614
Devil May Cry 3
  • rollab
    jó lesz ez is
    kíváncsi leszek mivel nyomják még érdekesebbé
    gondolom a DMC3 átmegy platinum kiadásba, és az új marad a 16eFt körüli áron
  • aabyssx
    Vergil akcióban (DMC3 SE)

http://www.gametrailers.com/player.php?id=8805&type=wmv

• aabyssx
    Ne add fel! Gyakorolni kell egy kicsit és utána megy, mint a karikacsapás.
  • Disk
    ehh....minő megalázó,még ő ajánlja fel:D azt sajnálom,hogy 70%-ba ezért ajátékért vettem konzolt és pont ez amiben még amnüben eltévedek....:(
  • Luiprima
    Majd ha párszor meghalsz felajánlja az easy fokozatot.
  • Disk
    öööö....Hülye vagyok gondolom,de hol lehet a nehézségi szintet állítani? Mert nekem ez így túl nehéz :(
  • rollab
    megávltozott a cím: DMC3 magyar oldal
    Sajnos nincs minden lefordítva, ha kapok segítséget a kimaradt részek fordítására, akkor term. felteszem!
  • rollab
    a DMC3 oldalra felkerültek a Devil fegyverek Lone Knight jóvoltából: DMC3 magyar oldal akit érdekel, nézze meg
  • rollab
    Sziasztok,

tegnap este összedobtam egy DMC3 oldalt. A látvány, a menü és minden változhat még. A tartalom feltöltésében szeretném kérni lelkes partizánok segítségét (egyelőre angol cuccok vannak fent). A játékról elég sok infó fent van már a neten, de sajnos mindegyik angol nyelvű. Jó lenne, ha tudna valaki nekem segíteni a fordításokban, vagy esetleg leírások készítésében. Természetesen a lapra felkerüléskor a neve, elérhetősége /nem elérhetősége szerepelni fog.

Ha lesz segítség, akkor talán egy jó kis DMC3 oldal is létrejöhet magyar nyelven. Az oldallal kapcsolatban minden építő kritikát szivesen veszek, jelezzétek ezeket! Az oldal címe: http://jmo.hu/dmc3/

Köszi a figyelmet.
  • aabyssx
    1. Kombózzá'!
    2. Mennyé' előre!
    3. Ismételd az 1. és 2. pontot, amíg vége nincs!

;)
  • djcom
    Hahooo!
    Végigjátszás kellene a DMC3-hoz!!!!
    Van vkinek? Fontos lenne!
    Köszi:
    DJ
  • Vermyne
    jajj.....nemá....kész vagyok ettől a dante must die-tól....nehéz...olyan béna vok,h má a 6-os pályát se bírom:'(
    de azér vmit segített a www.thehandvseye.com/dmc3.htm....naon durva
    külömben igaz az h a dmc 3-ban van vergil costum?
  • djcom
    Hali!
    Végigjátszás kéne, ha van vkinek lécci tegye már fel!
    Köszi.
  • bokunoyume
    Nah én japán nyelven ugrottam neki, tartva az angol szinkronoktól. Hát.. khm... Nagyot csalodtam :/ Lehet csak azért kapom fel annyira az elsö részt mert akkoriban fantasztikus volt, sajnos már nincs meg, mégis úgy érzem sem a harmadik sem a második résszel nem tettek tul azon.Erm hogy őszinte legyek azt a szinvonalat sem érték el de ez csak az én véleményem.Azért amikor jo kis csihipuhira vágyom le-leülök vele ujra meg ujra végigvinni de... :/
  • aabyssx
    Első végigjátszás után én tudtam nincs-rajta-bőrkabát kosztümöt választani.
  • Dajin
    nekem is van olyan videóm(nem képem)meg olyan is van ahol nincs rajta börkabát, na ez a korai verzioba volt igy de kiadásra már lecserélték az életerö csikot
  • Vermyne
    Üdv!
    Ma kaptam meg a játékot.....naon zsír...de azér értek ám hozzá!!!!
    Az 1-et 100% fullra lenyomtam (tudomásom szerint)...de médse értek vmit...:
    ...lehet h hülye vok,de láttam pár képet ahol dante élete ilyen hülye kriksz-krakszokkal volt jelezve...s ezt naon nem tom hogy kell megcsinálni....ha valaki vágja mi az plíz mondja meg nékem.:::::D
  • jax
    Szasztok.Nekem kb. két hete van meg ez a játék, sztem nagyon flash.Már végigvittem normalon meg ízin.Most hardon tolom.Amúgy már én is észrevettem a küldetések előtti videókban lévő számokat: a második videójának a végén megáll dante, és egy nagy táblán van rajta a 2-es szám, aztán a harmadikat nem nehéz észrevenni, a csaj megpörköl a mocijával egy pár démont, a tűz áll össze hármassá.Az ötödiknél egy madár csúszik le a falon, a véréből van az 5-ös.A hatodiknál ismét a csaj jön, lenyom pár ellent, felrepül a motorával, és a porból lesz a 6-os.A hetesnél meglövik dante fejét, a vérét rákeni a falra:7-es számú vér.A 11-es sztem Arkham vére, az a két vonal.A 13-as a falba van vésve, a 14-es a szakadék egyik oldalába van vésve.A 20-as a felhőkből áll össze.Ennyi
  • aabyssx
    /\, /\, (pause), rapid /\, -> O

>:D
  • Gábor
    Csak
  • aabyssx
    Ugyan má' mér'?
  • Gábor
    Csak kölcsön kaptad?! Bad Aby, bad ;)
  • aabyssx
    Ja, bár azt még nem néztem, hogy a healm breaker ilyenkor a közelire megy-e, vagy arra, akit elkezdtem püfölni eredetileg.

...de most már nem is fogom, mer' ma visszaadom. Majd megveszem később, ha kicsit olcsóbb lesz és kimaxolom akkor. ;)
  • Gábor
    Igen, olyankor a legközelebbire áll rá, ezért is hatásos a taktikám, amit lentebb írtam :)
  • aabyssx
    BTW közben rájöttem, hogy ha nem használok lock on-t és középen hagyom a bal gombát, akkor nearest enemy target van (legalábbis úgy tűnik).
    A játék vége felé már így kezdtem a kombóimat.
  • aabyssx
    Kedves Barátom, így kezdtem a hozzászólásaimat:

> Nagyon jó lett - megközelíti az első részt. Veril baromi jó karakter, az átvezetők stílusosak és az egész játék játszható is.

BTW hogy a kérdésedre is válaszoljak: kb. olyan zenét szerettem volna végig, ami az utolsó pár misszióban van (klasszikus zsoltárokat, áriát és instrumentális, elektronikus zenét). De már megint csak ismétlem magamat más figyelmetlensége miatt...
  • Gábor
    8 hozzászólással azért a helyedben kicsit még lapítanék, mielőtt ezzel a stílussal indítok.
  • csd
    Szerintem te csak le tudod szarozni ezt a játékot pedig ez nem igy van szerintem tök jó.A zenével kapcsolatba mit kellet volna berakni BRYTNE SPEARS-ET vagy a szar discot tökéletes ez a játék ha nem tetszik minek játszol vele.
  • aabyssx
    Aha, értem. Én más módszer alapján szoktam játszani, ha sokan vannak.
    Először kiválasztom a legveszélyesebb ellenfelet és győröm, mint az állat. Erre jók a fűzérelt kombók.
    Ha valaki más támad (hangból, vagy ismerős mozdulatból tudom), akkor evade, visszaverem és onnantól ő van a célpontban.
    Ez időben is optimális, hiszen a kombók sebeznek legjobban, és stílusban is optimális, és a terhelés is így fogy legjobban (ha körbekaszabolsz, akkor szinte egyszerre halnak meg és a terhelés idővel nem fogy). Csak hát nehéz. Főleg, hogy ha a lock on is szabotál egy kicsit.
  • Gábor
    Nem vagyok a nagyon hosszú kombók híve, meg nem is nagyon próbálgattam. Én a tömegkontrollban hiszek: mindenki kap gyorsan egy megrnedítő pofont, és így megyek körbe-körbe :)
    Az a megrendítő persze lehet egy rövid kombó, vagy spec attk, attól függően, hogy milyen kaszttal nyomom.
  • aabyssx
    Pedig kell használni. A legjobb kombók alapoznak rá! Pl. beowulf (ifrit ;) leghosszabb füzéreket csak azzal lehet megcsinálni.
    Látszik, hogy a fejlesztők (nagyon helyesen) úgy gondolták, hogy kell az R1 a közelharchoz, de valami miatt mégis ilyen lett.

Ha nem használsz R1-et, akkor szinte csak az ugrás marad, hogy kilépj egy kombóból, vagy hozzáfűzz. Ugrással hozzáfűzni meg eléggé korlátozza a lehetőségeket.

Egyelőre azt a megoldást dolgoztam ki, hogy lock on nélkül kezdem a sztandard kombókat a bal gombával irányozva és amikor már sebzem az ellenfelet, akkor nyomom le az R1-et és jöhet a brutális (üresben jól kigyakorolt ;) kombófüzér. De itt az előbbi a baj: ha távolra kerül az ellenfél, akkor újra kell R1-ezni és az nyűgös.

Valszeg különben azért változtatták meg, hogy még a legbénább hülyegyereknek is sikerüljön valami. A DMC1 easy fokozatában is auto aim volt. Valszeg sokan nem értik, hogy mire jó az R1.
  • Gábor
    Egen az a lock rendszer megszívatott engem is egy párszor, aztán már nem is használtam! Frappáns megoldás!
  • CHEAPBOY
    Elofordul az ilyesmi, az a Dante is serulget neha neha:P De masfele ujszeru kombokat lehet benne nyomni, szerintem a legjobban a stukis stilussal lehet a legjobban varialni, valtogatva a lovoeszkozoket, meg a suhintos cuccokat.
  • aabyssx
    De aztán lehet, hogy az én agyamba égette már bele kitörölhetetlenül a mozgását a DMC1 kb. 100 órája és az a gond, hogy a hárommal is ugyanúgy akarok játszani (már 10 órája ;).

De nem valószínű, mert a Ninja Gaiden rendszere is gyorsan illeszkedett. Mindkettővel (DMC1 és NG) szinte hibátlanul tudok játszani, de a DMC3 irányítása néha összehoz nekem sérülést és akkor anyázok. ;)
  • aabyssx
    Nem az a gond. A stílus korlát, de hasznos, mivel így legalább a maxoló játékos megtanulja mindegyiket rendesen.

Kombókból számra több van és színesebb is, mint az egyben, de nagyrészük karakterisztikája ugyanaz. Úgy értem, hogy gyakran kombó III semmivel sem ad többet, mint kettő kombó I. De inkább a lock-on nehezíti meg az összekötéseket.

Pl. DMC1 (alastor + shotgun): vág, vág ... vág, vág, high time (felugrással), shotgun, ellenfél fején ugrás, shotgun, head breaker

A DMC3-ban ez a kombó a shotgun-nál ellövi messzire az ellenfelet. Ez nem is gond, de a lock-on rajta marad és a head breaker nem az alattad már támadó ellenfélre megy, hanem a levegőbe és beszívod a találatot. Ha elengeded a lock on-t előtte, akkor szintén arra megy a vágás, amerre dante áll. A lock on elengedése és újra lenyomása pedig tök nyűgös. Így pedig a high time nem igazán használható biztonságos támadásra. Pedig a high time-ra és az többi levegős változatára építi a rendszer az összes levegő kombót.

A DMC2-ben is utáltam a lock on-t és ebből is ki kellett volna hagyni és a jól bevált nearest enemy auto aim-et kellett volna használni.
  • aabyssx
    BTW nem csak a szöveggel.
    SZVSZ nem kellene bele a metál (abból is ultragagyi) beütés.
    A kalsszikus témához az ária tökéletes és ezzel az instrumentális, elektronikus zene harmonizál is. Nem kellene ilyen erőltetéssel (és vúhúúúzással, jeeezéssel) giccsé alakítani.

...de elnézem, mer' a többi nagyon-nagyon jó. ;)
  • Gábor
    Nem lehet, hogy az a baj, hogy egy kasztnak nincs annyi kombója, mint a sima Dantenak volt az egyben? Mert sztem, ha összevetjük a kombók számát a háromban összesen, akkor az egyet sokkal felülmúlja. Persze lehet, hogy én emléxem rosszul.
  • Afe
    áhá..értem..a szöveg ami lever:)
    hát tényleg nem egy SOAD a prozodia..
  • aabyssx
    Pedig a kombórendszer egy kicsit leegyszerűsödött annak ellenére, hogy megcsűrték-csavarták.
  • aabyssx
    Semmi bajom a "rock" zenével önmagában.

I'll steal your soul for a second chance
    You will die, come what may
    Your soul makes me stronger
    In your life you'll breathe no longer

Fade away in a quest for life
    Until the end, don't judge me nice

Ez nekem olyan "hú, annyira erőlködök, hogy mingyár' besz*rok" gagyizásnak tűnik.