Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a sör jó :) egy sör jó, meg két sör is jó, de bebaszni nem jó. vágod?
ja, a cigit tényleg soha nem fogom megérteni. A vízipipa jó, de mi az élvezetes egy szaros cigiben.
\"You are fucking crazy people!\"
A közvetlen emberi kommunikáció önmagában is örömforrás lehet az ember életében.
"A testileg, lelkileg vagy szellemileg egymásra hangolódott emberek önkéntelenül átveszik egymás testtartását, viselkedését, mintegy tükrözik azt."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ehhez hozzájön pl. a cigi szívása, ami valamiért egy általános elfogadott vagánysági jelkép. Aki képes füstöt eregetni, az már csak vagány lehet.
Az alkohol meg az egyszerû emberek szomorú monoton életének a feldobója.
azért lett belõle "egy ivós cigizõs hangos plázás izé", mert a butább lányok a dominánskodni vágyó csoport tagjaira buknak, vagy éppen mert félnek, hogy mikor fogják kiélni magukat, ha nem fiatalon.
2. 2 napig bírtam: beszéd nélkül
3. a csajból végülis egy ivós cigizõs hangos plázás izé lett.beolvasztották. mindegy végülis, az hogy nem befolyásoltam, egyáltalán nem negatív dolog.
ennek az egésznek a lényege a következõ: Ha csak lényeges dolgokról beszélünk...nem beszélünk senkivel? mi lényeges dolog? szal miközben csöndben maradok, azon gondolkozom, miért vagyok csöndben, és mi ami hogyan kéne számomra elfogadhatóan, de helyesen élnem ahhoz hogy jobb legyen nekem, milyen gondolatoknak kéne vezérelniükXDXDXD csöndben vagyok, és azon gondolkozom, hogyan szüntessem meg ezt az állapototXD áá tök furcsa hogy már majd 1 hónapja ezvan, és mikor leírom, rájövök, hogy értelmetlen, vagy csak nemtom leírni, nem összeszedettek a gondolataim.XDXDxdáááááááá
Tamás
Alaposan át gondolja döntéseit, komoly. Megfontoltságához illõ jó humora van.
Persze sokan elolvasták ezt mikor meglátták hogy "neves" tollal írok, egy csaj akivel akkoriban járni akartam , mert új lány volt, és félt még kicsit a környezetétõlXD és nem akartam hogy abba a rossz társaságba kerüljön, ahol az emberek hangosan nevetnek, feltünõek, hülyék, enyhén kurvásak néha, és elég nagy parasztok, cigiznek és isznak.És fõleg ezért:Mert szomorú volt. Azt akartam hogy a lehetõ legrosszabb társaságba kerüljön, amitõl, akitõl, tõlem, talán magába fordulna, kevés emberrel beszélgetne , vagy nem, sõt, nem kéne neki, de a lényeg ez lenne, erre szerettem volna rászoktatni: gondolkodásra., mindjárt foltyatomXD
Ezzel én is lezárnám az egészet.
Sztem ez csak rizsa, amit a mûvészek találnak ki magukról, h megpróbálják megkülönböztetni magukat és feljebbvalónak/érdekesebbnek/értékesebbnek tûnjenek. De ha logikailag vizsgálod, a mondat értelmileg ellentmond önmagának. Ez az én véleményem.
Nem szeretnék errõl vitát nyitni, esetleg beszéld meg azzal, aki hozzám hasonló véleményen van és van kedve még többet itt gépelni a témáról.
Elfogadom, h te ez alapján a mûvészetet hú de különbözõ, önzetlen dolognak hiszed. Én nem.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
És nem ülsz, hogy na akkor most versbe foglalom, hogy hej de szomorú vagyok, mert ez magától jön, nem te találod ki, mint cél.
Én nem hiszek a mûvészet céltalanságában és az önzetlenségre se hiszem, h túl sok példa lenne. Ejh, de még hányszor felhasználták gondolatok kifejezésére, pénzkeresésre, szórakoztatásra, saját kíváncsiság kielégítésére, unalomûzésre... stb.
Ez azt jelenti, hogy nincs "elrendeltetett emberi cél", hanem csak mi adunk (vagy nem) a saját életünknek.
Legvégül pedig magunk között szólva:
„Legvégül pedig magunk között szólva: az emberiség semmi mást nem talált fel önzetlenül, csak a mûvészi képet, s az emberi létnek talán csakugyan nincs más értelme, minthogy mûalkotásokat hozzunk létre, hogy mûvészi tevékenységet folytassunk, amely cél nélkül való és önzetlen. Talán épp ebben mutatkozik meg, hogy Isten a maga képére és hasonlatosságára teremtett bennünket." (Andrej Tarkovszkij)
A cél és az értelem emberi fogalom
Szóval, értitek
egyébként, már gondolkodtam ezen..ez a topic más filozófikus témát is magába foglal vagy konkrétan ezt? mert hogy mindenrõl beszéltünk már, az állatok életérõl, az univerzumrõl, zenérõl, az agy nem látható részeirõl, az újjászületésrõl, mindenrõlXD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De se gondolkodónak se angyalnak nem tûnik (hagyományos értelemben). Csak vmi anime/fantasy alaknak (mellesleg a Diabloból van, tehát nem csoda).
Ha nem is az élet értelmét, de nagybetûs igazságokat azért szoktak osztogatni.
Én csak gyûjtögetek, aztán elfelejtem õket.
Miért nem kérdezel inkább olyat, aki tudja? Titokban sorban állnának, hogy meghallgasd õket.
egyébként, a másik poén amit felfogok a forura tölteni..egy kép, ..ma reggel felszállok a buszra, és az 150 magas 12éves kisgyerek(kb)), felszáll a buszra egy gázmaszkbanXDXDXDXD lefényképeztem természetesen
azért téged kérdezlek mer tudom h sok mindent tudsz.
más topikokba láttam miket írtál. :P
de rájöttem, egyébként tényleg egész nyúl lett ez a paintos rajzXD, grat.
szal télleg nem látni hogy ez egy gondolkodó angyal?XD
Nem tagadom. Született tehetség vagyok<#miaz>#miaz>
htr93, szerintem érezd magad megtisztelve, hogy polarka betekintés engedett az alkotói világába :)
Pl. mutattak olyanokat, akik felmelegítik a bõrüket a tudatukkal, stb (ti is tudtok hasonló példákat).
Sztem nem lehetetlen, "csak" a motorikus funkciókat kell késztetni a "parancs" kiadására.
Szerintem is az ösztönök fognak iránytani, ha nem tudjuk kontroll alá vonni õket. És még egy fontos tényezõ: a szervezet. Pl megemelkedik az adrenalin szint teljesen megváltoznak az energiafelhasználási viszonyok, a vérkeringés meg minden.