Devil May Cry III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és igen elírtam, köszi.
ha ezt megnyered, akkor kapod a Quicksilver-t, ezzel tudsz majd az idõn lassítani; már nem nagyon emlékszem, de nekem nem tûnt nehéznek az a pálya, lesz ennél sokkal veszettebb is
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
www.youtube.com/aabyssx
Vergil
www.youtube.com/aabyssx
ezeknél nem tapasztalható, hogy olcsóbb lett volna a gamma
igaz most a WRC4 átment platinumba, és 5900 pénz
egyébként jó kis gamma volt ez, az elején el voltam keseredve a sikertelenségem miatt, de bele lehet jönni, nekem az elsõ végigjátszás sokáig tartott (az elsõ kaszás és a kutya elég nehéz volt, ezért húzódott el, mára már ezeket is "könnyedén" csapom le), jó játék na
www.youtube.com/aabyssx
:-)
kíváncsi leszek mivel nyomják még érdekesebbé
gondolom a DMC3 átmegy platinum kiadásba, és az új marad a 16eFt körüli áron
http://www.gametrailers.com/player.php?id=8805&type=wmv
<#eljen>#eljen>
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Sajnos nincs minden lefordítva, ha kapok segítséget a kimaradt részek fordítására, akkor term. felteszem!
tegnap este összedobtam egy DMC3 oldalt. A látvány, a menü és minden változhat még. A tartalom feltöltésében szeretném kérni lelkes partizánok segítségét (egyelõre angol cuccok vannak fent). A játékról elég sok infó fent van már a neten, de sajnos mindegyik angol nyelvû. Jó lenne, ha tudna valaki nekem segíteni a fordításokban, vagy esetleg leírások készítésében. Természetesen a lapra felkerüléskor a neve, elérhetõsége /nem elérhetõsége szerepelni fog.
Ha lesz segítség, akkor talán egy jó kis DMC3 oldal is létrejöhet magyar nyelven. Az oldallal kapcsolatban minden építõ kritikát szivesen veszek, jelezzétek ezeket! Az oldal címe: http://jmo.hu/dmc3/
Köszi a figyelmet.
2. Mennyé' elõre!
3. Ismételd az 1. és 2. pontot, amíg vége nincs!
😉
www.youtube.com/aabyssx
Végigjátszás kellene a DMC3-hoz!!!!
Van vkinek? Fontos lenne!
Köszi:
DJ
de azér vmit segített a www.thehandvseye.com/dmc3.htm....naon durva
külömben igaz az h a dmc 3-ban van vergil costum?
_Vermyne_
Végigjátszás kéne, ha van vkinek lécci tegye már fel!
Köszi.
Az élet egyenes út a halál felé...
www.youtube.com/aabyssx
Ma kaptam meg a játékot.....naon zsír...de azér értek ám hozzá!!!!
Az 1-et 100% fullra lenyomtam (tudomásom szerint)...de médse értek vmit...:
...lehet h hülye vok,de láttam pár képet ahol dante élete ilyen hülye kriksz-krakszokkal volt jelezve...s ezt naon nem tom hogy kell megcsinálni....ha valaki vágja mi az plíz mondja meg nékem.::::😄
_Vermyne_
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
...de most már nem is fogom, mer' ma visszaadom. Majd megveszem késõbb, ha kicsit olcsóbb lesz és kimaxolom akkor. 😉
www.youtube.com/aabyssx
A játék vége felé már így kezdtem a kombóimat.
www.youtube.com/aabyssx
> Nagyon jó lett - megközelíti az elsõ részt. Veril baromi jó karakter, az átvezetõk stílusosak és az egész játék játszható is.
BTW hogy a kérdésedre is válaszoljak: kb. olyan zenét szerettem volna végig, ami az utolsó pár misszióban van (klasszikus zsoltárokat, áriát és instrumentális, elektronikus zenét). De már megint csak ismétlem magamat más figyelmetlensége miatt...
www.youtube.com/aabyssx
Elõször kiválasztom a legveszélyesebb ellenfelet és gyõröm, mint az állat. Erre jók a fûzérelt kombók.
Ha valaki más támad (hangból, vagy ismerõs mozdulatból tudom), akkor evade, visszaverem és onnantól õ van a célpontban.
Ez idõben is optimális, hiszen a kombók sebeznek legjobban, és stílusban is optimális, és a terhelés is így fogy legjobban (ha körbekaszabolsz, akkor szinte egyszerre halnak meg és a terhelés idõvel nem fogy). Csak hát nehéz. Fõleg, hogy ha a lock on is szabotál egy kicsit.
www.youtube.com/aabyssx
Az a megrendítõ persze lehet egy rövid kombó, vagy spec attk, attól függõen, hogy milyen kaszttal nyomom.