Devil May Cry III

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx

😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Báz, ha ilyen félvállról veszed a játékokat, akkor annyi mindenrõl lemaradsz...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ez minõsít!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
BTW az 1 még mindíg nincs készen Dante Must Die! módban.
Még mindíg az utolsó Nelo Angelo csatánál vagyok. De most lehet, hogy újra elõveszem!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az biza!

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
folytatodik a legnagyobb kiraly😊)))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Király!!!

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

Sugam
hm ez elég jonak igérkezik.japánba azonnal megkell
szerezni ha kijon!😄

Sephi
Asse tudom mijaza S 😛PP

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind
Nekem az volt az elsõ helyszín, amit sikerült S-re megcsinálnom. 😊
Neme.
-> Wow. <-

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Hat en az elso resznel a kertbe ahol az a szellem oroszlan megtamadt abbahagytam 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rincewind

Rincewind
(576.hu)A Capcom váratlanul lerántotta a leplet a Devil May Cry 3-ról. Lentebb a most napvilágra került infókból csemegézünk, a képeket pedig a galériában találjátok (PSM szkennek).

- A DMC3 az elsõ epizód történései elõtt játszódik - Dante ekkor még nincs tisztában a valós származásával. A történet kettes számú fõszereplõje ismét egy hölgyemény lesz (még nem tudni, hogy ki).
- A játék producere, Tsuyoshi Tanaka az elsõ rész hangulatához / stílusához / játékmenetéhez kíván visszatérni. A direktor személye egyelõre ismeretlen.
- Bemutatkozik a "Style System": a játék elején "kasztot" (pl. Gunslinger, Swordmaster, Trickster, Royal Guard...) kell választanunk - mindegyiknek sajátos elõnyei / hátrányai lesznek, és a választott kasztnak megfelelõ tulajdonság-pontokat oszthatunk majd el a stílura jellemzõ kategóriák között. Dante koma e mellett új mozdulatsorokat (többféle ugrás és speciális támadás) is alkalmazhat. Az E3-on játszható formában állítják ki a DMC3-at, de a választható harci sítlusok és az új mozdulatok jó részét még titokban tartják.
- A szcenáriók is inkább az elsõ rész idézik majd: a DMC2 nyitott tereivel ellentétben itt jóval lineárisabb, inkább az épületbelsõkre koncentráló pályákat kapunk - ennek megfelelõen ismét számos, a továbbjutást akadályozó puzzle-al talájuk majd szembe magunkat. Lesznek olyan pályák, melyek egynél több (az eddigieknél állítólag JÓVAL nagyobb) bosst vonultatnak fel.
- A DMC3 teljesen új grafikus motoron fut. Az új engine a korábbiaknál sokkal részletesebb megjelenítést tesz lehetõvé (pl. maga Dante is jóval kidolgozotabb lesz), és új effekteket (az egyik szörnyella homokból áll össze, és ha lecsaptuk, újtra homokká esik szét) kínál. Akinek ez nem lenne elég: a motor realisztikus fény / árnyék hatásokat, és látványos idõjárás-effekteket pumpál ki magából. Növelik a környezet interaktivítását is: ezúttal jóval több pusztítható tereptárgyat kapunk.
- A végére hagytuk a (számunkra) legjobbat: a DMC3 átvezetõ animációi Ryuhei Kitamura (Versus, Azumi, MGS: The Twin Snakes animok) direktori felügyelete alatt készülnek.

liquid (02:42)
← ElőzőOldal 13 / 13