614
Devil May Cry 3
  • Afe
    most a "kevert metál" a problema v. úgy ámblok a rockzene, mert sztem ez jobban illik a játék menetéhez, minha fos teknó menne közbe.
    de persze ez szubjektív :)
  • Gábor
    A zenét nekem is szoknom kellett, azzal a ponttal részben egyetértek,a többivel nem. Sajnos a ninja gaidenhez nem volt szerencsém, így nem hasonlíthatom, de a dmc1-et szvsz magasan veri a játék, mint azt már többször említettem a témában lentebb!
  • aabyssx
    Cheap-nek köszönhetően már én is játszottam (most a 16 mission-nél tartok).

Nagyon jó lett - megközelíti az első részt. Veril baromi jó karakter, az átvezetők stílusosak és az egész játék játszható is.

Néhány negatívum, amiért lejjebb teszem az első résznél (de még a Ninja Gaiden-nél is):
    * A gennyes, nyálas, kevert metál beütés a zenében undorító! Az áriás klasszikus zene fenomenális, a tiszta elektronikus zene teljesen rendben van, de amikor az elektronikus zenére az a takony rájön, égnek áll a hajam.
    * Túl sok a jeee és vuhúúú. Ez nem laza, hanem gagyi. Lehet, hogy az amerikai tiniknek bejön, de nekem nem.
    * Színesebb, de kicsit butább lett a harcrendszer. Nem túl jó a lock on sem.
    * A menürendszer egy csapnivaló sz*r. Az első részben tökéletes volt. Nem hiába másolták le azt a Ninja Gaiden-ben is szinte pontosan úgy. Nem kellett volna változtatni.
    * Ha már adtak kamera kontrollt is, igazán hagyhatták volna, hogy teljesen körebenézhessek (akár first person-ben felfelé is, mint a NG). Szeretek nézelődni és ebben a játékban lehet is.
  • KaTy
    persze!
    én is az arcába locsoltam vagy két üveggel:)
  • csd
    kösz a szentelt víz használ ellene valamit?
  • KaTy
    ütöd mint állat! :)
  • csd
    Hi hogy kell megölni Vergil?
  • ffxi
    Ennyire ne kalandozzunk el!!! Csak a animációkban észre lehet venni a mission számát, amelyek a fejlesztők rejtették el
  • mila69en
    és mire jöttél rá a fejlesztők titkaiból
    csak nem DMC6 mikor jön ki? oszd meg velünk
  • vidike
    köszike
  • ffxi
    Érdekes megfigyelés szempontjából a fejlesztők titkaiba
  • Afe
    vissza kell ugrálni a teleportkapukon abba a helyiségbe, ahol a tükröket kellett széttörni, és ott használd a szobornál...
  • vidike
    a 19.küldetésbe a homokóránál kapok egy tárgyat de nemtudom mit kell csinálni utána pls help valaki
  • mila69en
    hát akkor gratula neked
    és miért is kell ezeket a számokat észre venni?
  • ffxi
    Végig hát, csak az értékelési táblázaton nincs. Tudjátok: E N H D olyan nincs, hogy H. Könnyű volt mert 1lövésre lehetett irtani, csak messzire kell menni és lövöldözni, az tény hogy DMD-n én is nagyon szenvedtem, sztem az legnehezebb és nem a HOH. Hogy teljesüljon a keret, csak a "secret"-teket kell megcsinálnom és már 100%-os lesz ez gama. Vagy csak akkor, ha harcstílusokat is a legfelső szinten vannak? Nekem azok vannak vissza a fejlesztések közül. Ja, és egy érdekes megfigyelés. Ki látta, vagyis ki veszi észre, hogy minden mission előtti animációban el van rejtve annak sorszámát? Pl. a 9. előtt amikor a csaj lövöldözik és nagyon gyorsan felvillan a 9mm-es felirat a töltényen, 20. előtt meg 2szer is feltűnt a felhők között, 1. pedig az asztalon vhol. Most csak enyyi jut eszembe, de ha vki észre vesz vmit, akkor szóljon. Úgyhogy figyelmesen kamerázzatok!
  • mila69en
    végig toltad HOH fokozaton?

én hardon toltam végig DMD már nem nagyon megy de már hardon se volt mit vennem
  • Afe
    áh..lári-flári :)
  • ffxi
    Nem kapsz semmi bónuszt! Hehe feltankoltam mindenből mindent, nem tudok venni már semmit. Minden fokozat kilőve! Csináljatok utánam
  • csd
    Nagyon köszi a segitséget hi jó sörözést kösz
  • KaTy
    az az !
    a sárga ajtó után van a terem ahol használni kell!
  • csd
    Igen az valami Vajura
  • KaTy
    na ,megyek sörözni:)
  • KaTy
    biztos az lesz az.
  • csd
    Mindjárt mondom a nevét csak belépek a játékba.köszi
  • KaTy
    átváltozni csak az első Vergil-es bunyó után lehet(L1)
    a botot(ugye a 3 ágú szigonyra gondolsz?) a Living statues teremben kell használni
  • csd
    Hitok Ádám vagyok lenne két kérdésem az,hogy hogyan kell átváltozni a másik pedig mit kell csinálni az 5-dik pályán megöltem a piros sárkányokat bekapcsolta valamit fölvetem valami botott inen nem tudom mitkell csinálni.Léci segitsetek a forumba vagy emailen [email protected] nagyon megköszöném
  • KaTy
    szétestek az újaim...azok az oltárok amik a blue orb darabkákat rejtik,és mondjuk a gitárral kell szétverni...hááát az ba**ott szo**atós!
    sum=nem egy felhasználó barát gáma...pedig nem vagyok egy kezdő láma játékos.
    nem szeretem ha a játékidőt az emberek szivatásával hosszabítják meg...márpedig itt erről van szó.
    a fa**om kezdi el hard fokozatban.(örök életre elzsibbadna a kezem,aztán a végén még nem, tudok többet ujjazni )
  • mila69en
    játszik valaki azon a fokozaton HOH mesélje el milyen én nem akarom megnézni má igy is hülyét kaptam ettö a gammátol DMD-t se tom meg csinálni
  • mila69en
    én azt olvastam kapsz még1 fokozatot HAVEN OR HELL
  • mila69en
    DMD=DANTE MUST DIE na meg van?
  • ffxi
    Milyen DMD? Mármint a szerkesztők képernyőjén, a vége felé?
  • KaTy
    :)
  • Sephi
    Nehez lesz neki megnezni a neten.
  • Afe
    igen? akkor leírhatnád milyen bonuszt ad be DMD után, mert kiváncsi vok.
  • KaTy
    god nehézségi fokozaton. de normálban...
    örülnék ha már ki tudnám próbálni a gámát...de sajnos egyre távolabbinak tűnik...
  • Sephi
    Meg csak a kozelibe sem er a "szivatos" jelemzovel a DMC3-hoz.

DMC3-tol nekm fajnak a kezeim. Masiktol meg...
  • UNREG
    Akkor mit fogsz mondani a God of War-nál, az is legalább ennyire szivatós, ahogy olvastam. :))
  • ffxi
    Nem értem! Ti a DMC3-at nyomjátok? Szerintem tök könnyű, már végig vittem minden fokozaton. Vagy lehet, hogy Ti "quick silver" használat nélkül csináljátok? Így tényleg nem könnyű.
  • KaTy
    nekem is:)
  • mila69en
    kezd elegem lenni ebböl a tetü játékbol

/szidkozodik mint állat

bárcsak sose találtam volna meg a 3. secret-et már a DMC1-be is utáltam ezt a ugrálós részt nem tom mért kell ilyennel szivatni az embert