614
Devil May Cry 3
-
#134 En az optionsban mindent atallitottam, de a customizenel, amikor kiirja neha a kepernyore bevillanva a kiirasokat, hogy mi merre hany M az iranyitas, ott is japan... mind1, mivel most nincs nalam masina hozza (ugye ez felenk ritka dolog), nem tudom lecsekkolni ujra:) A Subtitlest elmentette angolra frankon azt tudom, meg a beszedet is(bar utobbi szerintem mindig angilus:). -
#133 csak mindig, mikor bekapcsolod a gémet, a főmenűbe be kell állítani a Language-t, mert játék közben már nem lehet..
..érdekes a Subtitlest azt elmenti. -
Gábor #132 A hiba az ön készülékében van :)
Van külön nyelvi beállítás, és felirat beállítás! Nézd meg mindkettőt! -
Gábor #131 Nálam minden angolra van állítva, egy kanjival sem találkoztam benne. -
KaTy #130 köszi!
akkor viszont várok -
#129 Az iranyitas leirasat, nem... ami sztem fontos. -
KaTy #128 akkor kell:) -
Gábor #127 MINDENt lehet angolra állítani. -
KaTy #126 nem lehet a feliratokat angolra váltani?
-
#125 Kiralysag, kostolgatom tegnap este ota en is az ízét:) -
#124 Akad, de japo felig meddig. -
Gábor #123 Én is karddal nyomulok főként, de azért használok mást is! Ultrabrutális dolgokat lehet csinálni a többi fegyverrel is! Nem lövöm le, hogy mikkel :) -
KaTy #122 mert ha van akkor kéne:) -
KaTy #121 Cheap! van már DMC3 a birtokodban? -
#120 Ma este en is lecsapok a demon hordakra 3, hogy sirjon az ordog. -
#119 Ehhe, ha nehez akkor jo, bar nekem a DMCvel DMD modban sem volt kulonosebben gondom, az elso reszben, amikor kemenyen uztem megjeleneskor a gammat (mindenaron el akartam erni a Super Dantet, hogy osszam az Isteni "demoni" eszt:D) Minel nehezebb s idegtepobb a hent (csak karddal tolom , ez nalam alapkitetel, mer az a zsir) annal jobb:) -
#118 A gugli dobta:
A press error led many people to believe that Ryuhei Kitamura was directing the game's cutscenes. Yuji Shimomura, who served as action director on Kitamura's film Versus (2000/II), is the actual cutscene director.
-
#117 ugy emlékszem volt szó arrol, hogy uaz rendezi az átvezetőket
ebből gondoltam...de kb annyira meg van csinálva mint az -
#116 > látszik az MGS rendezés
Én video-ban láttam az intro-t, azt amelyikben a neveket is írták, de nem láttam Ryuhei Kitamura nevet. -
Gábor #115 Normálon is nagyon nehéz a játék, hát akkor majd dmd, és heaven or hell módban milyen lesz....jajj!! -
#114 2 perc játék után érzi az ember az első rész kíválló hangulatát.
bár az 1.rész grafikája nekem még mindig jobban tetszik...talán a kastély gyönyörű belső terei miatt, de ez a romváros már a 2-ben sem jött be igazán..na mind1, talán lesz benne olyan is később.
az átvezető film űberbrutálmájer, látszik az MGS rendezés. és ráadásul DolbyDigitalPL2-ben is megy :))
vagy 2 napja elakadtam a 3fejű fagykutyában, kicsikét nehézkes :( -
Gábor #113 Azt hiszem ez elég egyértelmű volt a hozzászólásomból :)
Üti az első részt csuklóból :) -
#112 Hogy erted hogy nyomod, mar jatszol vele? Szamomra az uj PS2es messias lehet, mint anno a DMC1 volt mely szamomra megnyitotta az igazi next gen Ps2es mokak tarhazat, ra egy honapra robbant az ICO is melle, ami lebuntetett szinten, minden szanalmas iteletet amit addig a PS2es kinalatra lehetett mondani.
DMC, atom zene, hangulat, gyakas, Istenerzet, senki nem all meg elotted, kardsuhintas Dzseit szegeyenito helytallas... imadtam. feeling hogy barki megallhatott elotted, 3 perc mulva romjaiban dolt ossze (rendezve is ekepp volt), Dante osztott, Istent sem kimelve.... Imadtam.... :) A 2 lehangolt (manapsag egyebkent egeszen bejon...??? miert??) a 3 uj szerelemnek nez ki, a demo kiprobalasa+a videok alajpan. Nem feledem a DMC1 is a demoval kezdodott nalam, a Resi Codehoz adtak... a jatek amire beruhaztam porosodott a DMC demo pedig olvadt a 2esben...:) -
Microcosmos #111 Bizony bizony -
Gábor #110 Totál angolra állítható! A menü, videó, feliratok, hangok, minden! -
#109 Majd ha kijon itt beujitok ra en is. Addig varok... :) -
#108 A felirat és a hang is beállítható angolra? -
Gábor #107 Csak én nyomom ezt a fergeteges gammát? Lehangoló.... -
Gábor #106 DMC3 review-k
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/review/920607.html -
Microcosmos #105 :) -
Gábor #104 Redirected to bsa. hu->automatikus önfeljelentés.html
-
Microcosmos #103 Innen letölthető ingyen! Devil May Cry 3 -
Gábor #102 A japán kiadás teljesen lokalizálva van angolra és koreaira, sőt, mint egy filmnél lehet állítani, h a hang milyen nyelvű és hozzá a felirat milyen legyen! A játék nagyon jó! -
#101 Nem. Valszeg' belső szerzés. -
#100 úgy tom, hogy március 1 -
Mark123456 #99 Előadót tudsz mondani? -
#98 Japánban már kijött. -
#97 nem tudjátok mikojön DMC-3 vagy kijött e má és remélem jobb lesz mint a 2 me hanem akko CAPCOM -
rrroka #96 köszi, nagyon számítottam rád ;) asszem hikeom nincs, de majd megoldom vhogy.
normálon vagyok, újrakezdtem miután megszereztem gyáriba, így 4 óra alatt jutottam el oda ahova az előző alkalmomkor 11.... :O
-
#95 Ezzel így érintés nélkül meg lehet csinálni. Illetve néhány kis szpré azért eltalál, de az kit érdekel?
Viszont hard és DMD! módon ez már nem elég jó. Ott ismerni kell NM minden mozdulatát és Ifrit + gránátvető közelharc a módszer.
1. leszív, kinyír ellenfél
2. feljön, majd aktivál óra
3. soha sem maradunk NM előtt
4. soha sem maradunk egyhelyben
5. minden támadását fel kell ismerni és ki kell tudni kerülni
6. ha a mag előjött, akkor ráugrani a hátára, vagy a háta mögé, ha a rakétákat küldözgeti, trigger és a gránát, kick13, gránát, kick13 kombót kell nyomni rá, amíg elől van.
7. ha kifogy az idő, akkor túlél, feltölt DT és kezd előről
Normal-on ezt kb. kettő-háromszor kell eljátszani és NM kinyúlik.
Persze itt a 6-os pont nem túl egyszerű, de ezt is lehete hiba nélkül csinálni.