Devil May Cry III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a játék van olyan jó mint a Resident Evil 4?
Disk
Rájöttem.Van egy rész ahol nem is kell megölni senkit,csak végig kell futni.MOndjuk nem ártana az Air Hike se.Egyébként nem kehet eladni mondjuk a fegyvereket??Mert én csak az EbonyIvory használom.És a pénz meg jól jönne.
Ja és igen elírtam, köszi.

Szeirntem elírtad a pálya címét, nem erre gondolsz? Mission 12 - Hunter and Hunted
ha ezt megnyered, akkor kapod a Quicksilver-t, ezzel tudsz majd az idõn lassítani; már nem nagyon emlékszem, de nekem nem tûnt nehéznek az a pálya, lesz ennél sokkal veszettebb is

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

asfa
kajak?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

grebber
Isten jön a game PC-re!!!

Next PC upgrade: 2022

Disk
hogy?

nem tudod lassítani az idõt?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Disk
Hello!Elakadtam a Hunter or Hunted pályán.Nagy nehezen végigkaszabolom wagon-t majd a 2 termet,de ahol ilyen fogaskerekeken kell ugrálni,meghalok.Nem birok felugrálni és az életem elfogy elég gyorsan.Mit kellene csinálni?

szép munka!
sigmavirus1
Hát nekem az egyik mentésemben már több mint 50 órám benne van...😄DD

Viva La Virus1!!!

jax
Király. Nekem csak egy S-em volt, habár nem is gyûrtem annyit...<#wink>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

sigmavirus1

^_^

Viva La Virus1!!!

kösz szépen
aabyssx
Mint nagyrészt mindenkinél, fel kell ismerni a támadásait, majd ha támad, akkor el kell ugrani/gurulni és visszatámadni egy kombóval. Ha pedig trigger-el, akkor pucolás van. Beowulf + quicksilver jól jön SZVSZ.

www.youtube.com/aabyssx

Tudtok valami jo stratégiát vergil ellen a 20. pályán nagyon izzaszto
aabyssx
http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?pid=930014&sid=6142034&tab=related

Vergil

www.youtube.com/aabyssx

néztem a WRC4-et és a WRC Evolved-et
ezeknél nem tapasztalható, hogy olcsóbb lett volna a gamma
igaz most a WRC4 átment platinumba, és 5900 pénz
igen? nem tudtam, de akkor nem éri meg a simát venni, aki még nem vette

egyébként jó kis gamma volt ez, az elején el voltam keseredve a sikertelenségem miatt, de bele lehet jönni, nekem az elsõ végigjátszás sokáig tartott (az elsõ kaszás és a kutya elég nehéz volt, ezért húzódott el, mára már ezeket is "könnyedén" csapom le), jó játék na
aabyssx
Újabban divat az, hogy az extrás, újrakiadott változat egybõl olcsóbb. Pl. a Ninja Gaiden Black is egybõl classic-ban jött ki. Remélem a DMC3 SE is egybõl olcsó lesz. 😊

www.youtube.com/aabyssx

Disk
Szinte hihetetlen így Einfach szinten nagyon élvezem...Igaz talán túl könnyû is,de legalább haladok😄 És mostmár,hogy van ilyen zöld csillagom,nagyon klafa.Kb. mennyi idõ a végigjátszás elsõre? Ja és kösz még1x a tippet, hogy meg kell halni.
:-)

jó lesz ez is
kíváncsi leszek mivel nyomják még érdekesebbé
gondolom a DMC3 átmegy platinum kiadásba, és az új marad a 16eFt körüli áron
aabyssx
Vergil akcióban (DMC3 SE)

http://www.gametrailers.com/player.php?id=8805&type=wmv

<#eljen>

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ne add fel! Gyakorolni kell egy kicsit és utána megy, mint a karikacsapás.

www.youtube.com/aabyssx

Disk
ehh....minõ megalázó,még õ ajánlja fel😄 azt sajnálom,hogy 70%-ba ezért ajátékért vettem konzolt és pont ez amiben még amnüben eltévedek....😞

Luiprima
Majd ha párszor meghalsz felajánlja az easy fokozatot.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Disk
öööö....Hülye vagyok gondolom,de hol lehet a nehézségi szintet állítani? Mert nekem ez így túl nehéz 😞

megávltozott a cím: DMC3 magyar oldal
Sajnos nincs minden lefordítva, ha kapok segítséget a kimaradt részek fordítására, akkor term. felteszem!
a DMC3 oldalra felkerültek a Devil fegyverek Lone Knight jóvoltából: DMC3 magyar oldal akit érdekel, nézze meg
Sziasztok,

tegnap este összedobtam egy DMC3 oldalt. A látvány, a menü és minden változhat még. A tartalom feltöltésében szeretném kérni lelkes partizánok segítségét (egyelõre angol cuccok vannak fent). A játékról elég sok infó fent van már a neten, de sajnos mindegyik angol nyelvû. Jó lenne, ha tudna valaki nekem segíteni a fordításokban, vagy esetleg leírások készítésében. Természetesen a lapra felkerüléskor a neve, elérhetõsége /nem elérhetõsége szerepelni fog.

Ha lesz segítség, akkor talán egy jó kis DMC3 oldal is létrejöhet magyar nyelven. Az oldallal kapcsolatban minden építõ kritikát szivesen veszek, jelezzétek ezeket! Az oldal címe: http://jmo.hu/dmc3/

Köszi a figyelmet.
aabyssx
1. Kombózzá'!
2. Mennyé' elõre!
3. Ismételd az 1. és 2. pontot, amíg vége nincs!

😉

www.youtube.com/aabyssx

Hahooo!
Végigjátszás kellene a DMC3-hoz!!!!
Van vkinek? Fontos lenne!
Köszi:
DJ
jajj.....nemá....kész vagyok ettõl a dante must die-tól....nehéz...olyan béna vok,h má a 6-os pályát se bírom:'(
de azér vmit segített a www.thehandvseye.com/dmc3.htm....naon durva
külömben igaz az h a dmc 3-ban van vergil costum?

_Vermyne_

Hali!
Végigjátszás kéne, ha van vkinek lécci tegye már fel!
Köszi.
bokunoyume
Nah én japán nyelven ugrottam neki, tartva az angol szinkronoktól. Hát.. khm... Nagyot csalodtam :/ Lehet csak azért kapom fel annyira az elsö részt mert akkoriban fantasztikus volt, sajnos már nincs meg, mégis úgy érzem sem a harmadik sem a második résszel nem tettek tul azon.Erm hogy õszinte legyek azt a szinvonalat sem érték el de ez csak az én véleményem.Azért amikor jo kis csihipuhira vágyom le-leülök vele ujra meg ujra végigvinni de... :/

Az élet egyenes út a halál felé...

aabyssx
Elsõ végigjátszás után én tudtam nincs-rajta-bõrkabát kosztümöt választani.

www.youtube.com/aabyssx

nekem is van olyan videóm(nem képem)meg olyan is van ahol nincs rajta börkabát, na ez a korai verzioba volt igy de kiadásra már lecserélték az életerö csikot
Üdv!
Ma kaptam meg a játékot.....naon zsír...de azér értek ám hozzá!!!!
Az 1-et 100% fullra lenyomtam (tudomásom szerint)...de médse értek vmit...:
...lehet h hülye vok,de láttam pár képet ahol dante élete ilyen hülye kriksz-krakszokkal volt jelezve...s ezt naon nem tom hogy kell megcsinálni....ha valaki vágja mi az plíz mondja meg nékem.::::😄

_Vermyne_

jax
Szasztok.Nekem kb. két hete van meg ez a játék, sztem nagyon flash.Már végigvittem normalon meg ízin.Most hardon tolom.Amúgy már én is észrevettem a küldetések elõtti videókban lévõ számokat: a második videójának a végén megáll dante, és egy nagy táblán van rajta a 2-es szám, aztán a harmadikat nem nehéz észrevenni, a csaj megpörköl a mocijával egy pár démont, a tûz áll össze hármassá.Az ötödiknél egy madár csúszik le a falon, a vérébõl van az 5-ös.A hatodiknál ismét a csaj jön, lenyom pár ellent, felrepül a motorával, és a porból lesz a 6-os.A hetesnél meglövik dante fejét, a vérét rákeni a falra:7-es számú vér.A 11-es sztem Arkham vére, az a két vonal.A 13-as a falba van vésve, a 14-es a szakadék egyik oldalába van vésve.A 20-as a felhõkbõl áll össze.Ennyi

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

aabyssx
/\, /\, (pause), rapid /\, -> O

>😄

www.youtube.com/aabyssx

Csak <#idiota>

aabyssx
Ugyan má' mér'?

www.youtube.com/aabyssx

Csak kölcsön kaptad?! Bad Aby, bad 😉

aabyssx
Ja, bár azt még nem néztem, hogy a healm breaker ilyenkor a közelire megy-e, vagy arra, akit elkezdtem püfölni eredetileg.

...de most már nem is fogom, mer' ma visszaadom. Majd megveszem késõbb, ha kicsit olcsóbb lesz és kimaxolom akkor. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Igen, olyankor a legközelebbire áll rá, ezért is hatásos a taktikám, amit lentebb írtam 😊

aabyssx
BTW közben rájöttem, hogy ha nem használok lock on-t és középen hagyom a bal gombát, akkor nearest enemy target van (legalábbis úgy tûnik).
A játék vége felé már így kezdtem a kombóimat.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Kedves Barátom, így kezdtem a hozzászólásaimat:

> Nagyon jó lett - megközelíti az elsõ részt. Veril baromi jó karakter, az átvezetõk stílusosak és az egész játék játszható is.

BTW hogy a kérdésedre is válaszoljak: kb. olyan zenét szerettem volna végig, ami az utolsó pár misszióban van (klasszikus zsoltárokat, áriát és instrumentális, elektronikus zenét). De már megint csak ismétlem magamat más figyelmetlensége miatt...

www.youtube.com/aabyssx

8 hozzászólással azért a helyedben kicsit még lapítanék, mielõtt ezzel a stílussal indítok.

Szerintem te csak le tudod szarozni ezt a játékot pedig ez nem igy van szerintem tök jó.A zenével kapcsolatba mit kellet volna berakni BRYTNE SPEARS-ET vagy a szar discot tökéletes ez a játék ha nem tetszik minek játszol vele.
aabyssx
Aha, értem. Én más módszer alapján szoktam játszani, ha sokan vannak.
Elõször kiválasztom a legveszélyesebb ellenfelet és gyõröm, mint az állat. Erre jók a fûzérelt kombók.
Ha valaki más támad (hangból, vagy ismerõs mozdulatból tudom), akkor evade, visszaverem és onnantól õ van a célpontban.
Ez idõben is optimális, hiszen a kombók sebeznek legjobban, és stílusban is optimális, és a terhelés is így fogy legjobban (ha körbekaszabolsz, akkor szinte egyszerre halnak meg és a terhelés idõvel nem fogy). Csak hát nehéz. Fõleg, hogy ha a lock on is szabotál egy kicsit.

www.youtube.com/aabyssx

Nem vagyok a nagyon hosszú kombók híve, meg nem is nagyon próbálgattam. Én a tömegkontrollban hiszek: mindenki kap gyorsan egy megrnedítõ pofont, és így megyek körbe-körbe 😊
Az a megrendítõ persze lehet egy rövid kombó, vagy spec attk, attól függõen, hogy milyen kaszttal nyomom.