Devil May Cry III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látszik, hogy a fejlesztõk (nagyon helyesen) úgy gondolták, hogy kell az R1 a közelharchoz, de valami miatt mégis ilyen lett.
Ha nem használsz R1-et, akkor szinte csak az ugrás marad, hogy kilépj egy kombóból, vagy hozzáfûzz. Ugrással hozzáfûzni meg eléggé korlátozza a lehetõségeket.
Egyelõre azt a megoldást dolgoztam ki, hogy lock on nélkül kezdem a sztandard kombókat a bal gombával irányozva és amikor már sebzem az ellenfelet, akkor nyomom le az R1-et és jöhet a brutális (üresben jól kigyakorolt 😉 kombófüzér. De itt az elõbbi a baj: ha távolra kerül az ellenfél, akkor újra kell R1-ezni és az nyûgös.
Valszeg különben azért változtatták meg, hogy még a legbénább hülyegyereknek is sikerüljön valami. A DMC1 easy fokozatában is auto aim volt. Valszeg sokan nem értik, hogy mire jó az R1.
www.youtube.com/aabyssx
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
De nem valószínû, mert a Ninja Gaiden rendszere is gyorsan illeszkedett. Mindkettõvel (DMC1 és NG) szinte hibátlanul tudok játszani, de a DMC3 irányítása néha összehoz nekem sérülést és akkor anyázok. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Kombókból számra több van és színesebb is, mint az egyben, de nagyrészük karakterisztikája ugyanaz. Úgy értem, hogy gyakran kombó III semmivel sem ad többet, mint kettõ kombó I. De inkább a lock-on nehezíti meg az összekötéseket.
Pl. DMC1 (alastor + shotgun): vág, vág ... vág, vág, high time (felugrással), shotgun, ellenfél fején ugrás, shotgun, head breaker
A DMC3-ban ez a kombó a shotgun-nál ellövi messzire az ellenfelet. Ez nem is gond, de a lock-on rajta marad és a head breaker nem az alattad már támadó ellenfélre megy, hanem a levegõbe és beszívod a találatot. Ha elengeded a lock on-t elõtte, akkor szintén arra megy a vágás, amerre dante áll. A lock on elengedése és újra lenyomása pedig tök nyûgös. Így pedig a high time nem igazán használható biztonságos támadásra. Pedig a high time-ra és az többi levegõs változatára építi a rendszer az összes levegõ kombót.
A DMC2-ben is utáltam a lock on-t és ebbõl is ki kellett volna hagyni és a jól bevált nearest enemy auto aim-et kellett volna használni.
www.youtube.com/aabyssx
SZVSZ nem kellene bele a metál (abból is ultragagyi) beütés.
A kalsszikus témához az ária tökéletes és ezzel az instrumentális, elektronikus zene harmonizál is. Nem kellene ilyen erõltetéssel (és vúhúúúzással, jeeezéssel) giccsé alakítani.
...de elnézem, mer' a többi nagyon-nagyon jó. 😉
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
I'll steal your soul for a second chance
You will die, come what may
Your soul makes me stronger
In your life you'll breathe no longer
Fade away in a quest for life
Until the end, don't judge me nice
Ez nekem olyan "hú, annyira erõlködök, hogy mingyár' besz*rok" gagyizásnak tûnik.
www.youtube.com/aabyssx
de persze ez szubjektív 😊
Nagyon jó lett - megközelíti az elsõ részt. Veril baromi jó karakter, az átvezetõk stílusosak és az egész játék játszható is.
Néhány negatívum, amiért lejjebb teszem az elsõ résznél (de még a Ninja Gaiden-nél is):
* A gennyes, nyálas, kevert metál beütés a zenében undorító! Az áriás klasszikus zene fenomenális, a tiszta elektronikus zene teljesen rendben van, de amikor az elektronikus zenére az a takony rájön, égnek áll a hajam.
* Túl sok a jeee és vuhúúú. Ez nem laza, hanem gagyi. Lehet, hogy az amerikai tiniknek bejön, de nekem nem.
* Színesebb, de kicsit butább lett a harcrendszer. Nem túl jó a lock on sem.
* A menürendszer egy csapnivaló sz*r. Az elsõ részben tökéletes volt. Nem hiába másolták le azt a Ninja Gaiden-ben is szinte pontosan úgy. Nem kellett volna változtatni.
* Ha már adtak kamera kontrollt is, igazán hagyhatták volna, hogy teljesen körebenézhessek (akár first person-ben felfelé is, mint a NG). Szeretek nézelõdni és ebben a játékban lehet is.
www.youtube.com/aabyssx
én is az arcába locsoltam vagy két üveggel😊
Fákjúal!
csak nem DMC6 mikor jön ki? oszd meg velünk
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
aszt a baziklafásat vidike voltam
és miért is kell ezeket a számokat észre venni?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Fákjúal!
én hardon toltam végig DMD már nem nagyon megy de már hardon se volt mit vennem<#nyes>#nyes>
Fákjúal!
a sárga ajtó után van a terem ahol használni kell!
a botot(ugye a 3 ágú szigonyra gondolsz?) a Living statues teremben kell használni
sum=nem egy felhasználó barát gáma...pedig nem vagyok egy kezdõ láma játékos.
nem szeretem ha a játékidõt az emberek szivatásával hosszabítják meg...márpedig itt errõl van szó.
a fa**om kezdi el hard fokozatban.(örök életre elzsibbadna a kezem,aztán a végén még nem, tudok többet ujjazni <#vigyor3>#vigyor3> )
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
örülnék ha már ki tudnám próbálni a gámát...de sajnos egyre távolabbinak tûnik...
DMC3-tol nekm fajnak a kezeim. Masiktol meg...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fákjúal!
/szidkozodik mint állat
bárcsak sose találtam volna meg a 3. secret-et már a DMC1-be is utáltam ezt a ugrálós részt nem tom mért kell ilyennel szivatni az embert