of Woe lett az elsõ kihalt szerver (legalábbis wvw téren) pedig ott talán egy magyar se volt 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Running
Nincs raid! 😊)))))

dave9004
bántás nélkül kérdeznélek😊
két nap alatt mi(k) az(ok) dolog v dolgok ami miatt nem tetszik ilyen hamar?
Running
Ennyiért újat lehet venni...

Srácok eladnám az accountomat, 2 napja vettem és hát sajnos nem tetszik a játék 😞 Gondolom a pénzem már sosem kapom vissza, így hát arra gondoltam hogy 40 euróért odaadnám valakinek aki esetleg gondolkozik azon hogy megvegye! Akit érdekel legyen szíves írjon egy privátot!
SmylE
Úgy gondolom, hogy egy idõ után szerver transzfer nélkül is felborul az egyensúly az új játékosok, és a meglévõk aktivitásának folyamatos változása miatt, és akkor ebben az esetben költözni se lehetne. Így sokan abbahagynák a játékot szerintem, ha épp olyan szerveren voltak ahol nincs elég élet. Ezt a szabadon választató sokszerveres felépítést alapjaiban tartom rossz ötletnek.
És ha már itt tartunk, wvwvwv-n belül se ér semmit, hogy egy fix fika buffal kompenzálják, ha az egyik szerver fele annyi játékossal van bent. Sok értelme nincsen, maximum meglehet próbálni védekezni, vagy gombát szedni..

Még mielõtt megjelent volna a játék, még kötöttségek nélkül meglehetett beszélni közösen, hogy melyik szerverre menjen mindenki. Ez mostmár sokkal nehezebb kérdés, mert sokan különbözõ szervereken vannak, egyik guild jól érzi magát ahol van, a másik meg kevésbé, így az elõbbi nyilván nem biztos hogy átmenne máshova. Szóval nem hiszem, hogy most ilyen nagyvolumenû közös transzfert kivitelezni lehetne. Ezért nyilván nem is vállalta fel senki, hogy akkor majd ennek ellenére megpróbálja irányítani az egész magyar közösséget ilyen téren. Pedig elég jó volna ha nem lennénk mi se ennyire széttöredezve, és egységben megmutatnánk az imperialista kutyáknak, hogy velünk is számolni kell <#eplus2>.
Szerintem az a baj, hogy nem vezették be már az elején, most meg már késõ. Ha az elején bevezetik, akkor nem indul meg a népvándorlás a jobb helyezésû szerverek felé, és egyenletesebben oszlana el a populáció, wvw-ben sem lennének ekkora különbségek. Ha majd egyszer bevezetik, akkor úgy volna értelme, hogy néptelenebb szerverrõl népesebbre kelljen fizetni érte, fordítva pedig hagyni ingyenesnek.

Az elvándorlással pedig annyi a baj, hogy meg kellett volna beszélni, egyeztetni a guildekkel, megyõzni a hezitálókat, hogy együtt menjenek minél többen. Így most az van, hogy ki lett nevezve a "magyar szerver", aztán a legfõbb szószólók egyszercsak gondolnak egyet, hogy bocs mégsem és lelépnek, széttördelve a közösséget. Ha az elején olyan szépen meg tudták szervezni a dolgokat, most is úgy kellett volna.

SmylE
Ilyet nem is javasolt senki, másrészt a magyarokról volt szó. Egyébként pedig minden guild saját döntése, hogy átköltözik-e és hogy hova. Nem várható el a játékosoktól, hogy néhány guild csak azért maradjon egy kevésbé élvezetes szerveren, hogy azt életben tartsa. Néhány szervert akár be is lehetne zárni és átköltöztetni a népet máshova. Nyilván az ember azért játszik, hogy minél jobban élvezze a játékot. Az a.netnet kellene ezt valahogy megoldania, én nem tartom jó ötletnek, hogy ennyire szét van töredezve a populáció, és ilyen különbségek alakulnak ki. Mindenki ugyanúgy kifizette a játékot.. és hogy most ebbe belegondolok, elég nagy inkorrektség lesz, ha bevezetik a fizetõs szerver transzfert..
Neked is B.U.É.K.

(és kapd be...)

BEAST
neked is 😊

Nem hiszem, a nagyobb wvw guildek már legalább 1,5-2 hónapja elköltöztek Seafarerre vagy Blacktidera, Mi is átköltöztünk közben más guildekkel együtt a Desolationre. Sajnos az FS nagyon kirürült már, ami a wvw szereplésén is erõsen meglátszik (jelenleg 19. ha jól emlékszem).

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
Boldog új évet mindenkinek!

Amúgy Far Shiveren maradt még valaki?

[/cserf][/fülünyúl]

- nem néhány magyar játékosra gondoltam, hanem amikor minden játékos elindul az elsõ helyen levõ szerverre. A szerverek wvw egyensúlyát eddig sem a magyar játékosok vándorlása zavarta meg, hanem amikor adott szerveren levõ 3-4 aktív guild elment máshova

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

SmylE
Igen tudom, de reálisabb szerintem a jelenlegi helyzetbõl, erõviszonyokból kiindulni, ami akár hetente is érzékelhetõen változhat, változik. Szóval én csak óvatos optimista vagyok, nem indulnék ki csak a múltból, de tény, hogy a jobb helyezés pozitívan befolyásolhatja a szerver aktív www populációját is. Nagyon nagy fölénnyel került át T1-be Elona Reach is az elõzõ körben, Blacktide pedig a lecsúszása után jelenleg T2-ben is csak a 3. helyért küzd jelenleg..
SmylE
Nem gondolod komolyan, hogy néhány átköltözõ magyar játékos fogja felborítani az univerzum egyensúlyát, és a jelenlegi helyzet a legjobb mindenkinek. Ez erõs naivitásra vall. Egyébként pedig csak egy javaslat volt, ha valakit nem untat a mostani wvw is, az maradhat nyugodtan.
- lehetne mondani de én nem mondanám
-- mindenki menjen 1 helyre? Abból semmi jó nem sülne ki
-- mi legyen a többi szerverrel?
-- stb.