614
Devil May Cry 3
-
#254 most a "kevert metál" a problema v. úgy ámblok a rockzene, mert sztem ez jobban illik a játék menetéhez, minha fos teknó menne közbe.
de persze ez szubjektív :) -
Gábor #253 A zenét nekem is szoknom kellett, azzal a ponttal részben egyetértek,a többivel nem. Sajnos a ninja gaidenhez nem volt szerencsém, így nem hasonlíthatom, de a dmc1-et szvsz magasan veri a játék, mint azt már többször említettem a témában lentebb! -
#252 Cheap-nek köszönhetően már én is játszottam (most a 16 mission-nél tartok).
Nagyon jó lett - megközelíti az első részt. Veril baromi jó karakter, az átvezetők stílusosak és az egész játék játszható is.
Néhány negatívum, amiért lejjebb teszem az első résznél (de még a Ninja Gaiden-nél is):
* A gennyes, nyálas, kevert metál beütés a zenében undorító! Az áriás klasszikus zene fenomenális, a tiszta elektronikus zene teljesen rendben van, de amikor az elektronikus zenére az a takony rájön, égnek áll a hajam.
* Túl sok a jeee és vuhúúú. Ez nem laza, hanem gagyi. Lehet, hogy az amerikai tiniknek bejön, de nekem nem.
* Színesebb, de kicsit butább lett a harcrendszer. Nem túl jó a lock on sem.
* A menürendszer egy csapnivaló sz*r. Az első részben tökéletes volt. Nem hiába másolták le azt a Ninja Gaiden-ben is szinte pontosan úgy. Nem kellett volna változtatni.
* Ha már adtak kamera kontrollt is, igazán hagyhatták volna, hogy teljesen körebenézhessek (akár first person-ben felfelé is, mint a NG). Szeretek nézelődni és ebben a játékban lehet is. -
KaTy #251 persze!
én is az arcába locsoltam vagy két üveggel:) -
csd #250 kösz a szentelt víz használ ellene valamit?
-
KaTy #249 ütöd mint állat! :)
-
csd #248 Hi hogy kell megölni Vergil?
-
#247 Ennyire ne kalandozzunk el!!! Csak a animációkban észre lehet venni a mission számát, amelyek a fejlesztők rejtették el -
#246 és mire jöttél rá a fejlesztők titkaiból
csak nem DMC6 mikor jön ki? oszd meg velünk -
#245 köszike -
#244 Érdekes megfigyelés szempontjából a fejlesztők titkaiba -
#243 vissza kell ugrálni a teleportkapukon abba a helyiségbe, ahol a tükröket kellett széttörni, és ott használd a szobornál... -
#242 a 19.küldetésbe a homokóránál kapok egy tárgyat de nemtudom mit kell csinálni utána pls help valaki -
#241 hát akkor gratula neked
és miért is kell ezeket a számokat észre venni? -
#240 Végig hát, csak az értékelési táblázaton nincs. Tudjátok: E N H D olyan nincs, hogy H. Könnyű volt mert 1lövésre lehetett irtani, csak messzire kell menni és lövöldözni, az tény hogy DMD-n én is nagyon szenvedtem, sztem az legnehezebb és nem a HOH. Hogy teljesüljon a keret, csak a "secret"-teket kell megcsinálnom és már 100%-os lesz ez gama. Vagy csak akkor, ha harcstílusokat is a legfelső szinten vannak? Nekem azok vannak vissza a fejlesztések közül. Ja, és egy érdekes megfigyelés. Ki látta, vagyis ki veszi észre, hogy minden mission előtti animációban el van rejtve annak sorszámát? Pl. a 9. előtt amikor a csaj lövöldözik és nagyon gyorsan felvillan a 9mm-es felirat a töltényen, 20. előtt meg 2szer is feltűnt a felhők között, 1. pedig az asztalon vhol. Most csak enyyi jut eszembe, de ha vki észre vesz vmit, akkor szóljon. Úgyhogy figyelmesen kamerázzatok! -
#239 végig toltad HOH fokozaton?
én hardon toltam végig DMD már nem nagyon megy de már hardon se volt mit vennem -
#238 áh..lári-flári :) -
#237 Nem kapsz semmi bónuszt! Hehe feltankoltam mindenből mindent, nem tudok venni már semmit. Minden fokozat kilőve! Csináljatok utánam -
csd #236 Nagyon köszi a segitséget hi jó sörözést kösz -
KaTy #235 az az !
a sárga ajtó után van a terem ahol használni kell! -
csd #234 Igen az valami Vajura -
KaTy #233 na ,megyek sörözni:)
-
KaTy #232 biztos az lesz az.
-
csd #231 Mindjárt mondom a nevét csak belépek a játékba.köszi
-
KaTy #230 átváltozni csak az első Vergil-es bunyó után lehet(L1)
a botot(ugye a 3 ágú szigonyra gondolsz?) a Living statues teremben kell használni
-
csd #229 Hitok Ádám vagyok lenne két kérdésem az,hogy hogyan kell átváltozni a másik pedig mit kell csinálni az 5-dik pályán megöltem a piros sárkányokat bekapcsolta valamit fölvetem valami botott inen nem tudom mitkell csinálni.Léci segitsetek a forumba vagy emailen [email protected] nagyon megköszöném -
KaTy #228 szétestek az újaim...azok az oltárok amik a blue orb darabkákat rejtik,és mondjuk a gitárral kell szétverni...hááát az ba**ott szo**atós!
sum=nem egy felhasználó barát gáma...pedig nem vagyok egy kezdő láma játékos.
nem szeretem ha a játékidőt az emberek szivatásával hosszabítják meg...márpedig itt erről van szó.
a fa**om kezdi el hard fokozatban.(örök életre elzsibbadna a kezem,aztán a végén még nem, tudok többet ujjazni ) -
#227 játszik valaki azon a fokozaton HOH mesélje el milyen én nem akarom megnézni má igy is hülyét kaptam ettö a gammátol DMD-t se tom meg csinálni -
#226 én azt olvastam kapsz még1 fokozatot HAVEN OR HELL -
#225 DMD=DANTE MUST DIE na meg van? -
#224 Milyen DMD? Mármint a szerkesztők képernyőjén, a vége felé? -
KaTy #223 :) -
#222 Nehez lesz neki megnezni a neten. -
#221 igen? akkor leírhatnád milyen bonuszt ad be DMD után, mert kiváncsi vok.
-
KaTy #220 god nehézségi fokozaton. de normálban...
örülnék ha már ki tudnám próbálni a gámát...de sajnos egyre távolabbinak tűnik... -
#219 Meg csak a kozelibe sem er a "szivatos" jelemzovel a DMC3-hoz.
DMC3-tol nekm fajnak a kezeim. Masiktol meg... -
#218 Akkor mit fogsz mondani a God of War-nál, az is legalább ennyire szivatós, ahogy olvastam. :)) -
#217 Nem értem! Ti a DMC3-at nyomjátok? Szerintem tök könnyű, már végig vittem minden fokozaton. Vagy lehet, hogy Ti "quick silver" használat nélkül csináljátok? Így tényleg nem könnyű. -
KaTy #216 nekem is:) -
#215 kezd elegem lenni ebböl a tetü játékbol
/szidkozodik mint állat
bárcsak sose találtam volna meg a 3. secret-et már a DMC1-be is utáltam ezt a ugrálós részt nem tom mért kell ilyennel szivatni az embert