Devil May Cry III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite

Én nemrég vettem megint elõ, mert kölcsön volt adva. Most ott vagyok, hogy azt az árnyékoroszlán-t vagy mit kell kinyírnom, utána meg egy lovagot. Az árnyékot általában sikerül, de a lovag eddig kettõbõl kétszer kinyírt. Hiába no, gyakorolnom kell még.

gamertag: kenobita

aabyssx
Közhírré tétetik:

VÉGIGVITTEM A DMC1-ET DANTE MUST DIE! MÓDBAN!!!

Terra-reflexeim kiállták a próbát. A Metal Gear Solid 2 european extreme fokozata óta nem volt ilyen kihívása.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
ÕRÜLTEK ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
DMC1 dicsekvés:

Mega-reflexeim ismét bizonyítottak: megvan a "Showdown with Nightmare" Dante Must Die! módban.

Úgy remegtem a végén, mint a kocsonya és kb. 5 perc kellett, hogy lassuljon a szívverésem, de megvan. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Igen, igen, köszönöm az ovációt.
A virágokat az öltözõmbe kérem, autogramokat postán küldök.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Atya Eg!

Gratula! Nem vagy semmi jo ember 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Ja, és ez a 3. Nelo Angelo csata!

www.youtube.com/aabyssx

Gratula! Én pont ott hagytam abba anno, ugyanezen a fokozaton.

aabyssx
DMC1 dicsekvés:

Levertem Nelo Angelo-t Dante Must Die! módban, minden segédeszköz nélkül (kivéve azt a 34 yellow orb-ot 😉!
Csak Ifrit és grenade launcher! Nincs vital star, untouchable, vagy holy water, csak a tiszta mega-reflexeim! 😄DD

/ nagyon büszke

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
Märmint DMC1!!!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Asszem a 2 is van platinumban mär, legaläbbis lättam kepet rola egy ärlistän, azert az se annyira rosz, a Super Devil miatt mindenkepp erdemes megszerezni!

De persze DMC! RULEZ!

Viva La Virus1!!!

CrucifX
Mindenképp be is szeretném szerezni, de:

a. most más program élvez nagyobb prioritást
b. még nem nagyon láttam sehol - igaz, nem is kerestem annyira, mint az a esetben taglalt kiszemeltet

Rincewind
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, az elsõ részt mindenképpen szerezd be!
aabyssx
Hát, akkor az elsõ részt azonnal szerezd be a másodikat pedig soha! Az elsõ már régóta van Platinum-ban és már biztos, hogy fillérekért adják.

Persze csak akkor, ha érdekel egy brutálisan sztájlis eksön gém. 😉

www.youtube.com/aabyssx

CrucifX
Örülnék neki, mivel friss PS2 tulajként nekem sajnos mindkét epizód kimaradt.

aabyssx
Azt pletykálják, hogy még idén kinnt lesz a DMC3 (minden területen).

www.youtube.com/aabyssx

CrucifX
According to Gamekult which seems to have heard some rumours on behalf of Japanese editors, a demonstration of Devil May Cry 3 would be present on the dvd of Resident Evil: Outbreak Spins 2. Capcom seems to seek all the means for refiler limp of one of its most worn series.
An excellent news for the army of fanboys of Dante which out of mask unfortunately bad. RE😮utbreak Spins 2 fate on next 9 September to Japan and will be distributed... only to Japan

DMC3 fanok, szevasztok

sigmavirus1
Én is, igaz a 2-vel is elvoltam de csak addig amíg végig nem toltam mindenkivel és be nem hoztam mindent....utánna már hozzá se nyúltam míg az elsõ részt a mai napig nyomom!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Jól teszed, el is várgyuk hogy te tezsdeld li ezt az überfazsa gammát!😄

Viva La Virus1!!!

duc
Jó lesz ez... felébredtek a 2-es után, remélem.
CHEAPBOY
Az ám a nagy kiralysag, az elso szamomra maig a 3 top ps2es jatek kozott van (s marad is😛).

A traileren en behaltam az a ZENE ami ment alatta beszaras volt, a grafika jatekmenet is egy uj szinvonalat sejtet, (Ninja GAiden nalam mehet is nyugdijba😛)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Martin576
Zsír ugyanaz a feeling mint az elsõ részben. Még az is lehet, hogy saját kezûleg letesztelem... 😉

aabyssx
Szedjétek le az 576.hu-ról a DMC3 video-kat, mer' valami iszonyatosan brutális lett! Hú de megnyugodtam, hogy jó úton van ez a rész! 😊))
Vaze' Virgil (mer' SZVSZ a katana-s "srác" õ lehet) állati stílusos!

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Ultra komoly ez a trailer!
sigmavirus1
Inkább a vidiót töccsétek!😄

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Pörgessétek végig!

http://www.576.hu/kepgaleria.phtml?action=kepek&galeria_id=6962&id=0

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
Énse sajnálok semmit a GC-sektõl mert frankó kis gépük van de mlrt kellett elkurni a Capcomot ezzel???

Viva La Virus1!!!

Sephi
Vegulis csak a RE szeriakat sajnalnam toluk... mas nem nagyon volt meg talan a SF 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sigmavirus1
....ki is nyírnám õket!:-D

Viva La Virus1!!!

aabyssx
He? Mentõ úton van? 😉

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
De komolyan, ekkora egy f@szt, ki a f@sznak hiszi magát? Aaaa F@SZT!

Viva La Virus1!!!

aabyssx
😉

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
Mivel a hülye Shinji elb@szta a fél kincstárát a hülye GC-s próbálkozásaival...

Viva La Virus1!!!

Sephi
gyerekek.... ti ugye tisztaban vagytok hogy a CAPCOM a csod szelen al? 😞

sigmavirus1
Hát igen, végre egy olyan játék amit már régóta várok!😊)))

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Megint meghallgattam a DMC1 ending zenéjét (Seeds of Love).
...már bõgök is. BRÜHÜHÛÛÛ!

www.youtube.com/aabyssx

duc
Úgy is van! GT4 Prologod mikor lesz?
CHEAPBOY
Latom egy elorendelessel mar szamolhatunk😛P

CHEAPBOY
Sokkal. MIntha egy ilyen gumibaba Danteval mennel, rossz a fizika, rossza grafika, a hangulat is 0. (nekem ezeka gepszornyes ellenfelek nem jottek be), s rohadt konnyu volt.

CHEAPBOY
Nem tom irtam e mar, de hogy en mennyire orulok ennek a hirnek hogy ez jon (meg annak is hogy ez elvileg dobja a 2ik resz stilusat, illetve az elso resz egyik krealoja ugykodik rajta) , alig varom hogy danteval meginnt nekirohanhassak a legvadabb barmoknak, akik meg nem tudjak hogy k*rrvara nem lesz eselyuk😊😄

aabyssx
Igen. A második részt (nemtom' mér') egy teljesen más csapatnak adták (így Shinji Mikami és az emberei sem vettek részt benne) és õk pedig elbénázták. Én külön játékként kezelem az elsõt a másodiktól.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Hogy erted? A kettes szarabb mint az egyes?

duc
Basszus, ez nagyon jól néz ki! Mégha scan akkor is...
aabyssx
A második rész felejtõs (de egyszer-kétszer ki lehet próbálni). Egy közepes hekkendszlest csináltak belõle.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Hmmm.. majd elvalik ha jo arban lesz vagy sem mert ha tul draga meg akkor nem veszem meg mindeketot.

Rincewind
Én a kettessel nem játszottam, de eléggé lehúzták mindenhol.
Sephi
Egyebkent szerdan meek es megveszem az eredetit 😛 Majd azutan beszerzem a kettest mert mar kezd erdekelni.

Rincewind
MEGA!!!
aabyssx
abbahagytam =/= abba kellett hagynom egyéb okok miatt

Fogalmazz kicsit érthetõbben és akkor elkerülhetjük az ilyeneket!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Mar megint milyen kedves vagy! Azert kellet abbahagam mert viszakertek a gamat! Azota sem tudomtam viszaszerezni!