172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #12471 jah nekem is, közelre meg ugye a shoti vagy az antitank fegyvere
közelre a brustos assi fegyvere eleve veszett fejsze nyele -
Borg #12470 Nekem a specops jött be a legjobban. Mármint a lőfegyvere szempontjából. Elég jól tudtam vele közepes távra sniperelni is. -
Thanatos #12469 le kell őket lőni... :P -
csabito #12468 MEC oldalon amúgy engineerel nagyon jól lehet commander-kedni.
Maradni kell a főbázison és mikor SCAN-elsz, észreveszed azt az 1-2 kósza pöttyöt, ami a bázis felé kommandózgat :) C4 pakolás közben aztán könnyen az aktivista mögé lehet osonni és meglepni a shotgunnal :) Ha felrobbantja az sem nagy baj, mert egyből lehet javítani, és nem is kell fullra, elég ha üzemképes. -
csabito #12467 A platformját mindenképp. MEC oldalon a kifutópálya jobb oldalán van kb. középen.
-
#12466 Hát én nem bánom hagy nincs se a gránátvetőnek se a lawnak akkora spalsh sebzése. Vietnámba hülyét kaptam mindig mikor a játékba mindenki csak lawval meg bummantósszarral rohangált aztán csak bumm és halott vagyok. -
Thanatos #12465 ugy tom kiveték a gamebol hogy le lehesen szedni -
Thanatos #12464 12454 :P -
Thanatos #12463 mindkető tudtomal szal leht bent supli, engi, emdic és kész az ultimate támogatójármű... bár ebben nem vagyok biztos de nekem igy rémlik -
Thanatos #12462 tényleg, szvsz assi itt egyik leghasználhatatlanabb kaszt... fegyvere nem oylan kiemelkedő gránátvetőt nekem meg még nem sikerült értelmesen hazsnálni... -
Rafia #12461 UAV = Unmanned Air Vehicle = pilóta nélküli felderítőgép. Esetleg ezeket is le lehet AA-val lőni?
Supplies: mintha repair pont is lenne...
Commander: 16-os csapatban még csak-csak, de azon felül egy commander szerintem ne is játsszon, csak sniperkedjen valahol, és folyamatosan parancsolgasson, mert egymaga képes megnyerni a kört. -
Thanatos #12460 tank lövésnek már sokkal jobb a splash demage-ja mitn 42ben votl de tény még lehet javitani :) -
haxoror #12459 Megint egy hülye kérdés:
A medic fegyvere ugyan az mint az assié csak gránátvető nélkül, vagy egy gyengített változat? -
Thanatos #12458 a supplies életet is ad... -
Borg #12457 Az én lövegeimhez kivonult egy tank, és kiszedte őket. Bár hogy mennyi lövésből azt nem tudom. -
Borg #12456 Én a saját snipereinkre dobáltam ezerrel (AKIK UGYE BASECAMPELTEK :D), de nem nyomta agyon őket :) -
haxoror #12455 És ez?
"#12426
Ráadásul az artillery lövegeket semmi perc alatt pár tow-val vagy tankkal, c4-el ki lehet csinálni, ezzel főleg az USMC commandert lehet megszivatni ezen a mappon. Mondjuk én úgy csináltam, hogy az első pár lövés artillerymet a másik artilleryjére nyomtam rá, ki is mentek 3-4 után." -
Thanatos #12454 akkor mgése csak c4, ezt benéztem :D -
Borg #12453 ÉS engineerrel is. Ha beülsz bármibe, az összes körülötted lévő eszköz javitodik. -
Rafia #12453 -
haxoror #12452 És ha egy engi és egy medic is ül a kocsiban akkor mindkét hatás érvényesül vagy csak a driveré? -
Thanatos #12451 én ugy tom hogy csak és kizárolag c4-el lehet -
haxoror #12450 Még egy régebbi videoban mondta az arab srác hogy supply boxal agyon lehet nyomni snipereket, ha másért nem akkor ezért megéri :D -
Thanatos #12449 nems emmit hanem csak scanelni nem tud...
ha ágyukat robantod fel akkor ágyuzni, ha a lakókocsi szerüt akkor meg uav-ozni -
csabito #12448 Support-osként amúgy tudsz lőszert adni. És ha beülsz supportossal egy járműbe, akkor az egész jármű automatikusan osztja a lőszert a körülötte lévőknek. Ugyanez van medic-essel is. Ha beülsz a járműbe, gyógyítod a közelben lévőket. -
haxoror #12447 Ja igen az assi gránátvetője, én vagyok képtelen ráérezni vagy tényleg alig van splash? -
#12446 Azért jó az a supplie, dobáljátok csak, soxor kifogyok a lőszerböl, de főleg a c4 megy el hamar. :) -
haxoror #12445 AT-k ki tudnak fogyni hamar és nálam is volt már olyan hogy ott kellet hagynom a tankot mert elfogytam, most még nagy a káosz meg mindenki tanulgatja a gémet de idővel sztem hatalmas szükség lesz rá
[reménykedik] -
Borg #12444 Eleve szerintem az összes splash damage elbaszott. 10 centivel a lába mellé lőszz valakinek tankkal, vagy páncélököllel, meg sem sérül. Erre csak a gránát (meg az artillery) jó, infantry ellen más robbanó cucc nem használ... -
#12443 Én kb egy hónapja teszteltem mind a 3 kártyát egymás után.
3dmark 2003 ban:
ATI 9800 Pro : 5700 Pont
Nvidia 6600 : 6500 Pont
Nvidia 6600 GT : 7700 Pont
-
haxoror #12442 Ja és még egy az artilleryről:
Gyalogságot kegyetlenül írtja de tank ellen szinte teljesen hatástalan a splash damage, zászlófoglalásnál rendszeresen szórták rám de alig sebződtem viszont az ellen hős SpecOps-ait tök jól távoltartotta
Egyszer volt csak hogy megkrepáltam de az telitalálat volt, 20-ból egyszer ha van ilyen... -
Borg #12441 Pedig az is hasznos, csak nem elég pontosan dobja le :D
Én pl dobtam magamnak az anyahajóra dobozt, mikor besneakeltem hozzájuk, de 5ből ha 1 landolt ott ahol akartam :) (pl a felső deckek egyikén, ahol nem vesznek észre ha melléhasalok feltölteni)
Nameg volt hogy ledobtam a repülőgép felszállóra a supply dobozt, és nem mertek felszállni, ott kerülgették :D (attól felrobban a repcsi ha nekimész, vagy átmegy rajta?) -
csabito #12440 Lehet, de pont a SUPPLIES a legkevésbé hasznos. Talán majd klánmeccseken jobban lehet használni, de jelenleg több élet fogy mint lőszer :) -
#12439 450 új üzeben volt valami érdemleges amúgy?
(a legutobbi leírások egész jók, tényleg lassan írogatni kéne a faqot...) -
#12438 artillery, hmm...legális pixelshot :) -
haxoror #12437 Lehet hogy az független az épületektől?
Így nem lehet az ellen commanderét teljesen megnyomorítani. -
csabito #12436 jahh, külön van radar és külön az UAV épület. a radar a SCAN-t iktatja ki.
én a SUPPLIES utánpótlást nem tudtam mihez kötni. -
haxoror #12435 Balklikkel adhatsz neki folyamatosan új irányokat -
csabito #12434 jahh télleg, ez még lényeges.
a commander jó ha engineer-el megy és marad a seggén az épületei közelében.
ha valamelyik commander-támogató épület megsemmisül, sárgán jelzi a térkép. ilyenkor mindenkinek jó, ha egyből javítva van. -
Borg #12433 Na ez a másik, ja.
Próbáltam heliből a TV guided rakétát, de csak ezerrel ment előre :D
Azt lehet valahogy értelmesen irányítani?