Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Ott a pont!

Nem értem miért ez a vita. Leírta véleményét ami elég normálisan le lett reagálva . Ezen a ponton le is kellett volna jegelni a témát. Fórum ahová lehet írni a témával kapcsolatos véleményt , emiatt nem értem miért kell a negatív véleményt 2 napig magyarázni. Itt a gond nem az hogy valaki nem ért ezzel a véleménnyel egyet.
Olyan MMO pedig még nem készült s nem is fog szerintem amiben nem kell gyûjtögetni és sokat tenni az erõsebb és szebb cuccokért achikért. Hiszen éppen attól értékesek hogy nem pottyannak az öledbe. Pont az ölné meg hamar a játékot ha mindent könnyen és gyorsan megkapna a játékos. Ha valaki arra vágyik hogy hamar, gyorsan és tettek nélkül legyen meg mindene annak vannak például a WoW "tört" serverek , tessék oda menni vagy elfelejteni az mmo-kat.

Tehát igen , igaza van annak aki azt állítja hogy kell "grindelni" a játékban de az is igaz hogy nem muszáj. Szerintem ez igy rendben is van.

"vessetek a mókusok közé" :)

penge25
Insta setteket általában nem a statjai, vagy nagyobb sebzése miatt gyûjti az ember, hanem mert tetszik valamelyik sett, fegyver skinje.

Ja, jól van, rájöttem! Ez a bizonyos "full insta sett" mostanában olyan, mint régebben a God Mode? Meg az Unlimited Ammo cheat? Tehát azok a playerek, akik régebben Doom-ot is csak végig csítelték, azok a mostani "full instások". 😊

Érdekes, engem soha, semmilyen játékban nem érdekelt az ÜBER cucc. Legtöbbször - mint pl. GW2-ben - fogalmam sincs, hogy az mit takar. Találok egy nagyobbat sebzõ íjat? Király! Hopp, egy kicsit nagyobb armort adó csuka? SZuper! Sosem néztem, hogy nekem mit KÉNE keresnem, mi a FULLOS cucc.

Biztos jó ezt így is játszani? Nem pont a játék maga veszik el?
penge25
Ez is grind persze, de összehasonlíthatatlan bármelyik MMO-val, mondjatok még egy mmo-t ahol ennyi kis energiával egy fullos endgame dungeon setted lehet.

Grind az inkább amikor legendray weapont, késõbb meg legendary armort szeretnél. Ezekhez meg azért kell annyi cucc, hogy meglegyen az item presztízsértéke, ergo ne minden 2 embernek meglegyen a játékban. Magyarán tud mutogatni az e-péniszed, hogy neked van legendary cuccod.

penge25
"Kell, nem is keveset" napi 1-2 óra instázás, egy hét alatt megvan napi egy-két óra játékkal a full insta setted.

"Kell-e nekem dungikat farmolni, hogy legyen egy fullos ruha+fegyver setem maxlevelen ?"

Kell bizony és nem is keveset. Egy full armor+fegyó 1300 token körül van, 1 útvonal ad 60-at. Számold ki mennyit kell farmolnod az adott instát. Ráadásul minden instának/szettnek külön tokenje van, ha más insta szettet akarsz, akkor azt kell vakulásig farmolnod.
Mér kéne a farmolni ? Ha lusta vagy kinézel egy jó grind helyet és beállitód a bot programot ennyi !
lassan ebédidõ. engem etethet😄

Running
Nekem trollnak tûnik. <#vigyor><#hehe>

-nem kell farmolni hozzá
-guild az eléggé hasznos, de nem musthave

Sziasztok!

Új vagyok a játékban, és nem tudom most játszak-e tovább vagy ne.
Kérdésem, mi az a grind?
Kell-e nekem dungikat farmolni, hogy legyen egy fullos ruha+fegyver setem maxlevelen ?
Egyedül is élvezhetõ a játék vagy csak klánnal?

A válaszotokat elõre is köszi.
üdv/páá
Running
Igen, pont erre gondoltam. Még szerencse, hogy vannak emberek akik értik mire gondoltam.

DummyBoy
Igen, qrva nagy hibái vannak a játéknak, ezzel nagyon is tisztában van mindenki.

Az agyonszidott és bugtenger SWTOR-ban (Szorri, de csak ezzel játszottam érdemben annyit, hogy legyen megfelelõ összehasonlítási alapom ... ) megjelenésekor kevesebb idegölõ bug volt mint ebben most. Fõleg nem ilyen nagyok ...

Viszont nem arról van szó ...

Mi hiányzik a GW2-bõl? Mondd meg a készítõknek ... Target of target of target? Vagy automata healbot? Vagy Tank/DPS/Healer kombó? Vagy HC rédek? Vagy endgém? Vagy mi? Olyan játék, ami mindenkinek tetszik, olyan sosem lesz a piacon. (De van ... engribörc, de az nem MMO ...)

Egy valami az élet minden területére igaz: Ami mindenre jó az semmire sem jó igazán. Ez van a játékoknál is. Minden játék próbál valamiben jobb lenni mint a többi. A júzernek pedig meg kell találni, hogy melyik játék neki a legjobb. Nincs azzal semmi gond, ha valakinek valami nem jön be, csak ettõl még nem biztos, hogy szar.

1000 ember közül mindekninek más kell. Egy birkacsordának sosem lehet a kedvére tenni. Emiatt felesleges a hiszti. Akinek sok a grind az magának csinája a gondot, mert ez pont egy olyan játék, amirõl 1 dolog viszont tényként elmondható: Ha nem AKARSZ akkor nem kell grindelned orrvérzésig.
Lásd: Karma gear: múlt hétvégén vettem egyet én is. Játék eleje óta szépen teszem a bankba a Liquid Karma Jug-okat és a Boostereket amik esnek. Szépen kivettem õket megy egy boostert, és elmentem vettem belõle egy full szettet. Ennyi. A maradék ment vissza, mire a következõ karakterem 80 lesz, megint lesz elég ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

NINCS tökéletes játék! Ez is csak egy JÁTÉK, amit ha szeretsz, játszol, ha nem, otthagyod a 'csába. Van a piacon kismillió másik. Nem az a bajunk, hogy leírod a véleményed, inkább a HOGYAN a necces. Pontokba szedve fikáztad le a játék lényeges elemeit.

Én megjelenés óta játszom vele, nagyjából napi 1-2 órát. Csinálom a sztorit, mellette minden mapet 100%-ra, beugrok az Eventekbe, elnézek néha WvW-re, tegnap elõször beugrottam egy Dungeon-ba...és még csak lvl68 vagyok, rohadtul nem érdekel hogy milyen skin van rajtam, és szerintem a játéknak még csak úgy a 20-30%-át láthattam csak. Map kétharmadán még nem is voltam, jah, és egy percet sem grindeltem.

Itt egy bõdületesen összetett, hatalmas terület, kismilló lehetõséggel, sok karakterrel, külön sztorival, de te összeírtad, hogy mindez mennyire rossz....10 pontban!#55543

Ha nekem ennyire nem tetszene egy játék, Uninstall, és keresném azt, ami megfelelõ.

Peace

hm. a kérdésemre megkaptam a választ. olvasni tudsz, értelmezni nem😊 remek😊

Unknow
Semmit nem szólok hozzá, mindenkinek a maga dolga, hogy mennyire primitív és mik az elvárásaik magukkal szemben.

Egyébként érdekes...személyeskedés eddig nem volt, de hírtelen, hogy szidják a kedvenc játékodat amibe elég sok idõt ölsz ( #55555) , egybõl megpróbálsz itt flamelni és kötözködni. Persze értem én, Kim Wung Junnak se grind a 200G-t és 5 karma settet összeszedni. Csupa szórakozás. Minden csak fanatizmus kérdése.
valamit szarul csinálsz😄 grindelés nélkül kivettem már 2 full karma szettet+sok kaszthoz tartozó összes fegyót krámért (az 60k körül van/db?) és most járok lassan millió karmánál.

Unknow
Egyébként lehet nyomkodni a minuszt a hsz-mre azért mert leírtam ,hogy mi a véleményem a játékról pár hónap után. (Úgy, hogy én még mindig játszok vele.)

Értem én, hogy ennyi idõ után rákéne jönnöm, hogy teljesen tökéletes a játék, és meg kéne, hogy legyek elégedve vele. Sajnálom, hogy nem tudom olyan szemszögbõl nézni, hogy az nektek is megfeleljen. A grind is biztos csak illúzió volt mikor összeszedtem kb 300k karmát ,hogy olyan armorba legyek ami tetszik ^^
azon gondolkozom, hogy te olvasni vagy értelmezni nem tudsz?😄 mondjuk eddig hozzászólásaid alapján fölösleges ezen gondolkoznom...

tényleg, mit szólsz hozzá, h a ranger petemnek pénsiz a neve? report volt már?😄

😄

DummyBoy
Vicces, SWTOR-nál (Aminek a sztorik a lényegei) mindenki a MASS PVP meg a PVP miatt hisztizett.

Most hogy itt a GW2 aminek a PVP és a MASS PVP része lenne a lényeg, megy a nyüsszögés a PVE miatt.

Akit CSAK a PVE érdekel, annak érdemes másik játékot keresni, ebben a játékban az sPVP (Akinek az jön be) és a WvW a lényeg. Ezekben jó. Meg van egy PvE-is, mert kell hogy legyen. Vannak ugyan jó ötletek + a "dinamikus" eventek is jók, üde színfolt, de azért nem az az igazi része, hiszen egy idõ után minden ilyesmi unalmassá válik.

Engem érdekelnek a skinek (Ha érdekelne is, semeddig nem tart valami jobban kinézõ alacsony szintû tárgyat megvenni AH-ból és transmutálni), nem érdekelnek a szinek, lvl 20 felett általában WvW-zek, vagy ha nincs akkora WvW team, akkor megyek és PvE-ben fejlõdöm, próbálok más irányokba menni, más fajokkal, így nem annyira egyhangú a dolog, és 100% Map complete sincs még meg ... Nem is vonz igazából. Mellesleg 1 lvl 80-as karakter nagyjából 30% map alatt megvan. Szóval 3 karakterre bõven van elég új térkép.

Mindig lesznek olyan emberek, akik nem azt nézik, mire számíthatnak egy játéknál, és hisztiznek, hogy ez nem jó. Holott nem biztos, hogy a játékkal van a gond, hanem egyszerûen nem az adott embernek való.

Az emberek elvárásaival van a legnagyobb gond szerintem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szerintem ti vagytok egyre viccesebbek, hogy mindenkit letrollkodtok, akinek a véleménye nem egyezik a tiétekkel.

Oh wait... Nem vicces, inkább szánalmas és unalmas. Az pedig gyerekes, hogy Running mindenkit el akar tiltani a játéktól, aki nincs megelégedve vele.

Unknown nem azt mondta hogy szar, hanem hogy vannak hibái és nem elég jó, lehetne sokkal jobb is ha a készítõk rájönnének, mi hiányzik belõle.

És hogy miért játszunk vele a kritikák ellenenére? Mert a többi MMO sem jobb, és ebben legalább látszik a potenciál, most még elég sok energiát fektetnek a továbbfejlesztésébe, érdemes várni a frissítéseket.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Unknow
Látom fanboy nap van, mert senki nem olvassa és értelmezi a hsz-eket.

Én leírtam,hogy miért grindelõs a játék. Egy szóval nem mondtam,hogy a játék rossz vagy, hogy én nem szeretem/játszom. (Azt se írtam,hogy én nem grindeltem ki magamnak amit akartam.)

Erre jöttök és megmagyarázzátok, hogy húzzak a picsába, mert fikázom a játékot, és úgy játszok vele,hogy nem is szeretem és amúgy is rohadjak meg 😄 Számomra ez a komikus, hogy már a fáradtságot se veszitek,hogy elolvassatok valamit. Aki beszól a játékra = dögöljön meg.
asszem egyszer nem grindeltem és mégis full exotic, soksok gold, tegnap végeztem 100%mappal stbstbstb😊

Kicsit én is sajnállak, hogy kényszerítve vagy egy ilyen "egyszerû" játék folyamatos grindelésére. <#mf1>
Unknow
A hsz-edbõl az jön le,hogy szerinted ha valakinek tetszik ez a játék, akkor annak muszáj imádnia minden apró pillanatát és minden rossz dolgot benne.

Tudod attól,hogy én látom, hogy mi a rossz ebben a játékban, még szerethetem nem? Vagy ha egy játék tetszhet akkor elvakultnak kell lennem , és észre se szabad vennem, hogy grindelek és stb?

Senki nem mondta,hogy élvezhetetlen, én annyit mondtam: Grindfest

Ez így is van. Attól, hogy egy játék tetszik, még nem fogom magamnak azt hazudni,hogy tökéletes. (Mint egyesek.)
ez az ember egyre viccesebb😄 nem ízlik neki a szar, de azért ott legyeskedik körülötte,m a szagát élvezi😄

Running
A hsz-edbõl csak az jött le, hogy nem értem, ha neked minden szar, unalmas és farm, akkor mit keresel te itt és minek játszol ezzel a játékkal? Nincs más szórakozás, ami leköt?
Mi élvezetet találsz te abban, hogy egy számodra élvezhetetlen játék topikjában próbálod igazolni magad? Magyarázd már el ezt nekem, mert tényleg érdekel. Ha nekem nem tetszik egy játék, nem jön be, nem töltök el heteket, hónapokat egy topikot olvasva, és nem próbálom azt igazolni, nekem miért nem tetszik.... lehet velem van a baj, vagy mégsem?

Unknow
Akkor ahogy én látom elég sok embernek van a fantáziájával gond és a szûklátókörûségével. Mivel nagyon sokan panaszkodnak.

1, Felfedezed a területeket... -> Ezen azért az elsõ lvl80as karakter után túl vagy. A legtöbben legalábbis.

2, Mini dungeonokat lenyomod... -> Miért nyomnám le? Fõleg olyat ami nem tetszik. Nem sok olyan van ami jól néz ki és szívesen végigtolom.

3, Spvp -> Igen, nagyon izgalmas, hogy igazából egy rahedli mapon, csak dominationt vagy arathit játszhatok.

4, WWW -> Nem mozgat...ahogy sokakat másokat se, van akit inkább a pve érdekel. Néha - néha benézek, el vagyok, de ennyi.

5, Dungeonok összes útja , story mód: Összesen 3 dungeon van ami tetszik , a többinek szerintem rossz a designja, élvezhetetlen és nem is látom értelmét, hogy menjek.

Oh..továbbá. Amennyiben a szórakozásért megy le valaki dungeonba, az szerintem 2-3 run alatt kifújt. Onnantól kezdve geart akarsz, és onnantól mehetsz még le vagy 20×. Grindelhetsz...

6, Skin...festék vadászat. Na és honnan jön a festék? Mész és grindelsz...vagy veszel TP-ból. Pénzt megint csak abból szerzel ha mész és grindelsz. (Abból, hogy kalandozol a nagyvilágban, elég kevés jön. Esetleg WWW-zel egésznap és abból van zsé...de ez nem köt le annyi embert mint amennyit le kéne.)

7, Poén acsik...már akinek. Engem ez nem köt le, és mivel még mindig ott tartunk, hogy szerinted sok embernek nincs fantáziája, ebben sok ember nem lát fantáziát.

8, 100% Map. Igen, micsoda fun dolog mikor Orr-t kell 100%-ra teljesíteni. Azt aláírom,hogy Orr-t leszámítva a többi szórakoztató de Orr szenvedés. Továbbá, kevés rá az ingerencia, mivel nincs túl sok értelme megcsinálni.

9, Kedvenc kasztok kipróbálása. -> Ja..nekem a warrior és thief. Viszont már nem volt ingerem felhúzni a thiefet mert egyszerûen unalmas.

10, A játék különbözõ sztorijának végigjátszása. -> Kár, hogy a játéknak félúton szinte mindenkinél ua lesz a sztori <#idiota>. Annyira nem nagy szám.

-----------

Kapásból felsoroltál olyan dolgokat amik csak egy kis réteget kötnek le. Nem azért megy a sírás mert egyeseknek nincs fantáziája és szûklátókörûek, csak egyszerûen azért mert ez így nem jó.

A WoWban is mindig azzal szoktak jönni az emberek, hogy mennyire király, és hát még semmit nem láttál a játékból mert: Nincs 5k öcsi pontod, nem nyomtad végig HC-n a raideket, nincs meg az összes mountod, és az összes peted és így tovább...

Aki nem imádja a WoWot és nem fogja meg rendkívüli módon a világ, az nem fogja ezeket élvezni, csak azért mert benne vannak. Ahogy a GW2ben is ,hogy ha nem fog meg a világ rettentõen, akkor nem lesz attól szórakoztató mert szerinted és még pár ember szerint ez tele van contenttel.

Én elhiszem, hogy sokan legszívesebben odaírnák ezeket a dolgokat is,hogy:
1, Játsz egér és billentyûzet nélkül! Voice commanddal új élményt nyújt!
2, Kapcsold ki az UI-t! Hihetetlen fun!
3, Játszd ki az összes class 80ig! Legyél mestere az összesnek.
4, Húzzál ki minden professiont 400-ra!
5, Fedezd fel Tyria minden szegletét, találd meg az eldugott eventeket. Csináld meg az elrejtett csirkés questet! (Tényleg van ilyen csirkés quest, ahol megtámad 3 legendary hp-val ellátott csirke.)

Ilyeneket én is össze tudok szedni, de ez akkor is csak silány próbálkozás az igazság eltakarására.

Amennyiben nem így lenne, most azt írnád,hogy:
1, Nem kell grindelni. Jó fegyó kell? Csináld meg az XX quest chaint ami tele van nagyon fun dolgokkal.
2, Nem kell grindelni. Jó armor kell? Menj és csináld meg az XX dinamikus event chaint ami tök fun.

Ott a Volcanus, ami simán lehetne egy questes kard. Mibe került volna megcsinálni egy eventet a vulkánnál? Lehetett volna ott egy kovács, aki ad egy quest itemet, aminek a segítségével speckó eventeket tudsz elindítani npcknél. Meg ilyen hülyeségek.

Ehelyett mi van? Grindeljél...

Nem az én fantáziámmal van gond mint látható, hanem a játékot készítõkével. Az, hogy egyesek olyan triviális dolgok szórakoztatnak, hogy felcserélik az egér gombokat és úgy játszanak..számomra ez nem elég. Nekem annál több kell amit te felsoroltál.

Nem zavar,hogy ha nem értünk egyet, szíve - joga mindenkinek szeretni a játékot, de attól ez egy grindfest marad. PvE terén legalábbis az.
Running
Szerintem itt sok embernek leginkább a fantáziájával van a gond, illetve a szûklátókörûségével.

Running
1. felfedezed a területeket
2. mini dungeon-okat lenyomod
3. spvp
4. www
5. dungeonok összes útja, story mód
6. skin, festék vadászat (nem a legdrágábbak a legszebbek ,rajtam 60-as winged cucc van, és ószom)
7. Poén acsik teljesítése, sárkányos letaposós
8. 100% map
9. kedvenc kasztok kipróbálása, pve, pvp
10. játék különbözõ sztorijának végigjátszása

Kapásból csak ennyi jutott eszembe, amihez semmi farmerkedés nem kell...

Unknow
Most akkor filozofálgathatunk ,hogy mi az amit "muszáj"-nak ítélünk meg egy játékban. Normális esetben ez egy játék, semmit se muszáj.

Szerinted az a muszáj, mikor az elõre haladáshoz kell grindelni, tehát muszáj a dolog ahhoz,hogy bármit is elérjünk = grind.

A GW2-ben semmit se muszáj (mondod te), hiszen elérheted a szükséges cuccokat grind nélkül is. Ez esetben a cél: lvl80. Ez az egyetlen dolog amihez nem szükséges grind. Tehát a játék ennyibõl áll és nem többõl.

Viszont..nézzük úgy a dolgokat mint egy normális ember, és tegyük fel,hogy nem csak 1-2napot akarsz játszani. A cél tehát nem a lvl80, hanem egy normális kinézetû fegyver, páncélzat. (Mivel itt nem a statokra játszol, hanem a skinekre.) Ekkor bizony fogod magad, és bizony mész, és GRINDELSZ mint az állat.

Persze mondhatod,hogy hát ez nem kötelezõ és stb. Ugyan kérlek...errõl szólj a játék. Ez a kötelezõ séma. Aki ezt nem tudja elfogadni az magának hazudik. Az Arenanet sem hülye, valamivel meg kell fognia a playereket, gemet kell velük vetetni és stb.

A különbség az,hogy így nem kelti a "szükséges, muszáj" érzést, ami miatt már azért se vennél semmit. Attól még a gear progress ott van, csak ez a külsõben nyílvánul meg.

Szóval, lehet itt okoskodni, védeni a játékot,hogy nem egy grindfest, de ehhez azt hiszem már picit túl késõ. Mert igen...ha valamit csinálni akarsz a játékban azonkívül ,hogy eléred a lvl80at, akkor muszáj grindelned.

250 globe of ectoplasm, 250 orichalcum , 250 XX Lodestone ...ha ez nem grind , akkor semmi vazze...

A kóreai mmokban sem muszáj a grind, opcionális. Nem akarsz jobb geart? Nem grindelsz..alap gear is elég mindenre, csak kicsit nehezebben boldogulsz.

Itt se muszáj a grind, opcionális. Nem akarsz jobban kinézõ geart? Nem grindelsz, megelégedsz azzal, hogy úgy nézel ki mint a többiek és,hogy alig marad 1-2 dolog amit csinálhatsz a játékban. (Nem, a jumping eventek, dinamikus eventek sem szórakoztatóak harmadjára már.)
Hát igen WR már nem áll olyan jól magyar játékos számban.
Running
Másfél hete van kint...

JaSoN HuNTeR
Újabb szavazás kellene 😊 Melyik szerveren játszol most? (SZAVAZÁS)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Grind témakörben: wiki

"The most common usage is in the context of MMORPGs like Final Fantasy XI, World of Warcraft, Tibia, or Lineage ❤️> in which it is often necessary for a character to repeatedly kill AI-controlled monsters, using basically the same strategy over again to advance their character level to be able to access newer content."

Kulcszó a "necessary".
Ha ezt a meghatározást elfogadjuk (szerintem elég pontosan fedi a lényeget), akkor ez a játék mocskosul nem egy grindfeszt. Nem muszáj mobot ölni, ha nem akarsz (fõleg nem ugyanazt a mobot ezerszer, ugyanott és ugyanúgy), nem muszáj instázni (de ha mész, mindegyik háromféleképpen nyomható, a kilencpályás fractalról nem is beszélve), nem kötelezõ a legendary megszerzése sem.

j0nNyKa
én megértem, az emberben ott van hogy ha kifizette azt a néhány ezer forintot egy egy hónapos dologért, akkor muszáj használnia - ráadásul még jól is reagálta le, abbahagyta a faszba

kudos jason <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerencsére itt nincs havidíj, úgyhogy semmi sem muszáj <#ravasz1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

darth devil
Az, ha úgy érzi, h muszáj játszania.

War, war never changes.

JaSoN HuNTeR
Nem értem srácok hogy nektek milyen igényeitek vannak?... 😊 Nagyon perfect lett ez a játék és még úgyis sokat fog fejlõdni. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mondjuk a többi meg tré és még pénzt is kérnek érte.F2p meg felejtõs ezeknél a játékoknál mert inkább demo csak odateszik a F2p jelzõt reklámnak.
Mindenképpen ha játszok akkor inkább ezzel fogok

Majd lesz más MMO.Ez inkább ilyen fun részre sikerült,kikapcsolódásnak.Komolynak nem mondhatom a játékot.Nekem a GW1 sokkal jobban tetszett mivel ehez a részhez nem hozzátettek hanem inkább elvettek dolgokat.El lehet lenni vele jó kis game de valahogy hidegen hagy ha nem logolok be pár napig,annyira nem érdekel.
Elsõ részbe még 3 év után is 24/20 kockultam😊
Hát ez van,azért a pénzt megérte viszont egy másik MMO ha lesz valami jó jövõre akkor hamar le fogja váltani számomra ezt:-)
Addig még jó lesz..

Bocs, Berni. De ez nem neked szól 😄 Valamit nagyon félrenéztem. <#banplz>

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Fallen Legion's Heritage:

Továbbra is várjuk az aktív,segítõkész,csapatjátékos játékosok jelentkezését! WR szerveren táborozunk.
Elvárások: 18+, aktívság, segítõkészség, csapatmunka. Jelentkezni a fórumon lehet: bemutatkozás formájában!
Fórum elérhetõségét: PÜ-ben!

Rövid és tömör leírás rólunk! 😊

Egy PVE/PVP/WvW/Casual Guild vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. Nálunk az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Ne érezze azt hogy rá van kényszerítve a játékra. Nálunk nyugodtan használhatod a Guild Chatet kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeség -. Nem várjuk el hogy a nap huszonnégy órájában ONLINE státuszban légy. Nálunk akkor játszol mikor kedved tartja. Egy olyan közösséget szeretnék/szeretnénk létrehozni mely segítõkész, tudatos és ami nagyon fontos: normális emberekbõl áll. Nálunk az átlag korosztály: 18+. Ezért, sem várjuk el senkitõl sem azt hogy folyton ONLINE legyen. Hiszen, guildünk nagy részének családja van mindezek mellett munkahelye. Ezért sincsenek magas kötelezettségeink, elvárásaink. Egy munka után essen jól a játék, és ne azt érezze az ember hogy a második munkahelyére lépett be. Hanem azt hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Nekünk ezek a céljaink… egy olyan közösség kialakítása amiben élmény a részévétel a játék és minden más!

(Bocs, hogy kiírom mégegyszer, de a "#55522" hozzászólásomba, igen kevés információt adtam meg magunkról! 😊)

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

j0nNyKa
hogy elment bulizni wow helyett? kívánom hogy ez legyen élete legrosszabb döntése

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na úgy látom nem kómásan kelet volna hsz-t írni de sebaj remélem a lényegét kilehet venni 😊)
Sziasztok

WR szerveren ha nincs legalább 15 kis magyar guild akkor 1 se .

Mi is vagyunk 16an a guild-ba ebböl aktívan játszik 10-11 ember de hogy állandóan legyen legalább két dungeon-ra való játékos még kellene legalább 2-3 normális level 80as karival rendelkezõ emberke.

Szerintem ezzel több más WR-es guild is küzd.
Ha valaki guildot keres akkor privibe itt megtalál, de ha valaki guild szintû kapcsolatfelvételt szeretne annak az üzenetét is szívesen fogadom😊
darth devil
Ez már komoly probléma.

War, war never changes.