614
Devil May Cry 3
-
#94 Ha normal-on vagy, akkor nagyon laza.
Az én hosszabb, de könyebb módszeremhez kell Alastor Air Hike, Air Raid és a pisztolyok.
Két fázis van. Az egyikben csak a trutyi látszik, a másikban előjön és támad, mint az állat.
Kezd úgy a csatát, hogy tele van a DT. A csata kezdete után azonnal aktiváld az "órát". Vágás, vágás, szünet vágás, vágás, stinger kombóval ez készen is van. Ekkor átmegy előjön a trutyiból NM és elkezdi az egyik brutális támadását. De mivel a könnyű módszeremben semmi szükség nincs arra, hogy ismerd ezeket, amikor a magja (a szikrázó, csillogó gömb) megjelenik gyorsan ugorj a levegőbe, air hike-olj a lehető legmagasabbra, a legmagasabb pontos trigger, majd air raid. Röpködj körbe a mag felett és csak csapkodd bele a villámokat. A DT kb. akkor fogy ki, amikor NM visszabújik a trutyiba. Ha nem olyan hosszú még a DT-d, akkor nehezebb dolgod, van mert még kerülgetni kell a támadásait.
Ezt a fázist kell most kihasználni, hogy teljesen feltöltsd a DT-t. Én kiválasztok egy irányt és a terem/barlang szélén elkezdek körbe ugrálni. Ugrok, lövök lebegve, air hike, lövök lebegve, ugrok, lövök, air hike, lövök és így tovább. Így mindíg elkerülöm a jegezős hernyókat és közben töltődik a DT gauge.
Ha tele van a DT, akkor indíthatod az órát.
Az utolsó harmadnál/negyednél érdemes leszívatni magadat a mélybe, mert azzal is nagy kárt teszel vele, valamint ha ezt az elején teszed, akkor az óra lassabban fog járni és túl hamar fogy ki a DT. -
rrroka #93 én meg az elsővel szívok, mert az a nagy zselé mindíg lenyom és tök idegesítő. tudjátok a nightmare.
vmi csel tipp vkitől esetleg...? -
#92 Már több, mint egy éve tök jól működik a chippelt gépem, amit te csináltál! Good work! -
#91 Ó, nem, erről szó sincs! A játék miatt kiköltözöm az USA-ba. -
#90 csak nem megrendelted az import DMC3maT? -
#89 Usa megjelenés március 1! Már csak egy hónap. -
rrroka #88 áhháááá, akis cselesek :))
Az madár de szenya volt! folyton lenyomott erre dühömbe nekiugrottam deviltriggeres gyorsítással és véletlenül a hátára ugrottam, azt onnan kalapálhattam és kipurcant jól :) -
#87 Lesz néhány ellenfél, akin Alastor alig sebez.
Alastor és Ifrit elementális lények.
Lesz néhány ellenfél típus, akik jobban ellenállók az egyik elemre. -
rrroka #86 Az ifritet még nem nagyon próbáltam mer alistor jobban bejön, kell gyakorloni azt is, lesz olyan hogy csak az egyik jó vki ellen? -
#85 Ha úgy taunt-olsz, amikor ellenfelek vannak a közelben, akkor annyi devil trigger szimbólumot tölt fel, ahány ellenfélnek mutatsz.
Ha hárman ott állnak közel és Te mersz "integetni", akkor azonnal kapsz 3 devil trigger szimbólumot.
Egy bátor, de nagyon hatásos kombó(?), ha hárman vagy többen állnak közel egymáshoz:
Közéjükfutsz vagy ugrasz, "integetsz", trigger, ugrás, inferno -
#84 A #77-ben lévőnél nincs kardos egyszerűbb.
Ha egy ellenfél van csak a képen, akkor a sok szúrás jól jöhet:
vágás, vágás, nagy szünet, sok szúrás, high time
vágás, vágás, nagy szünet, sok szúrás, stinger
Az egyik kedvenc Ifrit + gránátvető kombóm (nagyon egyszerű kis gyakorlás után):
lövés, kick13, ütés, ütés, rúgás, rolling blaze hátra, ugró rúgás, gránát, majd ha túlélte, akkor egy magma drive (vagy fullos ütés) -
rrroka #83 Télleg mire jó a R2es integetés? -
rrroka #82 lökj még kombót, egyszerűeket! :) -
#81 - idő
- sérülés
- szerzett orb-ok/stílus? -
rrroka #80 Bakker aszittem végig a kastélyba fogi rohangálni, erre nem kihajózunk a pitlibe? az FPS nézet viszont elég tér, jó hogy kb 5 percig van :)
Mitől függ a Devil hunter rank? -
#79 A "bábok" ellen még még működik, de később a legtöbb ellenfél kiröhögi a shotgunt és csak egy kis időre bénítja.
Fontos megtanulni a támadás pillanatában kigurulni, vagy elugrani. -
rrroka #78 Ha közel voltak sokan beléjük shotgunoztam ;) -
#77 Egy másik egyszerűbb:
lövés, stinger
vágás, vágás, high time, lövés
...
(A lövést nem pisztollyal.)
A high time-ot felugrással bármikor lehet menekülésre is használni. Ha túl sokal vannak közel. -
rrroka #76 half.com -on 4.98$ a DMC1, hozza is cimbim haza ha minden jól megy karira ajiba csomizva :) -
rrroka #75 Normálon játszok, amikor láttam, hogy ítiatómata is lehet, akkor mondtam hogy naneeeemár :)
Ahha szóval azér ad bónuszt ha jól csapkodja az ember. na ezt kirpóbálom.
Legutóbb az jött be, hogy R1 nyomva és előreszúrás, aztán az alulról csapóssal amíg bele nem pusutul levegőbe tartom. vmi A betűvelkedőig ment fel kiírás aszélén.
ezeket akombókat meg amjd letesztelem ;)
Érdekes, hogy a DMC hivatalos oldalon a tips&tricks coming soon :))) és ez az első honlapja! -
#74 > Jól vettemészre,hogy a lőfegyverrel kinyírt ellenfélért kevesebb pirosat kapni?
A kapott "piros" mennyisége attól függ, hogy mennyire vagy ...ööö... sztájlis.
> a 2.at télleg elkúrták?
Ki se próbáld!
> A fekete lovagok másodszorra lecsaptam csak sima tirggerrel meg csapkodással
Véletlenül se játsz easy automatic fokozaton! Hiába ajánlja fel, ne válaszd ki. Az egy elb*szott dolog.
> mit értesz kombó alatt?
pl. egy ilyet.
vágás, vágás, kis szünet, vágás, vágás, high time felugrással, lövés mint'állat, majd zuhanás előtt vágás a levegőben *
Ez már kb. absolute minősítés. Ha csinálsz előtte még 2 vágás, vágás, high time kombo-t, akkor biztos, hogy stylish lesz. Persze, ha az ellenfél kibír ennyi sérülést.
* = elsőre nehéznek tűnhet, de egy hard-on való végigjátszás után már röhögve adod elő -
rrroka #73 Jajj tegnap DMC1eztem, nekem nagyon tetszik! Kicseszettül feelinges, hahogy rátartja a fegyevrt az ellenségre, benyom neki egyet karddal, aztána padlón szarrálövi :)))
Jól vettemészre,hogy a lőfegyverrel kinyírt ellenfélért kevesebb pirosat kapni?
Mennyire jó már a phantom bébiket két stukkerral lőni! kár, hogy 3-4szerre megcsináltam :(
Viszont nekem elsőre nehéz volt a játék logikája. pl. ott állok az oroszlánfej előtt, aszondja kell neki egy "magic dispel" vagy ilyemis. erre nem szét kellett baszni karrdal? de addigra már 3szor körbemásztam az egész térképet. Mondjuk nembaj mert szereztem nagy rutint és sok dellát :))))
ugyanígy a lifteket kezelő rúnakört is csak dühből elkezdtem kalapálni, erre nem feltöltődik és megnyit egy lejárót? :)
Szóval nekem nagyon teccik.
a 2.at télleg elkúrták?
A fekete lovagok másodszorra lecsaptam csak sima tirggerrel meg csapkodással.
aby: mit értesz kombó alatt? -
#72 DMC reklám;) -
#71 Köszi a válaszokat! Ma este nekiesek és +próbálkozom vele. -
#70 BTW érdemes többször vigigvinni Normal-on és felturbózni Dante-t.
Addig SZVSZ nem érdemes elkezdeni a Hard módot, amíg Normal-on nem nyírsz ki mindenkit nevetve, biztosan, segéd item-ek nélkül...
-
#69 El kell ugrálni a közeléből és a támadásai elől egészen addig, amíg el nem kezd energia labdákat lövöldözni. Ezt a hangjáról is meg lehet ismerni és elég hosszan készül elő hozzá. Általában többet szokott egymás után és itt lehet biztonságosan bántani. Az elsőt ki kell kerülni és amikor a másodikra koncentrál (itt van elég idő) mögé kell ugrálni és ekkor lehet vinni a hátába egy jó kombo-t amielőtt odébb teleportál (kombó alatt érdemes triggerelni, mert kb. 2x annyit sebez). Majd kezdeni előről. A mögé ugrásnál ne sebezd meg a levegőből, mert akkor azonnal elteleportál és nem tudod a kombót bevinni!
Ez egy egyszerű, biztos de hosszabb módszer. Ha játszadozni is akarsz vele, akkor triggerelsz, nekifutsz és kombózod, addig, amíg ki nem futsz a triggerből, majd rányomsz normál módban is egy kombot. Előbb utóbb (inkább előbb) ki fogja védeni (és gyorsan visszatámadni, ami nagyon erős), de az első alkalommal, amikor védett mögé kell ugrani és hátba lehet kombózni. Majd megint nekifutni, vagdosni, ha bemegy, akkor jó, ha védi akkor átugrani és hátbavagdosni. Ha a devil trigger feltöltődött, akkor benyomni és kombózni (ez áttöri a védését is).
Nelo Angelo az egyik kedvenc ellenfelem. -
#68 Igen, köszi! Végigviszem normal-on, aztán a többi lehetséges módon is szeretném kipörgetni.
-
#67 Érdekel az ultimate módszer? -
#66 Igen, normal - egyenlőre. -
#65 Normal fokozat? -
#64 [tapsol, tapsol]
Én nemrég vettem megint elő, mert kölcsön volt adva. Most ott vagyok, hogy azt az árnyékoroszlán-t vagy mit kell kinyírnom, utána meg egy lovagot. Az árnyékot általában sikerül, de a lovag eddig kettőből kétszer kinyírt. Hiába no, gyakorolnom kell még. -
#63 Közhírré tétetik:
VÉGIGVITTEM A DMC1-ET DANTE MUST DIE! MÓDBAN!!!
Terra-reflexeim kiállták a próbát. A Metal Gear Solid 2 european extreme fokozata óta nem volt ilyen kihívása. -
#62 ŐRÜLTEK ! :DDD -
#61 DMC1 dicsekvés:
Mega-reflexeim ismét bizonyítottak: megvan a "Showdown with Nightmare" Dante Must Die! módban.
Úgy remegtem a végén, mint a kocsonya és kb. 5 perc kellett, hogy lassuljon a szívverésem, de megvan. ;) -
#60 Igen, igen, köszönöm az ovációt.
A virágokat az öltözőmbe kérem, autogramokat postán küldök. -
#59 Atya Eg!
Gratula! Nem vagy semmi jo ember :) -
#58 Ja, és ez a 3. Nelo Angelo csata! -
Gábor #57 Gratula! Én pont ott hagytam abba anno, ugyanezen a fokozaton. -
#56 DMC1 dicsekvés:
Levertem Nelo Angelo-t Dante Must Die! módban, minden segédeszköz nélkül (kivéve azt a 34 yellow orb-ot ;)!
Csak Ifrit és grenade launcher! Nincs vital star, untouchable, vagy holy water, csak a tiszta mega-reflexeim! :DDD
/ nagyon büszke -
#55 Märmint DMC1!!!