614
Devil May Cry 3
  • sigmavirus1
    Asszem a 2 is van platinumban mär, legaläbbis lättam kepet rola egy ärlistän, azert az se annyira rosz, a Super Devil miatt mindenkepp erdemes megszerezni!

De persze DMC! RULEZ!
  • CrucifX
    Mindenképp be is szeretném szerezni, de:

a. most más program élvez nagyobb prioritást
    b. még nem nagyon láttam sehol - igaz, nem is kerestem annyira, mint az a esetben taglalt kiszemeltet
  • Rincewind
    Csatlakozom az előttem szólóhoz, az első részt mindenképpen szerezd be!
  • aabyssx
    Hát, akkor az első részt azonnal szerezd be a másodikat pedig soha! Az első már régóta van Platinum-ban és már biztos, hogy fillérekért adják.

Persze csak akkor, ha érdekel egy brutálisan sztájlis eksön gém. ;)
  • CrucifX
    Örülnék neki, mivel friss PS2 tulajként nekem sajnos mindkét epizód kimaradt.
  • aabyssx
    Azt pletykálják, hogy még idén kinnt lesz a DMC3 (minden területen).
  • CrucifX
    According to Gamekult which seems to have heard some rumours on behalf of Japanese editors, a demonstration of Devil May Cry 3 would be present on the dvd of Resident Evil: Outbreak Spins 2. Capcom seems to seek all the means for refiler limp of one of its most worn series.
    An excellent news for the army of fanboys of Dante which out of mask unfortunately bad. RE:Outbreak Spins 2 fate on next 9 September to Japan and will be distributed... only to Japan

DMC3 fanok, szevasztok
  • sigmavirus1
    Én is, igaz a 2-vel is elvoltam de csak addig amíg végig nem toltam mindenkivel és be nem hoztam mindent....utánna már hozzá se nyúltam míg az első részt a mai napig nyomom!
  • sigmavirus1
    Jól teszed, el is várgyuk hogy te tezsdeld li ezt az überfazsa gammát!:D
  • duc
    Jó lesz ez... felébredtek a 2-es után, remélem.
  • CHEAPBOY
    Az ám a nagy kiralysag, az elso szamomra maig a 3 top ps2es jatek kozott van (s marad is:P).

A traileren en behaltam az a ZENE ami ment alatta beszaras volt, a grafika jatekmenet is egy uj szinvonalat sejtet, (Ninja GAiden nalam mehet is nyugdijba:P)
  • Martin576
    Zsír ugyanaz a feeling mint az első részben. Még az is lehet, hogy saját kezűleg letesztelem... ;)
  • aabyssx
    Szedjétek le az 576.hu-ról a DMC3 video-kat, mer' valami iszonyatosan brutális lett! Hú de megnyugodtam, hogy jó úton van ez a rész! :)))
    Vaze' Virgil (mer' SZVSZ a katana-s "srác" ő lehet) állati stílusos!
  • Rincewind
    Ultra komoly ez a trailer!
  • sigmavirus1
    Inkább a vidiót töccsétek!:D
  • aabyssx
    Pörgessétek végig!

http://www.576.hu/kepgaleria.phtml?action=kepek&galeria_id=6962&id=0
  • sigmavirus1
    Énse sajnálok semmit a GC-sektől mert frankó kis gépük van de mlrt kellett elkurni a Capcomot ezzel???
  • Sephi
    Vegulis csak a RE szeriakat sajnalnam toluk... mas nem nagyon volt meg talan a SF :(
  • sigmavirus1
    ....ki is nyírnám őket!:-D
  • aabyssx
    He? Mentő úton van? ;)
  • sigmavirus1
    De komolyan, ekkora egy f@szt, ki a f@sznak hiszi magát? Aaaa F@SZT!
  • aabyssx
    ;)
  • sigmavirus1
    Mivel a hülye Shinji elb@szta a fél kincstárát a hülye GC-s próbálkozásaival...
  • Sephi
    gyerekek.... ti ugye tisztaban vagytok hogy a CAPCOM a csod szelen al? :(
  • sigmavirus1
    Hát igen, végre egy olyan játék amit már régóta várok!:))))
  • aabyssx
    Megint meghallgattam a DMC1 ending zenéjét (Seeds of Love).
    ...már bőgök is. BRÜHÜHŰŰŰ!
  • duc
    Úgy is van! GT4 Prologod mikor lesz?
  • CHEAPBOY
    Latom egy elorendelessel mar szamolhatunk:PP
  • CHEAPBOY
    Sokkal. MIntha egy ilyen gumibaba Danteval mennel, rossz a fizika, rossza grafika, a hangulat is 0. (nekem ezeka gepszornyes ellenfelek nem jottek be), s rohadt konnyu volt.
  • CHEAPBOY
    Nem tom irtam e mar, de hogy en mennyire orulok ennek a hirnek hogy ez jon (meg annak is hogy ez elvileg dobja a 2ik resz stilusat, illetve az elso resz egyik krealoja ugykodik rajta) , alig varom hogy danteval meginnt nekirohanhassak a legvadabb barmoknak, akik meg nem tudjak hogy k*rrvara nem lesz eselyuk:):D
  • aabyssx
    Igen. A második részt (nemtom' mér') egy teljesen más csapatnak adták (így Shinji Mikami és az emberei sem vettek részt benne) és ők pedig elbénázták. Én külön játékként kezelem az elsőt a másodiktól.
  • Sephi
    Hogy erted? A kettes szarabb mint az egyes?
  • duc
    Basszus, ez nagyon jól néz ki! Mégha scan akkor is...
  • aabyssx
    A második rész felejtős (de egyszer-kétszer ki lehet próbálni). Egy közepes hekkendszlest csináltak belőle.
  • Sephi
    Hmmm.. majd elvalik ha jo arban lesz vagy sem mert ha tul draga meg akkor nem veszem meg mindeketot.
  • Rincewind
    Én a kettessel nem játszottam, de eléggé lehúzták mindenhol.
  • Sephi
    Egyebkent szerdan meek es megveszem az eredetit :P Majd azutan beszerzem a kettest mert mar kezd erdekelni.
  • Rincewind
    MEGA!!!
  • aabyssx
    abbahagytam =/= abba kellett hagynom egyéb okok miatt

Fogalmazz kicsit érthetőbben és akkor elkerülhetjük az ilyeneket!
  • Sephi
    Mar megint milyen kedves vagy! Azert kellet abbahagam mert viszakertek a gamat! Azota sem tudomtam viszaszerezni!