614
Devil May Cry 3
-
#214 na nemá te olvasol a emberek gondolatába:))pont meg akartam kérdezni merre lehet a 6.secret
thx -
#213 na találtam egy ilyet:
1. SECRET MISSION 1 in MISSION 3
The door of the right building with the 2 red orbs and the blue orb fragment.
2. SECRET MISSION 2 in MISSION 5
The red structure by the back wall.
3. SECRET MISSION 3 in MISSION 7
The red structure above the wall adjacent to the brown door.
4. SECRET MISSION 4 in MISSION 8
Jump over a ledge, then smash the tentacle-like barrier. Run beyond and touch
the blue structure.
5. SECRET MISSION 5 in MISSION 9
On the path right before the ledge, kick jump up the right wall to find a hidden
passage hole. Jump into the passage hole, and touch the red structure.
6.SECRET MISSION 6 in MISSION 10
Right of Neo Generator statue (after using the item to form the bridge)
7.SECRET MISSION 7 in MISSION 11
At the bottom ground level, jump onto the ledge on the left of the right door,
then Air Hike onto the upper level. Touch the red seal
8. SECRET MISSION 8 in MISSION 13
Along the staircase, touch the red light on the wall.
9. SECRET MISSION 9 in MISSION 14
On the spot where there is a pair of blue flames stand, jump above the left blue
flame stand to find a crack in the wall. Touch the blue light in the crack.
10. SECRET MISSION 10 in MISSION 16
Right door of Golden Sun altar
11. SECRET MISSION 11 in MISSION 17
In the middle beam (above the corridor), touch the statue on the right edge.
12. SECRET MISSION 12 in MISSION 18
Left of big foot statue. Get to the end of touch the wall
-
#212 cerberus ül,fekszik,ugrik mondom ugrik cerberus jó "kutyus"
és meg van
/ugrál örömébe
frankon lehet alkalmazni a modszert de azé igy is megizzasztott jó fél órámba telt mig lenyomtam huha DMD-mod hát el tom képzelni milyen lehet -
#211 na ezt meg nézem hátha sikerül lenyomnom én eddig ugrátam mint a hule gyerek meg nem is gunslinger kasztba voltam
na mostmá vérszemet kaptam jövök cerbi jövök -
#210 ha jol emlékszem a rakétavető speckójával, mikor a körrel kilő egy csómó rakétát, na azzal tök messziről...mikor közel jött átváltoztam, és zuzni keztem vmelyik karddal a fejét.
ja és nem ugráltam , így láttam a földön hova zuhan a jég.
biztos van jobb módszer is, de nekem így sikerült...áá DMD-be szinte sebezhetetlen a köcccsögje :( -
#209 én is pont vele kilódok de csak hardon áruld el hogyan ölted meg hardon
má agyilag zombi lettem ettöl a gámátol -
#208 elég kemény Cerbi a Dante Must Die-on, sehogy nem bírom lenyomni.
vicces ez a Motion Capture Video, meg a Video Storyboard amit a hard után bead..érdemes megnézni
a 6., 7. secret mission hanyadik pályán van, és hol? -
Gábor #207 Egy plussz jelenetet kapsz 100 démon után. Én az E&I duót használtam maxra fejlesztve a stáblistánál.
A kardot tudtommal nem lehet használni.
Nekem igazából az a fránya fekete katana kellene, ami Vergilnek van :) -
#206 Na! Már sikerült végig tolnom(easy), de nem dicsekszek, csak felmerültek a kérdések. Kinek sikerült a végén a szerkesztők képernyőjén kinyírni a 100 démont? Cserébe kap vmit? Nekem sajnos nem sikerült. És a kardot, amiért szól a játék, azt nem lehet megszerezni? Köszi előre -
#205 Köszi skacok!!! -
KaTy #204 ha nyomsz egy négyzetet akkor kiírja hogy mi mire jó.
holy water iszonyatos sebzést okoz,sárga csillag újrakezdés lehetősége,zöld életerő,lila demon pont növelés.
Az életerő csík alatt a demon pontokat látod,ennek Vergil utáni harc után lesz értelme(ezek után tudod felvenni a demon formot)
-
#203 ha netán kevés az életed tudsz rá nyomatni a itembol vagy démon eröt tudsz nyomni vagy használhatod a szentelt vizet(holy water)elég jót lehet vele sebezni meg ilyen csupa finomságok találhatók -
#202 de hogy nem látványos sztem az egész gáma látványra épül de azt szerintem csak főföciknél lehet frankón alkalmazni -
#201 jaja igaz dehogy háborottam fel csak elgondolkottam azon hogy a DMC1-be hogyan lehett lejárt mikor ott volt alkalmam elöszőr kipróbálni
sorry a 0-ik részét nem ismerem lehet hogy lemarattam vmiről és már abba is benne volt akkor valszeg ott járhatott le:) -
Gábor #200 Egyébként szted nem látványos a szörf?! -
Gábor #199 Atya Isten! Így felháborodni! Még smiley is volt a végén!
Játszottál az első résszel? Azért mondtam, h lejárt lemez, mert abban is benne volt, gondoltam felhívom a figyelmedet az újításra.... -
#198 mi?? lejárt lemez?? ember én a látványról beszéltem(mert jól néz ki vagy nem?) nem a gyilok ról
meg sztem 1 gámába nins olyan hogy lejárt lemez!!!!!!
ha esetleg játszol 1 autós játékkal akkor a gázt ne nyomd mert az lejárt lemez:) -
#197 Hi! Tudtok segíteni? Az a helyzet, hogy nem tudom mire valók az életcsík alatti karikák(gömbök)szerepe? És a köv. "ITEM" mire használható fel: devil star, purple orb, holy water(fehér)? Köszi! -
Gábor #196 Sztem nem :) Attól függ, melyik kasztot játszod ;) -
#195 Lejárt lemez?!? A high time-os kombók különböző változatai adják a legtöbb lehetőséget. -
Gábor #194 Az lejárt lemez volt az egyben is! Szörfölni az ellen hátán és onnan ontani az ólmot, na az már ssstylish! -
#193 jaja föleg miko kardal felütsz valakit azt lövöd kis stukival ááááállat naon -
Gábor #192 Iszonyat hent 0-24! Erről szól a játék! :) Ezért szeretjük! -
#191 Megvan nekem ez a játék és érdekelne,hogy végig olyan mint a legelején?-Lőni ész nélkül+kardozni? -
KaTy #190 nincs. -
#189 na az lehet, mert nekem a japó van :)
én nem használtam soha sárgaorbot.
akkor a CONTINUE v RESTART THE MISSION v END menüböl az első nincs? -
KaTy #188 jap verzióban van continue????
-
Gábor #187 Mert az USA/EU verziót nyomja. -
KaTy #186 ha nincs sárga csillag akkor kezdheted az egészet pályát újra.
mentek mint állat:)
az első pálya "S" fokozaton mindig megvan:)
vásárlás(zöld,sárga csillag) és utána mehet a boss.
igen ez így megy,csak nálam ez iszonyatosan megtöri a játékmenetet. -
#185 már mér kellene az egész pályát újrakezdened???
nyomj continue-t halál után, és csak a boss-t kell megint lenyomni. -
#184 BTW a tápolást nem menti el?
Az első részben halál után szintén a pálya elejétől kell kezdeni, de ha mentesz, akkor a kapott orb-ok meg a többi cucc megmarad. Így minden újrapróbálásnál "erősödsz" is. -
#183 Amikor először játszottam az első résszel és először találkoztam egy shadow-val (pride of the lion ;) azt hittem - és reméltem -, hogy ott már vége van a pályának, mert vért izzadbam mire kinyírtam.
De aztán kiderült, hogy utána még hátravan egy Nelo Angelo csata is.
Ma már poénkodok és direkt szivatom őket miközben hibátlanul alázom a porba mindkettőt (normal-on). Ha a DMC3 játszhatóságát is ilyen DMC1/Ninja Gaiden minőségre csiszolták, akkor örülök, ha télleg' ilyen nehéz. -
KaTy #182 ja ja! pontosan ez van! csak az idegesít hogy 3-4* újra az egész pálya...egy mentés a boss fight előtt sokat javítana.
mind1 este folyt köv:) -
#181 nem szabad az első összecsapásnál elhasználni az összes cuccost.
tessék szépen kitapasztalni a boss-ok mozgását, támadásait, így 3-4 elhalálozási alkalom után már szinte gyógyitás nélkül is végezhetsz bármelyikkel :) -
KaTy #180 :)
nem akadtam el csak bas**ul unom ,hogy minden egyes boss fight halál után újra kell kezdeni az egész pályát.
Nem vagyok egy béna lúzer ,de szerintem egy kicsit tulzásba vitték a nehézséget....messze túllép a szorakoztató határon.
Sajnos semmi kéztetést nem érzek arra ,hogy elkezdjem hard fokozaton..a must die,heaven & hell fokozatról már nem is beszélek.
Az a baj hogy halálra kell "tápolni magad,különben baszhatod az egészet.
Nehéz. -
Gábor #179 Tököd tele nő létedre?
Mesélj! Hol akadtál el? -
KaTy #178 ja..az csak egy csomó sétát sporól meg:)
amúgy a tököm tele van a gámával...abba is hagytam egy időre! -
#177 Ja ja az a dobbantó. Vagy mi. -
Gábor #176 Lehet a dobbantóra gondol? -
KaTy #175 meg kell szerezni a siren vizet(vagy mit..) és azzal el lehet oltani a tüzet.