614
Devil May Cry 3
-
#374 Zuztam ami átmenetileg segit, csak amikor kb 1/3 ra lemegy az élete, bebutul teljesen aztán vannak olyan támadásai , amik elég hatásosak... -
#373 Tul nehéz, itt hagytam abba..a tököm akar 3 napig egy főellenséggel szórakozni. -
snoop dog #372 hát zuzzad a szemét
-
#371 Senki?
-
#370 a 11 mission főellensége ellen van vmi hatásos teknika? Az egyszemü csapkodós akinek ha belenyulsz a szemébe, fáj neki. Mondjuk valamiképpen a támadásait már kiismertem, ugyhogy elvileg reflexböl lenyomható, de ha van vmi ami meggyorsitja ezt a folyamatot... -
Garunrine #369 nm :)
Vki nem tudja hogy a 4es és 8as pályán hol vannak elrejtve a számok? Már csak ezeknek a küldetéseknek a számát nem vettem észre :D -
Kindgrind #368 Köszi szépen!
Majd meg nézem öket -
Garunrine #367 A specialt nem ismerem, de a sima DMC3-nak megtudom adni a titkos küldetéseit :)
1 SM: Mission3, az utcán egy konténer mellett az ajtó mögött
2 SM: Mission5, az Agni&Rudrához ami visz fel lift, ott pirosas vacak a falban
3 SM: Mission7, a Stylish Statue felett a falba süllyesztve
4 SM: Mission8, a Leviathan van egy hajó, mellette deszkák, ha azt áttöröd a távolban van egy kék ajtó
5 SM: Mission 9-10, vízesés mögött a barlangban egy csillogó, pirosas vacaknál ( tudom, a fogalmazás kicsit vacak...)
6 SM: Mission10, ahol a Spiralt felvetted, mögötte egy szobornál
7 SM: Mission11, ahol a forgó fogaskerekek vannak, a lenti ajtónál fel kell ugrálni egy párkányra és ott
8 SM: Mission13, mész le a csigalépcsőn, és van egy pirosan világító lámpa
9 SM: Mission13, a nagy vasajtóval (ami Vergilhez visz) szembe
10 SM: Mission16, Golden Sunt ahol felvetted, lesz egy fehér "ajtó"
11 SM: Mission17, egyik boltíven, a nagyon fénylő szobornál
12 SM: Mission18: a nagy szobor lába mögött -
Kindgrind #366 Hellosztok!
Valaki meg tudná mondani h hol találom a Secret Mission-kat?
Meg azt h miben más a Special Edition? Mert nekem az van meg de semmi különlegeset nem láttam csak a végén amikor a készitöket sorolja akkor tudom pusztitani a lényekket. Talán az a bonus? -
Garunrine #365 ohh.. hát ez kár... pedig nagyon kéne :S amióta tudok róla, erre vágyok :( -
#364 Legális úton sehogy. Nekem nincs is meg. :( -
Garunrine #363 és hogy tudom megszerezni? :,( -
#362 SE-t egyelőre nem tervezik kihozni Európában, sajnos. :( -
Garunrine #361 Sziasztok!
Én a DMC miatt vettem PS-t, január óta van meg, hát az elején kicsit szenvedtem, hisz előtte csak 1xer játszottam PS-en, a DMC1el és FF10-el... de a 10es pálya felett már belejöttem, és a poén az hogy nem a BOSS-okkal van a legtöbb bajom, hanem a többivel, akikkel útközben találkozok... Még januárban, kezdőként a 2es pályán állandóan megölt a kaszás, így elkezdtem az első pályán gyakorolni az irányítást. ( tudom ez most gáznak tűnik, de az irányítással sok bajom volt... megkellett szokjam a joyt :P) 5ös pálya után inkább új játékot kezdtem, gyűjtögettem sokat és minden stílust kipróbálgattam, mostmár megy a játék :) Az első kedvencem Gigapede meg Agniék voltak, őket könnyen legyűrtem és virult a fejem :D Gigapedénél ( az a repülő 100lábú féleség..) az volt jó mikor az elektromos gömbjeit visszaütöttem rá Rebellionnal és jobban megsebeztem mint bármi mással :)
Szerintetek kik a legnehezebb ellenfelek...? nálam Geryon, Arkham és Vergil... na meg Nevan, majd meg őrültem hogy állandóan eltűnt mikor már végre levertem a denevérpajzsát...
Remélem nem baj, de lenne csomó kérdésem:
A specialt mikor adják ki nálunk? Vergilnek is lesznek választható ruhái?
A DMC3ban van egy lila ruhás fazon, kis kukkerral a szemén... az Sparda, nem?
kicsit sok a kérdés, de gondoltam itt segítséget kapok :)
Azt én is figyeltem hogy minden küldetés száma benne van a kisvidikben, asszem a 15öst nem említettétek, mikor Dante megy a 3színű ajtóhoz, amielőtt van vmi gaz, ami 15ös formájú. ( na ezt jól elmondtam...)
X-Box, a 6os pályán a SE-n akadtál el...? Mert ha a sima DMC3-ban, akkor tudok segíteni, persze csak ha már nem jutottál tovább :) -
#360 Ne mondjátok hogy ez a SE olyan könnyü ,mert nem könnyü, sőt egyáltalán nem könnyü, sőt kib....ott nehéz. / Bár ezt a Virgil démontesót elég könnyen lenyomtam most/ -
#359 Kösz, ez jó duma, nehéz de tanulható. De vazze itt megakadtam, van 3 lépcső felfele 3 helyszinre, a jobboldali ba bemenve van 2db ilyen apró kis lángocskákat csapkodok kör, a szokásos módon, mind a kettöt igy kigyujtogatom, de semmi, ehelyett jönnek sokan, a végén kemények és végül lenyomnak. Csak azért mondom hogy jó, elkinlódok itt de ha valamit én itt nem csináltam meg, amitöl tovább lehet menni, akkor nyugdijas koromig itt maradok... -
#358 Jaja! Itt sokkal könyebb a normál...itt én is végigmentem lazán :) -
Number One #357 en az original verzioval jatszom de easy-n.
hallottam masoktol is ,hogy basszott nehez mar normal modon is nem hogy hardon...
lehet miutan vegig vittem elkezdem normal modon bar nem akarok a TV-m elott idegrohamot kapni:D -
#356 Az SE-ben lévő normal mód már egy könnyített mód az eredetihez képest.
Nehéz a játék, de tanulható. -
Number One #355 most mar tovabb juttotam csak kurvara nem figyelmtem az atvezetoben
de most mar vagok mindent:)
azert koszi a segitseget
egyebkent a 11.kuldetest nyustolom... -
#354 Ja nem neked ment csak ugy általában, olvass vissza, utána felveszed alul, az átvezetőben megnyilt részen a cuccot, amit egyik teremben felhasználhatsz. / az óraszerkezet fogaskerekei közé döfve/ -
#353 A SE van nekem, ez ugye nem a könnyü verzió? Megszenvedek jol. Az 1 t végigvittem, de ez jó nehéz lett. Minden helyszin felér már egy más játék főellenségével. -
Number One #352 elakadtam az 5.missional
tudna segiteni valaki ,hogy miutan a Astronomical Board-T a helyere tettem hogyan tovabb? -
#351 Nemsok, a játéknak eleve semi köze a Capcomhoz....:) -
#350 DMC2 ott van eleve elcseszve hogy bénák a támadások, bna a fizika, és bénáka kombók is, az ellenfelek gyengék és ötlettelenek, nincs úgy kiélezve mint az első vagy a harmadik rész, csak csapkodsz összevissza és egy idő után úgyis te nyersz, mindezek mellett még unalmas is, nincs benne semmi izgalom szal....:(
DMC1 FOREVÁ...!!! -
fanatifo #349 Dmc 2 borzastó mond grafikailag mind történetileg egy nagy 0 iszonyat sdzar óvaintelek téged!!!! -
#348 most proszaltam ki PS1-en a silent bombert; és egy feher haju csuli van benn; ugyanugy mint DMC-ben, és azt is DANTE-nak hivjak...Van vmi közük egymashoz? :-) -
#347 Hm...Akkor megszerzem azt is.Én most kezdtem PS2-vel játszani és ez a Devil May Cry III nagyon megfogott.Eltalált egy valami.Lehet megszerzem a SE-t ,de az 1 akkor most jobban kell.És a DMC 2 miről szól vagy mi a baj vele,mert csak rosszat hallok róla. -
fanatifo #346 Bárki bűrmit mond a DMC1 au etalon és isten egyik rész sem közelíti meg hangulatilag szerintem! -
#345 Ezekhez a kombózásokhoz amúgy csak a fegyverek közti váltogatást és a hozzájuk tartozó támadások megfelelő időben való elsütését kell megtanulni, ami ha belegondoltok nem is olyan vészes, csak pl. én sajna túl lusta vagyok ehez hogy csak úgy leüjjek és ezeket próbálgassam...:( -
#344 DMC1-ben Dante már nagyban bizniszel és eccercsak betör hozzá egy Trish nevü csaj, aki elmondja neki hogy Mundus az alvilág ura meg akarja nyitni az alvilág kapuját egy szigeten(eredetileg az apja, Sparda leverte őt), Dante odamegy, legyak pár arcot(közben találkozik pár érdekes figurával, pl. Nelo Angelo-val/Vergillel) aztán leveri Munudst is...na ennyi dióhéjban, nekem ez a kedvenc részem...:-I -
#343 Vergillel én ugyanazokon a pályákon megyek mint Danteval... Vergil nem szerezhet új fegyvereket, alapból meg van neki mind. Viszont ahogy Dante átváltozhat valami szuper hülyeségnek, Vergilből is csinálhatsz Nelo Angelot :P Amúgy szvsz Vergil sokkal szarabb mint Dante... -
#342 Az a durva, hogy itt tényleg lehet fejlődni. Ezek gyakorlással tényleg megtanulhatók. Mesterien játszható a játék. -
ppista #341 Eddig azt hittem,hogy elég profin szúrom a DMC-t.De egyik-másik videó megtekintése
után el kellet gondolkodnom azon,hogy van még hova fejlődnöm.Uram atyám!Aki ezeket a klippeket feljátszotta az egy állat. -
#340 Hi!Látom páran már megszerezték a SE változatot.Lenne pár kérdésem,ha nem zavarna senkit.Hogy működik ez a checkpoint rendszer vagy mi?Ha Vergil-el mentek ugyanaz van ami eddig csak Dante,meg Vergil helyet cserél?Vannak új fegyverek?(Vergil kardján és Jég vagy milyen karadjain kívül.)És a bohóc új pálya vagy csak benyomták egy régi pálya végére?
Ja és igen....Az 1-nek mi a története vagy hol olvashatok róla magyarul?
Előre is thx. -
#339 Még skill egy agyamenttől (ráadásul +20%-on a Special Edition-ben):
Vergil:
http://files.filefront.com/VergilDS_NEWwmv/;4743960;;/fileinfo.html
Dante Royal Guard:
http://files.filefront.com/DanteRG_NEWwmv/;4744139;;/fileinfo.html
Dante Swordmaster:
http://files.filefront.com/DanteSM_NEWwmv/;4744289;;/fileinfo.html -
#338 Az oldalt nézd meg, elolvasva a megfelelő video-hoz tartozó résszel! Megéri! -
Gábor #337 Mikor még régebben nyomtam nehezebb fokozatokon, akkor nagyon sok videot megnéztem, egy részére még ma is emlékszem.
Az oldalt részeleteiben nem néztem meg, a linken, amit adtál egy video volt, ha jól emléxem...Azt néztem meg. -
#336 > tömegben lettem volna kíváncsi rá, mit tud
Van olyan video is. -
#335 #331 !!!!
Ezek nem a standard combo-k! Végig kell olvasni az oldalt (a royal guard-ot és a swordmaster-t is)!
Van video, ahol 1 hit-tel nyírja ki a boss-t (just release + full devil trigger)!