614
Devil May Cry 3
-
Gábor #334 Nem voltam elájulva tőle. Egy emberen bemutatja négyszer a stylisht, de igazából tömegben lettem volna kíváncsi rá, mit tud. -
#333 Itt van a játéktörténelem talán egyik legjobb combo-rendszerének hardcore bemutatója, és senki sem váóóózik? /:| -
#332 http://www.ntsc-uk.com/features/tqn/TechniqueDMC3Swordmaster/21.wmv
Nagyon-nagyon profi! -
#331 Itt van egy baromi jól összeszedett cikk a harcrendszerről (példa video-kkal).
http://www.ntsc-uk.com/feature.php?featuretype=tqn&fea=TechniqueDMC3 -
#330 Nagyon jó a videó.Gondolom az illető ,nem most játszott ezzel a játékkal először. -
#329 én Goldba nyomom de ott is van orbos cucc... -
#328 skill...
http://video.google.com/videoplay?docid=-9111703435007335053&q=devil+may+cry -
ballor #327 a lényege: nem kell feladni, eleinte nehéz, mert gyenge vagy
küdj meg egy párzsor az első szobákban, gyűjts vért és vegyél orbokat
én a második pályán a kaszásnál rohadtam állandóan le, de nem adtam fel, bele lehet jönni és végig is lehet vinni
nem tudom milyen lett a SE, nem tudom mennyiben könnyíti meg a dolgodat -
KaTy #326 az 1 rész nehéz. a 2. rész könnyű és nem is tul jó, a 3. rész Ku**va nehéz ,de ha beszerzed az SE verziót akkor az már elfogadható nehézségi szintet produkál:)
más.
az SE ben az elején van egy választási lehetőség: Gold-yellow. ez mit jelent? ha gold-ot választom akkor lesz chekpoint rendszer, ha a Yellow-t akkor meg a régi sárga orbos rendszer?
-
maruzst24 #325 Tgenap szereztem meg a devil may cry 3at és eddig még egyetlen részével sem játszottam. Miért van az hogy 5 perc után már az első szobában meghalok???
Mind a 3 része ilyen nehéz? Szerintetek 3(+1) rész között milyen erősorrendet állítanátok fel?melyik a legjobb rész? -
#324 Sokkal könyebb.... de azért nagyon ott van! Vergil rulez! -
#323 Sztem eltalált a nehézsége, sőt, full utáltam a DMC2-t merazmeg túl könnyű volt...:( -
KaTy #322 elvileg az SE könnyebb lesz+lesz checkpoint is.... -
ballor #321 így van, ez a lényege a pénzgyűjtésnek
egy csomó orbot meg lehet így szerezni -
#320 Én is ugyanezt tapasztaltam,és nekem sem tetszett mert tényleg nehézre sikeredett.De azért játszogatok vele.Igen én is észleltem ugyhogy lassan én is beszerzem... -
#319 most jött ki az SE Edition én mostmár csak annak kezdek neki...
egyszer nekiűltem a pal verziónak de a japó után nagyonfelbaszott azt inkább a GOW-ot vittem ki:P
nemértem miért kellett megnehezíteni a pal verziót -
#318 He-he...Kicsit más a stílus.Jó a játék,(az első része volt igazán jó)de a Resident Evil 4-et nem éri utol.De a stílusában az egyik legjobb! -
#317 Egyébként én most a 13. pályán tartok.Ha az elején amikor ki kell választani a pályát:Én vissza megyek mondjuk 2. pályára jól felszedem magam pénzzel és mentek.Akkor a pénzem a 13. pályán is több lesz?? -
ballor #316 na ez jó, ezt tényleg lehet pénzszerzésre alkalmazni
néha kell gyűjteni a zsét, mert jól jönnek az új cuccok
de ha az első 3 küldetés megcsinálod sokszor, lesz lé rendesen, sőt, ha S-eket csinálsz, a szorzó is jobb lesz -
#315 Na ,úgy oldottam meg, hogy megvettem a Air Hike-ot. Annyi volt a trükk,hogy a kocsiról amikor leszállt egyből vissza szálltam.Pár ilyen körút és meg lett a kellő pénz. -
vg #314 Ez a játék van olyan jó mint a Resident Evil 4? -
#313 Rájöttem.Van egy rész ahol nem is kell megölni senkit,csak végig kell futni.MOndjuk nem ártana az Air Hike se.Egyébként nem kehet eladni mondjuk a fegyvereket??Mert én csak az EbonyIvory használom.És a pénz meg jól jönne.
Ja és igen elírtam, köszi. -
ballor #312 Szeirntem elírtad a pálya címét, nem erre gondolsz? Mission 12 - Hunter and Hunted
ha ezt megnyered, akkor kapod a Quicksilver-t, ezzel tudsz majd az időn lassítani; már nem nagyon emlékszem, de nekem nem tűnt nehéznek az a pálya, lesz ennél sokkal veszettebb is -
#311 kajak? -
#310 Isten jön a game PC-re!!! -
#309 hogy? -
ballor #308 nem tudod lassítani az időt? -
#307 Hello!Elakadtam a Hunter or Hunted pályán.Nagy nehezen végigkaszabolom wagon-t majd a 2 termet,de ahol ilyen fogaskerekeken kell ugrálni,meghalok.Nem birok felugrálni és az életem elfogy elég gyorsan.Mit kellene csinálni? -
KaTy #306 szép munka! -
#305 Hát nekem az egyik mentésemben már több mint 50 órám benne van...:DDD -
#304 Király. Nekem csak egy S-em volt, habár nem is gyűrtem annyit... -
^_^ -
snoop dog #302 kösz szépen
-
#301 Mint nagyrészt mindenkinél, fel kell ismerni a támadásait, majd ha támad, akkor el kell ugrani/gurulni és visszatámadni egy kombóval. Ha pedig trigger-el, akkor pucolás van. Beowulf + quicksilver jól jön SZVSZ. -
snoop dog #300 Tudtok valami jo stratégiát vergil ellen a 20. pályán nagyon izzaszto -
#299 http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?pid=930014&sid=6142034&tab=related
Vergil -
rollab #298 néztem a WRC4-et és a WRC Evolved-et
ezeknél nem tapasztalható, hogy olcsóbb lett volna a gamma
igaz most a WRC4 átment platinumba, és 5900 pénz -
rollab #297 igen? nem tudtam, de akkor nem éri meg a simát venni, aki még nem vette
egyébként jó kis gamma volt ez, az elején el voltam keseredve a sikertelenségem miatt, de bele lehet jönni, nekem az első végigjátszás sokáig tartott (az első kaszás és a kutya elég nehéz volt, ezért húzódott el, mára már ezeket is "könnyedén" csapom le), jó játék na -
#296 Újabban divat az, hogy az extrás, újrakiadott változat egyből olcsóbb. Pl. a Ninja Gaiden Black is egyből classic-ban jött ki. Remélem a DMC3 SE is egyből olcsó lesz. :) -
#295 Szinte hihetetlen így Einfach szinten nagyon élvezem...Igaz talán túl könnyű is,de legalább haladok:D És mostmár,hogy van ilyen zöld csillagom,nagyon klafa.Kb. mennyi idő a végigjátszás elsőre? Ja és kösz még1x a tippet, hogy meg kell halni.
:-)