614
Devil May Cry 3
  • Gábor
    Nem voltam elájulva tőle. Egy emberen bemutatja négyszer a stylisht, de igazából tömegben lettem volna kíváncsi rá, mit tud.
  • aabyssx
    Itt van a játéktörténelem talán egyik legjobb combo-rendszerének hardcore bemutatója, és senki sem váóóózik? /:|
  • aabyssx
    http://www.ntsc-uk.com/features/tqn/TechniqueDMC3Swordmaster/21.wmv

Nagyon-nagyon profi!
  • aabyssx
    Itt van egy baromi jól összeszedett cikk a harcrendszerről (példa video-kkal).

http://www.ntsc-uk.com/feature.php?featuretype=tqn&fea=TechniqueDMC3
  • Disk
    Nagyon jó a videó.Gondolom az illető ,nem most játszott ezzel a játékkal először.
  • Unknow
    én Goldba nyomom de ott is van orbos cucc...
  • aabyssx
    skill...

http://video.google.com/videoplay?docid=-9111703435007335053&q=devil+may+cry
  • ballor
    a lényege: nem kell feladni, eleinte nehéz, mert gyenge vagy
    küdj meg egy párzsor az első szobákban, gyűjts vért és vegyél orbokat

én a második pályán a kaszásnál rohadtam állandóan le, de nem adtam fel, bele lehet jönni és végig is lehet vinni

nem tudom milyen lett a SE, nem tudom mennyiben könnyíti meg a dolgodat
  • KaTy
    az 1 rész nehéz. a 2. rész könnyű és nem is tul jó, a 3. rész Ku**va nehéz ,de ha beszerzed az SE verziót akkor az már elfogadható nehézségi szintet produkál:)

más.
    az SE ben az elején van egy választási lehetőség: Gold-yellow. ez mit jelent? ha gold-ot választom akkor lesz chekpoint rendszer, ha a Yellow-t akkor meg a régi sárga orbos rendszer?
  • maruzst24
    Tgenap szereztem meg a devil may cry 3at és eddig még egyetlen részével sem játszottam. Miért van az hogy 5 perc után már az első szobában meghalok???
    Mind a 3 része ilyen nehéz? Szerintetek 3(+1) rész között milyen erősorrendet állítanátok fel?melyik a legjobb rész?
  • Unknow
    Sokkal könyebb.... de azért nagyon ott van! Vergil rulez!
  • sigmavirus1
    Sztem eltalált a nehézsége, sőt, full utáltam a DMC2-t merazmeg túl könnyű volt...:(
  • KaTy
    elvileg az SE könnyebb lesz+lesz checkpoint is....
  • ballor
    így van, ez a lényege a pénzgyűjtésnek
    egy csomó orbot meg lehet így szerezni
  • Solidus
    Én is ugyanezt tapasztaltam,és nekem sem tetszett mert tényleg nehézre sikeredett.De azért játszogatok vele.Igen én is észleltem ugyhogy lassan én is beszerzem...
  • DoNorBi
    most jött ki az SE Edition én mostmár csak annak kezdek neki...
    egyszer nekiűltem a pal verziónak de a japó után nagyonfelbaszott azt inkább a GOW-ot vittem ki:P
    nemértem miért kellett megnehezíteni a pal verziót
  • Solidus
    He-he...Kicsit más a stílus.Jó a játék,(az első része volt igazán jó)de a Resident Evil 4-et nem éri utol.De a stílusában az egyik legjobb!
  • Disk
    Egyébként én most a 13. pályán tartok.Ha az elején amikor ki kell választani a pályát:Én vissza megyek mondjuk 2. pályára jól felszedem magam pénzzel és mentek.Akkor a pénzem a 13. pályán is több lesz??
  • ballor
    na ez jó, ezt tényleg lehet pénzszerzésre alkalmazni
    néha kell gyűjteni a zsét, mert jól jönnek az új cuccok

de ha az első 3 küldetés megcsinálod sokszor, lesz lé rendesen, sőt, ha S-eket csinálsz, a szorzó is jobb lesz
  • Disk
    Na ,úgy oldottam meg, hogy megvettem a Air Hike-ot. Annyi volt a trükk,hogy a kocsiról amikor leszállt egyből vissza szálltam.Pár ilyen körút és meg lett a kellő pénz.
  • vg
    Ez a játék van olyan jó mint a Resident Evil 4?
  • Disk
    Rájöttem.Van egy rész ahol nem is kell megölni senkit,csak végig kell futni.MOndjuk nem ártana az Air Hike se.Egyébként nem kehet eladni mondjuk a fegyvereket??Mert én csak az EbonyIvory használom.És a pénz meg jól jönne.
    Ja és igen elírtam, köszi.
  • ballor
    Szeirntem elírtad a pálya címét, nem erre gondolsz? Mission 12 - Hunter and Hunted
    ha ezt megnyered, akkor kapod a Quicksilver-t, ezzel tudsz majd az időn lassítani; már nem nagyon emlékszem, de nekem nem tűnt nehéznek az a pálya, lesz ennél sokkal veszettebb is
  • asfa
    kajak?
  • grebber
    Isten jön a game PC-re!!!
  • Disk
    hogy?
  • ballor
    nem tudod lassítani az időt?
  • Disk
    Hello!Elakadtam a Hunter or Hunted pályán.Nagy nehezen végigkaszabolom wagon-t majd a 2 termet,de ahol ilyen fogaskerekeken kell ugrálni,meghalok.Nem birok felugrálni és az életem elfogy elég gyorsan.Mit kellene csinálni?
  • KaTy
    szép munka!
  • sigmavirus1
    Hát nekem az egyik mentésemben már több mint 50 órám benne van...:DDD
  • jax
    Király. Nekem csak egy S-em volt, habár nem is gyűrtem annyit...
  • sigmavirus1

^_^
  • snoop dog
    kösz szépen
  • aabyssx
    Mint nagyrészt mindenkinél, fel kell ismerni a támadásait, majd ha támad, akkor el kell ugrani/gurulni és visszatámadni egy kombóval. Ha pedig trigger-el, akkor pucolás van. Beowulf + quicksilver jól jön SZVSZ.
  • snoop dog
    Tudtok valami jo stratégiát vergil ellen a 20. pályán nagyon izzaszto
  • aabyssx
    http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?pid=930014&sid=6142034&tab=related

Vergil
  • rollab
    néztem a WRC4-et és a WRC Evolved-et
    ezeknél nem tapasztalható, hogy olcsóbb lett volna a gamma
    igaz most a WRC4 átment platinumba, és 5900 pénz
  • rollab
    igen? nem tudtam, de akkor nem éri meg a simát venni, aki még nem vette

egyébként jó kis gamma volt ez, az elején el voltam keseredve a sikertelenségem miatt, de bele lehet jönni, nekem az első végigjátszás sokáig tartott (az első kaszás és a kutya elég nehéz volt, ezért húzódott el, mára már ezeket is "könnyedén" csapom le), jó játék na
  • aabyssx
    Újabban divat az, hogy az extrás, újrakiadott változat egyből olcsóbb. Pl. a Ninja Gaiden Black is egyből classic-ban jött ki. Remélem a DMC3 SE is egyből olcsó lesz. :)
  • Disk
    Szinte hihetetlen így Einfach szinten nagyon élvezem...Igaz talán túl könnyű is,de legalább haladok:D És mostmár,hogy van ilyen zöld csillagom,nagyon klafa.Kb. mennyi idő a végigjátszás elsőre? Ja és kösz még1x a tippet, hogy meg kell halni.
    :-)